عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز Statement of Purpose - SoP انواع Statement

صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
انواع Statement
آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
29-01-2016, 05:14 PM
(29-01-2016, 01:40 PM)azi66 نوشته: با سلام
لطفا کمکم کنید خیلی فوریه Sad
من برای کانادا میخواستم اپلای کنم و مکاتبه هم با استاتید داشتم ک متاسفانه کسی پاسخ قطعی نداد. بخاطر مشکلات شخصی کل فرایند اپلای گذاشتم برای ترم بعد..اما چند روز پیش یه ایمیل دریافت کردم ب این شرح:

Could you please apply at the earliest if you have not done so? Please also send me a research statement
حالا من دوتا مشکل دارم
اینکه منظور استاد چیه ازین میل ایا مایل به همماری با من هست که درخواست کرد اپلای کنم؟؟؟
و اینکه من اصلا نمیدونم درباره ریسرچ استیتمنت چی بنویسم؟؟ 12 تا مقاله دارم ایا اونهارو باید تشریح کنم؟

سلام

- از ایمیلی که براتون ارسال کرده به نظر میاد که در جذب شما مصر هست... جهت اطمینان از این قضیه می تونید در مورد fund سوال بفرمایید... اگر جواب صریحی در مورد تامین اون داد، با اطمینان قابل توجهی می تونید apply بفرمایید...

- research statement برنامه تحقیقاتی هست که برای دوره آتی در ذهن دارید...
در این مدرک باید تحقیقات گذشتتون رو مختصرا تشریح کنید، ایده های فعلیتون رو بیان کنید و براساس این دو معقوله، درباره موضوعات تحقیقاتی که علاقه به دنبال کردن دارید توضیحات دقیق بدید... به علاوه بد نیست به قرابت اون ایده ها با زمینه های مورد علاقه potential supervisor تون هم اشاراتی داشته باشید...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین azi66
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
29-01-2016, 10:02 PM
(29-01-2016, 05:14 PM)Matinking نوشته: سلام

- از ایمیلی که براتون ارسال کرده به نظر میاد که در جذب شما مصر هست... جهت اطمینان از این قضیه می تونید در مورد fund سوال بفرمایید... اگر جواب صریحی در مورد تامین اون داد، با اطمینان قابل توجهی می تونید apply بفرمایید...

- research statement برنامه تحقیقاتی هست که برای دوره آتی در ذهن دارید...
در این مدرک باید تحقیقات گذشتتون رو مختصرا تشریح کنید، ایده های فعلیتون رو بیان کنید و براساس این دو معقوله، درباره موضوعات تحقیقاتی که علاقه به دنبال کردن دارید توضیحات دقیق بدید... به علاوه بد نیست به قرابت اون ایده ها با زمینه های مورد علاقه potential supervisor تون هم اشاراتی داشته باشید...

براتون آرزوی موفقیت دارم
ممنونم ازتون
اینکه چطور درباره فاند بپرسم حس میکنم مستقیم مطزح کردنش صورت خوبی نداره.!!!؟؟.
و اینکه من هنوز research statementam آماده نیس..بهتره ازش وقت چند روزه بگیرم و بگم که در اسرغ وقت اپلای میکنم؟ و درباره ددلاین بپرسم؟
با تشکر از توجهتون
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

29-01-2016, 11:00 PM (آخرین تغییر در ارسال: 29-01-2016, 11:01 PM توسط Matinking.)
(29-01-2016, 10:02 PM)azi66 نوشته: ممنونم ازتون
اینکه چطور درباره فاند بپرسم حس میکنم مستقیم مطزح کردنش صورت خوبی نداره.!!!؟؟.
و اینکه من هنوز research statementam آماده نیس..بهتره ازش وقت چند روزه بگیرم و بگم که در اسرغ وقت اپلای میکنم؟ و درباره ددلاین بپرسم؟
با تشکر از توجهتون

سلام

- نفس مطرح کردن این موضوع مطلقا موردی نداره... ولی لحن شما مهم هست... مثلا می تونید بفرمایید که:

As the financial stuffs do matter for my case, considerably, would you please assert about any funding resource, corresponding to the research???

- شما به استاد ایمیل زده ید و درخواست position کردید... وقتی هنوز نمی دونید قصد دارید چه بکنید، پس دنبال position گشتنتون اساسا بی معناست... خودتون رو بگذارید جای استاد... اینکه بدون برنامه ای مدون برای تحقیق سراغش رفتید بعید هست اثر خیلی سازنده ای رو ذهنیتش درباره case شما بگذاره... توصیه می کنم research statement رو سریع و در عین حال دقیق تهیه کنید و به استاد ارائه کنید...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین azi66
**
نقل قول

30-01-2016, 12:12 AM
(29-01-2016, 11:00 PM)Matinking نوشته: سلام

- نفس مطرح کردن این موضوع مطلقا موردی نداره... ولی لحن شما مهم هست... مثلا می تونید بفرمایید که:

As the financial stuffs do matter for my case, considerably, would you please assert about any funding resource, corresponding to the research???

