عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها GRE Subject اهمیت نمره GRE Subject در گرفتن پذیرش و فاند

صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اهمیت نمره GRE Subject در گرفتن پذیرش و فاند
آفلاین m4r14
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
05-02-2016, 12:17 PM
(05-02-2016, 11:55 AM)Matinking نوشته: سلام

اگر:

1- دانشگاه مورد نظرتون potentially از اهمیت این نمره در application case صحبت کرده...
2- نمرات ریاضی شما چنگی به دل نمی زنند و رقابتی ارزیابی نمیشن...
3- از اینکه می تونید percentile بالای %90 بیارید اطمینان دارید

"بله"...

براتون آرزوی موفقیت دارم

مرسی که جواب دادید.
یعنی فقط اگر هر سه ی اسن شرط باشن امتحان بدم؟ نمره ریاضیم متوسطه ولی فکر کنم بتونم این رو خوب شم. 
فقط من هنوز جایی نفرسادم نمی دونم اصل د رشته های مدیریت و اقتصاد هیچ دانشگاهی می خواد اینها رو یا نه، اگر می خواد خوب امتحان می دم و فوقش ریپوت رو نمی زنم. می دونید که آیا ممکنه هیچ دانشگاهی بخواد ؟
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
05-02-2016, 12:21 PM
(05-02-2016, 12:17 PM)m4r14 نوشته: مرسی که جواب دادید.
یعنی فقط اگر هر سه ی اسن شرط باشن امتحان بدم؟ نمره ریاضیم متوسطه ولی فکر کنم بتونم این رو خوب شم. 
فقط من هنوز جایی نفرسادم نمی دونم اصل د رشته های مدیریت و اقتصاد هیچ دانشگاهی می خواد اینها رو یا نه، اگر می خواد خوب امتحان می دم و فوقش ریپوت رو نمی زنم. می دونید که آیا ممکنه هیچ دانشگاهی بخواد ؟

سلام مجدد

- توصیه من این هست که با meet شدن هر سه شرط اقدام بفرمایید...

- تا جایی که من اطلاع دارم business school های اروپا که به این نمره تقیدی ندارند... ولی در آمریکا بعید نیست در صورتی که در یک رقابت شدید قرار داشته باشید (با در نظر گرفتن اون سه شرط) این نمره به کمک شما بیاد...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین Elahe1986
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

13-12-2016, 08:11 PM
سلام دوستان،پیشاپیش ممنون از وقتی که میگذارید
من رشته تحصیلیم آمار ریاضی هستش و برای دکتری آموزش ریاضی می خوام اقدام کنم
اکثر ادمیشن دانشگاههای آمریکا برای آموزش ریاضی جی آر ای سابجکت نمی خوان مگر دانشگاههای با رنک قوی،مثل دانشکاه هاروارد و استنفورد
اما از اونحایی که معدل لیسانس من پایین هست و خب مقاله ای هم ندارم، مصمم شدم که آزمون سابجکت رو بدم،البته معدل پایین لیسانس و مقاله نداشتن در رشته ما تقریبا طبیعی هستش
معدل لیسانس:۱۳/۵۴
معدل ارشد:۱۶/۸۱
و چهار سال سابقه تدریس
حال سوال بنده این است که آیا من این امتحان بدم؟؟ یا وقت انرژی رو بیشتر برای تافل و جی آر ای جنرال بزارم؟ چون چهار ساله که فارق التحصیل شدم اگر بخوام سابجکت امتحان بدم باید وقت بزارم
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 4
13-12-2016, 08:23 PM
(13-12-2016, 08:11 PM)Elahe1986 نوشته: سلام دوستان،پیشاپیش ممنون از وقتی که میگذارید
من رشته تحصیلیم آمار ریاضی هستش و برای دکتری آموزش ریاضی می خوام اقدام کنم
اکثر ادمیشن دانشگاههای آمریکا برای آموزش ریاضی جی آر ای سابجکت نمی خوان مگر دانشگاههای با رنک قوی،مثل دانشکاه هاروارد و استنفورد
اما از اونحایی که معدل لیسانس من پایین هست و خب مقاله ای هم ندارم، مصمم شدم که آزمون سابجکت رو بدم،البته معدل پایین لیسانس و مقاله نداشتن در رشته ما تقریبا طبیعی هستش
معدل لیسانس:۱۳/۵۴
معدل ارشد:۱۶/۸۱
و چهار سال سابقه تدریس
حال سوال بنده این است که آیا من این امتحان بدم؟؟ یا وقت انرژی رو بیشتر برای تافل و جی آر ای جنرال بزارم؟ چون چهار ساله که فارق التحصیل شدم اگر بخوام سابجکت امتحان بدم باید وقت بزارم

مسلما داشتن این نمره می تونه کمک کنه... منتها حتما در جریان هستید که اگر در ازمون subject نمره ای زیر 90% بگیرید عملا اثر ازمون برعکس میشه... یعنی (عملا) براتون point منفی به حساب خواهد اومد... پس تمام تلاشتون رو انجام بدید تا با حداکثر امادگی برید سراغ این ازمون...
طبیعتا نمره general و toefl رو هم باید در حد خیلی خوبی تکمیل کنید...

"معدل پایین در رشته ما طبیعی هست" از اون justification هایی هست که اگر جایی اون رو به کار ببرید، n مورد فارق التحصیل از رشته شما با معدل 17 به بالا مثال می زنند و با این کار متهم خواهید شد به "توجیه"...
نقل قول  

آفلاین Elahe1986
**
نقل قول

13-12-2016, 09:05 PM
ممنون از پاسخگویی و وقت گرانبهاتون
نه خب جایی که معدل پایین لیسانسم اصلا توجیه نمیکنمSmile ؛ و کاملا حق با شماست
حالا یه سوال دیگه ،آیا منبعی هست که تمام سر فصل ها رو درس داده باشه و تمرین داشته باشه؟درواقع یک کتاب کامل برای جی آر ای سابجکت ریاضی؟، چون خب یه سری از سرفصل ها هست که من اصلا نگذروندم
نمیدونم سوال مربوط به منابع رو مجاز هستم اینجا عنوان کنم؟
اگر مجاز نیست پیشاپیش عذر میخوام
باز هم سپاس فراوان از پاسخگویی و وقتی که میگذارید
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 3
13-12-2016, 09:39 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-12-2016, 09:58 PM توسط Matinking.)
(13-12-2016, 09:05 PM)Elahe1986 نوشته: ممنون از پاسخگویی و وقت گرانبهاتون
نه خب جایی که معدل پایین لیسانسم اصلا توجیه نمیکنمSmile ؛ و کاملا حق با شماست
حالا یه سوال دیگه ،آیا منبعی هست که تمام سر فصل ها رو درس داده باشه و تمرین داشته باشه؟درواقع یک کتاب کامل برای جی آر ای سابجکت ریاضی؟، چون خب یه سری از سرفصل ها هست که من اصلا نگذروندم
نمیدونم سوال مربوط به منابع رو مجاز هستم اینجا عنوان کنم؟
اگر مجاز نیست پیشاپیش عذر میخوام
باز هم سپاس فراوان از پاسخگویی و وقتی که میگذارید

خب مشابه تمام ازمون های subject، خود ets یک دفترچه راهنما برای هر ازمون داره که درش یک یا دو مورد test کامل هست... مثلا در مورد ریاضی می تونید این مورد رو بررسی بفرمایید..

محتوای ازمون به صورت سرفصل هم در اینجا اورده شده...

من خودم این ازمون رو شرکت نکردم ولی با یه بررسی خیلی گذرا هم میشه فهمید که برای کسب نمرات بالا واقعا باید به مباحث مسلط باشید...
اینکه بعضی از سرفصل ها رو نگذروندید هم معضلی هست که همه کم و بیش در این ازمون با اون روبرو هستند... مثلا زمانی که ets ازمون کامپیوتر هم داشت تمام سوالات نرم افزار و سخت افزار در هم بود... در حالیکه خیلی از سوالات ورای گرایش فرد بود.. قسمت سخت داستان همین هست... و اون هم این هست که نه تنها با موضوعاتی که قبلا خوندید طرفید بلکه هستند مطالبی که  ناچارید برای این ازمون برید سراغشون و از ابتدا اونها رو فرابگیرید...
نقل قول  

آفلاین PeymanSa
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

24-12-2016, 07:46 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-12-2016, 07:46 PM توسط PeymanSa.)
سلام دوستان... برای دکترای علوم زیستی و ژنتیک آیا باید GRE SUBJECT  رو داد با GENERAL  رو؟ سابجکت رو برای قوی کردن رزومه میدن یا اینکه پیش نیاز دانشگاه ها هست؟ برخی از دانشگاهها رو که میدیم GENERAL  میخاستن..ممنون از راهنمایی
نقل قول  

آفلاین Faezeh_M
**
نقل قول

امتیاز این پست: 4
24-12-2016, 10:14 PM
(24-12-2016, 07:46 PM)PeymanSa نوشته: سلام دوستان... برای دکترای علوم زیستی و ژنتیک آیا باید GRE SUBJECT  رو داد با GENERAL  رو؟ سابجکت رو برای قوی کردن رزومه میدن یا اینکه پیش نیاز دانشگاه ها هست؟ برخی از دانشگاهها رو که میدیم GENERAL  میخاستن..ممنون از راهنمایی

سلام

همین طوری که خودتون هم گفتین بسته به دانشگاه متفاوت هست ....

GRE subject معمولا جزو admission requirement  های دانشگاه هست...

موفق باشین
نازلی ستاره بود،یک دم در این ظلام درخشید....
جست و ....... رفت.......
نازلی 
بنفشه بود،گل داد و مژده داد:
(زمستان شکست)! و رفت......

....listen
نقل قول  

آفلاین PeymanSa
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

24-12-2016, 11:32 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-12-2016, 11:34 PM توسط PeymanSa.)
(24-12-2016, 10:14 PM)Faezeh_M نوشته: سلام

همین طوری که خودتون هم گفتین بسته به دانشگاه متفاوت هست ....

GRE subject معمولا جزو admission requirement  های دانشگاه هست...

موفق باشین
سپاس... اگه اینطوری باشه، پذیرش و اپلای زیستی ها از ما مهندسی ها هم پیچیده تره حتی...باید تمام دانشگاهها رو قشنگ بررسی کرد ببینیم کدومو میخان...ای کاش کسی بود تجربه ی مشخصی رو در میون میذاشت..با سپاس مجدد
نقل قول  

آفلاین Faezeh_M
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
24-12-2016, 11:41 PM
(24-12-2016, 11:32 PM)PeymanSa نوشته: سپاس... اگه اینطوری باشه، پذیرش و اپلای زیستی ها از ما مهندسی ها هم پیچیده تره حتی...باید تمام دانشگاهها رو قشنگ بررسی کرد ببینیم کدومو میخان...ای کاش کسی بود تجربه ی مشخصی رو در میون میذاشت..با سپاس مجدد

همه ی رشته ها در اصل ماجرا مشابه هستن و پیچیدگی خودشون رو دارن،در همون رشته های مهندسی هم ممکنه بعضی از رشته ها سابجکت رو بخوان... بازهم باید بای کیس بررسی بفرمایید.

موفق باشید
نازلی ستاره بود،یک دم در این ظلام درخشید....
جست و ....... رفت.......
نازلی 
بنفشه بود،گل داد و مژده داد:
(زمستان شکست)! و رفت......

....listen
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »