عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟

صفحه‌ها (72): « قبلی 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... 72 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟
آفلاین volcano_67855
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
22-02-2014, 10:04 PM
سلام.من کارشناسی زیست شناسی رو در دانشگاه ارومیه خوندم.معدل 13.60 و ارشدم گرایش فیزیولوژی هس معدل 14.80 پیام نور تهران.1 کنگره دارم. 2 مقاله isi. البته داخلی 3/4 تا دارم. کارشناس سه تا کارگاه الکتروفیزیولوژی بودم.بنظرتون با ابن  معدل کمم میتونم کمک هزینه بگیرم. از کجاها؟ ضعف معدلم آیا با GRE رفع میشه. اگه میشه راهنماییم کنید. ضمنا اگه من تو کنگره بین المللی مثلا ژنتیک شرکت کنم که یه گرایش ذیگه س. تو رزومم تاثیر داره. مرسی
نقل قول  

آفلاین Amir_IT
**
نقل قول

24-02-2014, 08:53 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-02-2014, 08:55 PM توسط Amir_IT.)
معدل لیسانس =16.5
دانشگاه  آزاد
رشته = کارشناسی فناوری اطلاعات
مقالات خارجی = یک کنفرانس IEEE
استاد حل تمرین
2 تا ریکام
سابقه کار =به صورت پروژه ای ولی رسمی و دارای بیمه نیست
مدرک زبان = IELTS 6.5
دوره های بین المللی رو گذروندم .

دانشگاه مورد نظر = دانشگاه هایی مثه ایتالیا (اگه کمک هزینه  زندگی تعلق بگیره) فرانسه(اگه کمک هزینه زندگی تعلق بگیره (اثراموث بود فک کنم) ) سوئد (اگه کمک هزینه تعلق بگیره یا حتی تخفیف شهریه)و کانادا (سانکساچوآن یا مانیتوبا) در نهایتم نروژ و آلمان
واسم مهمه کجا میتونم فاند یا کمک هزینه زندگی بگیرم...
ممنونم! Smile
نقل قول  

آفلاین volcano_67855
**
نقل قول

24-02-2014, 11:49 PM
سلام. من رشته م زیست شناسی کارشناسی از دانشگاه ارومیه معدل 13.64 . ارشدزیست شناسی گرایش فیزیولوژی هس از پیام نور تهران با معدل 14.80 . 2 مقاله آی اس آی دارم- 3 تا ذاخلی . 2 کنگره بین المللی- کارشناس 3 کارگاه الکتروفیزیولوژی بودم.در یک کارگاه PCR هم شرکت داشتم.تافل ندادم. 80 اینا فک کنم بشم.بنظرتون کدوم کشور برای رشته من مناسب هس/ و با این وضع معدلم میتونم فاند بگیرم؟ اگه بله از کجا؟ اگه راه حلی بنظرتون میرسه لطفا کمکم کنید. مرسی
نقل قول  

آفلاین mahnaz103
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 5
25-02-2014, 12:22 PM
با سلام 
از نحوه پذیرش وفاند رشته ی شما خبر ندارم اما به صورت کلی میشه گفت متاسفانه معدل هاتون پائینه! شما باید بگردید دنبال دانشگاه هایی که  معدلتون بالاتر از مینیمم اون دانشگاه ها باشه. اگه بخواهید پذیرش وفاند بگیرید خب خیلی باید تلاش کنید که نمره زبان عالی داشته باشید و مقاله های معتبر خارجی.برای پوشش دادن معدل هم صرفا برای امریکا یه راه حل تقریبی وجود داره و اونم نمره عالی گرفتن در GRE هستس(باتوجه به معدل شما احتمالا بالای 320 از 340). دقیقا نمیدونم هدف شما کدوم کشوره اما شرایط امریکا رو که گفتم خدمتتون و اینکه کانادا هم معدل براش مهمه و اگر اونجا میخواید اپلای کنید حتما به سایت دانشگاه ها مراجع کنید و معدل رو چک کنید. برای استرالیا هم مقاله خیلی مهمه درکنار معدل
خلاصه اینکه هیچ ناممکنی وجود نداره و شما اگه هدفتون خیلی براتون مهم باشه مسلما تلاش خواهید کرد که نمره زبان + جی آر ایی(البته مقصد اگر امریکا باشه و بعضی از دانشگاه های کانادا)+ مقاله معتبر رو داشته باشید.
تماس با اساتید و پیدا کردن استادی که از زمینه کاری شما خوشش بیاد هم خیلی مهمه.
انشالله با یه برنامه ریزی درست وتلاش کافی به هدفتون برسید 
گاهی باید سکوت کرد و به زندگی از یه دریچه بالاتر نگاه کرد و لبخند زد.....
نقل قول  

