31-05-2017, 10:35 PM
(31-05-2017, 01:11 PM)Chemical.Eng نوشته: سلام
دوستان درباره فرق بین دوره MENG و MSC یه سوالی داشتم. در حالت کلی مشخص هست که دوره اول مبتنی بر صنعت و بدون تز هست و دومی پژوهش محور و افرادی که قصد ادامه تحصیل رو دارن برای مورد دوم اقدام میکنن .اما یه موردی در دانشگاه مک گیل دیدم که ظاهرا شرایطش متفاوت هست.
در دپارتمان مورد نظرم degree هایی که ارایه میشه تنها شامل phd و meng هستش. با این تفاوت که خود meng به نوع دسته بندی شده :with research focux و coursework focus... دقیقا به این صورت :
با توجه اینکه زمینه کاری من خیلی نزدیک به تخصص چند نفر از اساتید این دپارتمان هست و اینکه علاقه خودم هم پژوهش محوره و مسلما قصد ادامه تحصیل در دکتری و کار پژهشی دارم، الان دقیقا نمیدونم آیا این مورد گزینه مناسبی برای اقدام خواهد بود یا خیر؟( از جمله اینکه مدرک ارایه شده همخوانی با مقصود من داره یا خیر؟)
خیلی ممنون میشم راهنمایی بفرمایین
سلام
در واقع در بیشتر دانشگاه های کانادا (خارج از کبک) دوره مستر رو (همونطور که اشاره هم کردید) دو دسته می کنند... MASc که دوره تحقیقاتی هست و MEng که صرفا گذروندن درس بدون تز هست...
در مورد McGill صرفا عنوان MASc و MEng به ترتیب تبدیل شده به MEng with research focus و MEng with coursework focus...
بنابراین چیزی که مد نظر شماست MEng with research focus هست...