عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز Statement of Purpose - SoP انواع Statement

صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
انواع Statement
آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
21-12-2013, 06:08 AM
(18-12-2013, 11:38 AM)'Elias.Saber' نوشته: دوستان یکی از دانشگاه ها از من Statement of Interest میخواد . همون SOP هست یا Research Interest؟ البته با توضیحاتی که داده فکر می کنم گزینه اول باشه ولی شک دارم [img]images/smilies/undecided.gif[/img]
Statement of Interest: you should say the nmes of anu supervisors or faculty members in the program with whom you like to work with,the proposed area of research,any source of funding you have to support your graduate studies
your statement should also explain your reasons for studying computer science,how your previous studies and experiences have prepared you for MSc program and your career objectives.
لطفا راهنماییم کنید

Statement of Interest شبیه همون Statement of Purpose هست، با این تفاوت که SoP بیشتر در مورد برنامه‌ها و اهداف آینده شماست و این که تحصیلات در دانشگاه مورد نظر چطور می‌تونه شما رو به اهداف آینده‌اتون برسونه. Statement of Interest همون طور که در توضیحات خود دانشگاه گفته شما باید به طور دقیق‌تر زمینه‌های کاری‌ای که بهش علاقه دارید یا استادهایی که کارشون به علایق شما مربوطه رو در این نوشته بیارید. علاوه بر این‌ها، مثل Statement of Purpose، باید اشاره کنید که به چه دلیل به این رشته علاقه‌مند شده‌اید و گرفتن مدرک در این رشته چطور شما رو به برنامه‌های آینده‌اتون خواهد رسوند.
خلاصه این که می‌تونید همون Statement of Purpose رو با تغییرات اندکی به این نوشته‌ای که دانشگاه خواسته تبدیل کنید. بد نیست این لینک از دانشگاه UBC رو هم ببینید. اطلاعات مختصر و مفید خوبی در این مورد درش نوشته شده.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 0
08-01-2014, 12:26 AM
در research statement که یک صفحه هم براش گذاشتن چگونه می توانیم به چند نوع موضوع(گرچه مرتبط و بسیار نزدیک) و پوزیشن که توسط اساتید مختلف اعلام شده اشاره کرد؟
از جهاتی هم گویا داشتن یه نوع clear idea و تکیه بر روی یه نوع پروژه و موضوع بیشتر به مذاق کمیته و کسانی که اون نامه رو می خونن داره
مشکل اینجاست که دانشگاهی که اپلای می خوای بکنی 4-3 تا پوزیشن مختلف هست و همه رو هم باید تو همین یه دونه application اشاره کنی و جدا نیستن...
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 8
08-01-2014, 12:27 AM
در ادامه دو لینک از پرفسور سابق در مورد research statement آوردم که به صورت مختصر و طولانی در این مورد بحث کرده که می تونه بسیار راهگشا باشه

http://theprofessorisin.com/2011/10/21/t...statement/

http://theprofessorisin.com/2012/08/30/d...statement/
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

16-01-2014, 11:36 PM
دوستان به نظرتون در جایی که personal statement یا sop بخان و شما توش اسم استاد یا اساتیدی رو بیارید و مدرک دیگری هم که  research statement باشه ( و تو راهنمای سایت دانشگاه گفته اسم اساتید مرتبط رو بیارید) بهتره باز بیاریم یا نیاریم؟
به نظرم چون تکراری میشه لازم نیست ولی خوب حتما باید هر چی در سایت گفته میشه رعایت کرد؟
  1. A one page personal statement.  The statement should indicate your reasons for wishing to do graduate work in the field you have chosen, including a discussion of your motivations, objectives and career goals. The font size should be no smaller than 12 point
  2. A one page research statement. The research statement should be a statement of research interest or a proposed plan of study. In your statement, indicate possible advisors. Applicants are encouraged to look through the current research of and/or contact faculty members in Earth Sciences doing research in their area of interest.  This may help direct the written statement/plan and help gauge the ability of a potential supervisor to fund/supervise a graduate research project. The font size should be no smaller than 12 point.
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 6
17-01-2014, 09:22 PM
در فایل زیر یه سری نمونه های research statement هست که از اینترنت گردآوری شده
به طور کلی اول شما باید ببینید دانشگاه چه چیزایی میخاد- بعد همانطور که در مطالب قبلی اشاره شده بیشتر باید در مورد research و اینها صحبت کنید و اونم به صورت غیر مستقیم و از کاربرد عبارت های I statement خودداری کنید

فایل‌های پیوست
.zip   Research Statement.zip (اندازه 1.38 MB / تعداد دانلود: 184)
نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
17-01-2014, 10:49 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-01-2014, 10:53 PM توسط mahyarelc.)
(16-01-2014, 11:36 PM)'soilman' نوشته: دوستان به نظرتون در جایی که personal statement یا sop بخان و شما توش اسم استاد یا اساتیدی رو بیارید و مدرک دیگری هم که  research statement باشه ( و تو راهنمای سایت دانشگاه گفته اسم اساتید مرتبط رو بیارید) بهتره باز بیاریم یا نیاریم؟
به نظرم چون تکراری میشه لازم نیست ولی خوب حتما باید هر چی در سایت گفته میشه رعایت کرد؟
  1. A one page personal statement.  The statement should indicate your reasons for wishing to do graduate work in the field you have chosen, including a discussion of your motivations, objectives and career goals. The font size should be no smaller than 12 point
  2. A one page research statement. The research statement should be a statement of research interest or a proposed plan of study. In your statement, indicate possible advisors. Applicants are encouraged to look through the current research of and/or contact faculty members in Earth Sciences doing research in their area of interest.  This may help direct the written statement/plan and help gauge the ability of a potential supervisor to fund/supervise a graduate research project. The font size should be no smaller than 12 point.
من باشم یک اشاره ی کوچیکی میکنم تو اولی هم، مثلا میشه گفت که کار کردن تو آزمایشگاه استاد فلانی بهم کمک میکنه که تخصص و تجربه مورد نظر رو بدست بیارم!
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

17-01-2014, 10:55 PM
بله.من هم فکر کردم در اولی هم اشاره باید بشه چون بالاخره از دلایل اظهار علاقه می تونه مرتبط با امکانات اون استاد باشه.در دومی هم با توجه به اینکه خواست بود ناگزیر بودیم بیاریم دیگه...
(17-01-2014, 10:49 PM)'mahyarelc' نوشته:
من باشم یک اشاره ی کوچیکی میکنم تو اولی هم، مثلا میشه گفت که کار کردن تو آزمایشگاه استاد فلانی بهم کمک میکنه که به تخصص و تجربه مورد نظر رو بدست بیارم!

نقل قول  

آفلاین Cougar
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

20-02-2014, 08:19 PM
سلام به همه دوستان
تو یه دانشگاه تو Sweden برا Job Vacancy از واژه Personal Letter استفاده کرده،​​و یه توضیح هم داده:
Personal letter/Qualifications (1-3 page) - where you introduce yourself, present your qualifications, describe your previous research fields, methodology, main research results, and also your future research plans.

، آیا همون Sop خودمو با کمی تغییر می شه بفرستم؟
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

21-02-2014, 11:14 AM
(20-02-2014, 08:19 PM)'Cougar' نوشته: سلام به همه دوستان
تو یه دانشگاه تو Sweden برا Job Vacancy از واژه Personal Letter استفاده کرده،​​و یه توضیح هم داده:
Personal letter/Qualifications (1-3 page) - where you introduce yourself, present your qualifications, describe your previous research fields, methodology, main research results, and also your future research plans.
، آیا همون Sop خودمو با کمی تغییر می شه بفرستم؟

سلام
با تعريفي كه خودشون ارائه دادان به نظر من همون SOP هست با اين فرق كه تا 3 صفحه رو مجاز دونسته ولي در SOP هميشه توصيه به كوتاهيه .
شادزي
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین mahnaz103
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
11-09-2014, 06:11 PM
سلام دوستان 
یه سوال داشتم از خدمتتون

برای اپن پوزیشینی میخواستم اقدام کنم که گفتن CV+اسم سه تا استاد که میتونند بهت ریکام بدن + Statement of interest  را بصورت یکجا بفرستید.
گفتن این statement of interest کوتاه باشه(short). 

حالا سوال من اینه، منظور از این مطلب چیه؟ من چه مقدار باید بنویسم و اینکه دقیقا از چیا باید بنویسم توش؟ این درواقع انگیزه نامه س؟ یعنی بگم مثلا رشته ام اینه و تزم این بوده و به این موضوعات علاقه مندم. 

اگر دوستان سریعتر راهنماییم کنند ممنون میشم. میخواستم حداکثر امشب یا فردا صبح بفرستم چون آخر هفته ی کاریه 

باتشکر
گاهی باید سکوت کرد و به زندگی از یه دریچه بالاتر نگاه کرد و لبخند زد.....
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »