عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها استرالیا و نیوزلند مهاجرت به استرالیا و نیوزلند تبدیل ویزای دانشجویی به اقامت دائم استرالیا پس از تحصیل

صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تبدیل ویزای دانشجویی به اقامت دائم استرالیا پس از تحصیل
آفلاین Bahram
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
30-05-2012, 11:59 AM
(30-05-2012, 07:11 AM)mehrdad2062 نوشته: با سلام
می خواستم بدونم بعد از جولای 2012 آیا قوانین مهاجرت برای دانشجو ها(بعد از پایان تحصیل)تغییر می کنه. skill select برای دانشجوها هم هست. من متاسفانه قسمتی در skill select برای دانشجو ها نمی بینم. جریان چیه هست؟. ممنون میشم اگر جوابتون رو با source بدین.
خیلی ممنون
این قانون هنوز به اجرا در نیموده، و برای اولین بار است که قرار است همچین سیاستی پیاده سازی بشه بنابراین کسی تجربه ای نداره.
افرادی که قصد داشته باشند بعد از تحصیل و بدون داشتن اسپانسر کاری اقدام به اخذ اقامت کنند، جزو گروه Independent دسته بندی میشوند.
طبق اونچه خودشون توضیح داده اند، قرار است متقاضیان بعد از فارغ التحصیلی ابتدا Expression of Interest یا به اختصار EOI خود را به اداره مهاجرت تسلیم کنند، سپس آنها بر اساس ظوابط مختلفی به متقاضیان مختلف رتبه میدهند(مثلاً سن، داشتن اقوام در استرالیا، اسپانسر ایالتی، رشته تحصیلی، سابقه کار، نمره آیلتس، و ...). بعد تمام متقاضیان را بر اساس امتیاز مرتب میکنند و از ابتدای لیست، تازه مشخص میکنند چه افرادی میتونند بیان اپلای کنند! یعنی تازه میرسیم همینجایی که الان همه میتونند اپلای کنند. البته اگر انتخاب نشدید، اطلاعات شما 2 سال در سیستم میماند و شما بایستی آنرا آپدیت کنید و چنانچه شرایط بهتری پیدا کردید، اجازه میدهند که اپلای کنید.
شما اینجا را ببینید، اطلاعات خوبی در بر دارد.
http://www.immi.gov.au/skills/skillselect/index/faqs/
.
نقل قول  

آفلاین mehrdad2062
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
30-05-2012, 01:12 PM
پس این طور که به نظر می رسه دو سال درس خوندن برای pr گرفتن پرررر
نقل قول  

آفلاین Bahram
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
30-05-2012, 06:15 PM
(30-05-2012, 01:12 PM)mehrdad2062 نوشته: پس این طور که به نظر می رسه دو سال درس خوندن برای pr گرفتن پرررر
نه اصلاً اینطور نیست.
اتفاقاً یه برنامه تلویزیونی بود که میگفتند دانشجوی اینترنشنال سومین منبع درامد استرالیا هست و بنابراین هیچوقت کاری نمیکنند که این منبع درامد به این راحتی از بین بره. کلاً این یک واقعیت هست که شرایط مهاجرت همه جای دنیا رو به سختتر شدن میره. استرالیا هم مثل امریکا و کانادا کم کم قصد داره شرایط ورود بی رویه مهاجر رو بگیره و اون رو هدفمند و اصولی کنه. ولی این به این معنا نیست که غیرممکن باشه.
اینطور که معلومه گویا بعد از اعمال این قوانین، بعد از اتمام تحصیل دانشگاهی ویزای کار 3 ساله میدهند که بتونید کار کنید و بعد برای اقامت اقدام کنید. در اون 3 سال کلی اتفاق ممکنه بیفته، شاید اسپانسر کاری بگیرید، بنظر من مهم اومدن به اینجا هست، نگران نباشید کسی که هدفش رسیدن به اقامت باشه نهایتاً میگیره.
.
نقل قول  

آفلاین mehrdad2062
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

31-05-2012, 12:07 PM
امید وارم همین طور که می گید باشه. ممنون
نقل قول  

آفلاین samsAm
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

09-06-2012, 03:41 PM
سلام دوستان...
من یه سوال بابت این ویزای کاری که بعد از فارق التحصیلی میدن داشتم... شنیده بودم 3 یا 4 سال قراره ویزای کار بدن! کسی خبر داره این قانون اجرایی میشه 100% یا نه؟ و مدت این ویزا چند ساله هست؟...
یه مورد دیگه ای که خیلی برام سواله اینه که همونطور که میدونید تو سیستم جدید فرقی دیگه بین خارج یا داخل استرالیا بودن نیست و همه متقاضیان فقط با اون جدول امتیازات طرف هستن. من شنیدم که حتی تو این سیستم اگر 80 امتیاز هم بیاریم بر فرض ، باز هم نمیشه گفت مثلا بعد از یک سال اقامت میدن!! درسته این حرف؟
از دوستان اگر کسی در مورد سوال اول اطلاع داره بگه لطفا... این سیستم جدید کلا خیلی استرس ایجاد کرده! Huh
با توجه به این جدول جدید که ظاهرا دیگه خبری هم از اسپانسر کاری نیست! و فقط از طریق فامیل میشه اسپانسر کاری گرفت! این موارد درسته؟؟
نقل قول  

آفلاین Farzaneh885
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

03-01-2013, 06:53 AM (آخرین تغییر در ارسال: 03-01-2013, 06:55 AM توسط Farzaneh885.)
(16-12-2011, 08:10 AM)Bahram نوشته: جدیداً یکی از آشنایان من، ظرف مدت 5 ماه تونست اقامت بگیره! 3 ماه طول کشید که کیس آفیسر بهش بدن، 2 ماهه هم وضعیتش مشخص شد. این در حالیه که طبق گفته خودشون، 18 ماه حداقل طول میکشه.
خبر خوبیه که نشون میده در حال حاضر تقاضاها کم شده.
سلام

میشه مشخصات دوستتون که 5 ماهه ویزا گرفته رو بزارید.
رشته ای که خونده
سن و وضعیت تاهل

منهم برای این ویزا لاج کردم

تاريخ لاج:25/09/2012
تاریخ کیس آفیسر دار شدن 19/10/2012
ویزا سابکلاس: 885
نام وكيل: ندارم
آخرين وضعيّت : در مرحله چک امنیّتی

میخواستم یه مقایسه ای داشته باشم.

ممنون
Shy
نقل قول  

آفلاین Farzaneh885
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 1
09-01-2013, 09:07 AM (آخرین تغییر در ارسال: 09-01-2013, 09:18 AM توسط Farzaneh885.)
(14-09-2011, 10:58 AM)arash66110 نوشته: دولت استرالیا رابطه بین
تحصیل و اقامت رو داره از سال 2012 برمیداره. طرحی که الان دادن این هست که
قراره کلیه دانشچویان بین المللی بعد از تحصیل استرالیا رو ترک کنند(به
اجبار)و
اجازه اقدام برای هیچ ویزایی رو ندارند. اما (اما)
این حق رو به اونها میده که وقتی به کشور خودشون برگشتن و 1 سال سابقه کاری
مرتبط کسب کردن برای مهاجرت به استرالیا اقدام کنند.

سلام ميخواستم بدونم اين گفته چقدر ميتونه صحت داشته باشه.
با تشكر

سلام

من فکر کنم تا یک حدی این خبر میتونه درست باشه؛ از این جهت که بعد از اتمام درس دیگه کسی نمیتونه ویزای بریج بگیره. باید بلافاصله برای یه ویزا اقدام کنه یا استرالیا رو در کمتر ار 1 ماه ترک کنه. البته این حرفم که بعد از درس نمیتونید اینجا بمونید درست نیست. من یکی از دوستانم بلافاصله بعد از اتمام درسش نتونسته بود برای اسکیل ویزا اقدام کنه که مجبور شد برای پناهندگی اقدام کرد و کیسش برنده شد. اینم یه راهش بود Smile
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 8
26-07-2013, 04:24 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-10-2013, 10:50 AM توسط Shahrouz.)
یک خبر بسیار خوب برای فارغ التحصیلان استرالیا یا اقدام کنندگان برای تحصیل در این کشور

پس از قوانین سخت گیرنه در مورد پناهندگی به نظر می رسد شیوه مهاجرت قانونی به شکلی مطلوب جایگزین شیویه مهاجرت از طریق پناهندگی می شود. در این راستا، کلیه کسانی که تحصیلات خود را در استرالیا به اتمام رسانیده باشند حداکثر 4 سال فرصت دارند تا با استفاده از ویزای پیدا کردن کار در این کشور اقامت داشته باشند و در این مدت برای اقامت دائم اقدام نمایند. این قانون برای کسانی است که از پس از نوامبر 2011 وارد استرالیا شده اند و در این کشور فارغ التحصیل می شوند. این قانون از انتهای جولای 2013 اجرایی می شود. مدت زمان این ویزا بیشتر از 2 سال و حداکثر 4 سال (وابسته به مدرک= دکترا یا ارشد) می باشد و ارزیابی مدت زمان آن بر عهده سازمان مهاجرت استرالیاست. 

تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین Madridista
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
31-03-2014, 04:01 AM
(26-07-2013, 04:24 PM)Shahrouz نوشته: یک خبر بسیار خوب برای فارغ التحصیلان استرالیا یا اقدام کنندگان برای تحصیل در این کشور

پس از قوانین سخت گیرنه در مورد پناهندگی به نظر می رسد شیوه مهاجرت قانونی به شکلی مطلوب جایگزین شیویه مهاجرت از طریق پناهندگی می شود. در این راستا، کلیه کسانی که تحصیلات خود را در استرالیا به اتمام رسانیده باشند حداکثر 4 سال فرصت دارند تا با استفاده از ویزای پیدا کردن کار در این کشور اقامت داشته باشند و در این مدت برای اقامت دائم اقدام نمایند. این قانون برای کسانی است که از پس از نوامبر 2011 وارد استرالیا شده اند و در این کشور فارغ التحصیل می شوند. این قانون از انتهای جولای 2013 اجرایی می شود. مدت زمان این ویزا بیشتر از 2 سال و حداکثر 4 سال (وابسته به مدرک= دکترا یا ارشد) می باشد و ارزیابی مدت زمان آن بر عهده سازمان مهاجرت استرالیاست. 

این یعنی بعد از اینکه مثلا وقتی کارشناسی ارشدمون رو گرفتیم، تا چهار سال فرصت میدن که اونجا کار کنیم؟ بعد از چهارسال میشه اقامت بگیریم؟
این چه فرقی با اون لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا داره؟ آیا حتما باید شغلمون در اون لیست باشه تا بتونیم کار کنیم بعد از تحصیل؟
نقل قول  

آفلاین Bahram
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 8
29-04-2014, 07:07 AM
(31-03-2014, 04:01 AM)Madridista نوشته: این یعنی بعد از اینکه مثلا وقتی کارشناسی ارشدمون رو گرفتیم، تا چهار سال فرصت میدن که اونجا کار کنیم؟ بعد از چهارسال میشه اقامت بگیریم؟
این چه فرقی با اون لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا داره؟ آیا حتما باید شغلمون در اون لیست باشه تا بتونیم کار کنیم بعد از تحصیل؟

برای فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد ویزای سه ساله میدهند. حتما نیازی نیست که تا پایان سه سال صبر کنید، شما هرزمان مجموع امتیازتتون به ۶۰ رسید میتونید برای اقامت اقدام کنید، حالا چه هنوز روی ویزای دانشجویی باشید(که میرید روی ویزای بریج) و چه روی ویزای کار سه ساله.
سوال دومتون واضح نیست، برای ویزای فارغ‌التحصیلی باید رشته شما جزو لیست مشاغل مورد نیاز باشه. اگر هم نباشه، میتونید مدرک لیسانس و سابقه کاریتون رو طوری بدید ارزشیابی کنند که به طریقی به یکی از رشته های لیست مشاغل ربط داشته باشه.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »