عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش مقاله، پایان نامه، پروپوزال و تز دکتری v
1 2 بعدی »
اهمیت ترتیب اسامی مولفان مقاله

صفحه‌ها (11): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اهمیت ترتیب اسامی مولفان مقاله
آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
22-07-2016, 06:04 PM (آخرین تغییر در ارسال: 22-07-2016, 06:04 PM توسط Matinking.)
(22-07-2016, 05:57 PM)llvll.asoud نوشته: من منظورم جنبه کمی این عکس نبود.مثلا توی مقاله های سه نویسنده ای نوشته ارزش کار نویسنده دوم و سوم یکیه. با توجه به اینکه توی دانشگاه ما عموما استاد نفر اول میشه. اینکه نفر دوم باشی یا سوم آیا خیلی فرق میکنه؟(با توجه به عکس فرقی نداره!)

سلام

نفر اول، دوم یا سوم بودن اصولا در contribution مقاله مهم هست و نوعا می تونه خیلی متفاوت باشه...
نفر اول کسی هست که بار اصلی تحقیق رو به دوش کشیده... نفرات دوم و سوم یا محققین همراه هستند یا هدایت کننده تحقیق یا کسانی که به حدی بیش از ذکر نام صرف در بخش acknowledgement فعالیت داشته ان...

در مقالات سه اسمی معمولا دو نفر اول محققین اصلی و نفر سوم supervisor هست... هرچند این ارایش می تونه اساسا در خیلی از موارد دگرگون بشه...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین aminmoh
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
03-10-2016, 12:24 PM
سلام  و وقت بخیر.
دوستان بنده قصد دارم مقاله ای به ژورنال ارسال کنم. استاد راهنمای بنده از دانشگاه خودم نیست ولی استاد مشاورم از دانشگاه خودمه. از طرفی کسی که بیشترین همکاری رو با من داشته دانشجوی دکترای استاد راهنمام بوده که خودشم درحال حاضر عضو هیئت علمیه یه دانشگاه دیگه شده (ینی سه نفر از سه دانشگاه). استاد مشاور به هیچ وجه در هیچ یک از مراحل پایان نامه و مقاله هیچگونه همکاری نداشته و نقش دانشجوی دکترا بیشتر از بقیه بوده،حتی استاد راهنمام!
با توجه به اینکه من هدفم پذیرش گرفتن هست و نیاز به توصیه نامه هم دارم، بنظرتون اسم استاد مشاورم رو بیارم؟( چون واسه بحث توصیه نامه ممکنه متوجه بشه مقاله ژورنال دادم و همکاری نکنه!؟)
از طرفی دو مقاله کنفرانسی هم که قبلا دادم، فقط اسامیه استاد راهنما و استاد مشاور درج شده و ازین جهتم که ممکنه استادی که میخوام ازش پذیرش بگیرم اگه ببینه اسم استاد مشاور توی ژورنال نیست ممکنه واسه من بد باشه؟! ممنون میشم راهنماییم کنید.
نقل قول  

آفلاین Ebish
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
03-10-2016, 12:39 PM
(03-10-2016, 12:24 PM)aminmoh نوشته: سلام  و وقت بخیر.
دوستان بنده قصد دارم مقاله ای به ژورنال ارسال کنم. استاد راهنمای بنده از دانشگاه خودم نیست ولی استاد مشاورم از دانشگاه خودمه. از طرفی کسی که بیشترین همکاری رو با من داشته دانشجوی دکترای استاد راهنمام بوده که خودشم درحال حاضر عضو هیئت علمیه یه دانشگاه دیگه شده (ینی سه نفر از سه دانشگاه). استاد مشاور به هیچ وجه در هیچ یک از مراحل پایان نامه و مقاله هیچگونه همکاری نداشته و نقش دانشجوی دکترا بیشتر از بقیه بوده،حتی استاد راهنمام!
با توجه به اینکه من هدفم پذیرش گرفتن هست و نیاز به توصیه نامه هم دارم، بنظرتون اسم استاد مشاورم رو بیارم؟( چون واسه بحث توصیه نامه ممکنه متوجه بشه مقاله ژورنال دادم و همکاری نکنه!؟)
از طرفی دو مقاله کنفرانسی هم که قبلا دادم، فقط اسامیه استاد راهنما و استاد مشاور درج شده و ازین جهتم که ممکنه استادی که میخوام ازش پذیرش بگیرم اگه ببینه اسم استاد مشاور توی ژورنال نیست ممکنه واسه من بد باشه؟! ممنون میشم راهنماییم کنید.

سلام دوست عزیز
در رابطه با استاد مشاورتون بستگی به خود ایشان داره. نقش استاد مشاور در پایان نامه ها بیشتر ادیت نهایی پایان نامه هست. به عنوان مثال من خودم تنها استاد مشاورم رو در زمان ثبت پایان نامه و زمان گرفتن امضا ها دیدم؛ و هیچ کمک یا همکاری در دوره انجام پایان نامه از ایشون ندیدم ( البته این رو هم بگم که وقتی باهاشون تماس گرفتم برای جلسه دفاع فرمودند اگر استاد راهنما اوکی دادن من هم اوکی هستم و حتی زمانی که ازشون ریکام هم خواستم با استقبالشون مواجه شدم و اتفاقا ریکام خوبی هم دادن) ، به همین دلیل اسم ایشون در هیچ یک از مقالات آورده نشده..

در رابطه با اسم دانشجوی دکتری در مقالتون هم، قوانین دانشگاهتون در رابطه با چاپ مقاله رو مطالعه کنید؛ البته اگر نمره چاپ مقاله مد نظرتون هست ( قوانین برای دانشگاه های مختلف متفاوت هست؛ در بعضی امکان درج نام شخص دیگری هست و در برخی خیر)

در نهایت آخرین موردی که فرمودید در رابطه با عدم درج اسم استاد مشاور در مقاله ژورنالی و احیانا داشتن دید منفی؛ به هیچ وجه نگران این موضوع نباشید.
نیا باران! زمین جای قشنگی نیست من از اهل زمینم خوب میدانم که گل در عقد زنبور است ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست می دارد.
نقل قول  

آفلاین aminmoh
**
نقل قول

03-10-2016, 01:13 PM (آخرین تغییر در ارسال: 03-10-2016, 01:16 PM توسط aminmoh.)
(03-10-2016, 12:39 PM)Ebish نوشته: سلام دوست عزیز
در رابطه با استاد مشاورتون بستگی به خود ایشان داره. نقش استاد مشاور در پایان نامه ها بیشتر ادیت نهایی پایان نامه هست. به عنوان مثال من خودم تنها استاد مشاورم رو در زمان ثبت پایان نامه و زمان گرفتن امضا ها دیدم؛ و هیچ کمک یا همکاری در دوره انجام پایان نامه از ایشون ندیدم ( البته این رو هم بگم که وقتی باهاشون تماس گرفتم برای جلسه دفاع فرمودند اگر استاد راهنما اوکی دادن من هم اوکی هستم و حتی زمانی که ازشون ریکام هم خواستم با استقبالشون مواجه شدم و اتفاقا ریکام خوبی هم دادن) ، به همین دلیل اسم ایشون در هیچ یک از مقالات آورده نشده..

در رابطه با اسم دانشجوی دکتری در مقالتون هم، قوانین دانشگاهتون در رابطه با چاپ مقاله رو مطالعه کنید؛ البته اگر نمره چاپ مقاله مد نظرتون هست ( قوانین برای دانشگاه های مختلف متفاوت هست؛ در بعضی امکان درج نام شخص دیگری هست و در برخی خیر)

در نهایت آخرین موردی که فرمودید در رابطه با عدم درج اسم استاد مشاور در مقاله ژورنالی و احیانا داشتن دید منفی؛ به هیچ وجه نگران این موضوع نباشید.

ممنون از راهنماییتون.بنده فارغ التحصیل شدم و نیاز به نمره مقاله ندارم.فقط نگرانیم ازین جهت بود که استاد مشاور در زمان گرفتن توصیه نامه متوجه این مقاله ژورنال بشه و حاضر نشه واسم توصیه نامه بنویسه. و حقیقتاً زورم میاد اسمش باشه چون در هیچ یک از فرآیندها (حتی سر جلسه دفاع) کمکی نکرد و در عوض دانشجوی دکترا واقعاً زحمت کشید واسم. پس از دید شما نیاوردن اسمش مشکلی نداره.ممنون. اسم خودم به اسم دانشگاه خودم باشه حتما؟! اگه استاد گفتن اسمت رو به نام دانشگاه خودمون بزن قبول کنم؟واسه امتیاز اونا تثیر داره اسم دانشگاه من؟!
نقل قول  

آفلاین Ebish
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
03-10-2016, 01:35 PM
(03-10-2016, 01:13 PM)aminmoh نوشته: ممنون از راهنماییتون.بنده فارغ التحصیل شدم و نیاز به نمره مقاله ندارم.فقط نگرانیم ازین جهت بود که استاد مشاور در زمان گرفتن توصیه نامه متوجه این مقاله ژورنال بشه و حاضر نشه واسم توصیه نامه بنویسه. و حقیقتاً زورم میاد اسمش باشه چون در هیچ یک از فرآیندها (حتی سر جلسه دفاع) کمکی نکرد و در عوض دانشجوی دکترا واقعاً زحمت کشید واسم. پس از دید شما نیاوردن اسمش مشکلی نداره.ممنون. اسم خودم به اسم دانشگاه خودم باشه حتما؟! اگه استاد گفتن اسمت رو به نام دانشگاه خودمون بزن قبول کنم؟واسه امتیاز اونا تثیر داره اسم دانشگاه من؟!

در رابطه با توصیه نامه عرض کردم؛ بستگی به شخصیت استاد مشاورتون داره ( خدارو شکر استاد مشاور من با این قضیه مشکلی نداشت، اما استاد شما رو نمیدونم)
منظورتون رو از اسم خودم به اسم دانشگاه خودم باشه متوجه نشدم؛ شما از دانشگاهی مشخص ( مثلا X) فارغ التحصیل شدید؛ نمیتونید بگید که من از دانشگاه Y فارغ التحصیل شدم. اما اگر عضو گروه یا آزمایشگاهی در دانشگاه Y باشید  میتونید اسم اونجارو بیارید ( فقط به عنوان ریسرچر در اون دانشگاه).
من تا حالا نشنیدم اسم دانشگاه تاثیری در امتیاز اساتید داشته باشه ( البته اگر منظورتون این باشه)
نیا باران! زمین جای قشنگی نیست من از اهل زمینم خوب میدانم که گل در عقد زنبور است ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست می دارد.
نقل قول  

آفلاین aminmoh
**
نقل قول

03-10-2016, 02:14 PM
(03-10-2016, 01:35 PM)Ebish نوشته: در رابطه با توصیه نامه عرض کردم؛ بستگی به شخصیت استاد مشاورتون داره ( خدارو شکر استاد مشاور من با این قضیه مشکلی نداشت، اما استاد شما رو نمیدونم)
منظورتون رو از اسم خودم به اسم دانشگاه خودم باشه متوجه نشدم؛ شما از دانشگاهی مشخص ( مثلا X) فارغ التحصیل شدید؛ نمیتونید بگید که من از دانشگاه Y فارغ التحصیل شدم. اما اگر عضو گروه یا آزمایشگاهی در دانشگاه Y باشید  میتونید اسم اونجارو بیارید ( فقط به عنوان ریسرچر در اون دانشگاه).
من تا حالا نشنیدم اسم دانشگاه تاثیری در امتیاز اساتید داشته باشه ( البته اگر منظورتون این باشه)

ممنون از راهنماییتون. استاد مشاور بنده به خوبی استاد راهنمای شما نیست اما میخواستم فقط مطمئن باشم اگه اسمش رو نیارم یه کار منطقی و نرمال هستش یا خارج از عرفه! که شما میگین خودتون هم نیاوردین.
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
03-10-2016, 08:26 PM
(03-10-2016, 02:14 PM)aminmoh نوشته: ممنون از راهنماییتون. استاد مشاور بنده به خوبی استاد راهنمای شما نیست اما میخواستم فقط مطمئن باشم اگه اسمش رو نیارم یه کار منطقی و نرمال هستش یا خارج از عرفه! که شما میگین خودتون هم نیاوردین.

سلام

در جایی که من هستم، اگر مقاله ای داشته باشید که در حیطه تحقیق استاد تهیه شده باشه، اسمش رو نیارید و بعدش بفهمه می تونه ازتون شکایت کنه... با این ادعا که:

- از تجهیزات و امکانات ازمایشگاه من استفاده کرده بوده...
- همکاری اش با من مستقیم و غیر مستقیم به معنای contribution من بوده...

در نیاوردن اسم استاد به شدت احتیاط کنید...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین mortezanear
**
نقل قول

24-12-2016, 12:42 AM
سلام دوستان، یک سوالی

من چندتا مقاله دارم تو یک زمینه ای ولی خب تو این مقالات اسم استاد اوله و اسم من دوم و بعد هم بقیه آدم ها. حالا کمیته پذیرش یا اون استادی که فایل منو بررسی میکنه متوجه خواهد شد که contribution اصلی با من بوده و این اول اومدن اسم استاد ربطی به ترتیب contribution نداره؟ 

پیشاپیش سپاس
نقل قول  

آفلاین Ebish
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 7
24-12-2016, 12:50 AM (آخرین تغییر در ارسال: 25-12-2016, 01:13 AM توسط Ebish.)
(24-12-2016, 12:42 AM)mortezanear نوشته: سلام دوستان، یک سوالی

من چندتا مقاله دارم تو یک زمینه ای ولی خب تو این مقالات اسم استاد اوله و اسم من دوم و بعد هم بقیه آدم ها. حالا کمیته پذیرش یا اون استادی که فایل منو بررسی میکنه متوجه خواهد شد که contribution اصلی با من بوده و این اول اومدن اسم استاد ربطی به ترتیب contribution نداره؟ 

پیشاپیش سپاس

سلام
بله نگران نباشید؛ اساتید متوجه چنین موضوعی هستند. ( در دانشگاه های استرالیا که به شدت مقاله محور هستند؛ تفاوتی بین نفر اول و دوم قائل نمی شوند)
پ ن : متاسفانه تو ایران اساتید برای ارتقا رتبه علمیشون سعی در درج نام خودشون به عنوان نفر اول دارن؛ در صورتی که با توجه به قوانین وزارت علوم بین نفر اول و دوم از نظر امتیاز دهی اختلافی وجود نداره.
نقل قول  

آفلاین aminmoh
**
نقل قول

23-01-2017, 09:03 PM
سلام  و وقت بخیر خدمت دوستان.

بنده در یکی از ژورنالهای elsevier مقاله م به مرحله revise رسیده و جواب داورها رو دارم میدم. در مقاله با دو استاد کار کردم که استاد دوم واقعا کمکم بود و راهنمایی های مفیدی انجام داد اما چون استاد اصلی پایان نامه م نبوده ، اسمش رو نفر سوم نوشتم.در این مرحله که قصد دارم جواب داورها رو بفرستم، به بنده گفتن که اسمشون رو به عنوان نویسنده مسئول بذارم. سؤال بنده این هست که با توجه به اینکه بنده قصد اپلای دارم و خیلی این مقاله برام مهم هستش، نویسنده مسئول چقد برای من ارزشمند هستش و چقد برای این استاد؟!در ضمن نمی خوام روابطمون بد بشه با هم تا برای مقالات بعدی هم از کمک هاشون استفاده کنم! (ببخشید خیلی گشتم تا یک تاپیک مرتبط پیدا کنم اما جایی که در این خصوص باشه پیدا نکردم. واقعاً ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.)
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (11): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 بعدی »