عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت این سوال را در کدام قسمت فروم بپرسم؟

صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 42 43 44 45 46 47 48 49

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
این سوال را در کدام قسمت فروم بپرسم؟
آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 0
03-10-2021, 07:22 AM
@iishapour

با این مشکل خیلی گزینه زیادی ندارید. اگر قصد خارج رفتن یا تحصیل در خارج داشته باشید گرفتن پذیرش دست کم یکی دو سالی میکشه که در این مدت میشه سربازی رفت و همزمان با اون زبان خوند و مدارکی مثل آیلتس (یا تافل) و جی آر ای و مانند اینها را گرفت و اقدام کرد. منتهی به نظر میرسه شما هنوز در ابتدای راه هستین و بهتره اول یک مدرک لیسانس در یکی از رشته های مورد علاقه بگیرید تا راه پیشرفت براتون بیشتر باز بشه. بدون سربازی و مدرک دانشگاهی، گزینه هاتون در داخل هم خیلی محدود میشه. برن سربازی تا بیاد چشم روی هم بگذارید دو سال که هیچ، ده سال رد شده. تاپیک های انجمن گرفتن گذرنامه و سربازی رو بخونید خیلی هاش به نظرم به دردتون میخوره.گرفتن
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین iishapour
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

04-10-2021, 02:41 PM
(29-09-2021, 08:24 PM)iishapour نوشته: سلام من بخاطر یه مشکل حق تحصیل کردن و خارج از کشور رفتن رو ندارم ویه سری محرمیت های دیگر(احتمالا فهمیدید مشکلم چیه Big Grin)
خیلی علاقه مند به مطالعه کسب دانش،مهارت و تخصص دارم میتونید بهم چیز هایی رو معرفی کنید که با وجود این مشکل بتونم در اون زمینه فعالیت کنم طوری که بشه توانایی ها در اون زمینه رو مستند کرد مثلا میشه زبان خواند و مدارک معتبر گرفت مدرک ایلتس انگلیسی c1 المانی 
به غیر از مورد زبان چه چیز هایی رو میشه دنبال کرد فرقی هم نداره برام مربوط به ریاضی باشه شیمی باشه یا زیست،فیزیک،روانشناسی،کامپیوتر
المپیادی هست که نیاز به مدارک دانشگاهی و پیشنیاز های دیگه نداشته باشه مثلا ریاضی بخونم و بعد از مدتی که مشکلم حل شد برم تو المپیادی شرکت کنم

دوستان امروز یه تبلیغ تو یوتیوب دیدم که مشکل من رو که دغدغه تحصیل داشتم کاملا برطرف کرد البته لطفا کسایی که انگلیسیشون خوبه الان ادرس سایت رو میدم برن و اطلاعت تکمیلی بگیرن به ما هم بگن
https://www.uopeople.edu/
وبسایت دانشگاه uopeople هست این دانشگاه محل تحصیل عالی است برای افرادی که در مناطق محروم هستند یا مشکلات دارن مثل مشکل من و برای افرادی که علاقمند به تحصیل انلاین هستند تحصیل در این دانشگاه کاملا رایگان فقط 60دلار برای ثبت نام خواهید داد
رشته های ام بی ای علوم کامپیوتر و since of health رو دارن وبسایت عالی میتونید واحد های درسی شون رو ببنید حتما یه گشتی تو سایت بزنید
برای شرکت در این دانشگاه به زبان انگلیسی با سطح حداقل مدرک ایلتس 6.5  نیاز دارین البته نیاز به اریه این مدرک نیست خیلی با ملاحضه هستند میتونید تو ارزیابی های خودشون شرکت کنید یعنی یه کورس دارن توش شرکت میکنید هم تقویت میشید هم ازمون نهایی داره قبول در اون بمعنی واجد شرایط شرکت در دانشگاه بودن هست دیپلم هم باید داشته باشین میتونین ترجمه مدرک دیپلمتون رو بفرستین ولی اگه مدرک دیپلمتون رو به هر دلیل ندارید باز ارزیابی میکنن و اگه قبول بشید واجد شرایط هستید تنها بخشی که فکر میکردم مشکل باشه پاسپورت بود چون حتما یه مدرک هویتی هم لازمه منم گفتم که پاسپورت ندارم ایا میتونم ثبت نام کنم گفت یس  ولی چجوریش رو نمیدونم چطور میخوان هویت دانشجوشون رو بدونن نمیدونم عکس شناسنامه ایرانی قانعشون میکنه یا فینگر پرینت میفرستیم براشون روندشو نمیدونم کسی میدونه بگه کسی هم که میتونه لطفا راجع این موضوع خیالمون رو راحت کنه باهاشون چت کنید عالی میشه
اگه مشکلی پیش نیاد میخوام تا 7/8ماه دیگه انگلیسی رو اوکی کنم دروس دیپلم رو هم مرور کنم ثبت نام کنم تو این دانشگاه
نقل قول  

آفلاین iishapour
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

04-10-2021, 03:06 PM
(03-10-2021, 07:22 AM)M1KE نوشته: @iishapour

با این مشکل خیلی گزینه زیادی ندارید. اگر قصد خارج رفتن یا تحصیل در خارج داشته باشید گرفتن پذیرش دست کم یکی دو سالی میکشه که در این مدت میشه سربازی رفت و همزمان با اون زبان خوند و مدارکی مثل آیلتس (یا تافل) و جی آر ای و مانند اینها را گرفت و اقدام کرد. منتهی به نظر میرسه شما هنوز در ابتدای راه هستین و بهتره اول یک مدرک لیسانس در یکی از رشته های مورد علاقه بگیرید تا راه پیشرفت براتون بیشتر باز بشه. بدون سربازی و مدرک دانشگاهی، گزینه هاتون در داخل هم خیلی محدود میشه. برن سربازی تا بیاد چشم روی هم بگذارید دو سال که هیچ، ده سال رد شده. تاپیک های انجمن گرفتن گذرنامه و سربازی رو بخونید خیلی هاش به نظرم به دردتون میخوره.گرفتن

مایک عزیز ممنون بابت توصیه ات متوجه شرایطی که گفتین هستم. من سر یه سری بیعشور بازی ها گرفتار سربازی شدم سربازی هم اصلان نمیتونم بکنم میگم صبر کنم شاید تا چند سال اینده مشکل حل شد ددلاینم رو روی 28سالگی گذاشتم الان 22سالمه اگه تا اون موقع مشکل سربازی حل نشد احتمال قوی برم سربازی ولی الان کارهای لنگ زیادی دارم که باید درستشون کنم کارهام زیاده ولی میتونم روزی 7ساعت اختصاص بدم به مطالعه که خیلی بهش علاقه دارم برای همین دنبال راهی ام که از این وقت ازاد بهترین استفاده رو بکنم امروز با یه دانشگاه انلاین اشنا شدم فکر میکنم مشکل من و خیلی هارو تا حد زیاد حل کنه دانشگاه university of people
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
04-10-2021, 09:32 PM
شما که سنی ندارین هنوز به اونصورت و اگر کار خاصی ندارین به نظرم همت کنین و تمومش کنید. هر مساله ای هم باشه با عذرخواهی قابل حله. نهایتش دو سه ماه اضافه خدمت میخورین. بدون سربازی در داخل هم برای خیلی امور اداری با محدودیت روبرو خواهید بود و جلوی پیشرفت را می گیره. در هر حال براتون آرزوی موفقیت می کنم.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین suntin
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

19-10-2022, 10:19 PM
سلام به دوستان "باتجربه" سایت.ازتون "عاجزانه" تمنا میکنم که جواب این سوالمو بدین.بحث سرنوشتمه.(لطفا اونایی که اطلاعاتشون کامل و دقیق نیست جواب ندن الکی)...
من یه خورده راجع به شرایطم صحبت کنم.بنده 30 سالمه و قصد "مهاجرت" دارم(ترجیحا آمریکا و کانادا یا اروپا.ولی سمت شرق نه).خیلی پرس و جو و تحقیق کردم این مدت.در نهایت به این نتیجه رسیدم که بهترین و مناسب ترین راه برای من مهاجرت تحصیلی هستش.دوباره پس از تحقیق و پرسش از افراد با تجربه بهم پیشنهاد شد رزومه ضعیف لیسانسمو تو ایران تقویت کنم و بعد گرفتن ارشد و مدارک زبان با نمرات بالا و مقالات ISI زیاد و....برای "دکتری" اقدام کنم(با توجه به شرایطم خوندن ارشد خارج منتفی شد). پس تا اینجا راه روشنه.و میدونم باید براش چیکار کنم.کل سایتو تقریبا خوندم.خیلی روشن شدم.دست همتون درد نکنه.الان تو یه مورد مشاوره حساسی میخوام.اونم بحث لیسانسمه.میخوام ببینم با وجود شرایطی که در ذیل توضیحش میدم آیا برای گرفتن پذیرش دانشگاه های رایگان اروپا با "پارشال فاند" با تقویت حداکثری رزومم میتونم امیدی داشته باشم؟؟میدونم که تقریبا باید قید آمرکا-کانادا و استرالیا رو بزنم متاسفانه...
توضیح لیسانس==> بنده لیسانس روزانه مهندسی مکانیک دارم.اصلا درسخون نبودم دوران دانشجوییم.درسا رو یا میفتادم و یا ناپلئونی پاس میکردم با 10 و 11.معدل کلم شد 14.عمومیام 17 و تخصصیام 13.38 ( از آیین نامه ورودی 91 استفاده کردم و درسایی که با 14 پاس شدمو نمرشون حذف شده و درسایی که زیر 14 پاس شدم موندن ولی اثرشون روی معدل کل حذف شد). درسم 13 ترم طول کشید.البته 10 ترمه اول رو 131 واحدشو پاس کردم مثل خیلیا.و اون 3 ترم باقی مونده رو پروژه و دروس معرفی به استاد برداشتم و همشو از قصد افتادم تا هم بتونم پروژمو تمدید کنم و  هم  خوابگاه و غذا بهم بدن (اون موقع شرایط مالیم افتضااااح بود.مجبور بودم تو رستوران کار کنم). ترم های 3 و 8 و 10 رو مشروط شدم. 3 ترم آخرم طبیعتا چون همشو زیر 10 میگرفتم هم مشروط(اون موقع هدفم اصلا اپلای نبود متاسفانه). 9 تا درس تخصصی رو افتادم.البته دروس معرفی به استاد رو طبیعتا هر کدوم 3 بار... معدل 70 واحد آخرمم احتمالا با این اوصاف باید زیر 12 باشه(مطمئن نیستم چون بلد نیستم چه جوری حساب کنم)...
دوستان شرایطم رو چه طور ارزیابی میکنین؟؟؟ با وجود این شرایط آیا امیدی هست؟؟؟ شما فرض کنید رزوممو فوووول فووول کنم (اینو ازین جهت میگم که به خودم اعتماد دارم. رتبه کنکور سراسریمم 2000 کشوری بود)
لطفا لطفا و لطفا بدون تعارف و واقع بینانه کمکم کنین که تصمیم حساسمو با اطلاع بگیرم...

@M1KE 
@Babak 
@Torkan
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
20-10-2022, 08:18 AM
با این روزمه سخت میشه برای ارشد خارج از کشور پذیرش با فاند بگیرید. من جای شما باشم برای ارشد ایران می خونم و سعی می کنم در ارشد هم نمرات خوبی بگیرم و هم یکی دو تا مقاله معتبر بدم و در آزمون های زبان هم نمره خوب بگیرم. این باعث میشه برای دکترای خارج از کشور به خصوص در موضوعاتی که مرتبط با مقالات تون باشه شانس داشته باشید. برخی دانشگاه ها خیلی روی معدل لیسانس حساس نیستند یا معدل دو سال آخر بیشتر براشون ملاکه. برای اساتید بیشتر پتانسیل دانشجو برای انجام کار تحقیقاتی و مقاله دادن مهمه. اگر نتونستین پذیرش بگیرید به نظرم یکی دو سالی کار کنید و مهاجرت کاری کنید.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین suntin
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

20-10-2022, 01:38 PM
ممنونم ازت مایک عزیز.حرفات کاملا درسته و قبولشون دارم.ولی همونطور که گفتم من ازین مرحله عبور کردم.ینی اینا رو میدونستم(از طریق مشاوره با بچه های اینجا و a a )
میدونم با تافل بالای 100 - جی آر ای بالای 320 و معدل ارشد بالای 17 از دانشگاه هایی مثه تهران و شریف که برندند و 2 3 تا مقاله ISI معتبر مرتبط با پوزیشن اپلایم و SOP و ریکام خوب میتونم شانس "پذیرش" داشته باشم حتی تو آمریکا (البته بحث کانادا-اقیانوسیه خیلی ریسکیه به خاطر مینیمم معدل.میدونم).و اینکه معدل کلمم 14.01 است که پایین هست ولی داغون نیستش به اون صورت.کما اینکه خیلیا با معدل 12 هم پذیرش شدند...
تنها چیزی که من ازش غفلت کرده بودم تو بحث مشاوره با بچه های اینجا و خصوصا  a a  همین بحث "ریز نمرات-چند ترم مشروط شدن-13 ترمه شدن-درسی رو چند بار افتادن(حتی به دلیلی که بالا عرض کردم شامل مجوز برای تمدید پروژم)- و پاس کردن دروس تخصصیم با نمره بین 10 تا 14 " هستش".
میدیونید ترس من اینه که همه شرایط بالا رو بیارم ولی همین ریز نمرات کار رو خراب کنه برام.جوری که نتونم برای گرفتن "فول/پارشال فاند" شانسی داشته باشم.پذیرش خشک و خالی به درد من نمیخوره واقعا ( حتی در صورت پذیرش سالانه نهایتا میتونم 3000 دلار پول از ایران بیارم)...
میترسم بعد چند سال زحمت و خرکاری به هیچ جایی نرسم.باید مطمئن بشم که موردی مثل من قبلا بوده و چه اتفاقی براش افتاده...ببخش پرحرفی کردم.ممنونم ازتون
@M1KE
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
20-10-2022, 07:35 PM (آخرین تغییر در ارسال: 20-10-2022, 07:36 PM توسط M1KE.)
ببینید دانشگاه ها یک سری حداقل هایی دارند تا پرونده ها را به کمیته آموزشی بفرستند مثلا اینکه معدل بالای 14 باشه یا آیلتس بالای 6.5 باشه. بعد از اون اینکه آیا دانشجویی برداشته بشه یا نه در بیشتر دانشگاه ها (به خصوص دانشگاه های متوسط با رتبه های بین 200 تا 500 جهانی) به نظر استاد بستگی داره و نظر استادها هم عمدتا روی خروجی پژوهشی دانشجوست. یعنی مثلا یک دانشجویی که معدلش مثل شما 14 باشه ولی 3-2 مقاله معتبر داشته باشه را به دانشجویی که معدل 17-16 هست ولی هیچ خروجی خاصی نداره ترجیح میدن. چون دومی میاد و دوباره فقط چند تا درس با نمره خوب پاس می کنه و هیچ مقاله ای نمیده.

شما در هر حال چیزی برای از دست دادین ندارین. ترس را بگذارید کنار و با ارشد خوب برای 8-7 تا دانشگاه اپلای کنید بالاخره یکی دو تا پذیرش با فاند هم که بگیرید برد کردید.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین میلی
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

26-02-2023, 10:29 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-02-2023, 10:30 PM توسط میلی.)
سلام اگر مشاوره بخوام در مورد شرایط تحصیلیم و شانس گرفتن پذیرش در دانشگاه های خارج مثلا آلمان، کجا بنویسم؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

01-03-2023, 11:05 PM
تاپیک های انجمن راهنمای پذیرش را نگاه کنید.

(26-02-2023, 10:29 PM)میلی نوشته: سلام اگر مشاوره بخوام در مورد شرایط تحصیلیم و شانس گرفتن پذیرش در دانشگاه های خارج مثلا آلمان، کجا بنویسم؟
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 42 43 44 45 46 47 48 49

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
2 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 12-05-2025، 05:50 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی