عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها GRE General تجربیات آزمون‌‌های GRE General تجربیات آزمون GRE CBT (کامپیوتری)

صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تجربیات آزمون GRE CBT (کامپیوتری)
آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
11-10-2014, 05:39 PM
درست که تو ریواز بخاطر اینکه سوال ها اسون تر شده تعداد جواب های صحیح بیشتری باید زده بشه تا نمره معادل قبل گرفته بشه ولی هنوزم امتحان بسیار سختی که مثلا نمره 140 هم نمره بدی نیست در وربال. اگر در امتحان تمام سوال ها شانسی بزنید از 40 سوال 6 تا طبق احتمال درست باید بشود. [size=13.3333330154419px]تو بحث احتمال همیشه قرار نیست دقیقا همون تعداد جواب صحیح همیشه باشه. ممکن یک دفعه صفر باشه یا اینکه کامل همه درست باشه.[/size] با حدود [size=13.3333330154419px]10 جواب صحیح [/size]نمره 140 میشه. نشون میده که میشه با خوش شانسی این نمره کسب کرد. حالا اگه با برنامه ریزی باشه یعنی فرضا یک گزینه ای که احتمال جواب صحیحش بیشتر باشه بزنید شانس خیلی بیشتر میشه و در تعداد بالای داوطلب کسایی پیدا می شوند که نمره های خیلی بالایی بگیرند. اینم در نظر بگیرید که فقط بحث یک بخش و قسمت کوانت فرد با اطلاعات علمی داره جواب میده.
اینجا بحث نمره منفی نیست بلکه سیستم ممکن تشخیص بده شما دارید بنوعی تقلب می کنید بخاطر همین ممکن کلا نمره اون بخش در نظر نمی گیرند.  
(10-10-2014, 07:20 PM)'eden' نوشته:
GRE رو ریوایز کردن که جلوی این کارا گرفته شه.

(11-10-2014, 12:57 AM)'blueearth' نوشته: ببخشید ولی لطفا وقتی از چیزی اطلاع ندارید با اطلاعات غلط بقیه رو گمراه نکنید!
ریوایز جی ار ایی مربوط به سوالتش و محتویات ازمون بوده و هیچ ربطی به نحوه برگزاری ازمون نداره
جی ار ایی نمره منفی نداره و تمامی سوالات مورد تصحیح قرار میگیره
http://bostonreview.in/is-ets-introducin...n-the-gre/

نقل قول  

آفلاین sadeghhajarpour
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
17-11-2014, 10:09 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-11-2014, 10:09 PM توسط sadeghhajarpour.)
(11-10-2014, 05:39 PM)'فرید' نوشته: درست که تو ریواز بخاطر اینکه سوال ها اسون تر شده تعداد جواب های صحیح بیشتری باید زده بشه تا نمره معادل قبل گرفته بشه ولی هنوزم امتحان بسیار سختی که مثلا نمره 140 هم نمره بدی نیست در وربال. اگر در امتحان تمام سوال ها شانسی بزنید از 40 سوال 6 تا طبق احتمال درست باید بشود. [size=13.3333330154419px]تو بحث احتمال همیشه قرار نیست دقیقا همون تعداد جواب صحیح همیشه باشه. ممکن یک دفعه صفر باشه یا اینکه کامل همه درست باشه.[/size] با حدود [size=13.3333330154419px]10 جواب صحیح [/size]نمره 140 میشه. نشون میده که میشه با خوش شانسی این نمره کسب کرد. حالا اگه با برنامه ریزی باشه یعنی فرضا یک گزینه ای که احتمال جواب صحیحش بیشتر باشه بزنید شانس خیلی بیشتر میشه و در تعداد بالای داوطلب کسایی پیدا می شوند که نمره های خیلی بالایی بگیرند. اینم در نظر بگیرید که فقط بحث یک بخش و قسمت کوانت فرد با اطلاعات علمی داره جواب میده.
اینجا بحث نمره منفی نیست بلکه سیستم ممکن تشخیص بده شما دارید بنوعی تقلب می کنید بخاطر همین ممکن کلا نمره اون بخش در نظر نمی گیرند.  

با توجه به اینکه اکثر سوالات از حالت یک جواب صحیح خارج شده اند و باید دو گزینه یا سه گزینه را انتخاب کنید، احتمال اینکه شانسی بشه نمره آورد خیلی کاهش پیدا کرده. فقط شاید تو بخش های ریدینگ که پنج گزینه هست و همینطور چند سوال که جای خالی هست و یک گزینه صحیح وجود داره (بین پنج گزینه) میشه با شانس نمره آورد. به نظر من که اگر یک میلیارد بار هم شانسی امتحان بدید نمره به 140 هم نمیرسه.
نقل قول  

آفلاین mohammad1991
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 1
07-12-2014, 09:11 PM
(17-11-2014, 10:09 PM)'sadeghhajarpour' نوشته:
با توجه به اینکه اکثر سوالات از حالت یک جواب صحیح خارج شده اند و باید دو گزینه یا سه گزینه را انتخاب کنید، احتمال اینکه شانسی بشه نمره آورد خیلی کاهش پیدا کرده. فقط شاید تو بخش های ریدینگ که پنج گزینه هست و همینطور چند سوال که جای خالی هست و یک گزینه صحیح وجود داره (بین پنج گزینه) میشه با شانس نمره آورد. به نظر من که اگر یک میلیارد بار هم شانسی امتحان بدید نمره به 140 هم نمیرسه.

سلام. ببینید من برای وربال تقریبا میشه گفت هیچی نخوندم جز حفظ کردن 1000 تا لغت تقریبا. و فقط تنها اطلاعاتم این بود که جواب دو گزینه ای ها تقریبا باید مترادف باشه. ولی حقیقتا بگم کل سوال های ردینگ رو بدون خوندن متن یک بخش B زدم و یک بخش  C ... البته بگم چون سرعت خوندن من کند هست اگه میخوندم هم وقت کم میاوردمو باز شانسی میزدم. بقیه سواالها که یک  خطی الی3 خطی بود رو جواب دادم که تقریبا هیچ یک از سوالا رو با اطمینان 50 درصد  بالا درست جواب ندادم و نهایتا 142 شدم. برای من که در این بخش ضعیف بودم به نظرم راضی کننده بود. حالام منتظر نتیجه نهایی امتحانم.
نقل قول  

آفلاین sadeghhajarpour
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

09-12-2014, 12:45 PM (آخرین تغییر در ارسال: 09-12-2014, 12:45 PM توسط sadeghhajarpour.)
(07-12-2014, 09:11 PM)'mohammad1991' نوشته:
سلام. ببینید من برای وربال تقریبا میشه گفت هیچی نخوندم جز حفظ کردن 1000 تا لغت تقریبا. و فقط تنها اطلاعاتم این بود که جواب دو گزینه ای ها تقریبا باید مترادف باشه. ولی حقیقتا بگم کل سوال های ردینگ رو بدون خوندن متن یک بخش B زدم و یک بخش  C ... البته بگم چون سرعت خوندن من کند هست اگه میخوندم هم وقت کم میاوردمو باز شانسی میزدم. بقیه سواالها که یک  خطی الی3 خطی بود رو جواب دادم که تقریبا هیچ یک از سوالا رو با اطمینان 50 درصد  بالا درست جواب ندادم و نهایتا 142 شدم. برای من که در این بخش ضعیف بودم به نظرم راضی کننده بود. حالام منتظر نتیجه نهایی امتحانم.

با وضعیتی که شما داشتید خیلی نمره خوبی آوردید. دوستانی بوده اند که با خواندن تمام سوالات و ریدینگ و ... همین نمره را آورده اند!
نمره نهایی با این نمره هم تقریبا هیچوقت فرق نمیکنه. یکی از دوستای من که 142 شده بود همون نمره براش اومد. برای خودم هم نمره ام تغییری نکرد نه وربال و نه کوانت
نقل قول  

آفلاین mohammad1991
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-12-2014, 12:33 AM
(09-12-2014, 12:45 PM)'sadeghhajarpour' نوشته:
با وضعیتی که شما داشتید خیلی نمره خوبی آوردید. دوستانی بوده اند که با خواندن تمام سوالات و ریدینگ و ... همین نمره را آورده اند!
نمره نهایی با این نمره هم تقریبا هیچوقت فرق نمیکنه. یکی از دوستای من که 142 شده بود همون نمره براش اومد. برای خودم هم نمره ام تغییری نکرد نه وربال و نه کوانت

درسته. خوبه که تجربه کسی که باهم امتحان میدادیم رو بگم چون کلا 2 نفر بیشتر نبودیم سر جلسه. آزمونمون تهران نبود. من کلا وقتی تست های وربال آفیشیال گاید رو میزدم و میخوندم نمرم کمتر از این میشد. برا همین فهمیدم برا گرفتن نمره خوب تو این بخش باید تسلط داشت و با یک ماه و ... تغییر زیادی حاصل نمیشه. برا همین تصمیم گرفتم بخش ردینگ رو که بیشتر مشکل داشتم رو هر سکشن فقط یه گزینه ثابت بزنم. اما دوستم که همه سوالات رو خونده بود و تو وقت استراحت 10 دقیقه بهم میگفت از قسمت اول وربالش راضی بود  ولی درنهایت اون که همه سوالات رو خونده بود 139 شد نمرش.  خلاصه اینکه از نمرم راضیم با وضعیتی که داشتم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2