عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها انتخاب بین IELTS و TOEFL

صفحه‌ها (30): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 30 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.73 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
انتخاب بین IELTS و TOEFL
آفلاین mehdana
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
01-04-2012, 12:24 AM
درود
من 1-سطح زبانم متوسطه2- تا شهریور باید آماده امتحان باشم3- واسه امریکا میخوام اپلای کنم( تمام دانشگاههایی که میخوام اپلای کنم همTOEFL و همIELTS رو قبول دارن واسه هر دو مینیمم تعیین کردند)4- میخوام و دارم سعی میکنم که نمره خوبی واسه زبان بیارم چون باید نمره زبانم خوب شه
خیلی ها میگن چون واسه امریکا میخوای پس بهتره تافل بدی، اما من 1 ماه کلاس تافل رفتم و نصفه ولش کردم بعد تصمیم گرفتم آیلتس بخونم چون فکر میکنم آیلتس آسونتر از تافل باشه، ولی نمیخوام شانس پذیرشم پایین بیاد اگه واقعا واسه امریکا تافل ارجعیت داره.......... حالا موندم چیکار کنم تافل بخونم یا آیلتس!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول  

آفلاین Pink Floyd
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
01-04-2012, 12:37 AM
درود
یه سری چیزا هستند که واسشون دلیل و مردک رسمی وجود نداره و فقط بر اساس تجربه ی افراد هستش، یکی از اونا اینه که با دانش زبان معمولی گرفتن نمره آیلس ساده تر از آی بی تی هستش و اگر سطح زبان تون عالی هستش گرفتن نمره ی توپ در تافل ساده تره. بنظر من تافل سخته، من اصلا در مورد آیلس اطلاعات ریز ندارم، من چند تا از دوستام شیفت دادن به آیلس و نمره های مینیمم رو راحت بدست آوردن. البته شما به این نوشته اکتفا نکن و از مدرسین آیلس حتما مشورت بگیر. ضمنا اگر دانشگاه هاتون هر دو رو قبول دارن هیچ کدوم بر دیگری ارجحیت ندارن پس تو این زمینه خیالت راحت باشه.
:Thomas Hobbes
lupus est homo homini
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

01-04-2012, 12:51 AM
(01-04-2012, 12:24 AM)mehdana نوشته: درود
من 1-سطح زبانم متوسطه2- تا شهریور باید آماده امتحان باشم3- واسه امریکا میخوام اپلای کنم( تمام دانشگاههایی که میخوام اپلای کنم همTOEFL و همIELTS رو قبول دارن واسه هر دو مینیمم تعیین کردند)4- میخوام و دارم سعی میکنم که نمره خوبی واسه زبان بیارم چون باید نمره زبانم خوب شه
خیلی ها میگن چون واسه امریکا میخوای پس بهتره تافل بدی، اما من 1 ماه کلاس تافل رفتم و نصفه ولش کردم بعد تصمیم گرفتم آیلتس بخونم چون فکر میکنم آیلتس آسونتر از تافل باشه، ولی نمیخوام شانس پذیرشم پایین بیاد اگه واقعا واسه امریکا تافل ارجعیت داره.......... حالا موندم چیکار کنم تافل بخونم یا آیلتس!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیزم pink floyd گفتنی رو گفت. فقط خواستم نکته ای رو بگم که فرض رو بزار که امتحان اول شاید شاید خراب شد. فرصت اولین امتحان بعد از امتحانی که ثبت نام کردی کی هستش؟؟ اینو حتما در نظر داشته باش. من از آیلتس خبر ندارم که چجوریاس.

نقل قول  

آفلاین fluid-mech
**
نقل قول

01-04-2012, 01:43 AM
(01-04-2012, 12:24 AM)mehdana نوشته: درود
به نظر من شما اول یک آزمون تولیموی سنجش بده ، که دوستان میگن شبیه PBT TOEFL هست تا ببینی چیکاره هستی. به نظر من PBT کمترین سواد را میطلبه چون speak نداره . راه دیگه هم اینه که ببینی تو کدوم مهارت ضعیف هستی و با توجه به مهارتهات و بررسی مهارت های مورد نیاز در ازمون های مختلف ، ازمون مورد نظر را انتخای کن.
ی راه دیگه که من توصیه میکنم اینه که هر 2 ازمون بدی و ریسک نکنی.البته اگه مورد خاصی نباشه

نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
01-04-2012, 02:02 AM
(01-04-2012, 01:43 AM)fluid-mech نوشته: به نظر من شما اول یک آزمون تولیموی سنجش بده ، که دوستان میگن شبیه PBT TOEFL هست تا ببینی چیکاره هستی. به نظر من PBT کمترین سواد را میطلبه چون speak نداره . راه دیگه هم اینه که ببینی تو کدوم مهارت ضعیف هستی و با توجه به مهارتهات و بررسی مهارت های مورد نیاز در ازمون های مختلف ، ازمون مورد نظر را انتخای کن.
ی راه دیگه که من توصیه میکنم اینه که هر 2 ازمون بدی و ریسک نکنی.البته اگه مورد خاصی نباشه
fluide-mech عزیز طبق اطلاعات داده شده در این تاپیک ،آخرین امتحان PBT به احتمال خیلی زیاد در اردیبهشت ماه خواهد بود.یعنی سرمایه گزاری بر روی آن اشتباه است.در ثانی،حسن iBT یا IELTS داشتن بخش Speaking است.
از طرفی امتحان کردن هر دو آزمون رو اصلا توصیه نمیکنم.Mehdana جان،بهتره شما برای هر دو آزمون sample test بزنی و ببینی با کدومشون راحت تری و با استیل کدوم یکی بیشتر مچ هستی.
موفق باشید

" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

آفلاین fluid-mech
**
نقل قول

01-04-2012, 02:09 AM (آخرین تغییر در ارسال: 01-04-2012, 02:12 AM توسط fluid-mech.)
(01-04-2012, 02:02 AM)Nasim67 نوشته: fluide-mech عزیز طبق اطلاعات داده شده در این تاپیک ،آخرین امتحان PBT به احتمال خیلی زیاد در اردیبهشت ماه خواهد بود.یعنی سرمایه گزاری بر روی آن اشتباه است.در ثانی،حسن iBT یا IELTS داشتن بخش Speaking است.
از طرفی امتحان کردن هر دو آزمون رو اصلا توصیه نمیکنم.Mehdana جان،بهتره شما برای هر دو آزمون sample test بزنی و ببینی با کدومشون راحت تری و با استیل کدوم یکی بیشتر مچ هستی.
موفق باشید
آخه دوستمون اشاره کرد که دانشگاهشون هر دو مدرک قبول داره.ما هم که نمیخایم خودمونو انیشتن جلوه بدیم و بگیم speaking عالیه(قول میدم تو آمریکا انقدر speaking قوی میشه که دیگه فارسی یادش بره).برا دوستمون هم پذیرش مهمه. ضمنا 3 ماه دیگه میتونه دوباره امتحان بده

نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

01-04-2012, 02:19 AM
یا روی آیلتس کار کنید یا روی تافل.مگه چقدر وقت دارید آخه؟اگر 4 سال،خوب برید جنرال انگلیش تا upper رو گرفتین تسلط کامل دارید به زبان و فقط میرین skillهای آیلتس و چند ماه میخونید و نمره حداقل 7 میگیرید اگر خوب خونده باشین کلا.و بعد همک تافل برید بازم بالای 90 میارین.ولی کسی که داره درس می خونه و کلاس زبانم میره و تازه تا شهریورم مدرک میخواد دیگه جای اینکارا رو نداره که!! یکی رو انتخاب کنید و برید کلاس.شمام که این سوالا رو می پرسید احتمالا وارد نیستین ،بهتره برنامه چند آموزشگاه بزرگ تهران رو ببینید و اینکه چقدر طول می کشن و ... همینطور برنامه آزمونها در ایران یا کشورهای همسایه.
سوالی بود در خدمتیم
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

