عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها انتخاب بین IELTS و TOEFL

صفحه‌ها (30): « قبلی 1 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... 30 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.73 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
انتخاب بین IELTS و TOEFL
آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
10-12-2013, 05:04 PM
(10-12-2013, 04:00 PM)'dariush53' نوشته:  معادل سازی نمرات آیلتس و تافل تو امریکا خیلی نامردی هست، مثلا یه دانشگاه بود واسه تاقل مینیمم 80 گذاشته بود درصورتی که واسه آیلتس 7 می خواست!!!

موافقم، دانشگاهایی که هر دو نمره رو می پذیرن معمولاً تافل کمتری می خوان. این قضیه در مورد دانشگاهای کانادایی هم صدق می‌کند. اما در اروپا و استرالیا خوب IELTS چیز دیگه است.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 7
10-12-2013, 11:42 PM
(10-12-2013, 04:00 PM)'dariush53' نوشته: من از بررسی 200 دانشگاههای آمریکا تو رشته مکانیک به نتایج زیر رسیدم:
1- تقریبا 20% دانشگاههای امریکا هنوز آیلتسو قبول ندارند ضمنا دانشگاهی که آیلتس رو قبول دارند، تافل و تو اولویت قرار میدن.
2- معادل سازی نمرات آیلتس و تافل تو امریکا خیلی نامردی هست، مثلا یه دانشگاه بود واسه تاقل مینیمم 80 گذاشته بود درصورتی که واسه آیلتس 7 می خواست!!!
3- آیلتس تو ایران معمولا سلیقه ای صحیح میشه مخصوصا رایتینگ که جدیدا افتضاح نمره میدن.
4- ریپورت تافل خیلی راحتر هست. 
5-دوستان عزیز گره ای که با دست باز میشه چرا با دندان!!  ( آپلای  برای تحصیل: تافل، مهاجرت: آیلتس)

نظر من به عنوان فردی که هر دو آزمون رو داده:

1- فکر می کنم این عدد خیلی کمتر از 20 باشه. احتمالاً رقمی زیر 10 درصد.
2- در کل آره. اما خیلی جاها هم نه.
3- فکر نمی کنم به این سادگی ها باشه که گفتید. حداقل در مورد خودم و دو سه تا از دوستانم کاملاً نمرات منطقی بوده. حتی من فکر می کردم کمتر هم بشم. خیلی ها گرامر ضعیفی دارند و با اینکه نوشته خوبی از نظر خودشون می نویسند نمره شون کم می شه. اینها منصفانه به قضیه نگاه نمی کنند. چندین مورد اینطوری دیدم.
5- این حکم شما خیلی کلی هست. برای کشورهای غیر آمریکا، تافل ارجحیت خاصی نداره. حتی بر اساس معادل سازی ها، در بعضی کشورها آیلتس بهتر هم هست.

نقل قول  

آفلاین Marde Emroz
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

09-01-2014, 06:19 PM
سلام
خوشحال میشم اگه کسی بتونه من رو راهنمایی کنه. تا سطح I2 در کلاس های جهاد دانشگاهی شرکت کردم (همون کتاب Top Notch 3B) از حالا حدودا 1 سال و چند ماه  وقت دارم تا یکی از آزمون های آیلس یا تافل رو شرکت کنم.
سوال اولم اینه که آیا امکانش هست که در این مدت به سطح آزمون برسم؟ قابل ذکره که تا الان خیلی جدی کار نمی کردم (چون اصلا به آزمون فکر نمی کردم) و از وضعیتم راضی نیستم! و اینکه در چه کلاس هایی شرکت کنم و یا چه متدی رو باید استفاده کنم؟
با توجه به این که میخوام برای دانشگاه کپنهاگ آپلای کنم و خود دانشگاه مدرک زبان مورد نیازش آیلس با حداقل نمره 6.5 یا تافل کامپیوتری با حداقل نمره 213 یا تافل کاغذی با حداقل 560 و یا تافل اینترنتی با حداقل 83 رو میخواد، به نظر شما برای کدام یک از این آزمون ها باید اقدام کرد؟ تافل یا آیلس؟
ممـــــــــــــــــــــــــــــــــــنون از همگی....
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
10-01-2014, 04:22 AM
(09-01-2014, 06:19 PM)'Marde Emroz' نوشته: سلام
خوشحال میشم اگه کسی بتونه من رو راهنمایی کنه. تا سطح I2 در کلاس های جهاد دانشگاهی شرکت کردم (همون کتاب Top Notch 3B) از حالا حدودا 1 سال و چند ماه  وقت دارم تا یکی از آزمون های آیلس یا تافل رو شرکت کنم.
سوال اولم اینه که آیا امکانش هست که در این مدت به سطح آزمون برسم؟ قابل ذکره که تا الان خیلی جدی کار نمی کردم (چون اصلا به آزمون فکر نمی کردم) و از وضعیتم راضی نیستم! و اینکه در چه کلاس هایی شرکت کنم و یا چه متدی رو باید استفاده کنم؟
با توجه به این که میخوام برای دانشگاه کپنهاگ آپلای کنم و خود دانشگاه مدرک زبان مورد نیازش آیلس با حداقل نمره 6.5 یا تافل کامپیوتری با حداقل نمره 213 یا تافل کاغذی با حداقل 560 و یا تافل اینترنتی با حداقل 83 رو میخواد، به نظر شما برای کدام یک از این آزمون ها باید اقدام کرد؟ تافل یا آیلس؟
ممـــــــــــــــــــــــــــــــــــنون از همگی....

بله می تونید نمره لازم رو کسب کنید و از نظر من آوردن 83 تافل میتونه آسون تر از آیلتس 6.5 باشه...اغلب افراد به دلایلی مثل راحت تر بودن لهجه بریتیش یا امریکن، راحت بودن با اسپیکینگ حضوری یا زمان دار و یا قوی بودن مهارت لسینینگ با یکی از این آزمون ها راحت ترن. این موضوع رو هم مد نظر قرار بدین. اگر به پست های دیگه این تاپیک هم در مورد تفاوت تافل و آیلتس نگاه کنید می تونید جمع بندی مفیدی داشته باشید. اغلب افراد به دلایلی مثل راحت تر بودن لهجه بریتیش یا امریکن، راحت بودن با اسپیکینگ حضوری یا غیرحضوری و زمان دار و یا قوی یا ضعیف بودن مهارت لسینینگ با یکی از این آزمون ها راحت ترن. این موضوع رو هم مد نظر قرار بدین. موفق باشین
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین محمد یاوری
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

27-01-2014, 12:07 PM
سلام دوستان.منی که هدفم گرفتن پذیرش از دانشگاههای امریکا یا کاناداست به نظر شما واسه  ایلتس بخونم یا تافل؟
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
27-01-2014, 03:02 PM
(27-01-2014, 12:07 PM)'محمد یاوری' نوشته: سلام دوستان.منی که هدفم گرفتن پذیرش از دانشگاههای امریکا یا کاناداست به نظر شما واسه  ایلتس بخونم یا تافل؟

اگر هدف اصلیتون آمریکاست تافل به نفعتونه.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین mahnaz103
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
27-01-2014, 03:06 PM
(27-01-2014, 03:02 PM)'blur' نوشته:
اگر هدف اصلیتون آمریکاست تافل به نفعتونه.

سلام 
ببخشید میشه یکم در این مورد توضیح بدید؟ کلا برای من هم جای سواله ! اگه تاپیک مخصوصی برای این موضوع هست بگید من سربزنم و این پست من رو حذف کنید ...
ممنون بابت زحمات Smile
گاهی باید سکوت کرد و به زندگی از یه دریچه بالاتر نگاه کرد و لبخند زد.....
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
27-01-2014, 03:15 PM
(27-01-2014, 03:06 PM)'mahnaz103' نوشته:
سلام 
ببخشید میشه یکم در این مورد توضیح بدید؟ کلا برای من هم جای سواله ! اگه تاپیک مخصوصی برای این موضوع هست بگید من سربزنم و این پست من رو حذف کنید ...
ممنون بابت زحمات Smile

دلیل اول و اصلیش اینه که بعضی از دانشگاه ها تو امریکا معادل های غیرمنطقی ای برای آیلتس میدن. مثالشو اینجا زدم.
دلیل دومشم اینه که یه تعداد خیلی کمی از دانشگاه ها آیلتس رو قبول ندارن...
مولانا
نقل قول  

آفلاین elahe
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

19-02-2014, 11:43 PM
سلام 
در مورد مینیمم گذاری دانشگاههای اروپا برای زبان ، دانشگاههایی که من چک کردم هم تافل رو قبول دارند هم آیلتس
حالا به نظر شما اگه دو نفر همه ی شرایطشون یکسان باشه و یکیشون آیلتس داده باشه ، یکی تافل آیا در ارزش یابی آنها آیلتس بهتر است؟
مثلا من یه دانشگاه رو چک کردم زده بود آیلتس 6 یا تافل 80
نقل قول  

آفلاین nt_sunshine
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
20-02-2014, 12:14 AM
(19-02-2014, 11:43 PM)'elahe' نوشته: سلام 
در مورد مینیمم گذاری دانشگاههای اروپا برای زبان ، دانشگاههایی که من چک کردم هم تافل رو قبول دارند هم آیلتس
حالا به نظر شما اگه دو نفر همه ی شرایطشون یکسان باشه و یکیشون آیلتس داده باشه ، یکی تافل آیا در ارزش یابی آنها آیلتس بهتر است؟
مثلا من یه دانشگاه رو چک کردم زده بود آیلتس 6 یا تافل 80

واقعا اینکه دانشگاه چی نوشته ملاک نیست. من خیلی دانشگاه ها را تو آمریکا می دیدم که تافل کاغذی را قبول داشتند اما می نیمم بیشتری نسبت به تافل اینترنتی می خواستند. عموما می دیدم که 80 اینترنتی را معادل 570 کاغذی می گرفتند. بعد یک دانشگاه تو کانادا که الان اسمش یادم نیست، معادل 550 کاغذی را گذاشته بود 93 اینترنتی. به خاطر همین این که دانشگاه ها چی می نویسن ملاک نیست واقعا. یک چیزی که من خودم بهش رسیدم اینجا اینه که هر کشوری به آزمونی که خودش برگذار می کنه بیشتر ارزش می ذاره. آمریکا چون تافل برگذار می کنه اولویتش با تافله و انگلیس و اروپا اولویتس با آیلتس. خلاصه اینکه هر کی فقط خودشو قبول داره دیگه!!!
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (30): « قبلی 1 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... 30 بعدی »