عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز Statement of Purpose - SoP اهمیت SOP

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اهمیت SOP
آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-02-2012, 07:24 PM
چرا SOP اینقدر برای اونا مهمه در صورتیکه یکسری حرف و ادعای خودمون میتونه باشه و حرف زدن از ایده ها و به تصویر کشیدن آینده و ... البته درسته چیزهای مهمی هم توش نوشته میشه ولی من خوب نمیتونم درکش کنم چون یک مدرک نیست بلکه یک دستنویس ما هست!
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
19-02-2012, 07:30 PM
(19-02-2012, 07:24 PM)ahmadpashaei نوشته: چرا SOP اینقدر برای اونا مهمه در صورتیکه یکسری حرف و ادعای خودمون میتونه باشه و حرف زدن از ایده ها و به تصویر کشیدن آینده و ... البته درسته چیزهای مهمی هم توش نوشته میشه ولی من خوب نمیتونم درکش کنم چون یک مدرک نیست بلکه یک دستنویس ما هست!
به همین دلیل هم مهمه. شما با نوشتن اون به خواننده کمک می کنید تا متوجه شود چقدر در زمینه کاری خودتون بینش صحیح دارید و چقدر توانایی نوشتن متنی در سطح بالای دانشگاهی. تا حدودی هم دیدگاهی از شخصیت خودتون می دهید. به همین دلیل هم دانشگاه ها برای پیش گیری از تقلب (plagiarism)، متن ها رو هر سال به جایی می دهند تا از این نظر بررسی شود و برای سال های بعد در منابع قرار داده شود.

Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

آفلاین m0h3n
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
19-02-2012, 09:06 PM
همینطور که ice عزیز گفتن، اتفاقا مهمترین مسئله SOP این هست که دستنویس شماست.

شما با نوشتن SOP خیلی از چیزها رو مشخص میکنید. اینکه چه curriculum ی داشتید و مهمتر اینکه چه اهدافی دارید و به چه دلیل میخواید در مقطع بالاتر ادامه تحصیل بدید. اصول academic writing و نوشتن متون آکادمیک هم بسیار مهم هست. بهرحال من فکر میکنم SOP ها توسط افراد خبره مطالعه میشه و اونها با خوندن متن شما به خیلی مسائل که شما شاید در SOP اشاره هم نــکنید پی می برند.
(بنده حقیر اینجا فعالیتی ندارم)
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

19-02-2012, 10:59 PM
یعنی میفرمایید که روش یک بررسی علمی و نیز روانشناسی صورت میگیره و در ضمن ثبت میشه؟!!!! نثرش باید خیلی رسمی و قوی باشه پس؟ چون من خیلی شنیدم و خوندم که یکی از مدارک مهم sop هست که حتی علاوه بر پذیرش میتونه شانس فاند و کلا اعتبار applicant رو حسابی بالا ببره.پ،پس دلیلشون اینه.
خیلی ممنون از توضیحاتتون.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

19-02-2012, 11:01 PM
خود اون استادا هم با این حساب خیلی خیلی نمونه دیدن و خیلی خیلی خیلی حرفه ای هستن در کشف عیار اون طرف و ....،باید کار خیلی سختی باشه.کسانی هم هستن که بنویسن یا بهتره خودمون اینکارو بکنیم و برای ویرایش پیش کسی که رشته اش ادبیات انگلیسیه ببریم؟
پدرم عزیزم روحتون شاد.
نقل قول  

آفلاین m0h3n
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
19-02-2012, 11:26 PM
(19-02-2012, 10:59 PM)ahmadpashaei نوشته: یعنی میفرمایید که روش یک بررسی علمی و نیز روانشناسی صورت میگیره و در ضمن ثبت میشه؟!!!! نثرش باید خیلی رسمی و قوی باشه پس؟ چون من خیلی شنیدم و خوندم که یکی از مدارک مهم sop هست که حتی علاوه بر پذیرش میتونه شانس فاند و کلا اعتبار applicant رو حسابی بالا ببره.پ،پس دلیلشون اینه.
خیلی ممنون از توضیحاتتون.

(19-02-2012, 11:01 PM)ahmadpashaei نوشته: خود اون استادا هم با این حساب خیلی خیلی نمونه دیدن و خیلی خیلی خیلی حرفه ای هستن در کشف عیار اون طرف و ....،باید کار خیلی سختی باشه.کسانی هم هستن که بنویسن یا بهتره خودمون اینکارو بکنیم و برای ویرایش پیش کسی که رشته اش ادبیات انگلیسیه ببریم؟

بله اهمیت زیادی داره نه در حد GRE و معدل و ..... ولی آیتم تاثیرگذاری هست.
من به شما پیشنهاد می کنم این فایل رو مطالعه بفرمایید.

موفق باشید
(بنده حقیر اینجا فعالیتی ندارم)
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
20-02-2012, 12:48 AM
(19-02-2012, 07:24 PM)ahmadpashaei نوشته: چرا SOP اینقدر برای اونا مهمه در صورتیکه یکسری حرف و ادعای خودمون میتونه باشه و حرف زدن از ایده ها و به تصویر کشیدن آینده و ... البته درسته چیزهای مهمی هم توش نوشته میشه ولی من خوب نمیتونم درکش کنم چون یک مدرک نیست بلکه یک دستنویس ما هست!
خیلی مهمه....ولی به نظر من تاثیر واقعی خودش رو زمانی خواهد گذاشت که یه چیز متفاوت از مال دیگران باشه و با نگارش بسیار قوی نوشته شده باشه و در واقع خواننده رو تحت تاثیر قرار بده....میشه گفت یه جورایی یه فرصت تا شما به طور مستقیم با کمیته پذیرش صحبت خودتون رو در میان بزارید.....به نظرم نوشتن یه sop تاثیر گزار بع این راحتی نیست و علاوه بر نگارش به نحوه زندگی و منش و نگاه شما به تحصیلات هم بر میگرده!!!!! Big Grin .....چی گفتم!!!!!
نقل قول  

آفلاین Anonymous
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 5
05-11-2013, 09:49 PM
(19-02-2012, 07:24 PM)'ahmadpashaei' نوشته: چرا SOP اینقدر برای اونا مهمه در صورتیکه یکسری حرف و ادعای خودمون میتونه باشه و حرف زدن از ایده ها و به تصویر کشیدن آینده و ... البته درسته چیزهای مهمی هم توش نوشته میشه ولی من خوب نمیتونم درکش کنم چون یک مدرک نیست بلکه یک دستنویس ما هست!

سلام دوست عزیز
تجربه من در مورد SOP این هست:
من  SOP ام رو خودم نوشتم و در اون صادقانه چرخه زندگی علمی ام رو به نگارش در آوردم و سعی کردم علایق و  personality ایم رو در اون منعکس کنم. پس از نوشت و تصحیحات خودم درخواست کردم- از یکی از نزدیکانم که تجربه زندگی در خارج از کشور و در محیط های آکادمیک رو داشت- که اون رو  دوباره ویرایش و زیبا سازی کنه .
در یکی از مراوداتم با یکی از استادان معروف دانشگاه نیویورک ایشان پس از خواندن  SOP ایم منو تشویق به اپلای کرد با اینکه بهش گفتم بعضی از ترازهای امتحانات زبان من پایین تر از ملزومات اعلام شده بود، با اینحال او بهم گفت من مدارکم بفرستم و خودش قضیه فاند رو برام حل میکنه در کمیته. که با وجود پیگیری های مصرانه ایشان،  کمیته به دلیل  tight بودن بودجه با نظر ایشون موافقت نکرد که بهم فاند بدن و در رقابت با بقیه اپلای کننده ها برنده نشدم.

این رو به این دلیل گفتم خدمتتون که  SOP برای اساتید خوش مشربی که دنبال دانشجوهای چند بعدی از لحاظ علمی-شخصیتی هستن مهمه.  SOP می تونه مدرک مهمی بر ارائه شخصیت علمی و اجتماعی تون باشه. البته باید دقت کرد که مکانیکال نوشته نشه و به خوبی انعکاسی از تلاش ها و فعالیت ها باشه.
موفق باشین
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 10-05-2025، 03:08 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی