عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها انتخاب بین IELTS و TOEFL

صفحه‌ها (30): « قبلی 1 ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.73 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
انتخاب بین IELTS و TOEFL
آفلاین mt67
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
16-04-2015, 09:36 AM
سلام 
من خیلی وقته که دارم واسه آزمون آیلتس میخونم. اولش قصدم اروپا بود حالا میخوام واسه آمریکا اقدام کنم. تا یکی دو ماهه دیگه باید امتحان بدم. ولی همونطور که خودتون هم گفتین نمره این دو تا آزمون (مینیمم) واسه دانشگاههای آمریکا اصلا با هم قابل مقایسه نیست.
من واسه نمره 7 دارم خودمو آماده میکنم. دوستانی که هر تو تا امتحانو دادن به نظرشون تو این مدت ارزش داره که برم سمت تافل؟ 
اگه تو آیلتس آماده باشیم چقدر طول میکشه که بتونم واسه تافل خودمو آماده کنم؟
چون فاند هم برام مهمه با این مینیممی که گذاشتن مسلما 100 تافل خیلی بیشتر میتونه کمک کنه تا 7 آیلتس...
البته بگم که واسه جی ار ای هم باید خودمو آماده کنم، خلاصه اینکه فقط یه امتحان زبان رو فرصت دارم که بدم
ممنون
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 7
16-04-2015, 03:17 PM
(16-04-2015, 09:36 AM)'mt67' نوشته: سلام 
من خیلی وقته که دارم واسه آزمون آیلتس میخونم. اولش قصدم اروپا بود حالا میخوام واسه آمریکا اقدام کنم. تا یکی دو ماهه دیگه باید امتحان بدم. ولی همونطور که خودتون هم گفتین نمره این دو تا آزمون (مینیمم) واسه دانشگاههای آمریکا اصلا با هم قابل مقایسه نیست.
من واسه نمره 7 دارم خودمو آماده میکنم. دوستانی که هر تو تا امتحانو دادن به نظرشون تو این مدت ارزش داره که برم سمت تافل؟ 
چون فاند هم برام مهمه با این مینیممی که گذاشتن مسلما 100 تافل خیلی بیشتر میتونه کمک کنه تا 7 آیلتس...
البته بگم که واسه جی ار ای هم باید خودمو آماده کنم، خلاصه اینکه فقط یه امتحان زبان رو فرصت دارم که بدم
ممنون

سلام
من پیشنهاد می کنم تغییر ندید چون سیستم تافل تفاوت دارد و من شخصا ازمون ایلتس را با توجه به پیپر بیس بودن به تافل که کامپیوتر بیس هست و به مهارت بالای تایپ نیاز دارد و بنظر من ازمون اسپیکینگ با کامپیوتر خیلی مصنوعی هست و استرس بالایی به ادم می دهد در مقایسه ایلتس که انسان در مقابل شما هست و می تواند استرس شما را کاهش دهد.
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین Dark.Knight
Banned
نقل قول

16-04-2015, 08:41 PM
ممنون

سلام
به نظر من دو ماه فرصت خوبیه که خودت رو برای هر کدوم از این آزمون ها اماده کنی البته با توجه به اینکه گفتی برای آیلتس داری آماده میشی. من هر دو آزمون رو شرکت کردم و در مقایسه باید اینطوری بگم که این دو آزمون از نظر ریدینگ تفاوت آنچنانی با هم ندارند ریدینگ هر دو آزمون مباحث علمی هستند ولی برای من ریدینگ های آیلتس آسون تر و معقول تر بود و کلماتی که داخلش هست راحت تره و حتی معنی کلمات علمی رو هم در بیشتر مواقع آخر متن آورده در حالی که توی تافل اینقدر کلمات علمی و تخصصی هست که گاهی آدم از زبانش ناامید میشه!!
درمورد لیسنینگ تفاوت آزمون ها در سوالات غیر تستی آیلتسه. تافل کاملا تستیه ولی آیلتس تست جای خالی داره...تا پیش از اینکه لیسنینگ های تافل مفهومی بشه، برای آزمون دهنده ها لیسنینگ تستی تافل بهتر بود ولی الان خیر...باز از نظر من لیسنینگ آیلتس راحت تره...کلا تست های لیسنینگ آیلتس به نظر میرسه که استانداردتره و یه نفر با سطح متوسط زبانی هم میتونه حداقل 6 بگیره، البته بحث لهجه بریتیش و امریکن اینجا مطرحه که وقتی گوش به شنیدن هر لهجه ای عادت کنه این مشکل برطرف میشه.
اسپیکینگ همونطور که سام عزیز گفت، برای آیلتس شما با یه نفر صحبت می کنی که حدودا 10 تا 15 دقیقه فرصت داری. سوالات اول درمورد خود شخص هست، مثلا درس می خونی یا کار میکنی و .... و بعد هم دو سری سوال که این سوالات همون سوالات اول و دوم تافله. در اسپیکینگ تافل شما 6 سوال دارید که سوال اول و دوم تکلیفش مشخص شد، سوال های بعدی درمورد مشکل یه دانشجو یا شخص هست که یه نفر دیگه بهش راه کار میده که چیکار کنه و ازت سوال میشه مشکل شخص چی بود، چه راه کارهایی ارائه شد؟ و شخص تصمیم گرفت چیکار کنه؟ یه سوال درمورد یه لکچر هست که کاملا علمیه و شما باید درمورد صحبت کنی،اگر اشتباه نکنم تطبیق یه متن با یه لکچر هست، و...
توی تافل به شما فرصت داده میشه که توی 45 ثانیه و 60 ثانیه صحبت کنید و بعد از پایان زمان صدای شما ضبط نمیشه. کار سختی نیست توی این زمان صحبت کردن بخصوص با روش هایی که نوت فول داده (که البته احتیاج به ایجاد ساختار جدید از طرف خودت داره و نباید عینا همون ساختارها رو استفاده کنی) ولی معایبی داره ولی بازم میشه با تمرین حلش کرد، مثلا شخص توی محیط کاملا ساکت تمرین میکنه ولی توی آزمون اگر سنتر سنجش باشه محدوده زمان اسپیکینگ تفاوتی با استادیوم آزادی نداره!!!، باز هم توی سنتر سنجش مراقب برای چک امنیتی دوم در همین زمان اسپیکینگ سراغت میاد و ازت کارت شناسایی میخواد که این هم باعث حواس پرتی میشه! با این حال میشه تمرین کرد و بدون مشکل این قسمت رو حل کرد...اما آیلتس موضوعاتش راحت تره جز همون موضوعات اولیه تافل چیز دیگه ای نداره و اصلا هم علمی نیست از بادی لنگویج می تونی استفاده کنی، اگزمینر بعد از 45 ثانیه صداتو قطع نمیکنه!!! مگر اینکه خوب صحبت کنی و اون بفهمه همین قدر که حرف زدی کافیه یا اینکه از بحث دور بشی و آسمون ریسمون ببافی و اون بخواد سوال بعدی رو ازت بپرسه.
نسبت به دوتا اسکیل لیسنینگ و ریدینگ، اسپیکینگ آیلتس صد در صد از تافل آسون تره ولی یه مشکل اساسی داره! اونم اینکه اگزمینرهایی که داخل ایران هستند نیتیو نیستن و هرکسی که چهارتا 9 بگیره میتونه اگزمینر بشه و این اگزمینرهای محترم کلا خوب نمره نمیدن بخصوص اگزمینرهای دانشگاه آزاد بنابراین حتما نمره ای که توی تمرین هاتون بدست میارید رو دست کم نیم نمره کمتر توی ازمون اصلی محاسبه کنید!! سنترهای خارج از ایران رو من اطلاع ندارم. 
درمورد رایتینگ هم رایتینگ تافل دوتا سوال داره اولیش تطبیق یه متن با یه لیسنینگ هست که موضوع علمی هست و مثلا متن یه موضوع رو با سه دلیل تایید کرده که توی لکچر، پروفسور با سه دلیل اون رو رد میکنه (یا برعکس)، و شما باید این دلایل رو مقابل هم بیان کنید و ...
موضوع بعدی هم موضوعات روزمره هست که مشکلی نداره و باز برای این دوتا سوال نوت فول هست که باز ساختار برای خودت بنویس
رایتینگ آیلتس دوتا موضوع هست یکی همون سوالات روزمره مثل تافل، و یکی توضیح و تشریح یه چارت، نمودار که نسبت به سوال اول تافل خیلی خیلی آسونه.
جدای از موضوع های رایتینگ، به نظر من تایپ کردن راحت تره ولی توی آیلتس دست نوشته ست و زمان چک نویس و پاک نویس نداری، اگر توی زمان ریوایز بخوای کلمه ای یا جمله ای رو عوض کنی فرصت نداری و باید خط بزنی اون کلمه رو که زیبایی نوشته رو داغون میکنه و مهم اینه خط شخص چطوری باشه و آیا اگزمینر می تونه اون خط رو بخونه یا نه!! درحالی که واسه تافل اینطوری نیست و باز مشکل اگزمینرها اینجا هم هست 
با این اوصاف این تفاوت ها چشمگیر نیست و شخص با توجه به تلاشش و سطح زبانش با دونستن تکنیک ها و تمرین هایی که کرده می تونه نمره خوبی بگیره. من توصیه می کنم یه نمونه از آزمون های تی پی او ها (آزمون های آزمایشی تافل) رو بزن و در مقابل یه نمونه تست از کمبریج آیلتس رو هم بزن (مثلا هرچه نمونه های آخری رو بزنید بهتره) و ببین با کدوم سیستم راحت تری. برای اسپیکینگ و رایتینگ هم بعد از به نتیجه رسیدن، تصمیم بگیر این دو قسمت زود بازده ست و توی دو ماه می تونی به سطح مطلوب برسی.
اما نهایتا اگر من جای شما بودم و با شناختی که نسبت به خودم دارم من آیلتس رو انتخاب می کنم با علم به اینکه نمره ای که من از سنتر میگیرم در حالت خوشبینانه نیم و در حالت بدبینانه یک نمره از اونچه که توی تمرین ها بدست میارم کمتره 
راستی سطح توقع و تلاشت رو برای آیلتس بالاتر از 7 ببر تا تلاشت رو بیشتر کنی البته برای تافل هم همین قضیه متصوره بالای 100 برای خودت درنظر بگیر تا 100 رو بگیری
نقل قول  

