عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها انتخاب بین IELTS و TOEFL

صفحه‌ها (30): « قبلی 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... 30 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.73 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
انتخاب بین IELTS و TOEFL
آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 8
17-10-2013, 10:21 AM (آخرین تغییر در ارسال: 17-10-2013, 10:23 AM توسط Simon2007.)
(17-10-2013, 02:28 AM)'mohabat' نوشته: تقریباً تمام پستهای این تاپیکو خوندم ولی نمیشه به راحتی تصمیم گرفت، چرا که کشور مقصد معلوم نیست، منظورم اینه که به عنوان مثال ممکنه آمریکا، کانادا و استرالیا تو برنامه اپلای داشته باشی اونوقت تصمیم گیری سخت میشه!
از طرفی هر کدوم از این آزمونها مزایا و معایب خاص خودشو داره! تا جایی که من از این مطالب برداشت کردم، سطح زبان نه چندان خوب آیلتس و برای زبان خوب تافل بهتره، در آیلتس رایتینگ و ریدینگ سخته در تافل اسپیکینگ و تاحدودی لیسینینگ!
از طرفی در تافل لیسینینگ قوی نقش اساسی رو بازی میکنه چرا که بجز ریدینگ در تمام بخشها این مهارت لازمه!
منتها من احساس میکنم که چون نمره آیلتس نوسان بیشتری داره هر تغییر مساویست با نیم نمره، پس تافل ریسکش کمتره!
من با توجه به لینیکی که دوستمون Charming در خصوص تبدیل نمرات گذاشته بود نمرات معادل هردو آزمون رو تبدیل کردم که نتیجه زیر ظاهر شد:
117-120 ----> 9
115-116----->8.5
110-114----->8
102-109----->7.5
93-101------>7
79-92------->6.5
60-78------->6
من باید در کنار این آزمونا، GMAT هم بخونم، زبانم هم بد نیست، متوسط به بالا البته الان دارم فشرده کلاس میرم و اگه بخوام مقایسه کنم با کتابای اینترچنج تا 4 ماه دیگه سطح ادونس هم تموم میشه، کتابای 504، اسنشال بارونز، و 1100 رو هم کامل خوندم. یکسال هم وقت دارم، منتها من یه مقدار لیسینینگم ضعیفه که باید زیاد کار کنم، ولی رو بقیه تقریبا مشکلی ندارم میشه تو این زمانی که دارم تقویت کنم. 
من نظرم اینه که چون بالا پایین شدن نمره در تافل خیلی کمتره تا آیلتس، تافل بهتره نظر شما دوستان چیه؟ چون بعضی معتقدند که آیلتس خصوصا تو رایتینگ و اسپیکینگ سلیقه ای میشه و تو ایران هم خیلی بد نمره میدن!
به نظر شما با این شرایط کدوم آزمون بهتره؟
ممنون از راهنمایی دوستان

به جمع بندي خوب و كاملي رسيديد. تنها موردي كه شما رو به سمت يكي سوق ميده و نه ديگري ضعفهاي شما در يك مهارت خاصه. شما صراحتا گفتيد ليسنينگتون ضعيفه لذا 3 بخش تافلتون (ليسنينگ كه اين روزها كمي زيركانه تر مورد آزمون قرار ميگيره- اسپيكينگتون- رايتينگتون) در معرض خطر قرار ميگيره. سليقه ي افراد در آيلتس عمدتا در 0.5 نمره است مگر اينكه يا آزمون گيرنده يا شما موردتون خاص باشه. من به شما قويا توصيه ميكنم اگر ليسنينگ رو در بازه ي زماني مشخصي بهبود نميديد سمت تافل نريد. اما اگر اين مورد تو برنامه است خيلي هم خوبه چون شرايط برگزاريش فكر ميكنم نسبت به آيلتس قابل دسترس تره.فقط مورد ديگه كه در تافل مد نظره عملكرد شما تحت زمانبنديه Tight و تحت استرس روبرو بودن با يك كامپيوتر براي اسپيكينگ. اگر زمان هاي كوتاه رو عملكرد و تمركز شما اثر مخرب ميزاره تافل گزينه ي مناسبي نيست. اينها نظر شخصيه بنده است و نهايتا شما خودتون هستيد كه ميتونيد با بررسي و ديد باز انتخاب كنيد. 
شادزي
[img]images/smilies/smile.gif[/img] 
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین Moona
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
25-10-2013, 08:22 PM
سلام 
نظر منم دقیقا همین نظر دوستمون هستش .Listening ضعیف واسه آزمون TOEFL مشکل سازه،چون موضوع رایتینگ واسپیکینگ برای شما قرائت میشه ....منم دقیقا همین مشکل رو داشتم وبا اینک مقصدم امریکاست ولی به دلیل ضعف در مهارت Listening آزمون IELTS رو انتخاب کردم .ولی متاسفانه دانشگاه مورد نظر من در امریکا تنها مدرک مورد تایید خودش رو TOEFL  معرفی کرده....نمی دونم میشه از طریق مکاتبه باهاشون کنار اومد یا خیر؟
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

26-10-2013, 10:16 AM
(25-10-2013, 08:22 PM)'Moona' نوشته: سلام 
نظر منم دقیقا همین نظر دوستمون هستش .Listening ضعیف واسه آزمون TOEFL مشکل سازه،چون موضوع رایتینگ واسپیکینگ برای شما قرائت میشه ....منم دقیقا همین مشکل رو داشتم وبا اینک مقصدم امریکاست ولی به دلیل ضعف در مهارت Listening آزمون IELTS رو انتخاب کردم .ولی متاسفانه دانشگاه مورد نظر من در امریکا تنها مدرک مورد تایید خودش رو TOEFL  معرفی کرده....نمی دونم میشه از طریق مکاتبه باهاشون کنار اومد یا خیر؟

احتمالش هست. به نظر من حتماً باهاشون مکاتبه کنید. الان دانشگاه هایی که فقط تافل رو قبول کنند نسبت به گذشته خیلی کم شده.

نقل قول  

آفلاین siavash_2210
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
17-11-2013, 12:38 PM
دوستان سلام من میخواستم TOEFL iBT ثبت نام کنم واسه اپلای کانادا و آمریکا که یکی از آشناهامون گفت وقتی IELTS هست چرا TOEFL ؟ آیلتس بهتره به روز تره و اینا..واقعا منو تو شک انداخت.
حالا به نظرتون کدوم آزمون رو ثبت نام کنم؟ تافل یا آیلتس؟
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
17-11-2013, 12:56 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-11-2013, 12:58 PM توسط M1KE.)
اغلب دانشگاه‌های کانادا و آمریکا هر دوی این مدرک‌ها را قبول دارند (آیلتس آکادمیک و نه جنرال) و در نتیجه بیشتر به این بستگی داره که شما با ساختار کدوم یک از این آزمون‌ها راحت‌تر باشید و بتونید نمره بهتری بیاورید.

شخصا فکر می‌کنم قسمت‌های خواندن (درک مطلب) و نوشتاری این دو تفاوت زیادی با هم ندارند. ولی قسمت شنیداری آیلتس (به دلیل غلط منظور کردن غلط‌های املایی و مواردی از این دست) و قسمت گفتاری تافل (به دلیل یک نفره بودن مکالمه و نبود طرف دومی که با شما صحبت کند و همین طور کوتاه بودن مدت زمان مکالمه‌ها) کمی غیر استاندارد هستند.

اینطور که در سایت دانشگاه‌ها دیدم معمولا آیلتس آکادمیک ۷ ٬ ۶/۵ و ۶ را به ترتیب معادل تافل ۱۰۰ ٬ ۹۰ و ۸۰ در نظر می‌گیرند. البته در برخی دانشگاه‌ها ممکن هست کمی متفاوت باشد و به همین دلیل می‌بایست سایت‌شان را کنترل کنید.

این تاپیک را هم نگاه کنید بد نیست: انتخاب بین IELTS و TOEFL
(17-11-2013, 12:38 PM)'siavash_2210' نوشته: دوستان سلام من میخواستم TOEFL iBT ثبت نام کنم واسه اپلای کانادا و آمریکا که یکی از آشناهامون گفت وقتی IELTS هست چرا TOEFL ؟ آیلتس بهتره به روز تره و اینا..واقعا منو تو شک انداخت.
حالا به نظرتون کدوم آزمون رو ثبت نام کنم؟ تافل یا آیلتس؟

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین H3NGAM3H
**
نقل قول

18-11-2013, 11:32 AM
سلام دوستان

من لیسانس آی تی دارم و امسال دارم برای کنکور ارشد خودمو آماده میکنم . خدا بخواد سال دیگه این موقع دانشجوی ارشدم

از الان به فکر اپلای هستم . مطالب فروم رو کم و بیش مطالعه کردم
فقط سوالی که برای من پیش اومد اینه که من برای آزمون زبان برای تافل سرمایه گذاری کنم یا آیلس؟
با توجه به اینکه نظرم بیشتر روی دانشگاه های امریکاس . 
امریکا فقط تافل رو میپذیره ؟ یا آیلس هم میتونه جوابگو باشه ؟

