عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا سفر برای گرفتن ویزای آمریکا برداشتن (pick up) ویزا از آنکارا

صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
برداشتن (pick up) ویزا از آنکارا
آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 0
02-02-2011, 01:53 PM
لطفا سوال‌های خود در مورد برداشتن ویزا از آنکارا را در این موضوع مطرح نمایید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Behnoush
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 6
21-07-2012, 04:24 PM (آخرین تغییر در ارسال: 21-07-2012, 04:27 PM توسط Behnoush.)
(21-07-2012, 11:05 AM)Saeid نوشته: و من هم اینک دیروز کلیر شدم.
مصاحبه 18 جون-تاریخ ارسال سوالات به سفارت 21 جون- تاریخ کلیر 20 جولای
شرایط: دکتری فول فاند مکانیک- سر بازی هم رفته بودم.
الان من چه روزی میتونم برم برا پیکاپ؟؟ سفارت فقط 5شنبه ساعت 2 تا 2:30 پاسپورت رو تحویل میگیره. درست میگم؟؟
پاسپورت رو اگر 5 شنبه بگیرن چه روزی تحویل میدن؟؟ شنبه یا 1 شنبه.....من میخام پرواز برگشت هم بگیرم.....چه کنم در این مورد؟
تبریک میگم Smile
برای پیکاپ باید حتما یه روز پنج شنبه برید. پاسپورت رو معمولا شنبه تحویل میدن ولی من خودم محض اطمینان پرواز رفت رو 5شنبه صبح و برگشت رو دوشنبه صبح گرفته بودم. وقتی میرید باجه ups رسید بگیرید ازش بپرسید کی میرسه دستتون معمولا یه حدودی میگن. از سایت ups هم میتونید بسته رو ردگیری کنید زمانی که بنویسه sent out for delivery تا چندساعت بعد میرسه دستتون. فقط روزی که قراره پاسپورت رو بیارن هتل بمونید چون به شخصی غیر از خودتون تحویل نمیدن.
موفق باشید
قاصد روزان ابری، داروَگ ، کی می رسد باران؟
نیما
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
08-08-2012, 05:46 PM
سلام
من به سفارت ایمیل زدم و پرسیدم که آیا میشه روزی به غیر از پنجشنبه برای دادن پاسپورت به سفارت اقدام کرد. جواب دادن که بله در ماه آگوست میتونین در هرروز کاری بین ساعت 2 تا 2:30 به سفارت مراجعه کنین:
You may come in any work day except Turkish and American Holidays at 14:00-14:30 in August if you see your number posted at the Embassy website
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

14-08-2012, 08:03 AM
برای گرفتن ویزا بعد از اینکه کلیر شدیم من شنیدم که 120 روز وقت داریم. با توجه به تاریخ شروع ترم جدید و اینکه اگه ویزا سینگل باشه 90 روز وقت داریم برای ورود به آمریکا مشکلی نیست اگر با یک فاصله دو سه ماهه بریم ویزا رو بگیریم؟ سفارت ایرادی نمیگیره؟ (مثلا ریکلیر بخوریم)
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
14-08-2012, 10:36 AM
تا اونجا که من می‌دونم police clearance در امریکا یک سال اعتبار داره، در نتیجه در طول این ۱۲۰ روز که شما فرصت برداشتن ویزا رو دارید، کلیرنس نباید باطل بشه و قانونا شما باید بتونید هر موقع در طی این ۱۲۰ ویزا رو بردارید، اما در مورد سفارت بیشتر از اون که به قانون بشه استناد کرد، باید به تجربیات دوستان مراجعه کرد. من شنیدم (از منبع نه چندان موثق) که بعضا اگر خیلی دیر مراجعه کنید، ممکنه ریکلیر بخورید، اما نمی‌دونم که این موضوع صحت داره یا خیر.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
14-08-2012, 06:49 PM
تا جایی که من هم شنیدم بهتره بیشتر از دو ماه از زمان اعلام کلیر شدن تا زمان پیکاپ طول نکشه. طبیعتاً هر چه زمانش کمتر باشه ریسک ریکلیر خوردن کمتره (حالا به قول بابک جان واقعاً هم معلوم نیست چقدر این حرف درسته، ولی برای اطمینان بد نیست آدم فرض رو بر این بذاره که درست هست) شما همین الان هم کلیر بشید، اگر اوایل اکتبر پیکاپ کنید (کمتر از دو ماه دیگه)، تا سه ماه بعدش که می شه اوایل ژانویه، می تونید وارد آمریکا بشید و در نتیجه زمان مناسبی وارد خواهید آمریکا خواهید شد.

نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 7
13-10-2012, 01:26 PM
امروز ساعت 11:30 ویزای من اومد هتل. هتل ما نزدیک بود برای همین زود اومد فکر کنم. همونطورکه بهنوش عزیز توضیح داده وقتی وضعیت بسته sent out for delivery شد یک مدت بعدش میرسه دستتون. من به پذیرش هتل هم سپردم که احیانا اگر زودتر اومد و تو لابی نبودم بهم بگه. ولی به محض اینکه وضعیت بسته تغییر کرد رفتم پایین و 5 دقیقه بعد اومد. دو ماه از زمان کلیرنس من گذشته بود و هیچ مشکلی پیش نیومد. عین زمان مصاحبه هست. من ساعت 1:15 دم در سفارت بودم و رفتم تو. ولی ساعت 3:15 نوبتم رسید و خیلی ها که دیرتر اومده بودن زودتر حتی رفتند. حدود 2 که خودش گفته اونجا باشید خوبه. برگه زرد، I 20 جدید و پاسپورت رو گرفت و شماره داد. بعد هم که نوبتم شد I 20 رو پس داد و رفتم UPS. اونجا هم گفتن شنبه میاد بین 10 تا 4. حتما هتل بمونید و ریسک نکنید برین بیرون چون فقط به خود فرد تحویل داده میشه.
مصاحبه من رو میتونین در نتایج مصاحبه آنکارا بخونین. 16 تا سوال رو نفرستاد برام. در ضمن ویزای من مالتیپل هست.
نقل قول  

آفلاین rostin
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

31-03-2013, 10:22 AM
سلام
آیا کسی در نیمه دوم فروردین 1392 قصد عزیمت به آنکارا برای دریافت ویزای کانادا دارد؟

نقل قول  

آفلاین samira.ahmadi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

16-11-2013, 01:21 PM (آخرین تغییر در ارسال: 16-11-2013, 01:22 PM توسط samira.ahmadi.)
با سلام
ممنون میشم دوستانی که برای پیکاپ ویزا به ترکیه رفتند در مورد جزییات دریافت ویزا توضیح بدهند. مثلا سفارت چند روز و چگونه پس از تحویل پاسپورت تماس میگیره تا پاسپورتمون رو تحویل بده؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
28-11-2013, 09:38 AM
(16-11-2013, 01:21 PM)'samira.ahmadi' نوشته: با سلام
ممنون میشم دوستانی که برای پیکاپ ویزا به ترکیه رفتند در مورد جزییات دریافت ویزا توضیح بدهند. مثلا سفارت چند روز و چگونه پس از تحویل پاسپورت تماس میگیره تا پاسپورتمون رو تحویل بده؟

دوست عزیز روزهای 5 شنبه ساعت 2 الی 2:30 میرین سفارت تا پاستون رو بدین
معمولا دو روز بعد اگه پست yenishehir ptt رو انتخاب کرده باشین که شنبه ها بازه میتونین ویزاتون رو برین  بگیرین
البته مواردی بوده که تا دوشنبه هم طول کشیده
اگه درجا ویزا گرفتین که باز همونجا پاس رو میدین و منتظر ایمیل میمونین تا بیاد که کی امادس
خود سفارت میگه 3 الی 5 روز کاری
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »