عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه گفتگوی خودمانی کاربران گفتگوی خودمانی v
1 2 بعدی »
اگر زمان به عقب برگردد چه کارهایی رو انجام میدید و از چه کارهایی دوری میکنید؟

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 5 رای - 4.6 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اگر زمان به عقب برگردد چه کارهایی رو انجام میدید و از چه کارهایی دوری میکنید؟
آفلاین آبی
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 7
29-07-2016, 11:45 PM
سلام 
موضوع مفیدیه، 
بسیاری از کسانی که به درس اهمیت داده اند از جمله خود من شاید به خاطر عملکرد موفق تحصیلی مون در یک مرحله ای از زندگیمون خیلی تشویق و تحسین شدیم اما متاسفانه نه خانواده و نه دانشگاه چشممون رو درست به جنبه های دیگر زندگی باز نکردند. و به خاطر تابوهای حبابی ما رو زیر 18 سال نگه داشتند در حالی که این واقعا خطرناکه چون شخص مجبور به آزمون و خطاهای کورمال کورمال می شه در حالی که می تونه آگاهانه تر عمل کنه و زندگی شادتری داشته باشه. 

به نظر من الان در ایران خیلی از دخترها به خاطر خوب بودنشون مجرد هستند. 

چون دخترانی که برای خودشون اهداف والا و معنوی دارند و طرز فکر خودشون رو نسبت به خیلی چیزها پیدا کرده اند و خود رو با دیگران اندازه نمی گیرند، در ازدواج سنتی قدرشون دو نسته نمی شه و طبعا معمولا تن به ازدواج غلط نمی دن. 
(منظورم اون مدل ازدواج هاییه که آقایی بدون شناخت درست و با پیش داوری میان و یک خانم تحصیل کرده و دارای طرز فکر رو با دو بار چای و قهوه خوردن برانداز می کنند و ترجیح می دهند خانم هم به مدل ماشین ایشون و یه مدرک بی هدفی که از یه دانشگاهی گرفته یا نگرفته اکتفا کنه و بله بگه و آرزوهاش در حد سایز LCD خونه ش رشد کنه و هدفهای زندگیش بستگی به خاله خانمها داشته باشه) 
این تیپ خانمها که معمولا بهشون بچه مثبت گفته می شه، از طرفی هم وارد روابط صمیمی بی هدف هم نمی شن چون خویشتن داری برای این تیپ افراد کار سختی نیست.  Cool

متاسفانه در ایران حتی می بینیم که بعضی پسرها از روی رقابت با پسرهای دیگه به دخترهایی که خیلی تو چشم هستن پیشنهاد ازدواج می دهند و بیشتر جنبه ی زورآزمایی پیدا می کنه و جای تاسف داره! و خدا می دونه اگر رقیب نباشه آیا اون خانم اصلا مهمه یا نه ! (این رو از نزدیک در چند موقعیت دیده ام (به خاطر کارم))

من که شاهد این هستم که دو یا سه مورد از بهترین دوستانم کسانی که از ایران رفتند ازدواج موفق تری دارند خدا رو شکر (هر دو ایرانی اما آقا ساکن کشور پیشرفته تری هستند)
ببخشید منظورم جسارت به آقایون محترمی که در ایرانند نیست، و شاید حتی یه جور آگاهی دادن به بعضی از آقایون باشه تا طرز فکر درستی برای خودشون پیدا کنند و زندگی بهتری بسازند: به هر حال ظاهرا آقایونی که در ایران نبوده اند بهتر انتخاب می کنند 
 (البته نمونه هایی که می بینم در مسیر تحصیل نبوده اند و به واسطه معرفی دوستان مشترکی که در ایران بوده یا آشنایی خانوادگی چندین ساله ارتباط هدفمندی داشتند تا به ازدواج رسید) 
خدا رو شکر این خانمها که به خاطر بچه مثبتی و ساده پوشی و رعایت ادبشون در ایران کسی اصراری به ازدواج باهاشون نداشت زندگی های بسیار خوشرنگ و موفقی رو رقم زده اند و از عقل و خرد زنانه شون همون قدر برای زندگیشون استفاده م یکنند که از لطافت و طبع ادبی و پراحساسشون، با ویژگیهای خوبشون با عشق مسئولیتهاشون رو نسبت به همسر و بچه هاشون انجام می دن و در جنبه های مختلف رشد متعادلی دارند.

