عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز Statement of Purpose - SoP انواع Statement

صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
انواع Statement
آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
11-09-2014, 08:36 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-09-2014, 08:38 PM توسط M1KE.)
بله همون انگیزه نامه هست. تلاش کنید که در یک صقحه دلایل علاقه تون رو به دوره موردنظر رو توضیج بدین. می تونید در یک پاراگراف اینکه کارشناسی تون رو کچا و در چه گرایشی خوندین اشاره کنید و به طور خلاصه به دستاوردهای اون مقطع اشاره کنید. بعد در پاراگراف بعدی اینکه ارشدتون رو کجا خوندین و در چه گرایشی و دلیل انتخاب اون گرایش رو توضیح بدین. اگر سوابق کاری یا پژوهشی خاصی دارین که مستقل از ارشدتون بوده می تونید در یک پاراگراف دیگه اینها رو هم به طور خلاصه توضیح بدین. هر کدوم از این پاراگراف هایی که گفتم حدود 5-4 خط بیشتر نباشه. برای کارشناسی میتونه کوتاهتر از ارشد باشه. در نهایت پاراگراف اصلی که مربوط به دلیل انتخاب اون گرایش و رشته در دانشگاه مقصد هست رو کمی بلندتر مثلا 9-8 خط بنویسید. مثلا با توجه به اطلاعاتی که در پاراگراف ارشد و پاراگراف سوابق پژوهشی دادین اینطور نتیجه بگیرین که این رشته و گرایش و مقطع میتونه برای آینده تحصیلی شما مناسب باشه و علاقه دارین روی فلان موضوع و با فلان فرد کار کنید و مواردی از این دست.

در کل طوری بنویسید که حدود 80 درصد صفحه پر بشه و جا برای اسم و مشخصات تون بمونه.

پینوشت: این متن رو می تونید به عنوان انگیزه نامه سفر (Purpose of Travel) و غیره هم که ممکنه سفارت ازتون بخواد استفاده کنید و نیازی به اعمال تغییرات زیادی نیست. برای سفارت می تونید اطلاعات فنی تر متن رو حذف کنید و فقط مشخص باشه کجاها درس خوندین و کجا قرار هست برین و چی بخونید.

(11-09-2014, 06:11 PM)'mahnaz103' نوشته: سلام دوستان 
یه سوال داشتم از خدمتتون
برای اپن پوزیشینی میخواستم اقدام کنم که گفتن CV+اسم سه تا استاد که میتونند بهت ریکام بدن + Statement of interest  را بصورت یکجا بفرستید.
گفتن این statement of interest کوتاه باشه(short). 
حالا سوال من اینه، منظور از این مطلب چیه؟ من چه مقدار باید بنویسم و اینکه دقیقا از چیا باید بنویسم توش؟ این درواقع انگیزه نامه س؟ یعنی بگم مثلا رشته ام اینه و تزم این بوده و به این موضوعات علاقه مندم. 
اگر دوستان سریعتر راهنماییم کنند ممنون میشم. میخواستم حداکثر امشب یا فردا صبح بفرستم چون آخر هفته ی کاریه 
باتشکر

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین faeze23
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
01-11-2014, 02:05 PM
سلام
دوستان دانشگاه مقصد تو کانادا از من یک Statement of Research خواسته که باید یک صفحه ای باشه علاوه بر اون یک پرسشنامه هم داره که این رو نوشته براش:
Answers to the MLA Background questionnaire is intended to give the Admissions Committee an understanding of whether your interests and abilities will fit with our faculty and program.
Respond to each of the 7 questions listed below in as complete and succinct a manner as possible.
خیلی مطالب شبیه به هم میشه تو هر دوتا باید بک گراند بگم و علاقه و...
و اینکه اون پرسش نامه باید سوال و جواب باشه یا یک متن کلی بنویسم توش به اینها پاسخ بدم؟؟
 در این مورد لطفا راهنمایی کنید.
ممنون

نقل قول  

آفلاین AitUniversity
نقل قول

امتیاز این پست: 7
04-11-2014, 01:28 AM
(01-11-2014, 02:05 PM)'faeze23' نوشته: سلام
دوستان دانشگاه مقصد تو کانادا از من یک Statement of Research خواسته که باید یک صفحه ای باشه علاوه بر اون یک پرسشنامه هم داره که این رو نوشته براش:
Answers to the MLA Background questionnaire is intended to give the Admissions Committee an understanding of whether your interests and abilities will fit with our faculty and program.
Respond to each of the 7 questions listed below in as complete and succinct a manner as possible.
خیلی مطالب شبیه به هم میشه تو هر دوتا باید بک گراند بگم و علاقه و...
و اینکه اون پرسش نامه باید سوال و جواب باشه یا یک متن کلی بنویسم توش به اینها پاسخ بدم؟؟
 در این مورد لطفا راهنمایی کنید.
ممنون

سلام
من چک کردم دانشگاهتون رو، این جملرو گفته
"espond to each of the 7 questions listed below in as complete and succinct a manner as possible."
پس اینجور برداشت می شه که به هر کدوم جداگانه باید پاسخ بدید، من سوالات چک کردم به ترتیب
1- در مورد بکگراند خودتون و دلیل اینکه میخاید این رشته رو ادامه بدید
2-مثال بزنید که نشون بده شما یک فرد خلاق هستید
3- مثالی بزنید که نشون از قدرت حل مساله شما داشته باشه
4- مثالی بزنید که نشون دهنده کار گروهی شما باشه و نقش شما چی بود
5- توانایی هایی رو بگید که نشون بده شما مناسب این رشته هستید
6-هدفتون از اپلی و ادامه تحصیل در این رشته چی؟ چطور از اطلاعاتی که بدست میارید استفاده میکنید؟ و..
7-نقش این رشته رو در جهان امروز چی میبینید؟
........................................................................................
من این راهنمایی که می کنم برای مصاحبه شرکت های خارجی که الان درگیرشم و با سوالاتی از این قبیل کامل آشنام
وقتی از شما میخاد مثال بزنید از تکنیک STAR(Situatio, Task, Action, Result) استفاده کنید، مثال:
من در دانشگاه در یک تیم ترجمه کار میکردم، ما زیر نظر اساتید مطالب علمی را ترجمه می کردیم که نوعی نو اوری محسوب میشد(موقعیت)
وظیفه من در آن تیم هماهنگی اعضا بود و البته گاها ترجمه(وظیفه) اما در حین کار با نفراتی مواجه می شدیم که با تیم هماهنگ نبودند
من به عنوان مسول وظیفه داشتم عدالت را بین اعضا برقرار کنم، لذا سعی می کردم جداگانه با این نفرات صحبت کنم، به انها امید بدم و راهنماییشون کنم و....(واکنش و عمل شما)
با آنکه کار سختی بود نهایتا سه جلد کتاب ترجمه به چاپ رسید و تمامی اعضا مورد تقدیر وزارت علوم قرار گرفتند(نتیجه، که همیشه باید خوشحال کننده باشه!)
...........................................................................
در مورد بخش حل مساله شدیدا روی عملکرد خودتون مانور بدید و به صورت جزیی بیان کنید
..............................................................................
وقتی میگه چرا مناسب این رشته هستید، سایت دانشگاه و مطالب مربوط به اون رشته رو کامل بررسی کنید، نکات کلیدی مورد نیاز پیدا کنید و روی همون ها مانور بدید
...........................................................................
و سوال 6 چرا اپلی می کنید، مثلا میشه گفت اهدافتون رو + خلاصه ای از توانایی ها بگید

تا در طلب گوهر کانی ، کانی.... ................... تا در هوس لقمه نانی ،  نانی
این نکته رمزاگر بدانی ، دانی.........................هر چیز،که درجستن آنی ، آنی

نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
15-11-2014, 08:49 PM
یک مورد فوری.

سلام دوستان. می خوام یک statement of funding بنویسم. ولی خیلی مطمئن نیستم چطوریه. معمولاً دانشگاهها فرم خاصی دارن که افراد پر می کنن. با جستجوی اینترنتی فهمیدم که یک جدولی از هزینه ها داره و میگیم این خرجها هست و من تقاضا این فاندها رو دارم. همینه؟

این توضحیه که با گشت و گذار در سایت دانشگاه بهش رسیدم. کلیت دستم اومده، اما هنوز منتظر نظر دوستان هستم.

The statement of funding is generally a brief statement that indicates how your schooling will be paid for, whether it will be paid by you, a relative, government funding, a scholarship, etc 
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین faeze23
نقل قول

31-12-2014, 01:17 AM
سلام دوستان,
یک سوال ضروری پیرامون research statement
تو این متن باید یک عنوان خاص مشخص کنیم مثلا صریحا بگیم من در مورد فلان میحام کار کنم یعنی عنوان خاصی بهش بدیم یا یک زمینه تحقیقاتی خاص ارایه کنیم.
مثلا بگم من به بحث پایداری علاقه مندم و روش میخام کارکنم یا ریز کنم عنوان پایانامه ای بدم
ممنون میشم راهنمایی کنید
نقل قول  

آفلاین علی زهره روژان
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

27-08-2015, 01:27 AM
من دانشگاه تورنتو رو سرچ کردم و دیدم کمیته پذیرش دارن و گفته بودن مدارکتونو مستقیما به کمیته بفرستین.حتی به دپارتمان هم ایمیل زدم و اونا گفتن نیازی نیست با اساتید مکاتبه کنم.دوستی بهم گفت وقتی اینطوری میگن اگه با اساتید مکاتبه کنی اونها ناراحت میشن و خوششون نمیاد زیرآبی بری و اول نظر استاد رو جلب کنی.من برای پاییز 2016 میخوام اقدام کنم.به نظرتون با این اوصاف از اواخر شهریور به اساتید ایمیل بزنم یا مستقیما تو ددلاین مدارکمو بفرستم دپارتمان؟ و اگه به اساتید بگم در حال مقاله نوشتنم و پروسه و موضوع مقاله هامو توضیح بدم میتونم امیدوار باشم یا اصلا کلا بذارم سال بعد اپلای کنم؟
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

27-08-2015, 01:33 AM
(27-08-2015, 01:27 AM)علی زهره روژان نوشته: من دانشگاه تورنتو رو سرچ کردم و دیدم کمیته پذیرش دارن و گفته بودن مدارکتونو مستقیما به کمیته بفرستین.حتی به دپارتمان هم ایمیل زدم و اونا گفتن نیازی نیست با اساتید مکاتبه کنم.دوستی بهم گفت وقتی اینطوری میگن اگه با اساتید مکاتبه کنی اونها ناراحت میشن و خوششون نمیاد زیرآبی بری و اول نظر استاد رو جلب کنی.من برای پاییز 2016 میخوام اقدام کنم.به نظرتون با این اوصاف از اواخر شهریور به اساتید ایمیل بزنم یا مستقیما تو ددلاین مدارکمو بفرستم دپارتمان؟ و اگه به اساتید بگم در حال مقاله نوشتنم و پروسه و موضوع مقاله هامو توضیح بدم میتونم امیدوار باشم یا اصلا کلا بذارم سال بعد اپلای کنم؟

سوالتون رو در تاپیک دیگه ای پرسیدید جواب دادم. لطفا یک سوال رو چند جا نپرسید. دوستان وقت میزارن جواب میدن چند بار بپرسید وقت بیشتری گرفته میشه
ممنون

نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
01-09-2015, 11:25 PM (آخرین تغییر در ارسال: 01-09-2015, 11:26 PM توسط Matinking.)
(15-11-2014, 08:49 PM)Andre نوشته:
یک مورد فوری.

سلام دوستان. می خوام یک statement of funding بنویسم. ولی خیلی مطمئن نیستم چطوریه. معمولاً دانشگاهها فرم خاصی دارن که افراد پر می کنن. با جستجوی اینترنتی فهمیدم که یک جدولی از هزینه ها داره و میگیم این خرجها هست و من تقاضا این فاندها رو دارم. همینه؟

این توضحیه که با گشت و گذار در سایت دانشگاه بهش رسیدم. کلیت دستم اومده، اما هنوز منتظر نظر دوستان هستم.

The statement of funding is generally a brief statement that indicates how your schooling will be paid for, whether it will be paid by you, a relative, government funding, a scholarship, etc 

سلام

بعضی از دانشگاه ها برای دادن fund به دانشجویانشون که البته merit-based هم هستند، ازشون می خوان که طی توضیحی شرحی از هزینه ها، منابع درآمد فعلی و کمبود ها رو اعلان کنند تا به نوعی به دانشگاه ثابت کنن که به کمک هزینه مورد نظر نیاز دارند...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
نقل قول

24-12-2015, 09:34 PM
سلام دوستان فرم یکی از دانشگاه ها یک قسمت جداگانه به نام ...داره بی زحمت نظرتونو راجب نوشته من مگید؟ 
Research / Specialization Essay[عکس: spacer.gif]
(Describe your area of specialization or research interest(s)

Research Interests
جهان سوم جایی است که هر کسی بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه‌اش خراب می‌شود و هر کسی بخواهد خانه‌اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد. دکتر حسابی

نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
25-12-2015, 12:24 AM
(24-12-2015, 09:34 PM)akbar_saeedi نوشته: سلام دوستان فرم یکی از دانشگاه ها یک قسمت جداگانه به نام ...داره بی زحمت نظرتونو راجب نوشته من مگید؟ 
Research / Specialization Essay[عکس: spacer.gif]
(Describe your area of specialization or research interest(s)

Research Interests

ضمیمه دوم ادیت شده هست.
من سعی کردم ایرادات مهم تر رو اصلاح کنم.
توجه کنید که تمرکز شما باید بر کارهای خودتون باشه و تجربیاتتون که این فایلی که من الان خوندم خیلی درباره تجربه هاتون نبود. 
به نظرم اگر بشه به ریسرچ هایی که انجام دادید اشاره کنید خیلی متن بهتری میشه.
موفق باشید

فایل‌های پیوست
.docx   5bef-My-research-interest (1).docx (اندازه 12.41 KB / تعداد دانلود: 13)
.docx   5bef-My-research-interest (2).docx (اندازه 6.46 KB / تعداد دانلود: 14)

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »