عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
تغییر رشته در هنگام اقدام و گرفتن پذیرش

صفحه‌ها (12): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تغییر رشته در هنگام اقدام و گرفتن پذیرش
آفلاین FRAJABI84
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
02-09-2018, 01:38 PM
سلام. ببخشید من 10 روز پیش برای دانشگاه ماستریخت پذیرش گرفتم. دوتا هم فرم پر کردم براشون فرستادم که کارهای ویزامو شروع کنن. الان دوتا پوزیشن اپلای کردم برای دانشگاه دلف که خیلی به رشته ارشدم نزدیکتره و احتمال قبولیم خیلی زیاده. سوالم اینه که اگر برای دانشگاه دلف پذیرشم بیاد، میتونم ثبت نام کنم و اونها برای ویزام اقدام کنن تو سفارت یا برام مشکل پیش میاد و میگن چون قبلا یه دانشگاه دیگه اقدام کرده بهم ویزا دن برای دلف. هنوز مراحل ثبت نامم توی ماستریخت تموم نشده و چند مرحله بعدیش مونده. میتونم بقیه فرمهارو براشون نفرستم. فقط میترسم به ماستریخت بگم کنسل کنه و از اون طرفم دلف بهم پذیرش نده و جفتشونو از دست بدم. ممنون میشم راهنماییم کنید که چکار باید بکنم. برام مشکل پیش میاد بعدا تو سفارت یا نه؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

06-09-2018, 10:49 PM
من کارشناسی و ارشد ادبیات انگلیسی دارم و میخوام تغییر رشته بدم به روانشناسی.موضوع پایان نامه ارشدم شامل رویکرد روانشناسی بوده روی آثار ادبی. این تاثیر داره؟ گفتین معدل موثر هست. معدل ارشد یا کارشناسی حساب میشه؟ معدل کارشناسی من ۱۷ و ارشد ۱۹ بوده.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

01-10-2018, 11:19 PM
سلام من در رشته معماری داخلی لیسانس گرفتم می خواهم برای فوق لیسانس تو آلمان برای معماری اقدام کنم آیا امکان داره یا رشته های مرتبط با معماری
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

14-10-2018, 02:56 PM
سلام من کارشناسی و ارشد مهندسی نفت گرفتم و الان میخام دوباره برای ارشد کامپیوتر بخونم و بعدش دنبال اپلای باشم ، بنظر شما میتونم بعد گرفتم ارشد کامپیوتر اپلای کنم و مشکلی پیش نمیاد؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

10-11-2018, 03:54 PM
با سلام 
من مهندسی مکانیک از دانشگاه ازاد با معدل 15.21 دارم.در حال حاضر ترم 1 مدیریت بازرگانی دانشگاه خوارزمی تهران مشغول به تحصیل هستم.
من برای کانادا و استرالیا میخوام اقدام کنم.لطفا شرایط من رو در نظر بگیرید و بگید من بخوام ارشد ادامه مدیریت را در یکی از کشور های مذکور بخونم چکار کنم؟
اصلا دانشگاه ها طبق این شرایط برای ارشد من رو قبول میکنن و چطوری؟
اگه جوابمو بدید خیلی ممنون میشم واقعا درگیرم ارشد برم یا دکترا و تحت چه شرایطی
با تشکر
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
10-11-2018, 06:18 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-11-2018, 06:25 PM توسط saaaaam.)
(10-11-2018, 03:54 PM) نوشته: با سلام 
من مهندسی مکانیک از دانشگاه ازاد با معدل 15.21 دارم.در حال حاضر ترم 1 مدیریت بازرگانی دانشگاه خوارزمی تهران مشغول به تحصیل هستم.
من برای کانادا و استرالیا میخوام اقدام کنم.لطفا شرایط من رو در نظر بگیرید و بگید من بخوام ارشد ادامه مدیریت را در یکی از کشور های مذکور بخونم چکار کنم؟
اصلا دانشگاه ها طبق این شرایط برای ارشد من رو قبول میکنن و چطوری؟
اگه جوابمو بدید خیلی ممنون میشم واقعا درگیرم ارشد برم یا دکترا و تحت چه شرایطی
با تشکر

سلام
دوست عزیز رشته مدیریت متاسفانه بورس گرفتن بسیار دشوار هست خصوصا زمانیکه تغییر رشته داده باشید
مثلا استرالیا معدل و رشته لیسانس اهمیت بیشتری از فوق لیسانس دارد البته برای فاند دکتری منظور هست ولی پذیرش بدون فاند با توجه به شهریه بالای ان ممکن هست
کانادا هم تقریبا مشابه هستولی نمره جی ار ای و یک مقاله ای اس ای می تواند خیلی موثر باشد
اگر درست متوجه شده باشم شما در حال حاضر لیسانس دوم می نوانید
بورس فوق لیسانس در استرالیا بسیار رقابتی هست و مقاله ای اس ای و رزومه و معدل قوی لازم هست در چند سال اخیر شاید یک یا دو نفر بورس از ایران شده باشند ولی کانادا شاید جی ار ای با نمره بالا بتواند کمک کند
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین pardisahmadi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

07-12-2018, 11:42 AM
سلام من لیسانس اقتصاد از دانشگاه تبریز دارم با معدل 17/39 و رشته دبیرستانم ریاضی بود با معدل کل دیپلم 19/41.نمره جی آر ای کوانت 160 و دارم برای آزمون تافل آماده میشم.با توجه به اینکه مقاله دادن در رشته ما سخته هیچ مقاله ای ندارم.میخواستم ببینم من میتونم تو ارشد برای رشته مهندسی صنایع اپلای کنم در دانشگاه سابانجی ترکیه؟
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
09-12-2018, 02:04 AM
(07-12-2018, 11:42 AM)pardisahmadi نوشته: سلام من لیسانس اقتصاد از دانشگاه تبریز دارم با معدل 17/39 و رشته دبیرستانم ریاضی بود با معدل کل دیپلم 19/41.نمره جی آر ای کوانت 160 و دارم برای آزمون تافل آماده میشم.با توجه به اینکه مقاله دادن در رشته ما سخته هیچ مقاله ای ندارم.میخواستم ببینم من میتونم تو ارشد برای رشته مهندسی صنایع اپلای کنم در دانشگاه سابانجی ترکیه؟

سلام 
بنظر من معدل خوبی دارید فقط نمی دانم چرا تغییر رشته ؟
بنظر من شانس خوبی با این معدل و نمره جی ار ای دارید

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

20-01-2019, 02:45 AM
سلام من لیسانس و ارشدم رشته ی مهندسی هست ولی برای ادامه تحصیل دوست دارم به رشته هایی مثل فلسفه سیاسی و چیزای دیگه تو همین مایه ها اپلای کنم. توی رشته ی خودم مقاله ISI دارم و دارم برای آزمون زبان آماده میشم. با این شرایط امکانش هست برای ادامه تحصیل در رشته ی فلسفه سیاسی (political philosophy) بتونم فاند بگیرم؟ فکر میکنم بتونم انگیزه نامه قوی بنویسم.
در صورت امکان برای دوره master  اقدام کنم بهتره یا  PHD؟
با تشکر
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

20-01-2019, 12:20 PM
(20-01-2019, 02:45 AM) نوشته: سلام من لیسانس و ارشدم رشته ی مهندسی هست ولی برای ادامه تحصیل دوست دارم به رشته هایی مثل فلسفه سیاسی و چیزای دیگه تو همین مایه ها اپلای کنم. توی رشته ی خودم مقاله ISI دارم و دارم برای آزمون زبان آماده میشم. با این شرایط امکانش هست برای ادامه تحصیل در رشته ی فلسفه سیاسی (political philosophy) بتونم فاند بگیرم؟ فکر میکنم بتونم انگیزه نامه قوی بنویسم.
در صورت امکان برای دوره master  اقدام کنم بهتره یا  PHD؟
با تشکر

سلام
دوست عزیز درسته در ایران ازمون کنکور شرکت کرده و هر رشته ای که بخواهید می توانید بخوانید ولی در اروپا و امریکا بکگرند شما باید یکسان باشد 
بنظر من این رشته که فرمودید ممکن هست فقط در مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه های اسیایی پذیرش بشود گرفت
من اصلا پیشنهاد نمی کنم شما به اینده و بازار کار ان هم فکر کردید؟

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (12): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 بعدی »