- شما به استاد ایمیل زده ید و درخواست position کردید... وقتی هنوز نمی دونید قصد دارید چه بکنید، پس دنبال position گشتنتون اساسا بی معناست... خودتون رو بگذارید جای استاد... اینکه بدون برنامه ای مدون برای تحقیق سراغش رفتید بعید هست اثر خیلی سازنده ای رو ذهنیتش درباره case شما بگذاره... توصیه می کنم research statement رو سریع و در عین حال دقیق تهیه کنید و به استاد ارائه کنید...

براتون آرزوی موفقیت دارم
ممنونم از راهنمایی خوبتون 
تو پست قبلی گفتم که کل پروژه اپلای بخاطر مسایلی گذاشته بودن کنار برای همین مدارکم هنوز ترجمه نشده..از استاد درباره تاریخ ددلاین و اینکه مدارکم هنوز کامل نیس پرسیدم الان جواب دادن که ایا تو هفته آینده میتونم یا نه؟؟
به نظرتون چه جوابی بدم ؟؟ مطمعنا تو یه هفته نمیتونم مدارکمو اماده کنم
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 4
30-01-2016, 08:42 AM
(30-01-2016, 12:12 AM)azi66 نوشته: ممنونم از راهنمایی خوبتون 
تو پست قبلی گفتم که کل پروژه اپلای بخاطر مسایلی گذاشته بودن کنار برای همین مدارکم هنوز ترجمه نشده..از استاد درباره تاریخ ددلاین و اینکه مدارکم هنوز کامل نیس پرسیدم الان جواب دادن که ایا تو هفته آینده میتونم یا نه؟؟
به نظرتون چه جوابی بدم ؟؟ مطمعنا تو یه هفته نمیتونم مدارکمو اماده کنم

سلام

خیلی شفاف و روشن توضیح بدید که به دلائلی (که خودتون می دونید) هنوز مدارکتون به صورت کامل تهیه نشده و از استاد سوال کنید که آیا برای apply می تونید انتظار flexibility در timing رو داشته باشید یا نه؟...

عجیب هست نمی تونید deadline رو در webpage دانشگاه مورد نظزتن پیدا کنید!!! از دید یک استاد شاید خیلی جالب نباشه که موضوعی که به این راحتی از سایت دانشگاه و program مورد نظر قابل track هست سوال بشه... به هر حال اگر deadline رو نمی دونید اون رو هم سوال بفرمایید...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین elec-star
**
نقل قول

25-11-2016, 01:07 PM
سلام دوستان
دانشگاه کالیفرنیا برای اپلای diversity statement خواسته که پر کنم برای گرفتن فاند،دقیقا چی باید بنویسم؟چی امتیازاتی باید توش باشه که فاندو بدن؟؟؟
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 2
25-11-2016, 01:25 PM
(25-11-2016, 01:07 PM)elec-star نوشته: سلام دوستان
دانشگاه کالیفرنیا برای اپلای diversity statement خواسته که پر کنم برای گرفتن فاند،دقیقا چی باید بنویسم؟چی امتیازاتی باید توش باشه که فاندو بدن؟؟؟

این سایت و فایل هایی که درش به اشتراک گذاشته راهنمای خوبی هستند...
نقل قول  

آفلاین Honeyeh
**
نقل قول

02-02-2017, 01:27 PM
سلام

من، برای اپلای یک اسکالرشیپ باید cover letter بنویسم. استاد گفته تو cover letter به چه مواردی اشاره کنم (research achievements, academic performance, previous work ...) اما متاسفانه نتونستم نمونۀ خوبی پیدا کنم که چهارچوبِ نوشتاری و عبارات مناسبی برای نوشتنش پیدا کنم.

ممنون میشم اگه افرادی که تجربه دارن راهنمایی بفرمایند.
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

02-02-2017, 11:04 PM
(02-02-2017, 01:27 PM)Honeyeh نوشته: سلام

من، برای اپلای یک اسکالرشیپ باید cover letter بنویسم. استاد گفته تو cover letter به چه مواردی اشاره کنم (research achievements, academic performance, previous work ...) اما متاسفانه نتونستم نمونۀ خوبی پیدا کنم که چهارچوبِ نوشتاری و عبارات مناسبی برای نوشتنش پیدا کنم.

ممنون میشم اگه افرادی که تجربه دارن راهنمایی بفرمایند.

سلام،
برای اطلاع بیشتر به Cover Letter یا Motivation Letter و اینجا مراجعه کنید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین soniasa
**
نقل قول

31-03-2017, 11:55 AM
دوستان اگه توی sop دلیل انتخاب دانشگاه x رو نزدیکی به محل زندگی بنویسیم ایراد هست؟ راستش واقعیت ابنه که دانشگاهی که من انتخاب کردم خوب ابنجا در امربکا به خونه ام نزدیکه.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6