به هر حال زندگی در سرزمینی که به جای نگران فرم بینی بودن، خانمها به فکر اصلاح یه نقطه ضعف روحی، یا یادگیری چیز جدیدی باشند خیلی تفاوتها ایجاد می کنه. 
 اعتماد به نفسه که زیبایی میاره. در ایران فعلا شکل بینی حرف اول و آخر رو داره می زنه، والا  Big Grin   

البته بحث اینجا تحصیل هست، اما اینها رو به عنوان دیدگاه خودم نوشتم (در حال حاضر). 
و کلا دارم می بینم که دختر خانمهایی که باهوش، معنوی، بااخلاق و توانمندن دارند بار و بندیل رو می بندن جایی باشند که اگر مجرد یا متاهل باشند، در کل بتونن "خود" شون باشند و در کنار افرادی کار و زندگی کنند که تحمل "خود بودن" انسانها رو داشته باشند!

مهم ترین قدم برای انتخاب و مهارت درست در ارتباط سالم برقرار کردن، و از هدف خارخ نشدن، شناخت درست از خود هست. 

با آرزوی پیروزی در تمام جنبه های زندگی  Smile
نقل قول  

آفلاین آبی
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
29-07-2016, 11:57 PM
دوستان
هم عذر خواهی که مطلب قبلی م طولانی شد  Rolleyes
 و هم اینکه ارتباطش با موضوع این است که به نظر من بهتره من وقتی چند بار تجربه کردم که استانداردهایی که برای زندگیم می خوام در جامعه ی کنونی ام قابل برآورده شدن نیست، باید زودتر شورع می کردم و موضع منفعل و تبدیل به فعال می کردم. از نوشتن مقاله تا ... حتی ورزش و تفریحی که در اونجا هم برایم یه سرگرمی خوب و سالم باشه (در حالی که الان باید ضمن کارهای درسیم تازه یه رشته ورزشی رو هم در پیش بگیرم. بریم به امید خداااا Cool Shy  )
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
30-07-2016, 12:01 PM (آخرین تغییر در ارسال: 30-07-2016, 12:01 PM توسط Torkan.)
(29-07-2016, 11:45 PM)آبی نوشته: سلام 
موضوع مفیدیه، 
بسیاری از کسانی که به درس اهمیت داده اند از جمله خود من شاید به خاطر عملکرد موفق تحصیلی مون در یک مرحله ای از زندگیمون خیلی تشویق و تحسین شدیم اما متاسفانه نه خانواده و نه دانشگاه چشممون رو درست به جنبه های دیگر زندگی باز نکردند. و به خاطر تابوهای حبابی ما رو زیر 18 سال نگه داشتند در حالی که این واقعا خطرناکه چون شخص مجبور به آزمون و خطاهای کورمال کورمال می شه در حالی که می تونه آگاهانه تر عمل کنه و زندگی شادتری داشته باشه. 

به نظر من الان در ایران خیلی از دخترها به خاطر خوب بودنشون مجرد هستند. 

چون دخترانی که برای خودشون اهداف والا و معنوی دارند و طرز فکر خودشون رو نسبت به خیلی چیزها پیدا کرده اند و خود رو با دیگران اندازه نمی گیرند، در ازدواج سنتی قدرشون دو نسته نمی شه و طبعا معمولا تن به ازدواج غلط نمی دن. 
(منظورم اون مدل ازدواج هاییه که آقایی بدون شناخت درست و با پیش داوری میان و یک خانم تحصیل کرده و دارای طرز فکر رو با دو بار چای و قهوه خوردن برانداز می کنند و ترجیح می دهند خانم هم به مدل ماشین ایشون و یه مدرک بی هدفی که از یه دانشگاهی گرفته یا نگرفته اکتفا کنه و بله بگه و آرزوهاش در حد سایز LCD خونه ش رشد کنه و هدفهای زندگیش بستگی به خاله خانمها داشته باشه) 
این تیپ خانمها که معمولا بهشون بچه مثبت گفته می شه، از طرفی هم وارد روابط صمیمی بی هدف هم نمی شن چون خویشتن داری برای این تیپ افراد کار سختی نیست.  Cool

متاسفانه در ایران حتی می بینیم که بعضی پسرها از روی رقابت با پسرهای دیگه به دخترهایی که خیلی تو چشم هستن پیشنهاد ازدواج می دهند و بیشتر جنبه ی زورآزمایی پیدا می کنه و جای تاسف داره! و خدا می دونه اگر رقیب نباشه آیا اون خانم اصلا مهمه یا نه ! (این رو از نزدیک در چند موقعیت دیده ام (به خاطر کارم))

من که شاهد این هستم که دو یا سه مورد از بهترین دوستانم کسانی که از ایران رفتند ازدواج موفق تری دارند خدا رو شکر (هر دو ایرانی اما آقا ساکن کشور پیشرفته تری هستند)
ببخشید منظورم جسارت به آقایون محترمی که در ایرانند نیست، و شاید حتی یه جور آگاهی دادن به بعضی از آقایون باشه تا طرز فکر درستی برای خودشون پیدا کنند و زندگی بهتری بسازند: به هر حال ظاهرا آقایونی که در ایران نبوده اند بهتر انتخاب می کنند 
 (البته نمونه هایی که می بینم در مسیر تحصیل نبوده اند و به واسطه معرفی دوستان مشترکی که در ایران بوده یا آشنایی خانوادگی چندین ساله ارتباط هدفمندی داشتند تا به ازدواج رسید) 
خدا رو شکر این خانمها که به خاطر بچه مثبتی و ساده پوشی و رعایت ادبشون در ایران کسی اصراری به ازدواج باهاشون نداشت زندگی های بسیار خوشرنگ و موفقی رو رقم زده اند و از عقل و خرد زنانه شون همون قدر برای زندگیشون استفاده م یکنند که از لطافت و طبع ادبی و پراحساسشون، با ویژگیهای خوبشون با عشق مسئولیتهاشون رو نسبت به همسر و بچه هاشون انجام می دن و در جنبه های مختلف رشد متعادلی دارند.

به هر حال زندگی در سرزمینی که به جای نگران فرم بینی بودن، خانمها به فکر اصلاح یه نقطه ضعف روحی، یا یادگیری چیز جدیدی باشند خیلی تفاوتها ایجاد می کنه. 
 اعتماد به نفسه که زیبایی میاره. در ایران فعلا شکل بینی حرف اول و آخر رو داره می زنه، والا  Big Grin   

البته بحث اینجا تحصیل هست، اما اینها رو به عنوان دیدگاه خودم نوشتم (در حال حاضر). 
و کلا دارم می بینم که دختر خانمهایی که باهوش، معنوی، بااخلاق و توانمندن دارند بار و بندیل رو می بندن جایی باشند که اگر مجرد یا متاهل باشند، در کل بتونن "خود" شون باشند و در کنار افرادی کار و زندگی کنند که تحمل "خود بودن" انسانها رو داشته باشند!

مهم ترین قدم برای انتخاب و مهارت درست در ارتباط سالم برقرار کردن، و از هدف خارخ نشدن، شناخت درست از خود هست. 

با آرزوی پیروزی در تمام جنبه های زندگی  Smile

ممنون از پستتون
ولی من که نفهمیدم زمان به عقب برمیگشت چیکار میکردین؟!!
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین آبی
**
نقل قول

امتیاز این پست: 6
Smile  30-07-2016, 04:04 PM (آخرین تغییر در ارسال: 30-07-2016, 04:18 PM توسط آبی.)
(30-07-2016, 12:01 PM)Torkan نوشته: ممنون از پستتون
ولی من که نفهمیدم زمان به عقب برمیگشت چیکار میکردین؟!!

سلام 
بله، ببخشید، در پست بعدیم ذکر کردم  اما شاید بهتره اینجوری مرتب تر بگم:

• کاری رو که می گم کاش انجام نداده بودم: 
یک بعدی دوره ی نوجوانی و اوایل جوانی م رو نمی گذروندم  (به خاطر زندگی سالم سر به کتاب شدن کافی نیست، در یک دورانی خیلی از خانواده ها حتی ورزش رو وقت تلف کردن می دونستند و فقط تحصیل افتخار محسوب می شد، هنوز هم متاسفانه عده ای اینجوری ند، در حالی که الان دارم می بینم یک رشته ورزشی حتی در حد یک دوست صمیمی لازمه و چقدر ارزش جسمی و روانی مهمی داره برای سبک زندگی سالم ) 

و البته دوستان، بُعد پررنگ زندگیتون رو توصیه می کنم حذف یا کم نکنید (چون مهارت خوبی در اون دارید)  بلکه فقط بُعدهای کمرنگ و یا حذف شده رو کم کم فعال کنید تا تعادل برقرار بشه. (و این یه مسیره و اصلا زندگی همین چالشهاست و رشدها) 
  • کاری رو که می گم کاش انجام داده بودم: 
طی چند سال بعد از درس و  شناخت بهتر از جنبه های متنوع زندگیم و اهداف خودم، وقتی می دیدم که واقعا در جامعه ی کنونی م استاندارهای من برآورده شدنی نیست بی جهت منتظر نمی نشستم و زودتر قدمهای خودم رو بر می داشتم. (وقتی میببینم من اگه دوست دارم با هدف، شفاف و صادقانه کار کنم، باطن و کیفیت برام اولویت دارند، و دوست دارم مطالعاتم دقیق و درست و برای علاقمندان واقعی باشه، چرا جایی باشم که اینها به تمسخر گرفته بشه! )
 وقتی جایی باشیم که بتونیم خود واقعی مون باشیم و دیگران هم خودشون باشند، یعنی قدر هر شخصی به شکل شایسته تری دونسته می شه (چه در اجتماع اطرافمون و چه خصوصی تر و در ازدواج یا تنها، این خیلی تاثیرات مهمی داره).    

پاینده باشید
انشاءالله که خدا یاری کنه و به موقع آگاه بشیم
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 11
24-03-2017, 05:27 AM
سلام بطور اتفاقی یاد این بخش فروم افتادم و اینکه تقریبا از سال ۲۰۱۳ هر چند وقت یکبار تجارب جدیدم را اینجا نوشتم و از نظرات دوستان بهره بردم
امشب در یک کمپ اموزشی خلاقیت هستم و در حال انالیز یک بیزینس هستیم و یک دفعه یاد این بخش افتادم
۱- در مورد تصمیم امدن برای تحصیل به خارج از کشور به هیچ عنوان پشیمان نیستم چون هر روز دارم کلی مطلب جدید یاد می گیرم 
۲- در مورد فرهنگ ازدواج و خانواده بنظر من ترکیب فرهنگ و ارزش های خانوادگی ایرانی و این موضوع که دو نفر نباید بخاطر فرار از چیزی و یا مسایل مالی ازدواج کنند می تونه نقطه ایده ال باشد
۳- یک چیز مهم که متوجه شدم متاسفانه خود ما ایرانی ها در داخل با هم خیلی رو راست نیستیم و سعی هم نمی کنیم به تفاوتهای هم احترام بگذاریم اینوراب من دوستانی دارم که از ملیتها و مذاهب مختلف هستند ولی در عین حال به عقید من احترام می گذارند و در مشکلات کنارم بودند و هستند کاش این سیستم را در بین خودمون گسترش بدیم من فارس با دوست فلان شهریم تضاد ها و پیشداوری ها رو کنار بگذاریم و در کنار هم زندگی بهتری داشته باشیم
۴- یک چیزی که اگر بر گردم دوست دارم تا حد امکان پیاده کنم ارتباط صنعت با مدارس بازرگانی هست به اینصورت که هر زمان شرکتی طرح یا مشکلی دارد از کمپهای اموزشی برین استورمینگ استفاده کرده و از استعداد فراوان بچه های خودمون برای توسعه استفاده کنند
۵- دیگه نگران ازدواج نیستم چون متوجه شدم مجرد بودن خیلی بهتر از ازدواج با فرد اشتباه هست٬ 
۶- هدف زندگی رو با انچه واقعا دوست دارید گره بزنید نه یک فرد تا هیچوقت ضربه نخورید
۷- سعی نکنید همیشه در دسترس باشید همیشه ادمای کمیاب و دور از دسترس با ارزشند مثل طلا که ارزشش به کمیابیش هست
۸- از بابک عزیز بخاطر این فروم زیبا که فضای اشتراک نظرات و استفاده از تجارب دیگران را بدون چشم داشت فراهم کرده بینهایت سپاسگذارم
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین tajhizyar
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
10-04-2017, 02:37 PM (آخرین تغییر در ارسال: 12-04-2017, 02:24 AM توسط MaMi.)
زودتر دانشگاه رو ول کی نم و می رم سراغ استارت اپ زدن !
نقل قول  

آفلاین لاله11
**
نقل قول

13-10-2017, 10:02 AM
سلام دوستان من الان دانشجوی دکترام و به خاطر تعهد مالی سنگین نمیتونم اپلای کنم
هر روز از روز قبل افسرده تر و عصبانی تر میشم و خب این تاثیر منفی داره روی کارم  و اعصابم
با توجه به تجربه دوستانم برای دکترا مجدد باید برم نه پست داک
هرچقدر هم تلاش کنم نمیتونم مقاله توپ بدم چون وسایل مواد و امکانتشو نداریم
یه سوال چطور دست از سرزنش خودم بردارم
در سن  سی سالگی بری دوباره دکترا رشته خودتو بگیری زمانیکه نمام دوستان صمیمی شما در بهترین دانشگاه های امریکا در حال گذراندن دوره پست داک هستند
شما بری تازه بشینی سر کلاس ترم اول دکترا همون رشته قبلیت
واقعا دردناکه من انقدر رزومم خوب بود که دایرکت پی اچ دی میتونستم برم اما الان هفت سال عقب افتادم

لطفا راهنمایی کنید

@Torkan
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

13-10-2017, 10:21 AM (آخرین تغییر در ارسال: 13-10-2017, 10:33 AM توسط Torkan.)
(10-04-2017, 02:37 PM)tajhizyar نوشته: زودتر دانشگاه رو ول کی نم و می رم سراغ استارت اپ زدن !

کسی که درس خونده میگه کاش کار میزدم
کسی که کار زده میگه کاش درس میخوندم
این تعریف جوانان ایرانی هست در ایران!

گذشته رو ول کنید بابا چیزی نداره توش.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

13-10-2017, 10:32 AM
(13-10-2017, 10:02 AM)لاله11 نوشته: سلام دوستان من الان دانشجوی دکترام و به خاطر تعهد مالی سنگین نمیتونم اپلای کنم
هر روز از روز قبل افسرده تر و عصبانی تر میشم و خب این تاثیر منفی داره روی کارم  و اعصابم
با توجه به تجربه دوستانم برای دکترا مجدد باید برم نه پست داک
هرچقدر هم تلاش کنم نمیتونم مقاله توپ بدم چون وسایل مواد و امکانتشو نداریم
یه سوال چطور دست از سرزنش خودم بردارم
در سن  سی سالگی بری دوباره دکترا رشته خودتو بگیری زمانیکه نمام دوستان صمیمی شما در بهترین دانشگاه های امریکا در حال گذراندن دوره پست داک هستند
شما بری تازه بشینی سر کلاس ترم اول دکترا همون رشته قبلیت
واقعا دردناکه من انقدر رزومم خوب بود که دایرکت پی اچ دی میتونستم برم اما الان هفت سال عقب افتادم

لطفا راهنمایی کنید

@Torkan

سلام

فکر کنم قضیه شما تا حدی یادمه. در این مواقع معمولا منظور از راهنمایی همدردی هست یا اروم کردن طرف یا حرفاهایی گفتن که همسو با حرفهای ایشون هست.
اولا دوستاتون گفتن باید برا دکتری مجدد بری. خب یعنی شما 30 سالگی دکتریتون تموم میشه؟
اگر بله فبها المراد! بیایید چند تا خانم نشونتون بدم تازه 30 سالگی ارشد میخونن ( شما به روندهای ایده ال نگاه نکنید اینکه 22 لیسانس 25 ارشد 30 دکتری) نه اینطور نیست.
من فکر کردم شما 30 سالتون هست و تازه دکتری شروع کردین در ایران.
بله میدونم سخته به خصوص دکتری مجدد همون ارشدش هم سخته.
اگر میشه بگید کدوم دانشگاه درس میخونید شاید راحت تر بشه کمک کرد. اگر واقعا مصمم هستید دکتری مجدد برید از دید من دکتری در ایران رو یه جورایی کمتر روش کار کنید (اگر نمیتونید مقاله بدید یا دانشگاه یا استادتون اینطوری هست که نمیشه) به دنبال درامدزایی برا خودتون باشید تا حداقل بعد 5 سال غصه نخورید ای وای چیزی نصیب من نشد اصلا در این 5 سال. هم مدرکتون رو بگیرید تا تعهد ازاد بشه و هم حداقل درامدزایی کردید. بعدا نمیگید حتما باید فول فاند برم. یه موقعیت خوب با یه نیمچه فاند میزنید بیرون.
توصیه مهم من عدم مقایسه با دوستان صمیمیتون یا ... هست. دوست صمیمی رو ول کنید. دوستی صمیمیه که تا اخر عمر با ادم باشه! بتونه مشکل ادم رو حل کنه! اومدن خارج که اومدن. که چی بشه! ایا دردی از شما دوا میکنه این حرف! ولش کنید بهش اعتنا نکنید اصلا. برید پیش مشاوران حرفه ای هم همین حرف رو میگن. همون دوستتون هم مشکل خاص خودش رو داره نگران نباشید!
مشکل ما اینه که فاجعه سازی میکنیم. علت تمام افسردگی ها همینه. ما به این دنیا برا مهمونی و خوشگذرانی نیومدیم و این جمله تا اخر عمر بر پیشونیمونه. 
قضیه این تعهد مالی رو از یک مشاور دقیقا بپرسید ببینید چی هست. چقدر باید ضرر بدید اگر الان رها کنید؟ مطمین هستید؟

پ.ن: به گذشته هم که برگردید همین راه رو دوباره خواهید رفت.
نقل قول  

آفلاین لاله11
**
نقل قول

13-10-2017, 11:14 AM
(13-10-2017, 10:32 AM)Torkan نوشته: سلام

فکر کنم قضیه شما تا حدی یادمه. در این مواقع معمولا منظور از راهنمایی همدردی هست یا اروم کردن طرف یا حرفاهایی گفتن که همسو با حرفهای ایشون هست.
اولا دوستاتون گفتن باید برا دکتری مجدد بری. خب یعنی شما 30 سالگی دکتریتون تموم میشه؟
اگر بله فبها المراد! بیایید چند تا خانم نشونتون بدم تازه 30 سالگی ارشد میخونن ( شما به روندهای ایده ال نگاه نکنید اینکه 22 لیسانس 25 ارشد 30 دکتری) نه اینطور نیست.
من فکر کردم شما 30 سالتون هست و تازه دکتری شروع کردین در ایران.
بله میدونم سخته به خصوص دکتری مجدد همون ارشدش هم سخته.
اگر میشه بگید کدوم دانشگاه درس میخونید شاید راحت تر بشه کمک کرد. اگر واقعا مصمم هستید دکتری مجدد برید از دید من دکتری در ایران رو یه جورایی کمتر روش کار کنید (اگر نمیتونید مقاله بدید یا دانشگاه یا استادتون اینطوری هست که نمیشه) به دنبال درامدزایی برا خودتون باشید تا حداقل بعد 5 سال غصه نخورید ای وای چیزی نصیب من نشد اصلا در این 5 سال. هم مدرکتون رو بگیرید تا تعهد ازاد بشه و هم حداقل درامدزایی کردید. بعدا نمیگید حتما باید فول فاند برم. یه موقعیت خوب با یه نیمچه فاند میزنید بیرون.
توصیه مهم من عدم مقایسه با دوستان صمیمیتون یا ... هست. دوست صمیمی رو ول کنید. دوستی صمیمیه که تا اخر عمر با ادم باشه! بتونه مشکل ادم رو حل کنه! اومدن خارج که اومدن. که چی بشه! ایا دردی از شما دوا میکنه این حرف! ولش کنید بهش اعتنا نکنید اصلا. برید پیش مشاوران حرفه ای هم همین حرف رو میگن. همون دوستتون هم مشکل خاص خودش رو داره نگران نباشید!
مشکل ما اینه که فاجعه سازی میکنیم. علت تمام افسردگی ها همینه. ما به این دنیا برا مهمونی و خوشگذرانی نیومدیم و این جمله تا اخر عمر بر پیشونیمونه. 
قضیه این تعهد مالی رو از یک مشاور دقیقا بپرسید ببینید چی هست. چقدر باید ضرر بدید اگر الان رها کنید؟ مطمین هستید؟

پ.ن: به گذشته هم که برگردید همین راه رو دوباره خواهید رفت.
خیلی ممنونم
واقعیتش اصلا همدردی نمیخوام
ای کاش روزیکه داشتم این راهو انتخاب می کردم فقط یه نفر بهم نقد کرده بود
بله سی سالگی مدرک در دست من خواهد بود و من باید تمام تلاشم رو بکنم که در دوسال آتی مدرکموبگیرم
یه سوال دیگه هم دارم این که اگر من احیانا پذیرش بگیرم امسال تا یه سال میتونم دیفر کنم پذیرشو ؟ البته فاندی که استاد امریکا گفته بهم میدن تی ای دانشگاه هست حدود 1700 تا با کسر مالیات و .. خالص میرسه دستم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »