عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها انتخاب بین IELTS و TOEFL

صفحه‌ها (30): « قبلی 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... 30 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.73 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
انتخاب بین IELTS و TOEFL
آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
18-11-2013, 09:01 PM
(17-11-2013, 12:38 PM)'siavash_2210' نوشته: دوستان سلام من میخواستم TOEFL iBT ثبت نام کنم واسه اپلای کانادا و آمریکا که یکی از آشناهامون گفت وقتی IELTS هست چرا TOEFL ؟ آیلتس بهتره به روز تره و اینا..واقعا منو تو شک انداخت.
حالا به نظرتون کدوم آزمون رو ثبت نام کنم؟ تافل یا آیلتس؟

بيشتر مربوطه كه شما با كدوم مهارت ها راحت تر هستيد. اگر در زمان اندك ميتونيد راحت فكر كنيد و صحبت كنيد تافل. اگر بايد حتما با يك انسان و نه ماشين اسپيكينگ داشته باشيد آيلتس. اگر با لهجه ها مشكل داريد مثلا بريتيش سخته براتون  تافل و برعكس اگر با لهجه ي آمريكايي مشكل داريد آيلتس. اگر تايپتون ضعيفه تافل به كمي علوم ابتدايي تايپ و كامپيوتر نياز داره كه ممكنه رو عملكردتون اثر بزاره. 
در مجموع هر كدوم آزموني با خصوصيات خودشونن. خودم به شخصه فكر ميكنم آيلتس از تافل زود بازده تر هست. چون با صرف زمان كمتري ممكنه نتيجه ي بهتري كسب كرد. ولي بازم به شرايط روحي افراد هم ربط داره. ميتونيد يك آزمايشي تافل بديد و عملكردتون رو ارزيابي كنيد. 
شادزي[img]images/smilies/smile.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
20-11-2013, 12:45 AM
[size=16px]به : H3NGAM3H[/size]

به هر حال هر كدوم ممكنه محدوديتي داشته باشه.شما بايد ببينيد هدفتون بيشتر شامل كدوم كشورها ميشه و رو آزموني تمركز كنيد كه از ديد اون  كشورها شناخته تر شده است. تقريبا هر دو مورد قبوله اما براي هر دو مورد استثنا هم موجوده. لذا تصميمتون مشخص ميكنه كدوم آزمون مناسبتونه. خودم به اونا كه رو اروپا و استراليا برنامه دارند آيلتس رو پيشنهاد ميدم و به كساني كه هدفشون آمريكاست تافل رو توصيه مي كنم. 

%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین hossein.inen
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
23-11-2013, 06:02 PM
سلام
من موندم که IBT بخونم یا IELTS. سختیش واسم مهمه، میخوام یک مدت زبان عمومی خودم رو تقویت کنم، بعد برای آزمون دوره برم. اما در ابتدا باید ببینم چه آزمونی رو می خوام انتخاب می کنم تا بر اساس اون Listening   کار کنم.
کلن طوری که خوندم IELTS میپسندم اما از Listening بریتیش می ترسم چون خیلی غلیظ کلمات ادا میشن.
ممنون میشم کسی درباره ی Listening آزمون IELTS  راهنماییم کنه؟ آیا طرز تفکر من درسته؟
نقل قول  

آفلاین dariush53
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

23-11-2013, 06:24 PM
خیلی از دانشگاههای امریکا ایلتس و قبول ندارند و دانشگاههای امریکایی که هم آیلتس و هم تافل و قبول دارند معمولا نمره مینیمم برای تافل کمتر از ایلتس هست ( اگر بخواهیم هر دورو معادل هم بکنیم) اگر هدف امریکا هست به نظر من باید تافل امتحان داد.
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
23-11-2013, 06:43 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-11-2013, 06:44 PM توسط blur.)
دوست گرامی، وقتی شما میگین "خیلی" احتمالا بمعنی اکثریت گرفته میشه.... و این واقعیت نداره! اکثر دانشگاه های آمریکا آیلتس رو قبول دارن. ولی بعضی ها در حالت مقایسه ای مینی مم آیلتس بالاتری رو میخوان.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
23-11-2013, 07:21 PM
(23-11-2013, 06:24 PM)'dariush53' نوشته: خیلی از دانشگاههای امریکا ایلتس و قبول ندارند و دانشگاههای امریکایی که هم آیلتس و هم تافل و قبول دارند معمولا نمره مینیمم برای تافل کمتر از ایلتس هست ( اگر بخواهیم هر دورو معادل هم بکنیم) اگر هدف امریکا هست به نظر من باید تافل امتحان داد.

طبق بررسی ای تی اس 80% دانشگاه های آمریکا تافل ترجیح می دهند که بخش کمی از اونها ایلتس قبول ندارند ولی اکثرا دو ازمون می پذیرند ولی در مقیاس نمره برای تافل شرایط بهتری می گذارند. یک تعداد قلیلی از دانشگاه ها هم برای ایلتس شرایط بهتری قائل می شوند.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
24-11-2013, 01:59 AM
به نظرم به اون صورت هم غلیظ صحبت نمی‌کنند و فردی که با هر نوع لحجه انگلیسی آشنایی داشته باشه اونها رو متوجه میشه. من به پیوست برای نمونه فایل صوتی یکی از بخش‌های شنیداری آیلتس رو گذاشتم که می‌تونید گوش کنید و خودتون به طور عملی یک معیاری از نوع لحجه آیلتس داشته باشید.

بخش شنیداری آیلتس از ۴ بخش تشکیل شده که هر کدوم دارای ۱۰ پرسش هستند (در مجموع ۴۰ پرسش) و نمره منفی هم ندارد. در نتیجه هیچ پرسشی رو بدون پاسخ نگذارید. فایل پیوست در واقع مربوط به ۱۰ پرسش اول هست. تنها نکته منفی این بخش آیلتس٬ دیکته واژگان هست که غلط منظور می‌شوند و به همین دلیل می‌بایست قبل از امتحان کمی روی دیکته خودتون کار کنید.

با توجه به اینکه هدفتون آمریکا نیست آیلتس انتخاب مناسب‌تری هست چون در دانشگاه‌های کشورهایی به غیر از آمریکا به طور معمول آیلتس بیشتر رایح هست.

فایل‌های پیوست
.mp3   Track01.mp3 (اندازه 6.99 MB / تعداد دانلود: 723)
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین hossein.inen
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

24-11-2013, 11:55 AM
M!KE عزیز
ممنون از راهنماییت. من فایل رو که گوش کردم اونقدر تفاوت در لهجه ها وجود نداشت که ملاک امتحان بشه و به نظر من همون مقصد، باید نوع امتحان رو تعیین کنه و بعد برای اون خوند. البته که به نظر من تافل نسبت به آیلتس پیچیده تر هست
نقل قول  

آفلاین dariush53
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
10-12-2013, 04:00 PM
من از بررسی 200 دانشگاههای آمریکا تو رشته مکانیک به نتایج زیر رسیدم:

1- تقریبا 20% دانشگاههای امریکا هنوز آیلتسو قبول ندارند ضمنا دانشگاهی که آیلتس رو قبول دارند، تافل و تو اولویت قرار میدن.
2- معادل سازی نمرات آیلتس و تافل تو امریکا خیلی نامردی هست، مثلا یه دانشگاه بود واسه تاقل مینیمم 80 گذاشته بود درصورتی که واسه آیلتس 7 می خواست!!!
3- آیلتس تو ایران معمولا سلیقه ای صحیح میشه مخصوصا رایتینگ که جدیدا افتضاح نمره میدن.
4- ریپورت تافل خیلی راحتر هست. 
5-دوستان عزیز گره ای که با دست باز میشه چرا با دندان!!  ( آپلای  برای تحصیل: تافل، مهاجرت: آیلتس)
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
10-12-2013, 04:03 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-12-2013, 04:03 PM توسط Torkan.)
(10-12-2013, 04:00 PM)'dariush53' نوشته: من از بررسی 200 دانشگاههای آمریکا تو رشته مکانیک به نتایج زیر رسیدم:
1- تقریبا 20% دانشگاههای امریکا هنوز آیلتسو قبول ندارند ضمنا دانشگاهی که آیلتس رو قبول دارند، تافل و تو اولویت قرار میدن.
2- معادل سازی نمرات آیلتس و تافل تو امریکا خیلی نامردی هست، مثلا یه دانشگاه بود واسه تاقل مینیمم 80 گذاشته بود درصورتی که واسه آیلتس 7 می خواست!!!
3- آیلتس تو ایران معمولا سلیقه ای صحیح میشه مخصوصا رایتینگ که جدیدا افتضاح نمره میدن.
4- ریپورت تافل خیلی راحتر هست. 
5-دوستان عزیز گره ای که با دست باز میشه چرا با دندان!!  ( آپلای  برای تحصیل: تافل، مهاجرت: آیلتس)

دقیقا درست گفتید
از سر ما که گذشته ولی کلا و به خصوص واسه امریکا و به خصوص باز برای رشته های فنی تافل بسیار بهتر هستش هم از نظر آموزشی هم از نظر امتحانیش که واقعا به نظر من خیلی خوب اصلاح میشه. یعنی درست حسابی اصلاح میشه.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (30): « قبلی 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... 30 بعدی »