آفلاین mt67
**
نقل قول

17-04-2015, 01:54 AM
واقعا از توضیحاتتون ممنون
با توجه به این فکر کنم پس بهتر باشه فعلا از تافل حداقل تو این بازه زمانی بیخیال بشم سعی کنم نمره آیلتس رو تا حد امکان بالا ببرم. فرقشون بیشتر از اون چیزی بود که فکر میکردم
بازم تشکر dark.knight و saaaaaam عزیز
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
17-04-2015, 01:01 PM
ممنون

سلام
2 ماه زمان خوبی برای تغییر متد نیست. خصوصا که تافل نسبت به آیلتس بیشتر انرزی میبره و در کنار 4 مهارت مهارت های دیگه هم مثل حرف زدن با کامپیوتر و تایپ کردن لازمه . با این اوصاف همانطور که دوستان گفتند بهتره همون آیلتس رو به نتیجه برسونید. هر دو در GRE خیلی تاثیر خاصی ندارند شاید تافل کمی لغات مشتکر داشته باشه  اما GRE is something else.

موفق باشید
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین shaparak_p66
**
نقل قول

24-05-2015, 07:50 AM
سلام. نمره 6 جنرال ایلتس(هر بند 6 ) راحت تره یا تافل با این نمرات: listening 12reading 13writing 21speaking 18
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 11
24-05-2015, 08:46 AM
در قسمت Speaking تقریبا هر دو یکسان هستن. دز قسمت Writing آوردن 6 به نظرم راحت تر از 21 تافل هست. در قسمت Listening و Reading به نظرم نمراتی که برای تافل اشاره شده آوردنشون به مراتب راحت تر هست. به همین دلیل در مجموع به نظر میرسه شرایط تافل رو راحت تر برآورده کنید. با این حال باید به سطح مهارت های زبانی تون هم نگاه کنید اگر در Writing ضعیف هستید شاید بهتر باشه همون آیلتس رو امتحان بدین. قسمت Writing آیلتس جنرال ساده تر از مشابه اون در ماژول آکادمیک هست.

(24-05-2015, 07:50 AM)'shaparak_p66' نوشته: سلام. نمره 6 جنرال ایلتس(هر بند 6 ) راحت تره یا تافل با این نمرات: listening 12reading 13writing 21speaking 18

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Chemical.Eng
**
نقل قول

25-06-2015, 11:39 PM (آخرین تغییر در ارسال: 25-06-2015, 11:40 PM توسط Chemical.Eng.)
سلام

می خواستم از دوستانی خواهش کنم راهنمایی بکنن. من دانشجوی ترم چهار کارشناسی هستم.از دوران کودکی زبان کار کردم و پایه زبانم قوی هست.به گفته ی استادم با کمی کار کردن آیلتس 7.5 رو راحت میتونم بیارم. ایشون ایلتس تدریس میکنن.و در حال حاضر هم زبان رو به صورت جنرال با ایشون به صورت جدی میخونم.

وقت زیادی تا پایان دوران کارشناسی و اقدام برای پذیرش ارشد یا دکتری مستقیم دارم برای آمریکا.فارغ از مسایل معدل و غیره در زمینه زبان میخوام در حد امکان رزومه قوی داشته باشم تا بتونم ازش به عنوان یه امتیاز بالا استفاده کنم . جی ار ای هم که باید حتما شرکت کنم .نمره هردو آزمون زبان (gre and toefl/elts) به شدت برام مهمه.(دلیلش هم مسلما فاند هستش) .تا حالا هم برای هیچ کدوم هیچی نخونده ام.دو سال هم وقت دارم. خواست و علاقم پذیرش از آمریکاست ولی شاید اگر آمریکا نشد و نتونستم از این کشور پذیرش با فاند بگیرم به کشور های دیگه هم فکر کنم.(نمیدونم فرقی داره یا نه ) ولی دانشجوی مهندسی هستم.

با توجه به توضیحاتی که عرض کردم به نظر دوستان سرمایه گذاریم روی تافل بهتر جواب خواهد داد یا آیلتس؟ کدومش میتونم نتیجه بهتر بگیرم و برام مفید تره ؟

با سپاس
Tell your heart that the fear of suffering is worse than the suffering itself And that no heart has ever suffered

when it goes in search of its dreams, because every second of the search is second's encounter with God and with eternity. Paulo Coelho

نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 7
26-06-2015, 08:53 AM
(25-06-2015, 11:39 PM)Chemical.Eng نوشته: سلام

می خواستم از دوستانی خواهش کنم راهنمایی بکنن. من دانشجوی ترم چهار کارشناسی هستم.از دوران کودکی زبان کار کردم و پایه زبانم قوی هست.به گفته ی استادم با کمی کار کردن آیلتس 7.5 رو راحت میتونم بیارم. ایشون ایلتس تدریس میکنن.و در حال حاضر هم زبان رو به صورت جنرال با ایشون به صورت جدی میخونم.

وقت زیادی تا پایان دوران کارشناسی و اقدام برای پذیرش ارشد یا دکتری مستقیم دارم برای آمریکا.فارغ از مسایل معدل و غیره در زمینه زبان میخوام در حد امکان رزومه قوی داشته باشم تا بتونم ازش به عنوان یه امتیاز بالا استفاده کنم .  جی ار ای هم که باید حتما شرکت کنم .نمره هردو آزمون زبان (gre and toefl/elts)  به شدت برام مهمه.(دلیلش هم مسلما فاند هستش) .تا حالا هم برای هیچ کدوم هیچی نخونده ام.دو سال هم وقت دارم. خواست و علاقم پذیرش از آمریکاست ولی شاید اگر آمریکا نشد  و نتونستم از این کشور پذیرش با فاند بگیرم به کشور های دیگه هم فکر کنم.(نمیدونم فرقی داره یا نه ) ولی دانشجوی مهندسی هستم.

با توجه به توضیحاتی که عرض کردم به نظر دوستان سرمایه گذاریم روی تافل بهتر جواب خواهد داد یا آیلتس؟ کدومش میتونم  نتیجه بهتر بگیرم و برام مفید تره ؟

با سپاس

با توجه به اینکه برای آمریکا برنامه ریزی می‌کنید و زبانتون هم خوبه و احتمالا این دو امتحان فرق چندانی براتون ندارن تافل براتون بهتره‌.هرچند که اکثر دانشگاه ها هر دو رو قبول دارن‌ ولی‌ برای آمریکا تافل ارجحه.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین dr.moslemnoori
**
نقل قول

02-08-2015, 05:28 PM
سلام.دانشگاه های آمریکا تافل رو بیشتر قبول دارن یا آیلتس ؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (30): « قبلی 1 ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 بعدی »