عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش مقاله، پایان نامه، پروپوزال و تز دکتری v
1 2 بعدی »
اهمیت ترتیب اسامی مولفان مقاله

صفحه‌ها (11): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اهمیت ترتیب اسامی مولفان مقاله
آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
23-01-2017, 11:20 PM
(23-01-2017, 09:03 PM)aminmoh نوشته: سلام  و وقت بخیر خدمت دوستان.

بنده در یکی از ژورنالهای elsevier مقاله م به مرحله revise رسیده و جواب داورها رو دارم میدم. در مقاله با دو استاد کار کردم که استاد دوم واقعا کمکم بود و راهنمایی های مفیدی انجام داد اما چون استاد اصلی پایان نامه م نبوده ، اسمش رو نفر سوم نوشتم.در این مرحله که قصد دارم جواب داورها رو بفرستم، به بنده گفتن که اسمشون رو به عنوان نویسنده مسئول بذارم. سؤال بنده این هست که با توجه به اینکه بنده قصد اپلای دارم و خیلی این مقاله برام مهم هستش، نویسنده مسئول چقد برای من ارزشمند هستش و چقد برای این استاد؟!در ضمن نمی خوام روابطمون بد بشه با هم تا برای مقالات بعدی هم از کمک هاشون استفاده کنم! (ببخشید خیلی گشتم تا یک تاپیک مرتبط پیدا کنم اما جایی که در این خصوص باشه پیدا نکردم. واقعاً ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.)

نویسنده مسئول یا corresponding author صرفا کسی هست که در مراحل پذیرش و چاپ مقاله مسئول (از طرف گروه نویسندگان) برقراری ارتباط با تیم editing ژورنال هست و مطلقا ارزش و امتیاز خاصی نداره...
مهم توالی اسامی نویسندگان مقاله هست...

اینکه گفته من رو به عنوان نویسنده مسئول معرفی کن به این دلیل هست که اولا خواسته از تعاملات با ژورنال رو مستقیما با خبر باشه و در مراحل حساس تری مثل revision خودش (با تجربه احتمالا بیشترش) با ژورنال طرف باشه...

در کل جای نگرانی وجود نداره...
نقل قول  

آفلاین aminmoh
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
24-01-2017, 04:09 AM (آخرین تغییر در ارسال: 24-01-2017, 04:10 AM توسط aminmoh.)
(23-01-2017, 11:20 PM)Matinking نوشته: نویسنده مسئول یا corresponding author صرفا کسی هست که در مراحل پذیرش و چاپ مقاله مسئول (از طرف گروه نویسندگان) برقراری ارتباط با تیم editing ژورنال هست و مطلقا ارزش و امتیاز خاصی نداره...
مهم توالی اسامی نویسندگان مقاله هست...

اینکه گفته من رو به عنوان نویسنده مسئول معرفی کن به این دلیل هست که اولا خواسته از تعاملات با ژورنال رو مستقیما با خبر باشه و در مراحل حساس تری مثل revision خودش (با تجربه احتمالا بیشترش) با ژورنال طرف باشه...

در کل جای نگرانی وجود نداره...

تمامی ارتباطات با ژورنال از طریق خودم بوده...فقط می خواستم بدونم دلیل درخواستشون چی می تونه باشه؟!نویسنده مسئول برای استاد ممکنه بخاطر این باشه که بخواد امتیازی باشه واسش برای داوری در همون ژورنال(ایمپکت ژورنال 4.2)!؟یا امتیاز خاصی داره واسه ارتقا مرتبه علمیش؟!پس پیشنهاد شما اینه با توجه به اینکه برای بحث اپلای من و از دید استاد پذیرنده من امتیاز خاصی نداره، این مسئله ارزش بحث نداره اگه ایشون اصرار کرد؟!
ممنون
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 2
24-01-2017, 05:06 AM
(24-01-2017, 04:09 AM)aminmoh نوشته: تمامی ارتباطات با ژورنال از طریق خودم بوده...فقط می خواستم بدونم دلیل درخواستشون چی می تونه باشه؟!نویسنده مسئول برای استاد ممکنه بخاطر این باشه که بخواد امتیازی باشه واسش برای داوری در همون ژورنال(ایمپکت ژورنال 4.2)!؟یا امتیاز خاصی داره واسه ارتقا مرتبه علمیش؟!پس پیشنهاد شما اینه با توجه به اینکه برای بحث اپلای من و از دید استاد پذیرنده من امتیاز خاصی نداره، این مسئله ارزش بحث نداره اگه ایشون اصرار کرد؟!
ممنون

بله.. این مسئله ارزش بحث و تنش نداره...

پی نوشت: بابت corresponding author بودن کسی داور یک ژورنال نمیشه... داوری برای ژورنال های سطح بالا رو معمولا  به کسانی می سپارند که در اون ژورنال به حد قابل قبولی publication داشته ان...
به همین ترتیب ارتقای علمی هم در این مورد اساسا بی ربط هست...
نقل قول  

آفلاین nastaran1992
**
نقل قول

18-04-2017, 06:33 PM
دوستان اینکه چه کسی به عنوان نویسنده مسئول corresponding باشه فرقی میکنه؟
این فرد آیا امتیاز برتری داری نسبت به بقیه؟
من واسه مقاله پایان نامه م قراره نویسنده اول باشم نمیدونم کورسپاندینگ هم خودم باشم یا یکی از اساتیدم
توی گرفتن پذیرش از ژورنال ها فرق داره این موضوع ؟

ممنون
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 5
18-04-2017, 07:04 PM
(18-04-2017, 06:33 PM)nastaran1992 نوشته: دوستان اینکه چه کسی به عنوان نویسنده مسئول corresponding باشه فرقی میکنه؟
این فرد آیا امتیاز برتری داری نسبت به بقیه؟
من واسه مقاله پایان نامه م قراره نویسنده اول باشم نمیدونم کورسپاندینگ هم خودم باشم یا یکی از اساتیدم
توی گرفتن پذیرش از ژورنال ها فرق داره این موضوع ؟

ممنون

مطلقا فرقی نداره...
چیزی که صرفا اهمیت داره ترتیب اسامی نویسندگان هست و بس...
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
18-04-2017, 11:35 PM
(18-04-2017, 07:04 PM)Matinking نوشته: مطلقا فرقی نداره...
چیزی که صرفا اهمیت داره ترتیب اسامی نویسندگان هست و بس...

سلام
در فنلاند نویسنده اول بودن در مقاله بیشترین امتیاز و اهمیت را دارد
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین سارا(:
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

21-09-2017, 01:20 PM (آخرین تغییر در ارسال: 21-09-2017, 01:22 PM توسط سارا(:.)
سلام
من جدید عضو سایت شدم و حقیقتش یه سوال خیلیییی مهم و ضروری دارم لطفا راهنماییم کنید چون مدتیه خیلی درگیرش هستم
حقیقتش من برای نمره پایان نامم و اینکه خودم خیلی دوست داشتم مقاله isi بدم قبول کردم که  مقاله لاتین بنویسم اما خب در جریان هستید که فرایند نوشتن و بعدش پذیرش مقاله طول میکشه برای همین نشد قبل از دفاعم مقاله رو بفرستم مجله.
از اونجاییکه برای نمره پایان نامه به یه مقاله همایشی احتیاج داشتم به استادم گفتم ولی ایشون خیلی جدی نگرفتن و باعث شدن من بدون حتی یه مقاله همایشی داخلی دفاع کنم و نمره پایان نامم 18 شد و درجه پایان نامم "بسیار خوب" :Sad منم که از این بابت دلخور بودم کلا کار مقاله رو گذاشتم کنار اما بعد از دوسال دوباره مقاله رو دادم به استادم که کار سابمیت انجام بدن اما الان که جواب اولیه مقاله امد متاسفانه متوجه شدم اسم خودشون نویسنده اول و مسئول گذاشتن و اسم من دوم شده و جالبتر یه نفر پنجمی هم اضافه کردن 
حالا سوالم این هست  اینکه اسمم دوم شده ایا تاثیری در امتیازم برای دکتری داره؟ ازشون شکایت کنم یا نه ارزشش نداره؟ چون من اصلا موافق نیستم و برادرمم هم که خیلی کمک حالم بودن میگن ساکت نباش و نذار حقت ضایع بشه

قابل ذکر هست که استاد راهنمای ارشدم یه آدم بی اخلاق و خودخواهی هستن با عرض معذرت و تقریبا 90 درصد زحمت مقاله به دوش من بوده و ایشون فقط امر و نهی میکردن همین
نقل قول  

آفلاین Ebish
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
22-09-2017, 06:01 AM
(21-09-2017, 01:20 PM)سارا(: نوشته: سلام
من جدید عضو سایت شدم و حقیقتش یه سوال خیلیییی مهم و ضروری دارم لطفا راهنماییم کنید چون مدتیه خیلی درگیرش هستم
حقیقتش من برای نمره پایان نامم و اینکه خودم خیلی دوست داشتم مقاله isi بدم قبول کردم که  مقاله لاتین بنویسم اما خب در جریان هستید که فرایند نوشتن و بعدش پذیرش مقاله طول میکشه برای همین نشد قبل از دفاعم مقاله رو بفرستم مجله.
از اونجاییکه برای نمره پایان نامه به یه مقاله همایشی احتیاج داشتم به استادم گفتم ولی ایشون خیلی جدی نگرفتن و باعث شدن من بدون حتی یه مقاله همایشی داخلی دفاع کنم و نمره پایان نامم 18 شد و درجه پایان نامم "بسیار خوب" :Sad منم که از این بابت دلخور بودم کلا کار مقاله رو گذاشتم کنار اما بعد از دوسال دوباره مقاله رو دادم به استادم که کار سابمیت انجام بدن اما الان که جواب اولیه مقاله امد متاسفانه متوجه شدم اسم خودشون نویسنده اول و مسئول گذاشتن و اسم من دوم شده و جالبتر یه نفر پنجمی هم اضافه کردن 
حالا سوالم این هست  اینکه اسمم دوم شده ایا تاثیری در امتیازم برای دکتری داره؟ ازشون شکایت کنم یا نه ارزشش نداره؟ چون من اصلا موافق نیستم و برادرمم هم که خیلی کمک حالم بودن میگن ساکت نباش و نذار حقت ضایع بشه

قابل ذکر هست که استاد راهنمای ارشدم یه آدم بی اخلاق و خودخواهی هستن با عرض معذرت و تقریبا 90 درصد زحمت مقاله به دوش من بوده و ایشون فقط امر و نهی میکردن همین

سلام
خیلی خوش آمدید به آکادمیا کافه

از نظر امتیازی تقریبا نفر اول و دوم هم امتیاز هستن؛ حتی در استرالیا که به شدت بر روی مقاله حساس هستن؛ امتیاز نفر اول و دوم را تقریبا یکی در نظر میگیرن ( این موضوع که اساتید در ایران سعی در درج اسم خودشون به عنوان نفر اول دارند؛ یک موضوع کاملا تکراری هست و تنها برای شما پیش نیامده)
اما در رابطه با موضوعی که فرمودید بابت پیگیری و عدم سکوت در برابر چنین رفتاری؛ توصیه میکنم چنین کاری رو انجام ندید؛ چون به هر حال شما برای گرفتن موقعیت دکتری نیاز به توصیه نامه از همین استاد دارید. این امر باعث میشه که مشکلات بعدی براتون بیشتر بشه.
در رابطه با فعالیت شما در مقاله هم؛ اکثر مواقع همین شکل هست و بیشتر کار بر دوش دانشجو هستش ( این یک موضوع کاملا عادی هست)
@سارا(:

موفق باشید
نیا باران! زمین جای قشنگی نیست من از اهل زمینم خوب میدانم که گل در عقد زنبور است ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست می دارد.
نقل قول  

آفلاین retro44
**
نقل قول

07-11-2017, 11:38 PM
(07-11-2017, 11:25 PM)m.i1994 نوشته: سلام خدمت دوستان عزیز
نظرتون در مورد این کانال چیست ؟
 https://t.me/DM_paper

تو این کانال پول میگیره و اسمتون رو تو مقاله درج میکنه آیا واقعیت داره ؟
ادعا میکنه تمام این مقالات آماده اکسپت میباشند !!
میشه بگید واقعیت داره یا نه ؟؟!!

من همین الان به چند تا از ژورنال هایی که این کانال ادعا کرده می تونه توی اونا چاپ کنه خبر دادم و به زودی به بقیه شون هم اطلاع میدم!
توصیه می کنم نه خودتون طرف این کارا برید و نه کسی رو تشویق کنید
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

07-11-2017, 11:38 PM
@m.i1994

سلام
بر فرض محال اگر این موضوع صحت داشته باشد، از نظر اخلاقی، حرفه ای و انسانی کار صحیحی نیست. ضمنا اطلاع داشته باشید که در آینده اگر این مقاله بتواند مراحل اپلای شما را ساده‌تر کند، استاد شما از شما توقع دارد که بر تمامی موضوع‌های مقاله‌ای که چاپ کرده‌اید به علاوه تمام نرم‌افزارهایی که استفاده کرده‌اید، تسلط کامل داشته باشید.

لطفا این کار را انجام ندهید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (11): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 بعدی »