عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟

صفحه‌ها (72): « قبلی 1 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... 72 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟
آفلاین azade_bkk
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
13-06-2014, 11:12 PM
سلام وخسته نباشید
من لیسانس برق-الکترونیک دارم از دانشگاه خواجه نصیر با معدل 14/89
هنوز امتحانای TOEFL و GRE ندادم اما با شناختی که از خودم دارم تافلو بالای 90 حساب میکنم
مقاله و پیپر ندارم اما پروژه کارشناسیم خیلی خوب بود با موضوع طراحی و ساخت سیستم درجه زنی کاشی و سرامیک به روش Image processing با نرم افزار labview که کار جدیدی بود و اگه روش وقت بزارم ازش مقاله خوبی در میاد.
سه سالم دبیر فیزیک مقطع دبیرستان بودم و میتونم از رییس اسبق دانشگاه اراک ریکام کاری بگیرم(رییس موسسه ای که توش مشغول به کارم)
از دو تا از استادای خیلی خوب دانشگام که یکیش استاد راهنمای پروژم بوده میتونم ریکام Edu بگیرم
به نظرتون کدوم کشورا برای گرفتن فاند برای من مناسبن؟میخوام که حتما فول فاند شم
رنک دانشگاه برام مهم نیست.
ممنون
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
14-06-2014, 04:16 AM
معدل کارشناسی تون زیاد جالب نشده و اگر می خواهید برای کارشناسی ارشد پذیرش بگیرید احتمال اینکه همراه با کمک هزینه باشه یک مقدار پایین هست. اگر بتونید تافل تون رو به حدود 100 برسونید و یکی دو تا مقاله هم از کارهایی که قبلا انجام دادین در مجله های معتبر انتشار بدین یک مقدار شانس تون بیشتر میشه. می بایست استادهایی رو پیدا کنید که در همین زمنیه پردازش تصویر کار می کنند. ولی در کل اگر بتونید ارشد رو در ایران بخونید و بعد برای دکترا اقدام کنید شانس گرفتن کمک هزینه خیلی بیشتر خواهد بود. با توجه به معدل تون به نظرم بیشتر روی دانشگاه هایی وفت بگذارید که رتبه جهانی حدود 500 دارند. اگر احیانا می خواستین برای آمریکا هم اقدام کنید در اغلب موارد به آزمون GRE هم احتیاج پیدا می کنید که در اون هم می بایست حدود 310 به بالا بگیرید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین marykiyani1990
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

14-06-2014, 07:34 PM
سلام دوستان.من لیسانس روانشناسی بالینی دارم.متاهلم و 24 سالمه.معدلم 16.96 و نمره آیلس آکدمیکم ششو نیم هستش. جی آر ای ندارم و میخوام واسه ترم اول 2015 در حال تحصیل باشم برای مستر رشته خودم.به نظرتون امکان پذیره یا رویاست؟اگر امکان پذیره کدوم کشورها تو الویت هستن؟
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
14-06-2014, 09:00 PM
'marykiyani1990 dateline='' نوشته: سلام دوستان.من لیسانس روانشناسی بالینی دارم.متاهلم و 24 سالمه.معدلم 16.96 و نمره آیلس آکدمیکم ششو نیم هستش. جی آر ای ندارم و میخوام واسه ترم اول 2015 در حال تحصیل باشم برای مستر رشته خودم.به نظرتون امکان پذیره یا رویاست؟اگر امکان پذیره کدوم کشورها تو الویت هستن؟

دوست عزیز
شما نفرمودین که قصد تحصیل با هزینه شخصی را دارید یا بورس دارید 
اگر دنبال دانشگاه با هزینه خیلی کم یا رایگان هستید دانشگاه های فنلاند کلا و دانشگاه های دولتی نروژ و دانشگاه های استونی فقط دولتی ها رایگان هستند البته استونی چند تا بورس هم دارد که باید چک کنید به رشته شما می دهند یا نه
اگر با هزینه شخصی می خواهید بروید بنظر من دانشگاه های استرالیا و نیوزلند و اکثر دانشگاه های انگلستان به راحتی به شما پذیرش می دهند فقط بشرطی که ایلتس شما اسکیلی کمتر از ۶ نداشته باشید 
دقیقتر بفرمایید که چقدر می توانید هزینه کنید و کدام کشورها مد نظر شماست تا بهتر دوستان نظر بدهند
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین forouz
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

27-06-2014, 12:13 AM
درود
من تازه پایان کارشناسیم در رشته مهندسیه معماری از دانشگاه دولتی سمنان هستش.با معدل 15.2
می خواستم برای ارشد اقدام کنم خارج از ایران.با نمره ایلتس خوب باز شانس فاند رو ندارم؟
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
27-06-2014, 10:36 AM (آخرین تغییر در ارسال: 27-06-2014, 10:46 AM توسط saaaaam.)
(27-06-2014, 12:13 AM)'forouz' نوشته: درود
من تازه پایان کارشناسیم در رشته مهندسیه معماری از دانشگاه دولتی سمنان هستش.با معدل 15.2
می خواستم برای ارشد اقدام کنم خارج از ایران.با نمره ایلتس خوب باز شانس فاند رو ندارم؟

دوست عزیز سلام
من خیلی نتایج پذیرش دانشگاه ها در مورد رشته شما را کشتم و به ترتیب برای شما قرار می دهم
الف) امریکا: دوستان با معدل بین 14.5 تا 15.5 با جی ار ای بین 310 تا 320 و تافل 90 به بالا در دانشگاه های زیر پذیرفته شدند:
Washington University in St. Louis, Pratt Institute NY, University of Cincinnati, Boston Architectural college,Pratt Institute, City Univesity Of New York , چند نفر هم توانستند از دانشگاه های  The University of Arizona وPennsylvania State University فاند هم گرفتن که بنظر من جی ار ای و احتمالا مقاله یا طرح تحقیقاتی جالب توانست برای انها فاند بیاورد پس امریکا شانس داری
ب) کانادا: با معدل شما من کسی را پیدا نکردم بورس یا پذیرش شده باشه!
ج)استرالیا: شانسی برای بورس نداری ولی می تونی از دانشگاه های استرالیا که این رشته را ارائه می دهند پذیرش بگیری مثل: University of melbourne و اگر دانشگاه های ولونگونگ - مک کوری - گریفیث - نیوکسل هم رشته شما را داشته باشند شانس پذیرشت بالاست
د) اروپا: بنظر شخصی من دانشگاه های اروپا که رایگان هستند شانس خوبی داری برای پذیرش در رشته معماری مثل:
Nürtingen-Geislingen UniversityAnhalt-University of Applied Sciences  - المان
Tampere University of Technology - فنلاند
KTH Royal Institute of Technology - Swedish University of Agricultural Sciences - Chalmers University of Technologyسوید - در مورد سوید حتما باید بورس شهریه بگیری وگرنه باید شهریه بپردازی
دانشگاه های ایتالیا با شهریه خیلی کم مثل: Politecnico Di Milano 
Wroclaw University of Technology - لهستان
بنظر من چند اپشن دانشگاه رایگان و چند تا از دانشگاه های امریکا را مد نظر قرار بده ولی بیشتر احتمال می دهم دانشگاه های رایگان بتونی بری تا بورس بشی رقابت خیلی زیاده خصوصا برای مستر

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین علی محمد
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

02-07-2014, 03:58 AM
سلام
لطفا راهنماییم کنید
کارشناسی: مهندسی پلیمر دانشگاه آزاد
ارشد: مهندسی پلیمر صنعتی امیرکبیر
معدل کارشناسی : 14.13
معدل ارشد: 16.03
سابقه 6 سال  کار در پتروشیمی
7 مقاله isi با IP 2.16
2 سال سابقه تدریس در دانشگاه آزاد و 2 طرح پژوهشی انجام شده و یک ثبت اختراع
آیلتس 7 ، میخواستم ببینم از کدوم دانشگاه های استرالیا یا کانادا یا امریکا میشه فاند خوب گرفت؟
کجا بهتره؟

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
02-07-2014, 09:50 AM
(02-07-2014, 03:58 AM)'علی محمد' نوشته: سلام
لطفا راهنماییم کنید
کارشناسی: مهندسی پلیمر دانشگاه آزاد
ارشد: مهندسی پلیمر صنعتی امیرکبیر
معدل کارشناسی : 14.13
معدل ارشد: 16.03
سابقه 6 سال  کار در پتروشیمی
7 مقاله isi با IP 2.16
2 سال سابقه تدریس در دانشگاه آزاد و 2 طرح پژوهشی انجام شده و یک ثبت اختراع
آیلتس 7 ، میخواستم ببینم از کدوم دانشگاه های استرالیا یا کانادا یا امریکا میشه فاند خوب گرفت؟
کجا بهتره؟

دوست عزیز
والا معدلات کمه ولی اسم دانشگاه امیرکبیر + 7 تا مقاله ای اس ای شما علامت بسیار + هست برای استرالیا که در دانشگاه های پژوهش محوری مثل گریفیث - جیمز کوک - مک کوری - نیوکسل - استرالیای جنوبی - ولونگونگ شانس بورس داشته باشی
فقط استاد پیدا کنید + پروپوزال عالی تهیه کنید بعد اپلای کنید بنظر من شانس خوبی دارید

نقل قول  

آفلاین Bardia92
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

06-07-2014, 03:52 PM
جناب سام من چند وقت پیش هم مزاحمتون شدم
دانشجوی لیسانس ترم ۴ بیوتکنولوژی آزاد ارومیه
معدل 17
تافل 98
اگه یکم درخصوص اینکه نیاز هست مقاله داشته باشم یا سابقه تحقیقاتی و غیره راهنمایی کنین ممنون میشم.
و اینکه شما کدوم کشور رو پیشنهاد میدین؟ آلمان چون هزینه دانشگاه نداره مدنظر منه. اما به نظر شما آمریکا یا کانادا فاند میده به شرایط من؟
واقعا موندم نمیدونم از کجا شروع کنم...
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
06-07-2014, 05:39 PM
(06-07-2014, 03:52 PM)'Bardia92' نوشته: جناب سام من چند وقت پیش هم مزاحمتون شدم
دانشجوی لیسانس ترم ۴ بیوتکنولوژی آزاد ارومیه
معدل 17
تافل 98
اگه یکم درخصوص اینکه نیاز هست مقاله داشته باشم یا سابقه تحقیقاتی و غیره راهنمایی کنین ممنون میشم.
و اینکه شما کدوم کشور رو پیشنهاد میدین؟ آلمان چون هزینه دانشگاه نداره مدنظر منه. اما به نظر شما آمریکا یا کانادا فاند میده به شرایط من؟
واقعا موندم نمیدونم از کجا شروع کنم...

سلام دوست عزیز
شما برای فوق لیسانس اگر مد نظر داری نمره جی ار ای بالا لازم داری و مقاله خیلی مهم نیست ولی اخیرا چون رقابت زیاد شده یکی داشته باشه کمک خوبی به جلب نظر اساتید می کند . در مورد سوابق پژوهشی اگه بتونی در یک مرکز تحقیقاتی یک مدت کار کنی و مدرکی بگیری بابت کاراموزی یا هر عنوان دیگه ای بنظرم اثر مثبت دارد.
الان اولین کار اتمام تحصیلاتت با معدل هر چه بالاتر بهتر + مطالعه برای ازمون جی ار ای و همه تلاشت را بر روی نمره بالای 310 قرار بده + در درجه اخر یکی دو مقاله حتی کنفرانسی هم باشه خوبه + سوابق کار را در درجه اخر قرار بده

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (72): « قبلی 1 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... 72 بعدی »