عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند

صفحه‌ها (47): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 47 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.73 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند
آفلاین Zari
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
17-06-2012, 12:40 AM
(17-06-2012, 12:24 AM)Shahrouz نوشته: to zari:
ممنونم. در مورد استرالیاو یا اروپا من تا جایی که شنیدم از مینمم بالاتر آوردن تافل یا آیلتس تاثیر چندانی در اسکالرشیپ نداره. حتی خواستم جی ار ای هم بخونم دوباره (1070 گرفتم قبلا که فکر کردم دیگه برای استرالیا کافی باشه). ولی گفتند اثر نداره!
ولی فکر کنم تنها کاری که می شه کرد همین زبانه.
SOPحرفه ای؟ یک نمونش رو قبلا به من داده بودید. برای اروپا یا بقیه جاها هم تاثیر داره؟
خب من تصور نمی کنم که نمره بالاتر از می نیمم بی تاثیر باشه. چون شرایط رقابتی هست و مسلما تعداد بسیار زیادی از اپلیکنت ها می نیممهای مورد نیاز رو دارند که استاد یا دانشگاه باید از میون اونها انتخاب کنه. در ضمن، همونطور که گفتم، بجز زبان چیز دیگری در رزومه رو نمی تونی بهبود بدی.
در مورد SoP، فکر کنم سال گذشته یه نمونه برات فرستادم و نمونه های حرفه ای تری هم دارم که اگر خواستی برات می فرستم. فکر می کنم برای همه جا تاثیرگذار باشه. من یه نمونه SoP از کسی که دانشجوی دکترای جورجیا تک بود که رزومه نسبتا خوب (اما نه خیلی قوی) داشت خوندم (که پذیرش فول فاند از جرجیا تک داشت و الان دانشجوی پست داک همونجاست) و به نظرم به قدری خوب نوشته شده بود که توجه هر استادی رو به تواناییهای اون شخص جلب می کرد. بدون شک این قضیه برای دانشگاه های دیگه (غیر از امریکا) هم می تونه صادق باشه.
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

17-06-2012, 12:41 AM
(17-06-2012, 12:35 AM)Behnoush نوشته: به نظرم جدا از مقالات که دیگه به اندازه کافی و در حد عالی دارید الان تنها فاکتوری که از دستتون بر میاد تغییرش بدید همین زبان است. در موردتافل یا ایلتس درسته که مینی موم رو داشته باشید میتونید اپلای کنید ولی هرچی از مینی موم بیشتر باشید میتونه در گرفتن فاند تاثیر داشته باشه . بخصوص اگه قرار باشه TA بهتون بدن هرچی اسپیکینگ بالاتر باشه تاثیر بهتری داره. و در مورد GRE هم که خودم تجربه شو رو داشتم و خیلی تاثیر داشت توی پذیرش گرفتن. استادی که امسال به من پذیرش داد و پارسال هم باهاش در ارتباط بودم، با اینکه همون سال اول خیلی حمایت کرد ولی وقتی پرونده م توی کمیته بررسی شد بعد استاده صریحا گفت نمره GRE کمه و امتحان بده سال بعد دوباره اپلای کن. فکر میکنم علی رغم موافقت اولیه استاد کمیته نظرش این بوده که نمره GRE کمه و استاد هم بعد به همین نتیجه رسیده و سال بعد تنها تغییر توی رزومه م همین نمره GRE و تافل بود که پذیرش دادن. بخصوص اگه به امریکا فکر میکنید برای GRE خوندن ارزشش رو داره. موفق باشید
ممنونم. اسپیکینگ من 7 شدم. باید بالاتر بشم برای TA؟
جی ار ای رو پس یک بار دیگه می دم در حد 1150 شاید بتونم بگیرم. بیشتر خیلی برام سخته. چون اصلا ذهنم برای حفظ لغت تمرکز نداره. با همین جی ار ای برای اروپا فکر کنم بشه کارهایی کرد. ممنونم
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین Karim
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

17-06-2012, 02:48 AM (آخرین تغییر در ارسال: 17-06-2012, 03:01 AM توسط Karim.)
to Shahrouz:
اینکه به راحتی بگویید آمریکا رو کنار گذاشته ام تصمیم چندان منطقی بنظر نمی رسد. بنظره من ورود به مقاطع تکمیلی آمریکا از بسیاری دیگر از کشورها ی پیشرفته از جمله اروپا و حتی کانادا به مراتب راحتتر است چون اولا تعداد بسیار زیادی دانشگاه داره و در ثانی سیستم پذیرش اونها تقریبا از یک قاعده کلی پیروی میکنه در صورتی که در مثلا اروپا متقاضی باید منتظر بنشینه تا یک پوزیشن خالی تعریف بشه بعد اپلای کنی که واسه همین پوزیشن هم کلی متقاضی سرازیر میشه وآخرشم احتمال اینکه یک اروپایی رو بگیرن خیلی بالاتره. یا کانادا که بدون هماهنگی استاد اپلای کردن تقریبا شانس پذیرش نزدیکه صفره! ولی آمریکا اگه کسی از سد کمیته پذیرش رد بشه( با نمرات زبان و جی آریی خوب) حتی اگه با استادی هم تماس نداشته باشید چند تا مقاله خوب میتونه یکی از اساتید رو متقاعد کنه که شما رو برداره حتی اگر از قبل تماسی با استاد وجود نداشته باشد .
درمورد معدل، جبران معدل واسه آمریکا بجز نمره جی آریی جنرال و حتی سایجکت والبته زبان بالا راهی وجود نداره. از سابجکت غافل نشوید بسیاری از دانشگاهها در سایشتون به صراحت اعلام کرده اند که اگرچه سابجکت اجباری نیست اما خیلی فاکتور مهمیه و به ارزیابی ما از وضعیت علمی شما کمک می کند. در مورد جنرال هم هیچ راهی جز حفظ کردن لغت و درک مطلب ندارید. یک نرم افزار جی ممورایز نصب کنید روزی 30-40 تا لغت با مثال واردش کنید حله .

تماس با اساتید هم که هرچه با اساتید بیشتری در دانشگاههای مختلف گرفته بشه شانس افزایش پیدا میکنه.

شادباشید
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
نقل قول  

آفلاین Mike
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
17-06-2012, 03:49 AM (آخرین تغییر در ارسال: 17-06-2012, 04:14 AM توسط Mike.)
۱ لحظه صبر کنید و این چیزیی‌ رو که من مینویسم با هم بخونیم. من دیدم اون بالا خیلی‌ از بچه‌های با تجربه دارند ۱ چیزیی‌ رو با هم قاطی‌ میکنند لذا با وجود اینکه زیاد دوست نداشتم از خودم بنویسم مینویسم!
بعد از کلی‌ ایمیل زدن جواب نهایی‌ ایشون قبل از اپلای (استاد سر شناسی‌ هستش) ایشون قبل از اپلی‌ گفتند که فاند دارند:

It' possible but I cannot make a commitment based on a resume. We'll

talk when you get here.
You need to be admitted, let me
get to know you, and then we will talk about working with me. I can not make
decision without knowing someone.

اولین جواب ایشون بعد از گرفتن ادمیشن و یاد آوری چیزی که گفت بود:

Congratulations on your acceptance! At the moment I do not have research
funding to fund you as a research assistant. Grant money is very tight
at the moment. I will certainly consider working with you, but I cannot
make a commitment at this time.

دومین جواب ایشون بعد از کلی‌ گریه زاری من. قرار شد با رئیس دپارتمان صحبت کنه:

The news is not good. We have no new GTA's in the fall because of budget problems.

سومین جواب بعد از اینکه من ایشون رو توی منگنه گذاشتم و ۱ مقداری احساسات اعتقادیش رو به چالش کشیدم که تو به من گفتی‌ اپلی‌ کن ادمیت شدی فاندو من میدم حالا زدی زیرش؟

I do not know what to tell you. I'm not sure if any faculty in the
department has extra funds from grants or other sources. We are trying
to fund the students already along in their programs. The situation is a result of the
U.S. economy. Grants are VERY difficult to get. Moreover, the state of
Texas has cut its money because of the state budget deficit.

نتیجه گیری:
به هیچوجه نمی‌شه ۱۰۰% رو حرف اساتید تکیه کرد. نمونش رو دارید می‌بینید. برای همین هستش که میگن همه تخم مرغاتون رو توی ۱ سبد نذارید!

اون بالا بچه ها گفتند SOP می‌تونه معجزه کنه. فقط برای بیزینس اسکول این موضوع اون هم دانشگاههای خاص صادق هستش.کسی‌ او که شما ازش حرف میزنی من هم میشناسم منتها شما دارید ۱ بخش از کار
ایشون رو میگید. ایشون فاکتورهای دیگی‌ هم داشته که ۱ کیش مقالاتش بود. ویزاشون رو هم از قبرس گرفتن. مقالاتشون هم اکثرا فارسی بود که داده ترجمش کردن (این نشونی هارو گفتم که بدونید من میشناسمش) استاد بعد از اینکه با شما مصاحبه تلفنی می‌کنه خودش می‌فهمه که واسه چی‌ میخواید برید اونجا و چیکار میخواید بکنید

مقالات شما و تزتون بعد از نمرههای زبان و معدل از اساسی‌‌ترین فاکتورها هستند

به دفعات تکرار کردم که جهت دادن پذیرش و فاند پرونده شما کلی‌ و در مقایسه با بقیه برسی‌ می‌شه. هیچ وقت فقط بخاطر معدل لیسانس شما رجکت نمیشید. مگر اینکه معدل شما ۱۰ باشه! لینک مربوط به سایت دانشگاه پوردو

Multi-year fellowships, teaching assistantships, and research
assistantships are available on a competitive basis, with higher
priority given to top Ph.D. applicants who have demonstrated research
ability through publication and/or M.S. thesis

کلا گرفتن پذیرش و در کّل اپلی‌ کردن از هیچ قانون خطی‌ یا غیر خطی‌ پیروی نمی‌کنه اما می‌شه ناحیه‌‌ بهینه رو با استفاده از محدودیت‌های که خودتون تعریف می‌کنید بزرگ‌ترش کرد!
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

17-06-2012, 11:04 AM (آخرین تغییر در ارسال: 17-06-2012, 11:16 AM توسط Shahrouz.)
مقالات شما و تزتون بعد از نمرههای زبان و معدل از اساسی‌‌ترین فاکتورها هستند
(17-06-2012, 03:49 AM)Mike نوشته: به دفعات تکرار کردم که جهت دادن پذیرش و فاند پرونده شما کلی‌ و در مقایسه با بقیه برسی‌ می‌شه. هیچ وقت فقط بخاطر معدل لیسانس شما رجکت نمیشید. مگر اینکه معدل شما ۱۰ باشه! لینک مربوط به سایت دانشگاه پوردو

Multi-year fellowships, teaching assistantships, and research
assistantships are available on a competitive basis, with higher
priority given to top Ph.D. applicants who have demonstrated research
ability through publication and/or M.S. thesis

کلا گرفتن پذیرش و در کّل اپلی‌ کردن از هیچ قانون خطی‌ یا غیر خطی‌ پیروی نمی‌کنه اما می‌شه ناحیه‌‌ بهینه رو با استفاده از محدودیت‌های که خودتون تعریف می‌کنید بزرگ‌ترش کرد!
MIke بسیار ممنونم. ولی واقعابرای کسی که معدل کارشناسی پایینی داره، مقاله و تز عالی چه کاری می تونه بکنه؟! خب مگر چه تعداد اپلیکنت دارای مقالات عالی با اسپیکینگ و رایتینگ بالای 7 اونجا اپلای می کنند؟(
این نمره زبان منه)
با عرض پوزش، من بعید می دونم که هر چیزی وزنی داشته باشه. تجربه من به من گفته، وزن مقالات و تز تنها در صورتی محاسبه می شه که من معدل مد نظر اونها را بیارم. به غیر از استثنا که واقعا به چشم نمیاد. دلیلش رو هم نمی دونم. چون هر کس در دوران زندگیش یک بالا پایینی داره! مثل کسایی که کنکور جای پایینی قبول می شن و بعدا ارشد رو یک دانشگاه بهتر می خونند و... نمی شه که بابت کارشناسیش گفت شما از همه چیز محرومید!
چون من هنوز معتقدم، باقی رزومه من غیر از معدل کارشناسی نقطه ضعیفی نداره( دانشگاههایی که بودم، معدل ارشد، اسپیکینگ و رایتینگ 7(موثر در TA(، مقالاتی که گفتم و رزومه تدریس و تحقیقات و سابقه کار)
استاد هم که عملا تا ادمیژن کمیته جوابی نده کاری نمی تونه کنه! پیشنهادتون چیه به کسی که معدل کمی داره!؟
تو را دوست می دارم
--

نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
17-06-2012, 11:29 AM (آخرین تغییر در ارسال: 17-06-2012, 12:06 PM توسط mahyarelc.)
(17-06-2012, 11:04 AM)Shahrouz نوشته: مقالات شما و تزتون بعد از نمرههای زبان و معدل از اساسی‌‌ترین فاکتورها هستند MIke بسیار ممنونم. ولی واقعابرای کسی که معدل کارشناسی پایینی داره، مقاله و تز عالی چه کاری می تونه بکنه؟! خب مگر چه تعداد اپلیکنت دارای مقالات عالی با اسپیکینگ و رایتینگ بالای 7 اونجا اپلای می کنند؟(
این نمره زبان منه)
با عرض پوزش، من بعید می دونم که هر چیزی وزنی داشته باشه. تجربه من به من گفته، وزن مقالات و تز تنها در صورتی محاسبه می شه که من معدل مد نظر اونها را بیارم. به غیر از استثنا که واقعا به چشم نمیاد. دلیلش رو هم نمی دونم. چون هر کس در دوران زندگیش یک بالا پایینی داره! مثل کسایی که کنکور آزاد قبول می شن و بعدا ارشد رو یک دانشگاه بهتر می خونند و... نمی شه که بابت آزاد بودنش گفت شما از همه چیز محرومید!
چون من هنوز معتقدم، باقی رزومه من غیر از معدل کارشناسی نقطه ضعیفی نداره( دانشگاههایی که بودم، معدل ارشد، اسپیکینگ و رایتینگ 7(موثر در TA(، مقالاتی که گفتم و رزومه تدریس و تحقیقات و سابقه کار)
استاد هم که عملا تا ادمیژن کمیته جوابی نده کاری نمی تونه کنه! پیشنهادتون چیه به کسی که معدل کمی داره!؟
درود
شهروز جان این چیزی که من میگم شاید تا حدودی بیشتر در مورد امریکا صادق باشه و نظر شخصیمه
در مواردی کمیته پذیرش یک دانشگاه مینیمم هایی رو تعیین میکنه؛ درصورتیکه شما اون مینیمم ها رو براورده نکنید دیکه به مراحل بعد نمیرسید
این دیگه به وضعیت دانشگاه بر میگرده..برای همین دوستان دانشگاههایی با شرایط متفاوت اپلای میکنن
البته تا حدودی معمولا این مینیمم ها انعطاف پذیر هستند

بعد که شما مینیمم ها رو آوردید؛ نقاط ضعف و قوت CV شمابررسی میشه
مواردی که بصورت کلی مهم هستند: GPA، نام دانشگاه، Research experience، Rec. letter، GRE scores، SOP
خیلی از ماها SOP و Rec. letter رو بهش اهمیت زیادی نمیدیم؛ ولی برای اینا مهمه
ضمنا در مورد نمره زبان (تافل یا آیلتس) بصورت جنرال حرفی زده نمیشه..دلیل اینه که تعدادی از دانشجوها که به انگلیسی درس خوندن، احتیاجی به آیلتس و تافل ندارن (برخلاف GRE)؛ پس نمره بالای تافل یا آیلتس قاعدتا نباید تاثیر چندانی در شانس پذیرش بگذاره (در مقایسه با اون دانشجوها)
درسته که اسپیکینگ بالا شانس شما رو برای TA شدن زیاد میکنه، ولی قبلش شرایط TA شدن باید فراهم باشه، بعد به اسپیکینگ نگاه میکنن (که معمولا امتحان جداگانه از آیلتس و تافل برای این مورد وجود داره...شخصا به نظرم نمره اسپیکینگ آیلتس 7 برتری خاصی رو برای شما ایحاد نمیکنه، بلکه نمره مورد نیازه برای اینکه TA بشید)
من سعی کردم که ترتیب اهمیت این موارد رو بفهمم...ولی استادایی که در تماس هستم مشخص نمیکنن..اونا میگن وضعیت خوب یک مورد میتونه ضعف مورد دیگه رو تا حدودی بپوشونه
برحال طبق تحربه شخصیم ، تو امریکا نمره GRE میتونه آلترناتیو معدل باشه...چون امتحانش تقریبا یکسانه در کل دنیا
مشخصه که ارتباط با استاد هم نقش خودشو داره..مخصوصا اگه استاد تا حدودی در کمیته پذیرش نفوذ داشته باشه
متاسفانه این پست شاید زیاد به درد شما نخوره که سوالت در مورد امریکا نبوده... ولی برحال این نظر من بود
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

17-06-2012, 01:36 PM
یعنی هیچ دانشگاهی در جهان وجود نداره که مینمم معدلی برای کارشناسی نداشته باشه؟ و فاکتورها رو با هم ارزیابی کنه. خب چرا نمیان مثل کانادا رو راست بنویسند ما این مینمم رو داریم 500 هزار تومان خرج ریپورت مدارک و تافل و اپلیکیشن فی و جی ار وپست مدرک... رو دست دانشجو نذارند؟
تو را دوست می دارم
--

نقل قول  

آفلاین Karim
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

17-06-2012, 04:49 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-06-2012, 04:50 PM توسط Karim.)
(17-06-2012, 01:36 PM)Shahrouz نوشته: یعنی هیچ دانشگاهی در جهان وجود نداره که مینمم معدلی برای کارشناسی نداشته باشه؟ و فاکتورها رو با هم ارزیابی کنه. خب چرا نمیان مثل کانادا رو راست بنویسند ما این مینمم رو داریم 500 هزار تومان خرج ریپورت مدارک و تافل و اپلیکیشن فی و جی ار وپست مدرک... رو دست دانشجو نذارند؟

درود
دانشگاههای کانادا اکثرا خودشون عنوان می کنند معدل دو سال آخر تحصیلتون برای ما مهمه ودر مورد کسانی که ارشد دارند در اغلب موارد منظور همان معدل ارشد( که همون دو سال آخرست)می باشد.

موفق باشی
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

17-06-2012, 06:08 PM
(17-06-2012, 04:49 PM)Karim نوشته: درود
دانشگاههای کانادا اکثرا خودشون عنوان می کنند معدل دو سال آخر تحصیلتون برای ما مهمه ودر مورد کسانی که ارشد دارند در اغلب موارد منظور همان معدل ارشد( که همون دو سال آخرست)می باشد.

موفق باشی
اگر اینطوریه که دروغ می گند Big Grin فقط همین.
تو را دوست می دارم
--

نقل قول  

آفلاین Karim
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

17-06-2012, 06:28 PM
(17-06-2012, 06:08 PM)Shahrouz نوشته: اگر اینطوریه که دروغ می گند Big Grin فقط همین.

کدووم دانشگاه کانادااپلای کردی و دروغ گفته بود یعنی تو سایته خودشون گفته بودند دوسال آخر بعد زده بودند زیره حرفشون؟

مرسی
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (47): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 47 بعدی »