عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا سفر برای گرفتن ویزای آمریکا برداشتن (pick up) ویزا از آنکارا

صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
برداشتن (pick up) ویزا از آنکارا
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
13-04-2014, 12:21 AM (آخرین تغییر در ارسال: 13-04-2014, 01:13 AM توسط Torkan.)
جالبه! بعد از پاسخ دادن به پست بالا در حدود 6 ماه پیش بنده هفته پیش به تاریخ 9/4/2014 یعنی سه شنبه بلاخره تونستم ویزا رو تو پاسپورت ببینم.
توضیحات و تجربیات مهم در مورد PICK UP ویزا از آنکارا:
1- سعی کنید پست YENISHEHIR PTT رو انتخاب کنید که نزدیک میدان KIZILAY در جاده میت هات پاشا هستش .mithatpasha cd. (عکسش رو میذارم براتون که دقیق هستش). درست برخلاف خیابونی که میره سمت سفارت حرکت کنین میرسین به یه دوراهی که پلیس ها جاده ای که میره به پست رو محاصره کردن که فکر کنم مکانهای دولتی زیادی هم اونجا بود و بانکهای زیاد!! جاده میتهات پاشا رو بپرسین نشونتون میدن میرین انتهاش و میرسین به پست! اون علامت بزرگ پست هستش و سفارت آمریکا هم نوشته شده روی عکس....
علت اینکه میگن این پست رو انتخاب کنیم اینه که شنبه ها بازه و میتونیم بعد دادن پاسپورت ها به سفارت بریم شنبه ویزا رو بگیریم ولی عجیب ترین نکته اینه که با وجود اینکه خیلی از دوستان شنبه رفتن و گرفتن و حتی این هفته (امروز) هم همه افرادی که 5 شنبه داده بودن پاسپورت رو به سفارت تونستن ویزا رو بگیرن ، تمام پاسپورت هایی که هفته ما 5 شنبه داده شد در روز شنبه نیومد پست و موند تا سه شنبه.
نکته مهم: به امید ایمیل زدن و شماره swb نباشید. من نه ایمیل دریافت کردم و سایت سفارت هم حتی واسم swb نفرستاد!!
2- خود مسوول پست در باجه 20 که به زبان ترکی باهاش صحبت کردم کامل توضیح داد که به دوستاتون بگید شنبه بیان نگاه بندازن به لیست اگر اسمشون بود که ویزاشون اینجاست وگرنه برن 3 شنبه بیان و خودشون رو بیخود خسته نکنن. (از بس افراد زیاد هر روز رفتن غر زدن که اونا هم خسته شدن و بی اهمیت شدن کلا!(پس ناراحت نشید اگر دیدید جواب نمیدن)
3- دقیقا روش اینطوریه که پستچی سفارت نامه ها رو میبره مرکز در محله خطرناک و البته قشنگ ulus و اونجا پستچی ساعت 2.5 بعد از ظهر میاره پخش میکنه تو ptt ها...

تجربیات من:
5 شنبه ساعت حدود 1:30 رفتیم و جالب بود اصلا دانشجویی واسه پیک آپ نبود! خلاصه با این و اون حرف زدیم و مامور نگهبان اومد و دقیقا ساعت 2 گفت به صف صصصصففففف!! بعدش پاسپورت ها و i-20 و برگه زرد! رو گرفت و یکی یکی رفتیم داخل بعد مراحل امنیتی (دقت کنید وسایل اضافی با خودتون بی خود نبرین داخل که اذیت میشین (سکه و کمربند و بطری آب( اب داخل هست) و به هیچ وجه موبایل نبرین که یک نفر یک ربع دنبال ادم میگشت که موبایلش رو بسپاره بهش و در نهایت فک کنم داخل خاک یواشکی چالش کرد تا بعدا بیاد ببره!!! وقتی بیرون اومدم اینطور استنباط کردم چون داشت چمن رو میگشت!!)Big Grin
بعد میرین داخل و محوطه رو رد میشین تا به سالن اصلی (waiting room) برسین که یه خانومه میگه که بیار مدارکتو و میبری و i-20 رو میگه امضا کن( اینجا فکر میکنی کار تمومه!) ولی هداییت میکنن تو صندلها بشینی همراه شماره ای که بهت دادن!!
با تمام افرادی که واسه مصاحبه اومده بودن مصاحبه کردن و یه نفر هم بود که هر 0.5 ساعت میومد مصاحبه و بعد افسر میگفت بشین و بعد بیا. تا ساعت 5 طول کشید ولی ظاهرا کار اون خانومه که توریستی میخواست بره طول کشید. جالبه خیلی هم راحت بود با افسر : هی بهش میگفت قربون شکل ماهتBig Grin...قربونت برم توجه کن یه لحظه!!! نه شما مرام بذاری کار ما حله و از این جور چیزا!!
من یک مصاحبه ای رو شنیدم که پدر و مادری اومده بودن ویزا بگیرن ( توریستی دعوتنامه ای) در کمال تعجب افسر گفت هفته بعد 5 شنبه بیا از همینجا ببر. و همانطور که میدونین محاله به دعوتنامه ای ها از 6 ماه زودتر ویزا بدن ( من که ندیدم) افسوس که بعدا فهمیدم پسر ایشون دانشجو بوده و سرطان گرفته و واقعا حالمون بد شد داخل سالن هم سکوت حکم فرما شد!! از همینجا آرزوی سلامتی دارم براشون...میدونم خیلی سخته...
بگذریم:
پیک آپی ها هم که خودشون رو واسه مصاحبه اماده میکردن حتی من سوالات رو مرور میکردم تو بعضا کلمه مخوف ریکلیرنس تو ذهنم تداعی میشد (از بس از این چرت و پرت ها شنیدیم!) ساعت 5 شماره ها اعلام شد من فکر کردم باید بریم انگشت نگاری ولی اینطور نشد و باجه 2 رفتیم که خواهر مو بلوند اصلا نذاشت حرف بزنیم و گفت که:
your visa is approved by US consulate and you can obtain it by turish ptt. You can leave out now ( این جمله اخرش هم حال داد و هم ضد حال)..یه کاغذ داد که توضیحات بود ولی بازم میگم اون کاغذ مهم نیست. شنبه ساعت 2.5 و 3 به بعد برین پست اومد اومد نیومد موند سه شنبه...البته من خودم هرروز واسه گشت و گذار میرفتم و پست چی هم به ترکی میگفت:
برادر چطوری؟ ویزا نیومده...برو خوش باش!!

خلاصه سه شنبه رفتیم و اسممون تو لیست بود و گرفتیم ویزا رو و الفرار!!
راستی یه توریست هم اومده بود بعد 13 ماه کلیرنس! خیلی خوشحال بود ولی تو ویزاش نوشته بود تاریخ ایشیوبه تاریخ 05/04/2014 و تاریخ اکسپایر هم 05/01/2014 جااااااااااااااان؟!!! اون فرد دوباره برگشت سفارت ببینه جریان چیه که ویزا امروز صادر شده و 3 ماه پیش انقضاش بوده! نمیدونم این اشتباهات فاحش از کجا نشات میگیره...!!؟
پ.ن: به زودی در مورد نحوه سفر و همچنین تجربیات مصاحبه که حدود 6 ماه پیش بود و اطلاعات کلی (به خصوص واسه افرادی که دنبال هتل ارزان هستن و زمینی میرن ترکیه و مکانهای گشت و گذار) اطلاعات کاملی میذارم تا سفر لذت بخشی رو داشته باشید)

بااحترام

فایل‌های پیوست تصاویر بندانگشتی

ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین heisenberg7
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
15-04-2014, 04:20 PM (آخرین تغییر در ارسال: 15-04-2014, 04:34 PM توسط heisenberg7.)
سلام دوستان!

جهت تکریم ارباب فُرِم....

سه نقشه در ابعاد مختلف قرار داده میشه که به راحتی بتونید محل پست PTT - YENISEHIRPTT - ANK.MERKEZI رو پیدا کنید!​

ستاره مشکی: محل پست

ستار نارنجی: هتل Etap Bulvar (چون اکثر بچه ها اونجا میرن)

ستاره زرد: محل سفارت

دایره آبی: مسجد معروف Kocatepe

تصویر اول: محل همه موارد بالا نسبت به هم

[عکس: 60067532788735424887.jpg]

تصویر دوم: کروکی از هتل Etap Bulvar به محل پست

[عکس: 84430116254498707340.jpg]

تصویر سوم: تصویر دقیق از محل پست

[عکس: 53057630915550758919.jpg]

در صورتی که عکس ها باز نشد از این لینک استفاده نمایید: اینجا
نقل قول  

آفلاین lhmmsd
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
26-02-2015, 12:07 AM
سلام به دوستان
یه سوال اورژانسی دارم
من امشب از سفارت واسم ایمیل اومد که کیس نامبر شما آپدیت شده...توی سایت که میرم تااستتوسمو چک کنم میزنه پندینگ.معنی آپدیت اینه که تازه امشب شمارم قابل چک کردن شده؟من تازه مصاحبه شدم و هنوز انکارا هستم.فردا صبح بلیط دارم . منتظرجواب دوستان هستم.ممنون

نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 9
26-02-2015, 03:59 AM (آخرین تغییر در ارسال: 26-02-2015, 03:59 AM توسط M1KE.)
سفارت آنکارا در سالهای گذشته تمام شماره های کلیر شده رو به صورت یکجا اعلام می کرد و لازم نبود کسی شماره ای چیزی وارد کنه ولی در حال حاضر در این صفحه بعد از مصاحبه برای شما پروفایلی ساخته میشه که با شمارتون وضعیت پرونده تون رو بررسی کنید. تا قبل از دریافت چنین ایمیلی اینطور که دوستان دیگه اشاره کردن پیغام «چنین بارکدی وجود ندارد» به شما خواهد داد. در کل هم وقتی به کلیرنس رفته باشین دست کم یکی. دو هفته و به طور متوسط دو ماه زمان میبره تا کلیر بشین. 

پینوشت: لینکی که گذاشتم برای بررسی ویزاهای غیر مهاجرتیه. اگر ویزاتون از نوع مهاجرتی باشه باید به صفحه مربوط به خودش مراجعه کنید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین univers_m
**
نقل قول

02-04-2016, 05:29 PM
سلام دوستان

من با خوندن مطالب سایت متوجه شدم که خود شخص یا خانواده درجه 1 باید برای پیکاپ ویزا تو انکارا اقدام کنند. اما سایت هایی مثل ایران انکارا یا تهران انکارا هم نوشتند که این کار رو انجام میدند هرچند که هزینه زیادی داره (600 تومن). ایا کسی از دوستان هست که خودش از انکارا پیکاپ نکرده باشه و از موسسه یا اژانس خاصی استفاده کرده باشه؟

ممنون
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
03-04-2016, 10:45 AM
(02-04-2016, 05:29 PM)univers_m نوشته: سلام دوستان

من با خوندن مطالب سایت متوجه شدم که خود شخص یا خانواده درجه 1 باید برای پیکاپ ویزا تو انکارا اقدام کنند. اما سایت هایی مثل ایران انکارا یا تهران انکارا هم نوشتند که این کار رو انجام میدند هرچند که هزینه زیادی داره (600 تومن). ایا کسی از دوستان هست که خودش از انکارا پیکاپ نکرده باشه و از موسسه یا اژانس خاصی استفاده کرده باشه؟

ممنون

تا اونجا که من خبر دارم در حال حاضر پیکاپ ویزا به صورت پستی انجام می‌شه. یعنی شما مدارک رو با پست ارسال می‌کنید و سفارت پاسپورت رو با ویزا برای شما پست می‌کنه. در نتیجه فکر نمی‌کنم لزومی به حضور شخصی داشته باشه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
07-06-2016, 02:52 PM
دوستانی که میرن واسه مصاحبه یا گرفتن ویزا شون آنکارا:

دقت کنید که مسایل امنیتی رو رعایت کنید. همانطور که میدونین مسیر پیاده از میدون kizilay تا سفارت ایالات متحده شامل چند ساختمون دولتی و ادارات نظامی و امنیتی هستش. دوستان سعی کنن از انتظار برای اتوبوس خودداری کنند. همچنین سعی کنید در دورترین فاصله از این ادارات عبور و مرور کنید. به اطراف خود دقت کنید و تا حد امکان از اجتماع در محلات شلوغ بپرهيزيد. 
دقت کنید که نمیخوام نگرانتان کنم ولی وضعیت طوری هست که بهتره این موارد رعایت بشه. لطفا هر کسی این پیام رو دید به دوستانی که میرن سفارت اطلاع بده.

با احترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین armeta
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
22-06-2016, 06:45 PM
(07-06-2016, 02:52 PM)Torkan نوشته: دوستانی که میرن واسه مصاحبه یا گرفتن ویزا شون آنکارا:

دقت کنید که مسایل امنیتی رو رعایت کنید. همانطور که میدونین مسیر پیاده از میدون kizilay تا سفارت ایالات متحده شامل چند ساختمون دولتی و ادارات نظامی و امنیتی هستش. دوستان سعی کنن از انتظار برای اتوبوس خودداری کنند. همچنین سعی کنید در دورترین فاصله از این ادارات عبور و مرور کنید. به اطراف خود دقت کنید و تا حد امکان از اجتماع در محلات شلوغ بپرهيزيد. 
دقت کنید که نمیخوام نگرانتان کنم ولی وضعیت طوری هست که بهتره این موارد رعایت بشه. لطفا هر کسی این پیام رو دید به دوستانی که میرن سفارت اطلاع بده.

با احترام،
ترکان

ممنون بابت هشدار به هر حال احتیاط شرط عقل هست!! اینم از سایت وزارت خارجه کلا برای سفرهای خارج از ایران گذاشته من نمی دونم چطوری میشه لینکشو اینجا گذاشت؟ اما یه پارگرافش و با اجازه میزارم

چنانچه به هر دليل توسط پليس محل بازداشت شديد بلافاصله از مامورين بخواهيد به استناد ماده 36 کنوانسيون وين ناظر بر امور کنسولی مراتب راسريعا به سرکنسولگری جمهوری اسلامی ايران در استانبول اطلاع دهند وچنانچه زبان محل را نمی دانيد ازامضاء هرگونه اوراق واسناد خودداری نمائيد.

توجه به اين نکته داشته باشيد ک شما دراين کشور تحت حاکميت قوانين ومقررات ترکيه بوده ووظايف نمايندگی جمهوری اسلامی ايران مبنی بر ارائه خدمات کنسولی به معنای نقض مقررات اين کشور نمی باشد.
نقل قول  

آفلاین Alireza1397
**
نقل قول

11-08-2018, 01:08 PM
سلام دوستان

من تو مرحله کلیر هستم. یه سوالی در مورد پست کردن مدارک از یه PTT در آنکارا به سفارت آمریکا و دریافت دوباره اون از همون دفتر پست دارم. 
تو فرم زرد رنگ نوشته شده که هزینه ارسال مدارک به سفارت رایگان هستش. میخواستم بپرسم چه چیزی رو به دفتر PTT نشون بدیم که ثابت کنه ارسال رایگان هست؟ 
فرم زرد رنگ و برگه پرینت شده از هزینه DS 160 که در انتهاش پست انتخاب شده مون درج شده کافیه؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2