عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند

صفحه‌ها (47): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 47 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.73 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند
آفلاین Mike
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
16-06-2012, 11:27 PM (آخرین تغییر در ارسال: 16-06-2012, 11:29 PM توسط Mike.)
(16-06-2012, 11:20 PM)Shahrouz نوشته: سوالی که هنوز ذهن من رو درگیر می کنه اینه که اگر یک نفر نخواست یا نتونست آمریکا بره( من واقعا غیر ممکنه که بشینم 6 ماه gre بخونم!!) و خب معدل پایینی داشت، غیر از معدل خوب ارشد و نمره زبان و کنفرانس و isi و داور ژورنال بودن و سابقه کار مرتبط چیزی می تونه شانس اون رو عوض کنه؟ من ذهنم به جایی قد نمی ده! یعنی چیزی رو از قلم انداختم؟ یا کلا وزن یک معدل کارشناسی پایین از همه چیز بیشتره؟! چیزی هست که بشه به اون رسید و تاثیر گذار باشه؟
مثلا من برای یک جا دعوت شدم که یک chpater یک انسایکلوپدیا رو بنویسم. یا چند مقاله خیلی معتبرتر دارم آماده می کنم با یک تیم بسیار قوی ازای پی اف ال سوئیس و کیس وسترن آمریکا. اینا برای کجا می تونند موثر باشند.
یا حتی اگر بشه ثبت اختراع بین المللی US PATENT? اثر گذاره؟ یا حتی ادیتور!! یک ژورنال بودن!؟ نمی دونم .
نظر دوستان چیه؟ فاکتور خاصی در اروپا، استرالیا، کانادا و... هست که بتونه سایشو روی این قضیه معدل کارشناسی بگیره؟
شانس! این فاکتور رو از جا انداختید.
فکتور بعدی هم داشتن لینک در دانشگاه مقصد هستش.
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
16-06-2012, 11:34 PM
(16-06-2012, 11:27 PM)Mike نوشته: شانس! این فاکتور رو از جا انداختید.
فکتور بعدی هم داشتن لینک در دانشگاه مقصد هستش.
مرسی. اما فاکتوری که بتونم تغییرش بدم. شانس چیزی نیست که بتونم تغییرش بدم. به ماورا برمی گرده!
منظورتون از لینک چیه؟
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین Zari
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
16-06-2012, 11:57 PM
(16-06-2012, 11:20 PM)Shahrouz نوشته: سوالی که هنوز ذهن من رو درگیر می کنه اینه که اگر یک نفر نخواست یا نتونست آمریکا بره( من واقعا غیر ممکنه که بشینم 6 ماه gre بخونم!!) و خب معدل پایینی داشت، غیر از تک رقمی کنکور ارشد بودن، معدل خوب ارشد، شاگرد دوم ارشد بودن و نمره زبان و کنفرانس و isi و داور ژورنال بودن و سابقه کار مرتبط چیزی می تونه شانس اون رو عوض کنه؟ من ذهنم به جایی قد نمی ده! یعنی چیزی رو از قلم انداختم؟ یا کلا وزن یک معدل کارشناسی پایین از همه چیز بیشتره؟! چیزی هست که بشه به اون رسید و تاثیر گذار باشه؟
مثلا من برای یک جا دعوت شدم که یک chpater یک انسایکلوپدیا رو بنویسم. یا چند مقاله خیلی معتبرتر دارم آماده می کنم با یک تیم بسیار قوی ازای پی اف ال سوئیس و کیس وسترن آمریکا. اینا برای کجا می تونند موثر باشند.

نظر دوستان چیه؟ فاکتور خاصی در اروپا، استرالیا، کانادا و... هست که بتونه سایشو روی این قضیه معدل کارشناسی بگیره؟
یا حتی اگر بشه ثبت اختراع بین المللی US PATENT? اثر گذاره؟ یا حتی ادیتور!! یک ژورنال بودن!؟ نمی دونم .
شاید چیزی که می گم کمی غیرعادی به نظر بیاد اما فکر می کنم یک SoP خیلی ماهرانه و تاثیرگذار، کمک عجیبی به پذیرش می کنه. این رو از چند نفر از دوستانم که پذیرشهای موفق و فول فاند از دانشگاه های خوب امریکا داشتند شنیدم.
ضمن اینکه من فکر می کنم شما خیلی روی مقالاتت حساب باز می کنی شهروز. مقاله داشتن خیلی خوبه. اینکه توی مجلات معتبر مقاله داری هم خوبه. اما مقاله معمولا نمی تونه ارزشی بیشتر از وزنی که براش قائل شدند داشته باشه.
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

17-06-2012, 12:04 AM (آخرین تغییر در ارسال: 17-06-2012, 12:08 AM توسط Shahrouz.)
(16-06-2012, 11:57 PM)Zari نوشته: شاید چیزی که می گم کمی غیرعادی به نظر بیاد اما فکر می کنم یک SoP خیلی ماهرانه و تاثیرگذار، کمک عجیبی به پذیرش می کنه. این رو از چند نفر از دوستانم که پذیرشهای موفق و فول فاند از دانشگاه های خوب امریکا داشتند شنیدم.
ضمن اینکه من فکر می کنم شما خیلی روی مقالاتت حساب باز می کنی شهروز. مقاله داشتن خیلی خوبه. اینکه توی مجلات معتبر مقاله داری هم خوبه. اما مقاله معمولا نمی تونه ارزشی بیشتر از وزنی که براش قائل شدند داشته باشه.
درود
ممنونم
من آمریکا رو از برنامه خودم گذاشتم کنار. چون جی ار ای بالایی می خواد.
من فقط مقاله منظورم نیست. می دونم که تنها فاکتور مقاله مهم نیست. اما حدس می زدم مقاله در کنار ریکامندیشن های عالی و سابقه کار مرتبط و رزومه مناسب فوق و رتبه و... بتونه کمک کنه. آخه عجیبه که وزن معدل کارشناسی اینقدر بالاست که هیچ جوره نمی شه ازش خلاصی پیدا کرد!
برای بقیه جاهای جهان" اروپا، سنگاپور، استرالیا، کانادا، ژاپن و.." چه فاکتور دیگه ای هست که تعیین کننده باشه؟ اینو واقعا واسه این می پرسم که سردرگم شدم. چون نمی تونم که اون معدل کارشناسی رو کاریش کنم! چه جوری فاکتور ایجاد کنم؟
تو را دوست می دارم
--

نقل قول  

آفلاین Behnoush
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
17-06-2012, 12:05 AM
(16-06-2012, 11:20 PM)Shahrouz نوشته: سوالی که هنوز ذهن من رو درگیر می کنه اینه که اگر یک نفر نخواست یا نتونست آمریکا بره( من واقعا غیر ممکنه که بشینم 6 ماه gre بخونم!!) و خب معدل پایینی داشت، غیر از تک رقمی کنکور ارشد بودن، معدل خوب ارشد، شاگرد دوم ارشد بودن و نمره زبان و کنفرانس و isi و داور ژورنال بودن و سابقه کار مرتبط چیزی می تونه شانس اون رو عوض کنه؟ من ذهنم به جایی قد نمی ده! یعنی چیزی رو از قلم انداختم؟ یا کلا وزن یک معدل کارشناسی پایین از همه چیز بیشتره؟! چیزی هست که بشه به اون رسید و تاثیر گذار باشه؟

من فکر می کنم علاوه بر چیزایی که بقیه گفتند، پیدا کردن استاد و کسی که اپلیکیشن شما رو ساپورت کنه هم میتونه تاثیر گذار باشه ( فکر کنم منظور مایک از لینک در دانشگاه مقصد هم همین باشه ). و با حرف خانوم زری خیلی موافقم که مقالات از یه حدی بیشتر تاثیرش ثابته و تا یه حد خاصی ممکنه امتیاز به حساب بیاد ولی از اون بیشتر دیگه فکر نمیکنم خیلی تاثیر داشته باشه. و شاید بد نباشه که در کنارش روی فاکتورهای دیگه ای مثل نمره زبان یا پیدا کردن استاد کار کرد.
قاصد روزان ابری، داروَگ ، کی می رسد باران؟
نیما
نقل قول  

آفلاین Zari
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
17-06-2012, 12:13 AM
(17-06-2012, 12:04 AM)Shahrouz نوشته: درود
ممنونم
من آمریکا رو از برنامه خودم گذاشتم کنار. چون جی ار ای بالایی می خواد.
من فقط مقاله منظورم نیست. می دونم که تنها فاکتور مقاله مهم نیست. اما حدس می زدم مقاله در کنار ریکامندیشن های عالی و سابقه کار مرتبط و رزومه مناسب فوق و رتبه و... بتونه کمک کنه.
برای بقیه جاهای جهان" اروپا، سنگاپور، استرالیا، کانادا، ژاپن و.." چه فاکتور دیگه ای هست که تعیین کننده باشه؟ اینو واقعا واسه این می پرسم که سردرگم شدم. چون نمی تونم که اون معدل کارشناسی رو کاریش کنم! چه جوری فاکتور ایجاد کنم؟
نظر شخصی من اینه که SoP خوب برای هر جایی که اپلای می کنی مهمه. راستش از نظر من رزومه شما متوسطه. یعنی هر چند در مورد بعضی فاکتورها، بیش از حد مورد نیاز هستی اما در برخی فاکتورهای اساسی ضعف داری. یکیش همون نمره معدل کارشناسی هست که کاریش نمیشه کرد. یکی نمره زبان هست. به نظر من نمره آیلتس ۶.۵ نمره چندان مناسبی برای پذیرش همراه با فاند نیست.
در کنار اینها تا امتحان GRE چند ماه وقت هست که میشه می نیمم مورد نظر رو کسب کرد. GRE به پذیرش در اروپا هم کمک می کنه (هر چند معمولا مورد نیاز نیست اما فاکتور مثبت تلقی میشه). به نظر من اگر واقعا دنبال پذیرش گرفتن هستی مقاله دادن رو دیگه بی خیال شو و برای GRE و تافل یا آیلتس دوباره بخون و در کنارش یک SoP خیلی خوب تهیه کن که ضعف های رزومه ات رو تا حدودی پوشش بده.
در کنار اینها، اگر کسی از دوستانت در دانشگاه خوبی پذیرش گرفته، می تونی ازشون بخوای که رزومه ات رو به استادا نشون بدن و شما رو به عنوان دانشجوی خوب معرفی کنند. این کار هم موثره. یکی از دوستان من از همین طریق پذیرش گرفت.
غیر از اینها به نظر من کار چندانی نمیشه کرد.
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
17-06-2012, 12:16 AM
(17-06-2012, 12:05 AM)Behnoush نوشته: من فکر می کنم علاوه بر چیزایی که بقیه گفتند، پیدا کردن استاد و کسی که اپلیکیشن شما رو ساپورت کنه هم میتونه تاثیر گذار باشه ( فکر کنم منظور مایک از لینک در دانشگاه مقصد هم همین باشه ). و با حرف خانوم زری خیلی موافقم که مقالات از یه حدی بیشتر تاثیرش ثابته و تا یه حد خاصی ممکنه امتیاز به حساب بیاد ولی از اون بیشتر دیگه فکر نمیکنم خیلی تاثیر داشته باشه. و شاید بد نباشه که در کنارش روی فاکتورهای دیگه ای مثل نمره زبان یا پیدا کردن استاد کار کرد.
خب چطور می شه فهمید که استاد ساپورت می کنه؟ یعنی فاند داشته باشه خودش؟ چون این مدت اگر جایی اپلای کردم قبلش حتما استاد گفته بود که من ساپورتت می کنم در ادمیژن آفیس! ولی گویا به در ادمیژن آفیس نرسیده مدارکم ریجکت می شد! همین طوری برای جایی اپلای نکرده بودم.
تو را دوست می دارم
--

نقل قول  

آفلاین Behnoush
Elite Member
نقل قول

17-06-2012, 12:18 AM
(17-06-2012, 12:16 AM)Shahrouz نوشته: خب چطور می شه فهمید که استاد ساپورت می کنه؟ یعنی فاند داشته باشه خودش؟ چون این مدت اگر جایی اپلای کردم قبلش حتما استاد گفته بود که من ساپورتت می کنم در ادمیژن آفیس! ولی گویا به در ادمیژن آفیس نرسیده مدارکم ریجکت می شد! همین طوری برای جایی اپلای نکرده بودم.
علت ریجکت رو بهتون نگفتن؟ نپرسیدین؟چون منظورم از ساپورت همون چیزیه که استاد بهتون گفته و عمل نکرده. البته برای خودمم پیش اومد که قول داد و عمل نکرد ولی نه همشون.
نیما
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

17-06-2012, 12:24 AM (آخرین تغییر در ارسال: 17-06-2012, 12:27 AM توسط Shahrouz.)
(17-06-2012, 12:18 AM)Behnoush نوشته: علت ریجکت رو بهتون نگفتن؟ نپرسیدین؟چون منظورم از ساپورت همون چیزیه که استاد بهتون گفته و عمل نکرده. البته برای خودمم پیش اومد که قول داد و عمل نکرد ولی نه همشون.
در اکثر موارد اپلیکنتهای قوی تر رو دلیل ریجکت گفتند. در چند مورد استاد قول داده بود که من رو RA کنه! ضریحا گفته بود که من رو برای آزمایشگاه می خواد!!(در آمریکا پیش اومده بود) در استرالیا هم در unsw استادی که پروپوزال من رو اوکی داده بود و من هفته ها روش وقت گذاشتم ساپورت نکرد موقع ادمیژن.

to zari:
ممنونم. در مورد استرالیاو یا اروپا من تا جایی که شنیدم از مینمم بالاتر آوردن تافل یا آیلتس تاثیر چندانی در اسکالرشیپ نداره. حتی خواستم جی ار ای هم بخونم دوباره (1070 گرفتم قبلا که فکر کردم دیگه برای استرالیا کافی باشه). ولی گفتند اثر نداره!
ولی فکر کنم تنها کاری که می شه کرد همین زبانه.
SOPحرفه ای؟ یک نمونش رو قبلا به من داده بودید. برای اروپا یا بقیه جاها هم تاثیر داره؟
تو را دوست می دارم
--

نقل قول  

آفلاین Behnoush
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
17-06-2012, 12:35 AM (آخرین تغییر در ارسال: 17-06-2012, 12:36 AM توسط Behnoush.)
(17-06-2012, 12:24 AM)Shahrouz نوشته: در اکثر موارد اپلیکنتهای قوی تر رو دلیل ریجکت گفتند. در چند مورد استاد قول داده بود کمن رو RA کنه! ضریحا گفته بود که من رو برای آزمایشگاه می خواد!!(در آمریکا پیش اومده بود) در استرالیا هم در unsw استادی که پروپوزال من رو اوکی داده بود و من هفته ها روش وقت گذاشتم ساپورت نکرد موقع ادمیژن.
به نظرم جدا از مقالات که دیگه به اندازه کافی و در حد عالی دارید الان تنها فاکتوری که از دستتون بر میاد تغییرش بدید همین زبان است. در موردتافل یا ایلتس درسته که مینی موم رو داشته باشید میتونید اپلای کنید ولی هرچی از مینی موم بیشتر باشید میتونه در گرفتن فاند تاثیر داشته باشه . بخصوص اگه قرار باشه TA بهتون بدن هرچی اسپیکینگ بالاتر باشه تاثیر بهتری داره. و در مورد GRE هم که خودم تجربه شو رو داشتم و خیلی تاثیر داشت توی پذیرش گرفتن. استادی که امسال به من پذیرش داد و پارسال هم باهاش در ارتباط بودم، با اینکه همون سال اول خیلی حمایت کرد ولی وقتی پرونده م توی کمیته بررسی شد بعد استاده صریحا گفت نمره GRE کمه و امتحان بده سال بعد دوباره اپلای کن. فکر میکنم علی رغم موافقت اولیه استاد کمیته نظرش این بوده که نمره GRE کمه و استاد هم بعد به همین نتیجه رسیده و سال بعد تنها تغییر توی رزومه م همین نمره GRE و تافل بود که پذیرش دادن. بخصوص اگه به امریکا فکر میکنید برای GRE خوندن ارزشش رو داره. موفق باشید
نیما
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (47): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 47 بعدی »