عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
تبدیل معدل از مقیاس 20 به 4

صفحه‌ها (19): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 19 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تبدیل معدل از مقیاس 20 به 4
آفلاین Omidka
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-08-2014, 05:01 PM
(05-08-2014, 09:33 AM)'ahmadpashaei' نوشته:
سلام
اطلاعاتتون کلیه و هنوز مدارک کاملی ندارین و به فرض که مقاله هم نداشته باشین در لیسانس، باید روی نمرات زبان سرمایه گذاری کنید. GRE و تافل بالایی بیارید احتمالش کم نیست چون دانشگاهتون شناخته شده هست ولی معدل معیار بسیار مهمی هست و باید نذارید از این کمتر بشه،بهتره بالاتر بره اما الانم معدلتون هم خوبه.

ممنون از راهنماییتون. من مقاله ندارم. جایی خونده بودم که نمرات بالای زبان میتونن کمی ضعف معدلو جبران کنن. آیا این حرف صحت دارد؟ برای تبدیل معدل به سیستم 4 نمره باید چه کار کنم؟ و اینکه کمی افت در ترم 6 داشتم، آیا این مسئله تاثیر جدی بر پذیرشم خواهد داشت؟
نقل قول  

آفلاین Arash_aud
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 4
06-08-2014, 05:05 PM
http://www.foreigncredits.com/resources/...lator/iran
نقل قول  

آفلاین fatimab
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

06-08-2014, 09:35 PM
سلام
دوستان اون دانشگاهی که من میخام اپلای کنم یکی از شرایطش اینو نوشته .باید چه جوری انجام بدم؟

A Grade Point Average (GPA) of at least 5.25 out of7 in the last two calendar years of undergraduate degree
ممنون میشم راهنمایی کنید.

نقل قول  

آفلاین pama
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 7
06-08-2014, 09:52 PM
(06-08-2014, 09:35 PM)'fatimab' نوشته: سلام
دوستان اون دانشگاهی که من میخام اپلای کنم یکی از شرایطش اینو نوشته .باید چه جوری انجام بدم؟
A Grade Point Average (GPA) of at least 5.25 out of7 in the last two calendar years of undergraduate degree
ممنون میشم راهنمایی کنید.

سلام دوست من، به فروم خوش اومدین Smile
دوست بزرگوار، روشی که به ذهن بنده میرسه اینه که با یکی از انواع متدوال تبدیل معدل از مقیاس 20 به 4 که در این ارسال و ارسال بالایی پست شما آورده شده، معدلتون رو ابتدا به مقیاس 4 ببرید و بعد از اون از جدول موجود در فایل پیوست استفاده کنید و معادل معدل خودتون از مقیاس 4 به مقیاس 7 رو در اون جستجو کنید.
اطلاعات این سایت هم میتونه کمکتون کنه.
موفق باشید.

فایل‌های پیوست
.pdf   gradeconversion.pdf (اندازه 389.95 KB / تعداد دانلود: 107)
                           Dream, is not what you see in sleep
is the thing which doesn't let you sleep  A.P.J.Abdul Kalam
نقل قول  

آفلاین mamadw700
**
نقل قول

08-08-2014, 04:53 PM
سلام
من یکم گیج شدم. فرضا معدل کارشناسی ارشد من 16.80 بشه.
حالا من از 4 چند شدم ؟؟
اگه کسی جواب بده , خیلی ممنونش میشم
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 8
08-08-2014, 05:56 PM
(08-08-2014, 04:53 PM)'mamadw700' نوشته: سلام
من یکم گیج شدم. فرضا معدل کارشناسی ارشد من 16.80 بشه.
حالا من از 4 چند شدم ؟؟
اگه کسی جواب بده , خیلی ممنونش میشم

اینطوری نمیشه حساب کرد. باید نمرات تک به تک تبدیل شن. همین پست بالایی رو اگر نگاه می کردین متوجه می شدین. می تونید خیلی ساده با این روش حساب کنید یا این روش... البته این محاسبات بیشتر برای اطلاع خودتونه. دانشگاه ها یا خودشون محاسبه می کنید یا بفرض میخوان ارزیابی سیستم WES رو بگیرید.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین brusa1994
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
03-09-2014, 03:28 PM (آخرین تغییر در ارسال: 03-09-2014, 03:28 PM توسط brusa1994.)
دوستان ، کلا سیستم معدل در آمریکا GPA هستش؟
منظورم اینه استاد گفت معدلت چنده تو ایمیل مثلا بش میگی GPA 3.4 ، کلا این معدل بر مقیاس ما (20) کجا کاربرد داره ؟
Hold on America , The big MrBob is coming , Fall 2018
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
03-09-2014, 05:08 PM (آخرین تغییر در ارسال: 03-09-2014, 05:09 PM توسط ahmadpashaei.)
(03-09-2014, 03:28 PM)'brusa1994' نوشته: دوستان ، کلا سیستم معدل در آمریکا GPA هستش؟
منظورم اینه استاد گفت معدلت چنده تو ایمیل مثلا بش میگی GPA 3.4 ، کلا این معدل بر مقیاس ما (20) کجا کاربرد داره ؟

سلام Bursaی عزیز
معمولا استادی که ایمیل میزنین یا اصلا نگاه نمیکنه،یا اصلا جواب نمیده، یا اگر هم جواب بده از این سوالات چیپ نمی پرسه![img]images/smilies/dodgy.gif[/img] این شمایید و هنر مذاکره و ارایه شما تا بتونید خودتون رو با عبارات و غالب مناسبی معرفی کنید.پس هرچی صلاح میدونید با مشورت و بعدا با کسب تجریه در رزومه بیارید. اینو به یاد داشته باشید برای آینده که اولا همیشه باید فرمت رسمی کشور خودتون رو که در مدارکتون وجود داره بنویسید و بعد اگر خواستین به صورت غیر رسمی با فایل محاسبه معدل در مقیاس 4 نمره ای این عدد رو بدست آورده و در رزومه بنویسید که هیچ اجباری هم نیست؛ چرا که اولا فرمت 20 نمره ای در نام آموزشی ما رسمیت داره و اگر کسی آشنا نیست باید آشنا بشه نه که ما فرار کنیم چون اونا نمیشناسن! هم به درد ما میخوره هم آیندگان. دوم اینکه اونها ترجمه رسمی رو با کپی برابر اصل شده فارسی برای اپلای و بعد اصل مدارک رو زمان ثبت نام از شما میگیرن که همون فرمت بیست نمره ای ایرانه،پس این به اونها نوعی اعتماد میده؛ برای همینه که همیشه در سایت تاکید دارن نسخه اصل رو هم میخوایم.این نیست که سر در نیارن. وگرنه تمام دانشگاه های خارجی بخصوص آمریکای شمالی میگفتن به فرمت WES معدلتون رو ریپورت کنید ولی عملا فقط دانشگاه های محدوده داکوتا (تا جاییکه من دیدم) اینو میخوان و بقیه همون سیستم خودمون رو میگیرن و اگر بخواد تبدیلی بشه در کمیته پذیرش و در حین پروسه بررسی پرونده ها اینکار صورت میگیره که ما خبرم نداریم.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین Hasegava
**
نقل قول

04-09-2014, 03:00 PM
سپاس جناب
من که واضح گفتم ببینید اصن بیخیال 20 بشین خب!!!
من توی یه سایتی خوندم که حداقل معدل واسه پذیرش در اون دانشگاه کانادایی 75% هست.حالا من میخوام ببینم که این 75% در سیستم آموزشی ما از 20 چند میشه.همین.
سپاس
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
Rainbow  04-09-2014, 06:06 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-09-2014, 06:07 PM توسط ahmadpashaei.)
(04-09-2014, 03:00 PM)'Hasegava' نوشته: سپاس جناب
من که واضح گفتم ببینید اصن بیخیال 20 بشین خب!!!
من توی یه سایتی خوندم که حداقل معدل واسه پذیرش در اون دانشگاه کانادایی 75% هست.حالا من میخوام ببینم که این 75% در سیستم آموزشی ما از 20 چند میشه.همین.
سپاس

احتمالا برای کشور خاصی مثل هند بوده. مقیاس نظام آموزشی ما خودتون میدونید 20 نمره ای هست! چون گفتین کانادا و خیلی برای من و بقیه دوستان پیش اومده که دیدم اونا مینیمم معدل رو بر مبنای کشور اپلیکنت هم بیان می کنن، راحت تر میشه گفت که احتمال این وجود داره که توجه نکرده باشید این شرایط برای اپلیکنتهای کدام کشور درج شده. چیزی که من در موارد مشابه در دانشگاه های کانادا دیدم این بوده که دقیقا اسم بعضی کشورها برده میشه و برای ایران نوشته بودن: 
Bachelor (Karshenasi) , 16 یچیزی تو این مایه ها. این 16 برای دانشگاه های تاپش هست و ولی مینیمم 15 و 14 هم داره.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (19): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 19 بعدی »