عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش راهنمای تحصیلی بعد از پذیرش به تعویق انداختن (دیفر کردن) شروع تحصیلات

صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 3 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
به تعویق انداختن (دیفر کردن) شروع تحصیلات
آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
08-09-2013, 08:31 PM
(08-09-2013, 07:15 PM)'ahmadrzr' نوشته: اول می خواستم بابت راهنمایی هاتون تشکر کنم و اینکه مجدد ازتون مشورت بگیرم. من و همسرم 9july مصاحبه داشتیم و وارد پروسه کلیر شدیم بعد از دو ماه انتظار مجبور به دیفر شدم و حالا باید برای spring2014 امریکا باشیم اولین سوالم این هست باید این مساله رو به سفارت اطلاع بدیم یعنی ممکنه چون از تاریخ i20 قبلی گذشته بطور خودکار از پروسه کلیر خارج بشیم دوم اینکه در سایت واشنگتن تاریخ آپدیت ما همون تاریخ روز مصاحبه هست این می تونه نکته بدی باشه؟  از کمکتون پیشاپیش ممنونم.

دوست من، زمانی که شما کلیر شدید، سفارت از شما، برای صدور ویزا، I-20 جدیدی برای ترم Spring 2014 خواهد خواست ولی تجربه دوستان ثابت کرده که در این موارد خیلی روی روند معمول حساب نکنید! مخصوصا اگر برای مصاحبه دبی تشریف برده بودید. منظور اینکه برای اینکه خیال خودتون رو راحت کرده باشید، به سفارت ایمیل زده و اعلام کنید که به ترم بهار 2014، Deffer کردید و با I-20 جدید برای پیکاپ ویزا تشریف میبرید.
در مورد تاریخ به روز شدن سایت واشنگتن هم، فقط اشاره مختصری کنم که از مسیر تاپیک دور نشده باشیم، این تاریخ خیلی شاخص دقیقی برای تعیین وضعیت (بررسی شدن/نشدن) پرونده شما نمیتونه باشه. به عنوان مثال، تاریخ پرونده من، دقیقا 1 ساعت قبل از اینکه کلیر بشم، به تاریخ همون روز کلیر شدن تغییر کرد، از طرفی دیگه، دوستانی بودند که تاریخشون خیلی زودتر عوض شده بود ولی دیرتر از من کلیر شدند.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین Leopold
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
23-12-2013, 10:12 PM
سلام، واسه نامه late arrival باید به کدوم مسئول دانشگاه ایمیل زده بشه؟ ممنون
قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
23-12-2013, 10:58 PM
به همون فردی که بیشتر باهاش در تماس بودین ایمیل بزنید که یک چنین نامه ای می خواهید ایشون خودشون نامه رو به امضای مسوول موردنظر می رسونند. معمولا مسوول ثبت نام دانشگاه (مسوول بخش آموزش) یا هم که رییس دپارتمان دانشکده موردنظر نامه رو امضا می کنند.

گاهی فرد موردنظر با این اصطلاح Late arrival و نقش اون آشنایی نداره و به همین دلیل در ایمیلتون یکی دو خط در موردش توضیح بدین. مثلا عنوان ایمیل می تونه request for late arrival letter باشه و در متن توضیح بدین که با توجه به اینکه ممکنه من تا فلان تاریخ ثبت نامم به تاخیر بیافته سفارت از من یک نامه ای می خواهد که دانشگاه تایید کرده باشه که شما تا فلان تاریخ امکان ثبت نام در اون دانشگاه رو خواهید داشت. همین طور می تونید قید کنید که حداکثر تاریخ مجاز برای ثبت نام رو بزنند ولی قید کنید که خود شما تلاش خواهید کرد در اولین فرصت خودتون رو به دانشگاه برسونید و ثبت نام کنید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین rud
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