01-04-2012, 02:22 AM (آخرین تغییر در ارسال: 01-04-2012, 03:58 AM توسط Nasim67.)
خوب ما هممون باید یه سطح نسبتا مناسبی از speaking داشته باشیم تا بتونیم اصلا پامونو بذاریم اون طرفSmile
pbt که دیگه برگزار نمیشه،پس نمیشه براش استار زد.میمونه تافل یا آیلتس دیگه!
درسته که 3 ماه بعدش میتونن امتحان بدن،اما این توجیه خوبی برای وقت گذاشتن روی هر دو آزمون نیست.چون همونطور که میدونید اینها تفاوتهایی با هم دارند.
بهتره که با یکی پیش برن.اگه نمرشون خوب شد که خب!بهتر!مابقی وقتشون رو برای سایر کارها تنظیم میکنن اگرم که فرضا نمره مطلوب کسب نشد،میتونن از تجربیات آرمون قبلی استفاده کنن و وقت رو برای رفع نقاط ضعف احتمالی و تقویت نقاط قوتشون بگذارن.
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

آفلاین mehdana
**
نقل قول

01-04-2012, 08:56 PM
مرسی از صحبتهاتون
اون دوستی که گفتند( ahmadpashaei) {شمام که این سوالا رو می پرسید احتمالا وارد نیستین}!!!!!!!!!!!!!!! من تو نوشته هام گفتم که یک ماه کلاس تافل رفتم یعنی به سیستم تافل ای بی تی آشنایی کامل دارم و بعد کنسل کردن کلاسم شروع به خوندن آیلتس کردم و به سیستم سوالات و آزمون آیلتس هم آشنایی دارم، و چون سطح زبانم متوسطه و با توجه به شرایطم ترجیح دادم آیلتس بخونم اما چون دوستام تو امریکا گفتند بهتره تافل امتحان بدی تو تصمیمم مردد شدم.
من چون دانشجوی تهران بودم از کلاسهای رسپینا، آریانپور، آفرینش و ایران مهر پرسجو کردم و تصمیم گرفتم آفرینش برم اما یه مدت بعد درسم تموم شد و به دلایلی ترجیح دادم برگردم خونه و اینجا درس بخونم چون اینجا وقت بیشتری واسه درس خوندن دارم اما متاسفانه توی شهرمون چیزی در مورد کلاسهای آیلتس نمیدونم و نمیدونم چجوری میتونم کلاس خوب پیدا کنم اینجا.......و این نگرانم میکنه
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

01-04-2012, 09:23 PM
(01-04-2012, 08:56 PM)mehdana نوشته: ...من چون دانشجوی تهران بودم از کلاسهای رسپینا، آریانپور، آفرینش و ایران مهر پرسجو کردم و تصمیم گرفتم آفرینش برم اما یه مدت بعد درسم تموم شد و به دلایلی ترجیح دادم برگردم خونه و اینجا درس بخونم چون اینجا وقت بیشتری واسه درس خوندن دارم اما متاسفانه توی شهرمون چیزی در مورد کلاسهای آیلتس نمیدونم و نمیدونم چجوری میتونم کلاس خوب پیدا کنم اینجا.......و این نگرانم میکنه...
خوب دوست من، شرایط من و شما اگر نگم 100% حداقل حدود 80% مشابه است (دانشجوی تهران > کلاس آمادگی TOEFL/IELTS > بازگشت به خونه > تعطیل بودن ملت(!) در مورد TOEFL/IELTS > سردرگمی شما)
راهی که من در پیش گرفتم اینه (البته من با توجه به پیشینه و تجربه ام، دارم برای iBT آماده می کنم خودم رو):
همه موارد مورد نیاز برای امتحان (Writing,Vocabulary,Reading و Listening) رو خودم کار دارم میکنم به جز Speaking...برای Speaking دارم سعی میکنم که کلاس مفیدی پیدا کنم، چون نمیشه جلوی آینه بایستم و با خود حرف بزنم! Wink
به نظر من، هر چقدر بیشتر صبر کنیم که کلاس مد نظر رو پیدا کنیم، وقت بیشتری رو از دست دادیم، به همین دلیل مواردی رو که به صورت Self study میشه پیگیری کرد و جلو برد، شروع باید کرد تا برای سایر موارد کلاس پیدا بشه.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (30): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 30 بعدی »