عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان روادید آلمان تایید مدارک سفارت برای ویزای تحصیلی در کشور آلمان

صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تایید مدارک سفارت برای ویزای تحصیلی در کشور آلمان
آفلاین nixe2006
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
20-06-2014, 11:15 PM
(20-06-2014, 05:18 PM)'Mr-Voltage' نوشته:
بله. هر چند تنها برای یه بررسی کوچک درخواست میشه. تا مطمئن بشن از گوته است یا خیر.

یعنی سفارت ببینه از گوته است خوب مهر و آرم گوته داره با امضا
حافظ از دست مده دولت این کشتی نوح             ورنه طوفان حوادث ببرد بنیادت
نقل قول  

آفلاین k24
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
24-07-2014, 09:16 AM
دوستان یک مشکل خیلی پیش پاافتاده که نزدیک بود بدجوری برای من گرون تموم بشه امضای پاسپورت بود. من داخل پاسپورت رو امضا نکرده بودم و برای همین کپی پاسپورتم رو که روی مدارک گذاشته بودم بدون امضا بود و با اینکه نفر دوم بودم گفت برو بیرون و وقتی درست کردی بیا. 

ضمنا حواستون باشه که همراه مدارک ترجمه شده ای که از دارالترجمه میگیرین حتما کپی مهر خورده ی مدارک فارسی هم باشه.

ترتیب مدارک کپی شده جهت یادآوری: کپی امضا شده ی پاسپورت، مدرک زبان(اول schreiben دوم Hoeren سوم Lesen و آخر Sprechen) ، دیپلم، پیش دانشگاهی، گواهی قبولی در کنکور سراسری، ریز نمرات، دانشنامه.
FC Bayern forever number one
You can call us the champions of world
نقل قول  

آفلاین k24
**
نقل قول

22-08-2014, 10:54 AM
درود

دوستان من قبلا 5 سری کپی و 2سری اصل مدارک رو تایید سفارت کردم. حالا میخوام یک سری دیگه به تایید سفارت برسونم. از اونجایی که دیگه رایگان نیست میخواستم بدونم هزینه ی تایید یک سری کپی(به زبان انگلیسی) چقدر هستش؟ (شامل ریز نمرات دیپلم، مدرک دیپلم، ریز نمرات پیش دانشگاهی، مدرک پیش دانشگاهی، گواهی قبولی در کنکور، ریز نمرات دانشگاه، دانشنامه)

این لینک رو هم خوندم ولی نفهمیدم نحوه ی برآوردش چقدر میشه؟
http://www.teheran.diplo.de/Vertretu...isationen.html

به ریال میگیرن پول رو با به یورو؟
ممنون.....

FC Bayern forever number one
You can call us the champions of world
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
22-08-2014, 11:54 AM
(22-08-2014, 10:54 AM)'k24' نوشته: درود
دوستان من قبلا 5 سری کپی و 2سری اصل مدارک رو تایید سفارت کردم. حالا میخوام یک سری دیگه به تایید سفارت برسونم. از اونجایی که دیگه رایگان نیست میخواستم بدونم هزینه ی تایید یک سری کپی(به زبان انگلیسی) چقدر هستش؟ (شامل ریز نمرات دیپلم، مدرک دیپلم، ریز نمرات پیش دانشگاهی، مدرک پیش دانشگاهی، گواهی قبولی در کنکور، ریز نمرات دانشگاه، دانشنامه)
این لینک رو هم خوندم ولی نفهمیدم نحوه ی برآوردش چقدر میشه؟
http://www.teheran.diplo.de/Vertretu...isationen.html
به ریال میگیرن پول رو با به یورو؟
ممنون.....

مدارک انگلیسی که نیازی به تایید نمی خواد!!!
اگر فارسی یا المانی باشه که باید  هزینه تایید مدارک آلمانی ۵ یورو و هزینه تایید مذارک فارسی ۱۰ یورو است. این هزینه به ریال ایرانی و با توجه به نرخ برابری ارز در روز گرفته می شود. در کل خیلی بهتره با هزینه بیشتری همراه داشته باشید که مشکل نخوردی.

" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین gb_milad
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

30-08-2014, 10:53 PM
سلام من میخواستم بدونم تایید ریز نمرات دبیرستان وپیش دانشگاهی حتما لازم هست؟ چون من اصلا این دوتا رو ندارم که ترجمشون کنم و تایید شون کنم ولی بدون این دوتا پذیرش مستر گرفتم حالا میخوام بدونم روز مصاحبه این دوتا رو حتما میخوان؟ کسی از شما هست که رفته باشه مصاحبه و ریز نمرات دبیرستان نداشته بوده باشه
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

08-10-2014, 12:30 PM
(30-08-2014, 10:53 PM)'gb_milad' نوشته: سلام من میخواستم بدونم تایید ریز نمرات دبیرستان وپیش دانشگاهی حتما لازم هست؟ چون من اصلا این دوتا رو ندارم که ترجمشون کنم و تایید شون کنم ولی بدون این دوتا پذیرش مستر گرفتم حالا میخوام بدونم روز مصاحبه این دوتا رو حتما میخوان؟ کسی از شما هست که رفته باشه مصاحبه و ریز نمرات دبیرستان نداشته بوده باشه

Dear Friend
if you get your admission from any universities in Germany it means you no need to show it for embassy. In my opinion you feel free to provide your documents as they ask you then there won't be worry about it
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین mesrbn
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 1
24-11-2014, 12:57 PM
سلام دوستان. ممنون میشم راهنماییم کنید٬
۱-من مدارک دانشگاهی رو به انگلیسی ترجمه کردم. از همه شنیده بودم که باید به تایید سفارت آلمان برسونم. اما یکی بهم گفت که اگه به انگلیسی ترجمه شده هیچ نیازی به تایید نیست. میشه منو راهنمایی کنیین که چه کاری درسته؟مرسی از دوستان.
۲-من هنوز تازه می خوام مدارکمو بفرستم دانشگاه واسه بررسی. یعنی هیچ گواهی مبنی بر اخذ پذیرش و یا مکاتبه یونی ندارم. اول کارم. تو این مرحله نیاز هست مدارک رو تایید شده بفرستم؟ چون سفارت گفته واسه اینکه از هزینه تایید معاف بشیم باید گواهی پذیرش یا مکاتبه ارایه بدیم. اصلا الان تو این مرحله نیاز هست برم مدارکمو تایید کنم؟ مرسی دوستان.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
24-11-2014, 07:55 PM
(24-11-2014, 12:57 PM)'mesrbn' نوشته: سلام دوستان. ممنون میشم راهنماییم کنید٬
۱-من مدارک دانشگاهی رو به انگلیسی ترجمه کردم. از همه شنیده بودم که باید به تایید سفارت آلمان برسونم. اما یکی بهم گفت که اگه به انگلیسی ترجمه شده هیچ نیازی به تایید نیست. میشه منو راهنمایی کنیین که چه کاری درسته؟مرسی از دوستان.
۲-من هنوز تازه می خوام مدارکمو بفرستم دانشگاه واسه بررسی. یعنی هیچ گواهی مبنی بر اخذ پذیرش و یا مکاتبه یونی ندارم. اول کارم. تو این مرحله نیاز هست مدارک رو تایید شده بفرستم؟ چون سفارت گفته واسه اینکه از هزینه تایید معاف بشیم باید گواهی پذیرش یا مکاتبه ارایه بدیم. اصلا الان تو این مرحله نیاز هست برم مدارکمو تایید کنم؟ مرسی دوستان.

دروود بر شما
1- بستگی به دانشگاه داره اگر بهت بگه نیازه که باید تایید کنی در غیر اینصورت نیاز نیست.
2- خیر نیاز نیست. (بجز همون دارالترجمه با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه)
نقل قول  

آفلاین Glee
Elite Member
نقل قول

24-11-2014, 11:02 PM
(24-11-2014, 07:55 PM)'Mr-Voltage' نوشته:
دروود بر شما
1- بستگی به دانشگاه داره اگر بهت بگه نیازه که باید تایید کنی در غیر اینصورت نیاز نیست.
2- خیر نیاز نیست. (بجز همون دارالترجمه با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه)

ممنون از جوابتون
سئوالات دوست جدیدمون سئوالهای منم بود، ولی من یکم confused شدم:
1. توی پست های قبل تر اشاره کرده بودید که اگه انگلیسی باشه ترجمه ها، نیاز به تایید نیست؟؟!
2. نمیدونم درست متوجه شدم حرف شما رو یا نه، شما میفرمایید که در مرحله اپلای اگه مدارکتون مهر دادگستری و امور خارجه رو داشته باشه نیازی به تایید سفارت نیست؟ در مورد دانشگاهی که من الان در روند اپلایش هستم، این گزینه ها رو به اضافه موارد دیگه شامل میشه:
Application documents
  • Transcript of academic records
  • Degree Certificate
  • Proof of English language sufficiency
  • Copy of any additional academic achievement
  • Copy of passport front side or identity card
  • Applicants from Iran: Legalisation seal at the German Embassy for diploma and transcript of records
ظاهرا دانشگاه به دانشگاه متفاوت هست!!!

نقل قول  

آفلاین mesrbn
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

25-11-2014, 01:34 AM
سلام بچه ها٬
برای تایید مدارک ساعت چند سفارت باشم؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر