عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها GRE General تجربیات آزمون‌‌های GRE General تجربیات آزمون 22 اکتبر 2011

Topic locked 
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تجربیات آزمون 22 اکتبر 2011
آفلاین Karim
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
23-10-2011, 01:36 AM (آخرین تغییر در ارسال: 21-10-2012, 06:59 AM توسط Babak.)
نکته جالب تقلب چینی ها و هندی هاست!!!!!!!!!!!!!!
دوستان اگه قضيه تقلب چيني ها و هندي ها صحت داشته باشه ( كه بعيد هم نيست!) تكليف چيه اين وسط؟!!! اينجوري كه حقه همه ضايع ميشه. امكان شكايت هست؟

مرسي

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
23-10-2011, 10:56 AM
(23-10-2011, 10:38 AM)Karim نوشته: دوستان اگه قضيه تقلب چيني ها و هندي ها صحت داشته باشه ( كه بعيد هم نيست!) تكليف چيه اين وسط؟!!! اينجوري كه حقه همه ضايع ميشه. امكان شكايت هست؟

مرسي
کریم جان مگه شما مدرکی دارید که نشون بده تقلب شده؟ اگه مدرکی دارید که قابل اثبات باشه می تونید شکایت کنید!

پارسال هم اگر در جریان باشید آزمون اکتبری که در چین بود کلاً باطل اعلام شد و ازشون دوباره آزمون گرفتند. اما بقیه (که ماها باشیم) نمراتمون سر موعد اومد و آزمون مجددی در کار نبود.
به هر حال بحث تقلب چینی ها و هندی ها موضوع جدیدی نیست و فکر کنم استادا و دانشگاه ها هم تا حدودی با این موضوع آشنا هستند (البته حدس خودم هست، دوستان باتجربه بهتر می دونند) و شاید یکی از دلایلی که دانشجویان ایرانی با نمرات پایینتر رو هم در کنار دانشجویان هندی و چینی قبول می کنند چنین ملاحظاتی باشه.

آفلاین Karim
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

23-10-2011, 11:57 AM (آخرین تغییر در ارسال: 23-10-2011, 12:00 PM توسط Karim.)
(23-10-2011, 10:56 AM)Pejman نوشته: کریم جان مگه شما مدرکی دارید که نشون بده تقلب شده؟ اگه مدرکی دارید که قابل اثبات باشه می تونید شکایت کنید!

پارسال هم اگر در جریان باشید آزمون اکتبری که در چین بود کلاً باطل اعلام شد و ازشون دوباره آزمون گرفتند. اما بقیه (که ماها باشیم) نمراتمون سر موعد اومد و آزمون مجددی در کار نبود.
به هر حال بحث تقلب چینی ها و هندی ها موضوع جدیدی نیست و فکر کنم استادا و دانشگاه ها هم تا حدودی با این موضوع آشنا هستند (البته حدس خودم هست، دوستان باتجربه بهتر می دونند) و شاید یکی از دلایلی که دانشجویان ایرانی با نمرات پایینتر رو هم در کنار دانشجویان هندی و چینی قبول می کنند چنین ملاحظاتی باشه.
مدرك كه نه ولي اين بحث خيلي بين بچه ها جدي مطرح است. يكي از بچه با يكي چيني در ايران امتحان داده مي گفت چيني بهش گفته :تقلب واسه اين امتحان خيلي رايجه!! بعيدم نيست كه واسه اينكه دانشجويانشون از رقباي بين الملي جلو بياندازند سرجلسه مشورتي پاسخ دهند!! ضمنا اساتيد از كجا مي دونند كه در فلان مركز در چين يا هند يا هر كشور ديگه چه اتفاقي داره مي افته! ets هم كه عمرا دلش بخواد امتحاني با اين در امد در يك كشور اونم هند و چين با اينهمه دواطلب! را حذف كنه فوقش دوباره امتحان ميگيرد و درآمد بيشتر!!
البته اينكار بايد با برنامه ريزي مسوولين برگزاري امتحانشون صورت بگيره تا ets متوجه نشه فوقشم اگه لو برن دوباره آزمون مي گيرن!!

آفلاین AVA
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
24-10-2011, 05:31 AM
حوزه امتحانی من میدان فردوسی بود. از لحاظ شرایط فیزیکی محل برگزاری آزمون باید بگم که چندان جالب نبود. معلوم بود که کف سالن مدت طولانی هست که تمیز نشده .من در طبقه زیر همکف گوشه سالن بودم که با وجود اون همه جمعیت تهویه نداشت. دسته صندلی هم که شکسته وکج بود و تمام مدت حواسم بود که برگه ها و ماشین حساب زمین نیوفتن. صدای بلند گو واضح نبود و ما که آخر سالن نشسته بودیم اصلا نمی فهمیدیم از بلند گو چی گفته میشه. من فقط به توضیحات راهنمای داخل دفترچه اکتفا کردم. البته این وضعیت، غیر از هوای نامناسب، من رو اذیت نکرد چون کیفیت برگزاری آزمونهایی که شرکت کننده زیاد داره معمولا در همین سطح هست.

در مورد سطح سوالات باید بگم که در مقایسه با سوالات دوره قبل سطح دشواری تغییر چندای نکرده. یعنی اگه وقت کافی برای مطالعه بذارین حتما نمره بالایی خواهید گرفت فقط حواستون باشه که اشتباه من رو تکرار نکنین. من وقت زیادی صرف یادگیری لغات با آنکی کردم و حتی کپی لغات بارونز رو با خودم سر کار می بردم تا دروقت آزاد مطالعه کنم ولی در جلسه آزمون خیلی از لغات رو فراموش کرده بودم و بیشتر لغاتی یادم مونده بودکه در تستها تمرین کرده بودم. به خاطر همین فکر می کنم بهتره شما هم علاوه بر یادگیری لغات در جملات ، تست وربال هم بزنید تا لغات خوب در ذهنتون بمونن.

آفلاین Karim
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

25-10-2011, 10:55 AM
آخرين توصيه در كمتر از يك ماه باقيمانده واسه كساني كه تا الان كار خاصي انجام نداده اند:
رياضي فقط تست ها بيگ بوك چون 60 درصد سوالات تكراري بود.
لغت در مدت باقي مانده 1100 و همراه با تست .
رايتينگ هم 2-3 تا نمونه حفظ كنيد سر جلسه با توجه به موضوع تغييراتي ايجاد نماييد.

مرسي

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

13-11-2011, 11:56 PM
سلام دوستان...این امتحان 22 اکتبر 2011 جوابش اومده؟؟؟با تشکر

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
20-11-2011, 11:38 PM
من تا حالا جی آر ای ندادم و خیلی ازش خبر ندارم!!
اما راجع به تقلب فقط بگم که یکی از بچه ها اینجا توی هند امتحان تافل داده که با تقلب بوده و گفته بود بهم کل اونایی که توی اون مرکز امتحان داشتن همه برای تقلب اومده بودن و همه داغون بودن!!
و اینطوری که میگه همه نمره هاشون بالای 105 بوده!!!
میگفت خیلی چیز رایجی هست اونجا!!
البته ناگفته نماند که حدود 3 ماه پیش ای تی اس یه ایمیل زد بهش که ما فهمیدیم امتحانتون فیک بوده!! و قرار بود به دانشگاه ها ایمیل بزنن و خبر بدن و اون مرکز رو هم تعطیل کرده ای تی اس...

وقتی واسه تافل به همین راحتی میشه حتما واسه بقیه امتحان ها هم میشه دیگه!!
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

20-11-2011, 11:47 PM
(13-11-2011, 11:56 PM)saeed_oroomy نوشته: سلام دوستان...این امتحان 22 اکتبر 2011 جوابش اومده؟؟؟با تشکر
تلفنی اومده. تو پروفایل تا یه هفته دیگه میاد! تلفنی 12 دلار ناقابل هزینه داره(راستش پروسه دقیفشو بلد نیست!)
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."

آفلاین shadi5
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 2
03-07-2012, 12:47 PM
من هم جزو آزمون دهنده ها بودم سوالات ریاضی هاش خیلی ساده بود اما بیشتر ریزنینگی شده بودو حدود 50 درصد مطالبش تو این قسمت بوده که خیلی با نمونه های قبلی متفاوت بود.

جدیدتر | قدیمی‌تر
Topic locked