15-04-2014, 12:00 PM
سلام، من از یه دانشگاه تو آمریکا حدود 10-12 روز پیش  پذیرش گرفتم، و اونا چند تا فرم Admission Documents; Confirmation Reply Form; Financial Certification Form رو برام تو همون  ایمیل اول فرستادند.1- حالا اگه من بخوام Defer  کنم برای ترم بهار باید چی کار کنم. فقط یه ایمیل خشک و خالی باید بزنم؟ بینم اونا چی می گن. آخه من در به در دارم دنبال اون  42000$ ی می گردم (BS) که باید بخوابونم تو حساب و هنوز نتونستم کاری کنم.
[align=right]2- اصل مدارک لیسانس و فوق رو کی باید بفرستم
[align=right]3- می تونم برای ویزا اقدام کنم بعد اونا I-20 بفرستند بعد من بهشون بگم می خوام دیفر کنم؟ اینطوری برای visa تا آخر ماه آذر یا وسطای دی که دیگه باید برم مشکلی پیش نمی آد.
[align=right]3- به چیزی هم به نام 300$=deposit tuition هستش که من نمیدونم اینو تو فرم ها برای چی می خواد.  
نقل قول  

آفلاین mnavidd
**
نقل قول

14-08-2014, 02:27 AM
دوستان من ویزام اومده ولی تمیتونم برم،دیفر کردم.ترم بعد با همین ویزا میتونم برم آمریکا یا باید دوباره وقت سفارت بگیرم و برم مصاحبه؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
14-08-2014, 05:41 AM
اعتبار ویزای دانشجویی آمریکا معمولا سه ماهه هست و تا زمان شروع ترم بعد باطل شده. روی ویزا رو بخونید تاریخ دقیق اعتبار اون رو نوشته. برای ورود هم نمی تونید زودتر از یک ماه مونده به شروع ترم وارد آمریکا بشین. یعنی نمی تونید مثلا بگذارید ماه سوم اعتبار ویرا که تقریبا دو ماه مونده به شروع ترم بعد وارد بشین. ولی با توجه به اینکه یک بار کلیر شدین به شرطی که همون دانشگاه باشه و موضوع و کمک هزینه و شرایط دیگه پرونده تون تغییر چندانی نکرده باشه، احتمال اینکه دفعات بعد زودتر کلیر بشین زیاد هست.
(14-08-2014, 02:27 AM)'mnavidd' نوشته: دوستان من ویزام اومده ولی تمیتونم برم،دیفر کردم.ترم بعد با همین ویزا میتونم برم آمریکا یا باید دوباره وقت سفارت بگیرم و برم مصاحبه؟

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Leopold
نقل قول

امتیاز این پست: 9
14-08-2014, 10:05 AM
چون ترم بعدی تو ژانویه شروع میشه شما میتونید با همین ویزا (بدون مصاحبه مجددا) وارد آمریکا بشید فقط بازه های زمانی رعایت کنید تا به موقع برید واسه پیکاپ. كليرنس شما ١٢٠ روز اعتبار داره (از زمانی که سایت واشینگتن آپدیت میشه) و شما باید در این بازه زمانی برید واسه پیکاپ. بعد از اینکه ویزا رو به پاس شما چسبوندن اگه سینگل باشه (که به احتمال زیاد هست) 90 روز اعتبار داره و شما یک ماه زودتر از تاریخ I20 هم نمی تونید وارد آمریکا بشید. پس در بهترین حالت 120+90+30=240 روز که باید تاریخی که توی I20 شما واسه ترم بهار میخوره از زمان کلیرنس شما (که همین چند روز پیش بوده)، نباید بیشتر از 240 روز بیشتر فاصله داشته باشه. حتما به سفارت هم اطلاع بدید که کی برید واسه پیکاپ چون اون بازه 120 روز که واسه پیکاپ گذاشتن ممکنه بعضی موقع بین سفارت ها متفاوت باشه.  
(14-08-2014, 02:27 AM)'mnavidd' نوشته: دوستان من ویزام اومده ولی تمیتونم برم،دیفر کردم.ترم بعد با همین ویزا میتونم برم آمریکا یا باید دوباره وقت سفارت بگیرم و برم مصاحبه؟

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
14-08-2014, 11:23 AM
به شرطی می تونند از بازه زمانی کلیرنس استفاده کنند که هنوز ویزاشون رو نگرفته باشن. از جملات ایشون من اینطور برداشت کردم که ایشون ویزاشون رو گرفتن ولی قصد ندارند که این ترم به دانشگاه برن که با این حساب خیلی سخت میشه از این اعتبار سه ماهه برای ترم بعد استفاده کرد. ولی اگر هنوز ویزا رو نگرفته باشن و اخیرا کلیر شده باشن می تونند همونطور که شما توضیح دادین حدود دو تا سه ماه دیگه مراجعه کنند که با اعتبار سه ماهه اش بتونند به ترم جدید برسند.

البته وقتی شرایط پرونده به این شکل عوض میشه احتمال داره که دوباره یک بررسی مجدد کوتاهی بکنند که ببینند مثلا دانشگاه، رشته یا زمینه پژوهشی تون تغییر نکرده باشه. به همین دلیل برای چنین افرادی بهتره که اسکن I-20 جدیدشون رو برای سفارت بفرستن و بهشون اطلاع بدن که قصد دارند دیرتر وارد همون دانشگاه و رشته قبلی بشن که احتمال کلیرنس دوباره کاهش پیدا کنه.
(14-08-2014, 10:05 AM)'Leopold' نوشته: چون ترم بعدی تو ژانویه شروع میشه شما میتونید با همین ویزا (بدون مصاحبه مجددا) وارد آمریکا بشید فقط بازه های زمانی رعایت کنید تا به موقع برید واسه پیکاپ. كليرنس شما ١٢٠ روز اعتبار داره (از زمانی که سایت واشینگتن آپدیت میشه) و شما باید در این بازه زمانی برید واسه پیکاپ. بعد از اینکه ویزا رو به پاس شما چسبوندن اگه سینگل باشه (که به احتمال زیاد هست) 90 روز اعتبار داره و شما یک ماه زودتر از تاریخ I20 هم نمی تونید وارد آمریکا بشید. پس در بهترین حالت 120+90+30=240 روز که باید تاریخی که توی I20 شما واسه ترم بهار میخوره از زمان کلیرنس شما (که همین چند روز پیش بوده)، نباید بیشتر از 240 روز بیشتر فاصله داشته باشه. حتما به سفارت هم اطلاع بدید که کی برید واسه پیکاپ چون اون بازه 120 روز که واسه پیکاپ گذاشتن ممکنه بعضی موقع بین سفارت ها متفاوت باشه.  

Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Leopold
نقل قول

امتیاز این پست: 9
14-08-2014, 12:33 PM
اگه ویزاشون در حال حاضر گرفته باشند، حرف شما کاملا درست هست. در این صورت بهتر تو همین بازه زمانی (90 روز که ویزا باطل میشه) مجددا واسه سفارت وقت بگیرن چون هنوز کلیرنس اعتبار داره و در صورتی که I20 جدید به جز تاریخ شروع ترم نسبت به قبلی تغییر نکرده باشه احتمال اینکه ویزا رو درجا بدهند بسیار زیاد هست.
(14-08-2014, 11:23 AM)'M1KE' نوشته: به شرطی می تونند از بازه زمانی کلیرنس استفاده کنند که هنوز ویزاشون رو نگرفته باشن. از جملات ایشون من اینطور برداشت کردم که ایشون ویزاشون رو گرفتن ولی قصد ندارند که این ترم به دانشگاه برن که با این حساب خیلی سخت میشه از این اعتبار سه ماهه برای ترم بعد استفاده کرد. ولی اگر هنوز ویزا رو نگرفته باشن و اخیرا کلیر شده باشن می تونند همونطور که شما توضیح دادین حدود دو تا سه ماه دیگه مراجعه کنند که با اعتبار سه ماهه اش بتونند به ترم جدید برسند.
البته وقتی شرایط پرونده به این شکل عوض میشه احتمال داره که دوباره یک بررسی مجدد کوتاهی بکنند که ببینند مثلا دانشگاه، رشته یا زمینه پژوهشی تون تغییر نکرده باشه. به همین دلیل برای چنین افرادی بهتره که اسکن I-20 جدیدشون رو برای سفارت بفرستن و بهشون اطلاع بدن که قصد دارند دیرتر وارد همون دانشگاه و رشته قبلی بشن که احتمال کلیرنس دوباره کاهش پیدا کنه.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین mnavidd
**
نقل قول

15-08-2014, 11:17 AM
واقعا از لطف و راهنماییتون ممنونم.به چندتا شرکت که کارشون پیکاپ ویزاست زنگ زدم کسی نمیدونست باید چیکار کنم!!!!!!
من ویزا رو نگرفتم.پس صبر میکنم.البته تو ایمیل کنسولگری آمریکا در دوبی نزده بود چند روز فرصت پیکاپ دارم،اینو باید دقیقا از کجا پیدا کنم؟
ضمنا نوع ویزام کی مشخص میشه؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 11-05-2025، 11:47 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی