عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش مقاله، پایان نامه، پروپوزال و تز دکتری ژورنال‌ها برقراری ارتباط با staff ژورنال (editor in chief,editors & reviewers)

صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
برقراری ارتباط با staff ژورنال (editor in chief,editors & reviewers)
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
21-11-2016, 11:07 PM
(21-11-2016, 10:17 PM)raminz نوشته: ترکان عزیز،

والا خیلی بستگی به ژورنالی داره که کارتو فرستادی. اینکه چقدر حساب کتاب داره.
مثلاً یه ژورنالی تو گرایش زلزله ما داریم تو الزویر که فاجعه است. استادم یه مقاله اونجا چاپ کرد که پروسه اش بیشتر از 2 سال طول کشید. اخیراً هم یکی دیگه اونجا فرستاده که کم کم داره همون 2 سال میشه! وقتی هم میل میزنن میگن داریم دنبال بهترین reviewer میگردیم.
منم الان یه مقاله تو یه ژورنال T&F دارم که 2 ماه پیش ریویژن دوم رو فرستادیم. تو این 2 ماه کلاً "Awaiting admin processing" بود! امروز بعد از 2 ماه شده under review!
به ادیتورش هم میل زدیم که آقا چیکار دارین میکنین؟ که این جواب رو داد Confused

Dear Colleague, WE have very little to no leverage on reviewers. As you know, this is a volunteers’ job. We send reminders automatically. If you feel that the paper is not being managed well, please consider withdrawing it and submitting to a journal who has more responsive reviewers. We use the best researchers in the world to review, and they are all invariably busy.

هیچی دیگه ماهم بچه خوبی شدیم و دیگه پیگیری نکردیم :|

درود رامین جان

جوابش خیلی نیش دار بود واقعا دمش گرم!
واللا انتظار چنین جوابی رو ادم نداره.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین aminmoh
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-03-2017, 05:15 AM
سلام و وقت بخیر.
میخواستم بدونم انخاب شدن به عنوان reviewer و کلا داوری کردن برای یک ژورنال چقد میتونه برای رزومه مفید و ارزشمند باشه؟!آیا اساتیدی که اپلای می کنی واسشون اهمیتی داره واسشون که داور مقاله ای بودی؟!
یک ژورنال قوی در زمینه خودم (برق) با ایمپکت 4.3 بهم پیشنهاد داوری داده! بخاطر اعتبار ژورنال وسوسه شدم داوری کنم!
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
06-03-2017, 07:35 AM
(06-03-2017, 05:15 AM)aminmoh نوشته: سلام و وقت بخیر.
میخواستم بدونم انخاب شدن به عنوان reviewer و کلا داوری کردن برای یک ژورنال چقد میتونه برای رزومه مفید و ارزشمند باشه؟!آیا اساتیدی که اپلای می کنی واسشون اهمیتی داره واسشون که داور مقاله ای بودی؟!
یک ژورنال قوی در زمینه خودم (برق) با ایمپکت 4.3 بهم پیشنهاد داوری داده! بخاطر اعتبار ژورنال وسوسه شدم داوری کنم!

اگر ژورنال مورد نظر بین ژورنال های شناخته شده و معتبر باشه می تونه در CV شما نکته جالب توجهی باشه...
(این جزو تجارب شخصی خودم هست...)
نقل قول  

آفلاین shapol46
**
نقل قول

29-09-2017, 01:13 PM
سلام دوستان
من یک ایمیل برای ایمیل شخصی و دانشگاهی دو تا از ادیتورهای مقاله فرستادم. و بسیااااااار عاجرانه خواهش کردم جواب این مقاله رو بدن. چون تو سایت خودشون گفتن یقینا از 12 هفته بیش تر طول نمیکشه پیرریویو والان رفتیم تو 15.
الان دیدم امروز یک do دیگه م اضافه شده. قبلا دو بار 11 جون و 1 جولای do زده بودن  و امروزم یکی دیگه ولی تو هیچ کدوم کامنتی نیست. بنظرتون این خوبه یا بد؟ امکان داره کامنت کلا ندن و بدون ریوایز اکسپت کنن یا خدای نکرده ریجکت کنن؟ مقاله رو یک دوستی که چندین سال دانشجو بودن در کمبریج لطف کرده بودن برام ادیت کرده بودن قبل از فرستادن.
مرسی
 @raminz
نقل قول  

آفلاین shapol46
**
نقل قول

29-09-2017, 08:50 PM (آخرین تغییر در ارسال: 29-09-2017, 10:42 PM توسط shapol46.)
(29-09-2017, 01:13 PM)shapol46 نوشته: سلام دوستان
من یک ایمیل برای ایمیل شخصی و دانشگاهی دو تا از ادیتورهای مقاله فرستادم. و بسیااااااار عاجرانه خواهش کردم جواب این مقاله رو بدن. چون تو سایت خودشون گفتن یقینا از 12 هفته بیش تر طول نمیکشه پیرریویو والان رفتیم تو 15.
الان دیدم امروز یک do دیگه م اضافه شده. قبلا دو بار 11 جون و 1 جولای do زده بودن  و امروزم یکی دیگه ولی تو هیچ کدوم کامنتی نیست. بنظرتون این خوبه یا بد؟ امکان داره کامنت کلا ندن و بدون ریوایز اکسپت کنن یا خدای نکرده ریجکت کنن؟ مقاله رو یک دوستی که چندین سال دانشجو بودن در کمبریج لطف کرده بودن برام ادیت کرده بودن قبل از فرستادن.
مرسی
 @raminz
در ادامه سوال قبلیم, دوستانی که تجربه دارند, تو وبسایت مجلات پیرریویورها کامنت می گذارند آیا یا نه بعدا ادیتور خبر میده؟ و یک سوال دیگه از کجا بایدمتوجه بشم ژورنال چند تا پیرریویور داره؟
یک مورد دیگه. ادیتور ایمیلم رو فوروارد کردن برای مدیر اجرایی و مدیر دفتر, این علامت خوبیه آیا؟
مرسی
 @Torkan
نقل قول  

آفلاین raminz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 5
30-09-2017, 02:31 AM
(29-09-2017, 01:13 PM)shapol46 نوشته: سلام دوستان
مرسی
 @raminz

سلام،

والا اگه مجله درست حسابی فرستادی و پولی نیست، خیلی بعیده بدون ریوایز اکسپت کنن. ایشالا که ریجکت نباشه نتیجش
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3