آفلاین saeide-72
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

25-02-2014, 04:32 PM
سلام و درود .
خسته نباشین
بنده دانشجوی کارشناسی حسابداری پیام نورم معدل بین 15 و 16 هس ... سوالم اینه :
برای ارشد مدیریت فرقی نداره چه کشوری میخوام فاند میشه ؟ یا نه ؟ از بابت نمره زبان مشکلی ندارم میتونم بگیرم .
کشور ترکیه فکر نکنم فاند بده احتمال پذیریش تو دانشگاه دولتیش هس ؟( زبان ترکی بهتره )
و اینکه مقاله !!! برای ترکیه مقاله مهم هس ؟
سپاس
نقل قول  

آفلاین elahe
**
نقل قول

26-02-2014, 05:53 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-02-2014, 06:07 PM توسط elahe.)
سلام
ممنون می شم اگه من رو راهنمایی کنید.
لیسانس برق گرایش مخابرات دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین
نفر 5 ام ورودی معدل 15.48 ( معدل شاگرد اول 16.80 )
سابقه 1 سال کار در زمینه شبکه
حل تمرین به مدت 4 ترم در دروس مختلف
میتونم چندتا توصیه نامه خیلی عالی هم بگیرم از اساتید و مدیر گروه 
آزمون زبان ندادم هنوز اما فک میکنم نمره نسبتا خوبی در هر دو آزمون تافل و GRE  بیارم . (برای آبان سال بعد میخوام GRE  بدم )
به نظر شما شانس گرفتن کمک هزینه در کدوم کشورها رو دارم؟احتمال با اقدام برای دکتری مستقیم فاند بگیرم؟
با توجه به شرایطم مقاله فک نمیکنم بتونم کار کنم ، اما میتونم به مدارک مرتبط فنی و حرفه ای که دارم اضافه کنم.

نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
26-02-2014, 08:21 PM
(26-02-2014, 05:53 PM)'elahe' نوشته: سلام
ممنون می شم اگه من رو راهنمایی کنید.
لیسانس برق گرایش مخابرات دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین
نفر 5 ام ورودی معدل 15.48 ( معدل شاگرد اول 16.80 )
سابقه 1 سال کار در زمینه شبکه
حل تمرین به مدت 4 ترم در دروس مختلف
میتونم چندتا توصیه نامه خیلی عالی هم بگیرم از اساتید و مدیر گروه 
آزمون زبان ندادم هنوز اما فک میکنم نمره نسبتا خوبی در هر دو آزمون تافل و GRE  بیارم . (برای آبان سال بعد میخوام GRE  بدم )
به نظر شما شانس گرفتن کمک هزینه در کدوم کشورها رو دارم؟احتمال با اقدام برای دکتری مستقیم فاند بگیرم؟
با توجه به شرایطم مقاله فک نمیکنم بتونم کار کنم ، اما میتونم به مدارک مرتبط فنی و حرفه ای که دارم اضافه کنم.

بارها گفته شده بدون نمرات زبان اصلا نمیشه نظر داد. مثلا شما جی ار ای 330 بیاری یا 310 زمین تا اسمون فرق میکنه!
رزومه و توصیه نامه و سابقه تدریس که خوبه و معدل هم متوسطه.
دکترای مستقیم هم فقط امریکا داره که اونم معدل بالا میخواد کلا ولی میشه با تافل و به خصوص جی ار ای جبران کرد.
شما شدیدا روی جی ار ای وقت بذار اگه امریکا میخوای.
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین rezaarya
**
نقل قول

06-03-2014, 05:03 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-03-2014, 05:04 PM توسط rezaarya.)
سلام دوستان عزیز
رشته: مهندسی برق سیستم های قدرت
کارشناسی با معدل 14/84 دانشگاه سمنان
 ارشد معدل 17/84 دانشگاه سمنان و شاگرد اول
یک مقاله کنفرانسی داخلی
2 تا مقاله ISI در یکی از بهترین ژورنال های برق دنیا
یک ثبت اختراع در ایران
مشاور یک طرح پژوهشی برای وزارت نیرو
آزمون IELTS ندادم اما فکر کنم حدود 7 بتونم بگیرم.
رنک دانشگاه مهم نیست اما حتما فاند داشته باشه که کل هزینه ها رو پوشش بده.
به نظر شما چقدر شانس دارم و برای کدوم دانشگاها؟؟؟
مرسی از همتون

نقل قول  

آفلاین ساغر قاسمی
**
نقل قول

09-03-2014, 12:29 AM
سلام. نمیدونم دارم درست پیاممو ارسال میکنم یا نه.
من فارغ التحصیل ارشد متالوژی هستم از دانشگاه چمران برای کارشناسی و ارشد در دانشگاه صنعتی شیراز. معدل کارشناسیم 16 . یک ثبت اختراع. یک مقاله ژورنال و یک مقاله داخلی. در مقطع ارشد معدلم 19.05. رتبه اول. یک مقاله isi ارسال شده اما هنوز جوابش نیومده. ولی استادم میگه که حتما قبوله. ممنون میشم اگه راهنماییم کنید برای چه کشورهایی میتونم اپلای کنم. به همراه نامزدم. زبانم هم بد نیست. برای ایلتس میخوام اقدام کنم.  از کجا باید شروع کنم؟ ما هدفمون اینه که پاییز 94 بریم به امید خدا...

نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
09-03-2014, 12:51 AM
(09-03-2014, 12:29 AM)'ساغر قاسمی' نوشته: سلام. نمیدونم دارم درست پیاممو ارسال میکنم یا نه.
من فارغ التحصیل ارشد متالوژی هستم از دانشگاه چمران برای کارشناسی و ارشد در دانشگاه صنعتی شیراز. معدل کارشناسیم 16 . یک ثبت اختراع. یک مقاله ژورنال و یک مقاله داخلی. در مقطع ارشد معدلم 19.05. رتبه اول. یک مقاله isi ارسال شده اما هنوز جوابش نیومده. ولی استادم میگه که حتما قبوله. ممنون میشم اگه راهنماییم کنید برای چه کشورهایی میتونم اپلای کنم. به همراه نامزدم. زبانم هم بد نیست. برای ایلتس میخوام اقدام کنم.  از کجا باید شروع کنم؟ ما هدفمون اینه که پاییز 94 بریم به امید خدا...

سلام به این سایت خوش اومدین.اول از همه جزوه پذیرش رو دانلود و بخونید: http://www.academiacafe.com/wiki/doku.ph...8%B1%D8%B4. بعد اگر سوالاتی داشتین تو تاپیکهای مرتبط بپرسید تا جواب بگیرید. ضمنا از نوار آبی بالای صفحه هر منبعی برای امتحانات بین المللی رو میتونید از کتابخانه سایت دانلود کنید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (72): « قبلی 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... 72 بعدی »