عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت این سوال را در کدام قسمت فروم بپرسم؟

صفحه‌ها (49): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 49 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
این سوال را در کدام قسمت فروم بپرسم؟
آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
25-06-2012, 09:25 PM (آخرین تغییر در ارسال: 25-06-2012, 09:25 PM توسط Saeid.)
(25-06-2012, 08:52 PM)Paradise4 نوشته: ببخشید نمی دونستم این رو باید کجا پرسید.
اساتید با دسته بندی زیر چه تفاوتی با هم دارند ؟ برای تماس با استاد با کدامیک باید تماس گرفت ؟ ممنون
Academic Staff
Cross Appointed Professors
Adjunct Professors
Support Staff
(25-06-2012, 09:17 PM)Paradise4 نوشته: در رابطه با سوالی که خودم پرسیده بودم، لینک زیر خیلی خوب بود. گذاشتم تا بقیه هم اگر نیاز داشتند، استفاده کنند.

http://euro.ecom.cmu.edu/titles/titlebook.htm
میتونید سوالتون رو در این قسمت فروم مطرح کنید.
نقل قول  

آفلاین diana
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-07-2012, 09:41 PM
سلام
آيا اگر كسي از دانشگاه هاي گروه دو آمريكا يا گروه دو كانادا كه نامشان در سايت وزارت علوم آمده پذيرش بگيرد مدرك دكتراي او قابل قبول هست يا فقط بايد در دانشگا هاي گروه يك دكترا بخواند؟
با تشكر
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
07-07-2012, 01:22 AM
(06-07-2012, 09:41 PM)diana نوشته: سلام
آيا اگر كسي از دانشگاه هاي گروه دو آمريكا يا گروه دو كانادا كه نامشان در سايت وزارت علوم آمده پذيرش بگيرد مدرك دكتراي او قابل قبول هست يا فقط بايد در دانشگا هاي گروه يك دكترا بخواند؟
با تشكر

سلام بر شما، به فروم آکادمیا کافه خوش اومدید.

دانشگاه های گروه دو مورد تایید وزارت علوم هستند و مشکلی از بابت تایید مدارک اونها وجود نداره. توصیه می کنم این تاپیک رو که برای دانشگاه های گروه دو آمریکا هست مطالعه کنید. موفق باشید.

نقل قول  

آفلاین QUPHAS
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
10-07-2012, 05:11 PM
درود
این پست رو کجا بذارم؟
من سابجکت فیزیک 820 شدم و فعلاً تافل و جنرال ندادم. تصمیم داشتم که سابجکت رو دوباره بدم و 990 رو استاد کنم Dodgy ! اماااااا با توجه وضیعت نیمه داغون زبانم در این چند ماه باید خیلی روی زبان وقت بذارم. نمره سابجکتم بنظرم خیلی بد نیست اما تپُل هم نیست. حالا نمیدونم منطقیه که دوباره واسه سابجکت وقت بذارم! میترسم که مثلاً می نیمم تافل که تقریباً واسه اکثر دانشگاه های آمریکا 80 هست رو نتونم بگیرم. در ضمن من لیسانسم و فعلاً ریسرچ درست و حسابی نداشتم!
بنظرتون دوباره سابجکت بدم؟
----------------------
فکر کنم بد نباشه یک تاپیک برای سئوالات زمان بندی هر سه آزمون تافل و جنرال و سابجکت در کنار هم و اولویت هاشون داشته باشیم!
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
10-07-2012, 06:21 PM
سلام
به نظر من اینجا جای خوبیه Smile
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

10-07-2012, 10:03 PM
QUPHAS جان در مورد سوال اولتون که امیر حسین عزیز جواب داد. در مورد بخش دوم صحبتتون هم می تونید در این تاپیک پیگیری کنید.

نقل قول  

آفلاین razeghi70
**
نقل قول

11-07-2012, 02:37 PM
سلام من هرچی توی انجمن ها گشتم راجع به رشته داروسازی و تحصیل در مقطع phd توی آمریکا چیزی پیدا نکردم.

من دانشجوی سال 4 داروسازی دانشگاه تهرن هستم.معدل حدود 15.5 .هنوز یک سال و نیم تا اتمام دوره دکتری عمومیم مونده.

برای گرفتن پذیرش از الان باید اقدام کنم؟ من هنوز مدرک رسمی ندارم و نمی دونم چه امتحان زبانی باید بدم.

خیلی گیج شدم! Huh لطفا یکی جواب منو بده

مرسی
نقل قول  

آفلاین sadjad porgar
**
نقل قول

11-07-2012, 04:57 PM
سلام من دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی(نفت)‌از تهران جنوب هستم و معدلمم فعلا16.3 هستش و لیسانسم هم تهران جنوب با معدل 14.6 و دوسال آخر 15.6 و دارم روی یک کتاب کار می کنم و نمره زبانم فکر کنم6-6.5 بشه حالا میخاستم اگه کسی اطلاعاتی در مورد گرفتن پذیرش از اروپا توی رشته مهندسی شیمی با شرایط من داره کمکم کنه ممنون
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

11-07-2012, 06:57 PM
(11-07-2012, 02:37 PM)razeghi70 نوشته: سلام من هرچی توی انجمن ها گشتم راجع به رشته داروسازی و تحصیل در مقطع phd توی آمریکا چیزی پیدا نکردم.

من دانشجوی سال 4 داروسازی دانشگاه تهرن هستم.معدل حدود 15.5 .هنوز یک سال و نیم تا اتمام دوره دکتری عمومیم مونده.

برای گرفتن پذیرش از الان باید اقدام کنم؟ من هنوز مدرک رسمی ندارم و نمی دونم چه امتحان زبانی باید بدم.

خیلی گیج شدم! Huh لطفا یکی جواب منو بده

مرسی
سلام
فک کنم اینجا خوب باشه
اطلاعات بابک عزیز در مورد آمریکا از همه کاملتره Smile
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

11-07-2012, 06:58 PM
(11-07-2012, 04:57 PM)sadjad porgar نوشته: سلام من دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی(نفت)‌از تهران جنوب هستم و معدلمم فعلا16.3 هستش و لیسانسم هم تهران جنوب با معدل 14.6 و دوسال آخر 15.6 و دارم روی یک کتاب کار می کنم و نمره زبانم فکر کنم6-6.5 بشه حالا میخاستم اگه کسی اطلاعاتی در مورد گرفتن پذیرش از اروپا توی رشته مهندسی شیمی با شرایط من داره کمکم کنه ممنون
سلام

به نظر من اینجا خوبه Smile
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (49): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 49 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
2 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 21-05-2025، 05:13 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی