عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی فرانسه تحصیل در فرانسه تحصیل در فرانسه به زبان انگلیسی

صفحه‌ها (3): 1 2 3 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تحصیل در فرانسه به زبان انگلیسی
آفلاین aida_11041
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
12-12-2011, 04:27 PM (آخرین تغییر در ارسال: 12-12-2011, 04:39 PM توسط aida_11041.)
برای کسانی که با زبان فرانسه آشنایی ندارند و خواستار ادامه تحصیل در
فرانسه هستند ، بیش از 600 برنامه به زبان انگلیسی، از دوره های
مختلف تحصیلی، از لیسانس تا دکترا، در رشته های مختلف، وجود دارد.

سوالات خود را در زمینه تحصیل در فرانسه به زبان انگلیسی در این تایپیک مطرح کنید.
جزوه راهنمای پذیرش از دانشگاه‌های خارج از کشور
نقل قول  

آفلاین aida_11041
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
12-12-2011, 04:49 PM (آخرین تغییر در ارسال: 12-12-2011, 04:53 PM توسط aida_11041.)
کسانی که علاقه مند به تحصیل در فرانسه به زبان انگلیسی هستند ، برای اطلاعات بیشتر میتونن از ضمیمه های زیر استفاده کنند
این ضمیمه ها بر اساس رشته و گرایش طبقه بندی شده و همه از سایت http://www.campusfrance.org/en برداشته شده

فایل‌های پیوست
.pdf   Architecture - Arts - Design - Fashion.pdf (اندازه 822.69 KB / تعداد دانلود: 151)
.pdf   humanities_law_en.pdf (اندازه 1.6 MB / تعداد دانلود: 98)
.pdf   Agriculture - Agroindustry - Sciences.pdf (اندازه 1.55 MB / تعداد دانلود: 120)
.pdf   Business - Management - Hotel and Catering Management - Tourism.pdf (اندازه 2.32 MB / تعداد دانلود: 104)
.pdf   engineering_mathematics_en.pdf (اندازه 1.87 MB / تعداد دانلود: 410)
نقل قول  

آفلاین aida_11041
Honored Graduate
نقل قول

12-12-2011, 04:52 PM (آخرین تغییر در ارسال: 12-12-2011, 04:53 PM توسط aida_11041.)
علاوه بر ضمیمه های بالا، میتونید با سرچ کردن اسم رشتتون در لینک زیر، کلیه کورسهای انگلیسی رشتتون در فرانسه رو پیدا کنید
http://www.campusfrance.org/fria/taughti...&8e56-si=0
نقل قول  

آفلاین hoda s
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
23-09-2012, 04:09 PM
سلام
تحصیل به زبان انگلیسی هم در مقطع فوق لیسانس رایگان هست ؟
نقل قول  

آفلاین aida_11041
Honored Graduate
نقل قول

23-09-2012, 04:44 PM
(23-09-2012, 04:09 PM)hoda s نوشته: سلام
تحصیل به زبان انگلیسی هم در مقطع فوق لیسانس رایگان هست ؟
بله ، البته بعضی از دانشگاه های رایگان، شهریه هایی برای دوره های انگلیسی در نظر میگیرند، ولی به راحتی میتونید دوره های انگلیسی رایگان برای رشتتون پیدا کنید
نقل قول  

آفلاین سحر درویش
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

18-09-2013, 01:42 PM (آخرین تغییر در ارسال: 18-09-2013, 02:05 PM توسط سحر درویش.)
سلام من  و همسرم قصد ادامه تحصیل در فرانسه را داشتیم رشته تحصیلی دبیرستانم انسانی بوده که البته معدل جالبی هم ندارم [img]images/smilies/sad.gif[/img] و همسرم هم دیپلم حسابداری داره که البته این رشته کلا پیش دانشگاهی نداشته
دوست داشتیم بریم فرانسه و در آنجا فیلم سازی بخونیم آیا باید مدرک پیش دانشگاهیمون هنر باشه ؟؟؟؟؟؟؟
یعنی ریز نمرات مربوط به رشته ایی باشه که قراره دانشگاه اونو انتخاب کنیم؟؟؟؟؟ نا گفته نماند که ما در اینجا مشغول فیلم سازی هستیم و یه سریال مستند 10 قسمتی و چندین مستند دیگه برای شبکه مستند و آموزش تهیه کردیم که پخش هم شده وسریالمون بهترین مستند سال شناخته شد آیا نمونه کار میتونه در این رشته معدل پایین ما را جبران کنه یا نه ؟؟؟ معدل مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی باید چند باشه تا پذیرش بشیم؟؟؟؟؟؟؟
رشته های فیلم سازی در فرانسه چجوریه آیا شامل دانشگاههای رایگان میشه یا نه؟؟؟؟؟
البته خیلی مشتاقم که به زبان انگلیسی بخونم ، سوال دیگه ایی که داشتم اینه که برای ادامه تحصیل در فرانسه به زبان انگلیسی باید چه مدرکی از زبان را داشته باشیم
ممنون از راهنمایی های خوبتون[img]images/smilies/smile.gif[/img]
نقل قول  

آفلاین هلیا
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-09-2013, 03:59 PM
سلام
یکی از دوستانم مقیم کاناداست و در رشتۀ معماری دارای مدرک لیسانس است در مقطع فوق نیز در کانادا پذیرفته شده و نمرۀ بالایی دارد ولی مایل است فوق خود را بطور رایگان به زبان انگلیسی در فرانسه بخواند. آیا این امکان وجود دارد که در این رشته به زبان انگلیسی بطور رایگان در فرانسه تحصیل کند؟ و چنین دانشگاهی در فرانسه وجود دارد؟ خودش دانشگاهی که به زبان انگلیسی پیدا کرده دارای شهریۀ بالاییست که برایش مقدور نیست...یک سؤال دیگر نیز در مورد خودم دارم: من دارای مدرک کارشناسی ارشد در رشتۀ مترجمی فرانسه هستم و مایلم در فرانسه در رشتۀ آموزش ادامه تحصیل دهم. آیا مدرک TCF لازم است یا داشتن مدرک دانشگاهی کافیست؟
نقل قول  

آفلاین aida_11041
Honored Graduate
نقل قول

05-11-2013, 05:59 AM
(18-09-2013, 01:42 PM)'سحر درویش' نوشته: سلام من  و همسرم قصد ادامه تحصیل در فرانسه را داشتیم رشته تحصیلی دبیرستانم انسانی بوده که البته معدل جالبی هم ندارم [img]images/smilies/sad.gif[/img] و همسرم هم دیپلم حسابداری داره که البته این رشته کلا پیش دانشگاهی نداشته
دوست داشتیم بریم فرانسه و در آنجا فیلم سازی بخونیم آیا باید مدرک پیش دانشگاهیمون هنر باشه ؟؟؟؟؟؟؟
یعنی ریز نمرات مربوط به رشته ایی باشه که قراره دانشگاه اونو انتخاب کنیم؟؟؟؟؟ نا گفته نماند که ما در اینجا مشغول فیلم سازی هستیم و یه سریال مستند 10 قسمتی و چندین مستند دیگه برای شبکه مستند و آموزش تهیه کردیم که پخش هم شده وسریالمون بهترین مستند سال شناخته شد آیا نمونه کار میتونه در این رشته معدل پایین ما را جبران کنه یا نه ؟؟؟ معدل مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی باید چند باشه تا پذیرش بشیم؟؟؟؟؟؟؟
رشته های فیلم سازی در فرانسه چجوریه آیا شامل دانشگاههای رایگان میشه یا نه؟؟؟؟؟
البته خیلی مشتاقم که به زبان انگلیسی بخونم ، سوال دیگه ایی که داشتم اینه که برای ادامه تحصیل در فرانسه به زبان انگلیسی باید چه مدرکی از زبان را داشته باشیم
ممنون از راهنمایی های خوبتون[img]images/smilies/smile.gif[/img]

من این پستتون رو دیر دیدم و متوجه نشدم، فکر کنم دیر شده واسه جواب دادن به شما Smile اما برای بقیه مینویسم...
شما اگه بخواید برای لیسانس اقدام کنید خودتون نمیتونید به صورت مستقل اقدام کنید و حتما باید این کار رو از طریق سفارت فرانسه انجام بدید، و حتما در امتحان زبانی که مخصوص دانشجویان متقاضی لیسانسه شرکت کنید. پس باید فرانستون در حد خوبی باشه
در مورد رشته های هنری هم شرایط متفاوته، اغلب باید در کنکور شرکت کنید، اما با ارائه نمونه کار هم میتونید اقدام کنید و امکان پذیرشتون فقط از طریق نمونه کار هست و نیازی به مدرک هنرستان ندارید... در مورد مدرک زبان هم هر دانشکده و دانشگاهی شرایط متفاوتی میخواد، و به طور کلی نمیتونم در این مورد چیزی بگم
نقل قول  

آفلاین aida_11041
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
05-11-2013, 06:06 AM
(19-09-2013, 03:59 PM)'هلیا' نوشته: سلام
یکی از دوستانم مقیم کاناداست و در رشتۀ معماری دارای مدرک لیسانس است در مقطع فوق نیز در کانادا پذیرفته شده و نمرۀ بالایی دارد ولی مایل است فوق خود را بطور رایگان به زبان انگلیسی در فرانسه بخواند. آیا این امکان وجود دارد که در این رشته به زبان انگلیسی بطور رایگان در فرانسه تحصیل کند؟ و چنین دانشگاهی در فرانسه وجود دارد؟ خودش دانشگاهی که به زبان انگلیسی پیدا کرده دارای شهریۀ بالاییست که برایش مقدور نیست...یک سؤال دیگر نیز در مورد خودم دارم: من دارای مدرک کارشناسی ارشد در رشتۀ مترجمی فرانسه هستم و مایلم در فرانسه در رشتۀ آموزش ادامه تحصیل دهم. آیا مدرک TCF لازم است یا داشتن مدرک دانشگاهی کافیست؟

در مورد دوستتون، معمولا سایت کمپوس اطلاعات کاملی نداره، بهتره دوستتون خودش لیست تمام اکولها و دانشگاههایی که رشته معماری رو ارائه میدن پیدا کنه و شرایطشون رو ببینه. بله کورسهای انگلیسی رایگان زیادی در فرانسه وجود داره و همه اونها پولی نیستن
فقط در مورد رشته معماری کسانی که در ایران هستند باید از طریق سفارت فرانسه اقدام کنند و لازم هست مدرک زبان فرانسه داشته باشن، نمیدونم شامل حال دوست شما هم میشه یا نه...
در مورد خودتون معمولا نیازی به ارائه مدرک زبان فرانسه ندارید، چون تحصیلاتتون به فرانسه بوده، من موردی مثل شما دیدم که بدون مدرک پذیرش گرفته، اما با اینحال ممکنه دانشگاههای مختلف شرایط متفاوتی داشته باشن.
نقل قول  

آفلاین _mana
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-11-2013, 07:50 PM
سلام دوست عزیز ...همونطور که  قبلا گفته بودم من ترم اخر مهندسی منابع طبیعی گرایش محیط زیست هستم..با توجه به توضیحات شما رشته طراحی فضای سبز که قصد دارم واسه فوق انتخاب کنم تو سایتی که واسه دانشگاه های رایگان وانگلیسی زبان گذاشته بودید روپیدا کردم ولی جزو معماری architectureگذاشته بودن !!! با این اوضاع ایا من هم باید مدرک زبان فرانسه بگیرم یا همون toefl کافیه ؟وایا باید ازطریق سفارت اقدام کنم ؟ممنونم....
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): 1 2 3 بعدی »