نقل قول  

آفلاین mahnaz103
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
18-11-2013, 12:05 PM (آخرین تغییر در ارسال: 18-11-2013, 12:06 PM توسط mahnaz103.)
(18-11-2013, 11:32 AM)'H3NGAM3H' نوشته: سلام دوستان
من لیسانس آی تی دارم و امسال دارم برای کنکور ارشد خودمو آماده میکنم . خدا بخواد سال دیگه این موقع دانشجوی ارشدم
فقط سوالی که برای من پیش اومد اینه که من برای آزمون زبان برای تافل سرمایه گذاری کنم یا آیلس؟

سلام 
هردو رو قبول داره .به سایت دانشگاه ها هم سر بزنید میبینید که چه نمره ای رو براشون درنظر گرفتند .اما اکثرا کسایی که میخوان امریکا اقدام کنند ، تافل شرکت میکنند.(دوستای من که تافل شرکت کردند البته یکیشون هم آیلتس)البته بستگی داره شما با کدوم امتحان راحت تر باشید و کدوم رو بهتر بتونید نمره بیارید.به نظرم مطالعه کنید پست هایی که مربوط به این دو امتحانه و تفاوت هایی که براشون گفته شده رو بدونید .بعد تصمیم بگیرید .البته با توجه به اینکه شما تا اپلای خیلی فرصت دارید مطمئنا اگر وقت بزارید دیگه فرقی نمیکنه کدوم رو شرکت کنید چون ایشالله نمره ی خوبی خواهید گرفت .
برای امریکا جی آر ایی هم لازمه .....
انشالله موفق باشید Smile

گاهی باید سکوت کرد و به زندگی از یه دریچه بالاتر نگاه کرد و لبخند زد.....
نقل قول  

آفلاین H3NGAM3H
**
نقل قول

18-11-2013, 12:16 PM
(18-11-2013, 12:05 PM)'mahnaz103' نوشته:
سلام 
هردو رو قبول داره .به سایت دانشگاه ها هم سر بزنید میبینید که چه نمره ای رو براشون درنظر گرفتند .اما اکثرا کسایی که میخوان امریکا اقدام کنند ، تافل شرکت میکنند.(دوستای من که تافل شرکت کردند البته یکیشون هم آیلتس)البته بستگی داره شما با کدوم امتحان راحت تر باشید و کدوم رو بهتر بتونید نمره بیارید.به نظرم مطالعه کنید پست هایی که مربوط به این دو امتحانه و تفاوت هایی که براشون گفته شده رو بدونید .بعد تصمیم بگیرید .البته با توجه به اینکه شما تا اپلای خیلی فرصت دارید مطمئنا اگر وقت بزارید دیگه فرقی نمیکنه کدوم رو شرکت کنید چون ایشالله نمره ی خوبی خواهید گرفت .
برای امریکا جی آر ایی هم لازمه .....
انشالله موفق باشید Smile

مرسی از توضیح خوبت
راستش میخواستم آزمونی رو بدم که شانس پذیرش توی دانشگاه های اروپایی هم داشته باشم . از این لحاظ پرسیدم و با توجه به وقتی که دارم  از بعد کنکورم روی این موارد سرمایه گذاری کنم 

الان هم داشتم در مورد GRE تحقیق میکردم :پی

نقل قول  

آفلاین mahnaz103
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 5
18-11-2013, 12:30 PM
(18-11-2013, 12:16 PM)'H3NGAM3H' نوشته:
مرسی از توضیح خوبت
راستش میخواستم آزمونی رو بدم که شانس پذیرش توی دانشگاه های اروپایی هم داشته باشم . از این لحاظ پرسیدم و با توجه به وقتی که دارم  از بعد کنکورم روی این موارد سرمایه گذاری کنم 
الان هم داشتم در مورد GRE تحقیق میکردم :پی

مشکلی نیست ، اروپا هم تافل رو قبول داره ...اما تفاوت بیشتر در اینه که مثلا کسی تافل شرکت میکنه برای آمادگی برای اون ، لهجه ی امریکن تمرین میکنه اما کسی که آیلتس شرکت میکنه ، رو لهجه ی بریتیش سرمایه گذاری میکنه....

گاهی باید سکوت کرد و به زندگی از یه دریچه بالاتر نگاه کرد و لبخند زد.....
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

18-11-2013, 08:38 PM
(18-11-2013, 11:32 AM)'H3NGAM3H' نوشته: سلام دوستان

اكثر دانشگاه ها هر دو رو قبول دارن اما حتما خودتونم چك كنيد ممكنه استثنا هم باشه. اگر هدفتون آمريكاست من مطلقا تافل رو توصيه مي كنم. چون شما رو با جريان زندگي دانشجويي در آمريكا در كنار زبان آشنا ميكنه. 
شادزي[img]images/smilies/smile.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (30): « قبلی 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... 30 بعدی »