عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها انتخاب بین IELTS و TOEFL

صفحه‌ها (30): « قبلی 1 ... 23 24 25 26 27 28 29 30 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.73 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
انتخاب بین IELTS و TOEFL
آفلاین Lunatik
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
24-08-2015, 09:21 AM
سلام دوستان.

من یه مشکل بزرگی با انتخاب بین این دو آزمون دارم. چون فاصله ی بین مهارت هام به شدت زیاده. به طوری که توی مهارت های ریدینگ و لیسنینگ و رایتینگ در حد خیلی بالایی هستم به طوری که دیگه کلا کتاب فارسی نمیخونم و فیلم ها رو بدون زیرنویس کامل متوجه می شم و ... اما تو مهارت اسپیکینگ، به شدت ضعیف هستم. یعنی هرجا برای تعیین سطح میرم از اون جایی که تعیین سطح ها اغلب شفاهیه، لولم رو خیلی خیلی خیلیی پایین تر از چیزی که هست تشخیص میدن. حالا قصد دارم با شرکت کردن تو کلاس های مکالمه آزاد این مهارتم رو روش کار کنم اما با توجه به این شرایط، و همچنین این که من وقتی در مقابل یه آدم زنده بخوام انگلیسی صحبت کنم به شدت هول میشم، به نظرتون کدوم یکی از این آزمون ها برای من مناسب تره؟!
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
24-08-2015, 09:45 AM
(24-08-2015, 09:21 AM)Lunatik نوشته: سلام دوستان.

من یه مشکل بزرگی با انتخاب بین این دو آزمون دارم. چون فاصله ی بین مهارت هام به شدت زیاده. به طوری که توی مهارت های ریدینگ و لیسنینگ و رایتینگ در حد خیلی بالایی هستم به طوری که دیگه کلا کتاب فارسی نمیخونم و فیلم ها رو بدون زیرنویس کامل متوجه می شم و ... اما تو مهارت اسپیکینگ، به شدت ضعیف هستم. یعنی هرجا برای تعیین سطح میرم از اون جایی که تعیین سطح ها اغلب شفاهیه، لولم رو خیلی خیلی خیلیی پایین تر از چیزی که هست تشخیص میدن. حالا قصد دارم با شرکت کردن تو کلاس های مکالمه آزاد این مهارتم رو روش کار کنم اما با توجه به این شرایط، و همچنین این که من وقتی در مقابل یه آدم زنده بخوام انگلیسی صحبت کنم به شدت هول میشم، به نظرتون کدوم یکی از این آزمون ها برای من مناسب تره؟!

تافل آزمون مناسب تریه. speaking‌اش هم با تمرین قابل بهبوده و میشه گفت به جز دو سوال اول بقیش با تمرین کاملا درست میشه. writing‌ات هم عالیه؟ چون معمولا کسی که نوشتنش خوبه speaking‌اش هم خوبه. تو نیم ساعت میتونی یه متن ۴۰۰ کلمه ای خوب بنویسی؟ به هر حال اگه هر سه مهارتت خوبه speaking‌با تمرین درست میشه. نهایتا چند جلسه کلاس خصوصی ویژه تافل میری. Smile

نقل قول  

آفلاین Mahsa7069
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

13-09-2015, 02:43 PM
با سلام
با دانشگاهی که مکاتبه کردم ایلتس 8 و iBT 100 رو از من خواستن.گرفتن کدوم راحت تره؟
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
13-09-2015, 02:57 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-09-2015, 03:15 PM توسط Andre.)
(13-09-2015, 02:43 PM)Mahsa7069 نوشته: با سلام
با دانشگاهی که مکاتبه کردم ایلتس 8 و iBT 100 رو از من خواستن.گرفتن کدوم راحت تره؟

جواب این سوال کاملاً مشخصه. iBT 100!! فکر میکنم که بدونم کدوم دانشگاه مدنظرتونه. لطفاً Subskill ها رو هم چک کنید. گاهاً فراهم کردن مینیمم در بعضی از این Subskill ها خیلی سخت میشه. منظورم اینه که گاهاً در یکی از این مهارتها نمره بسیار بالایی میخان. مثلاً دانشگاهای مینیمم 7 رو برای IELTS به عنوان مینیمم قرار داده و در Speaking مینیمم 8 رو قرار داده. همیچین حالتی رو برای Writing هم در جای دیگه دیده بودم. در صورتی که وقتی معادل TOEFL رو نگاه میکردی، بسیار معقولانه تر به نظر میرسید.

به طور کلی تفاوت خاصی بین این دو آزمون من قائل نیستم به جز همان بحث Speaking که یکی با ممتحن و دیگری با یک ماشین هست. من تجربه هر دو آزمون رو دارم و عمدتاً با استناد بر این تجربه ، در موراد غیر این چنینی که در واقع یک گزینه جلوی شما گذاشته شده، من IELTS رو انتخاب میکنم.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین zaneti
**
نقل قول

25-09-2015, 08:53 PM (آخرین تغییر در ارسال: 25-09-2015, 09:34 PM توسط zaneti.)
درود 
با توجه به اینکه من زمانی حدود نه ماه برای گرفتن نمره از آیلس و یا تافل دارم با توجه به شرایط زیر نظرتون روی تمرکز روی کدام امتحان باشه بهتر هست
1 . هدفم بیشتر دانشگاه های اروپایی و آمریکا هست
2 . در بین مهارت ها به نظرم  به ترتیب از قوی به ضعیف این هست:
1) reading   
2 ) listening 
3 ) writing
4 ) speaking
3 . من در حال حاضر از بسته های جی 5 استفاده می کنم و بعد از این بسته بسته آیلس را که دارم می تونم شروع کنم حالا نظرتون این هست این روند را خودم ادامه بدم یا کلاس ؟ ( در صورت انتخاب کلاس اگر امکان باشد کرج در غیر این صورت تهران)
4 . یک مورد دیگر هم برای تردید به خاطر تعداد برگزاری این دو امتحان است انگار تافل بیشتر برگزار میشه تا آیلس درسته؟
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 9
26-09-2015, 12:01 AM
(25-09-2015, 08:53 PM)zaneti نوشته: درود 
با توجه به اینکه من زمانی حدود نه ماه برای گرفتن نمره از آیلس و یا تافل دارم با توجه به شرایط زیر نظرتون روی تمرکز روی کدام امتحان باشه بهتر هست
1 . هدفم بیشتر دانشگاه های اروپایی و آمریکا هست
2 . در بین مهارت ها به نظرم  به ترتیب از قوی به ضعیف این هست:
1) reading   
2 ) listening 
3 ) writing
4 ) speaking
3 . من در حال حاضر از بسته های جی 5 استفاده می کنم و بعد از این بسته بسته آیلس را که دارم می تونم شروع کنم حالا نظرتون این هست این روند را خودم ادامه بدم یا کلاس ؟ ( در صورت انتخاب کلاس اگر امکان باشد کرج در غیر این صورت تهران)
4 . یک مورد دیگر هم برای تردید به خاطر تعداد برگزاری این دو امتحان است انگار تافل بیشتر برگزار میشه تا آیلس درسته؟

به نظر من تفاوت عمده TOEFL با IELTS در مهارت Speaking آن هست در سایر موارد هر کدام برتری خاصی دارند که در اینجا به این موارد نمیپردازیم. در مورد سوالاتتون:
1- توجه کنید که در آمریکا نمراتی TOEFL و IELTS خواسته شده گاهاً متناسب نیستند مثلاً نمره 90 از TOEFL جلوی نمره 7 از IELTS گذاشته شده که میشه گفته گرفتن نمره 90 زمان آماده‌سازی کمتری نیاز دارد. لینک خود موسسه ETS در مورد مقایسه نمرات این دو آزمون.
2- به نظر من با وضعیت فعلی شما و زمانی که پیش رو دارید بهتره که کلاس برید تا کلیت کار دستتون بیاد و بعد بتونید بر اساس اونا آماده سازی صحیحی داشته باشید. البته منابع خودخوانی خوبی هم موجود هست که میتونید از اونا هم استفاده کنید. باید ببینید که با کلاس رفتن راحت ترید یا خودخوان پیش رفتن.
4- نظر شما در مورد TOEFL درسته. هم شهرهای بیشتری رو پوشش میده و هم اینکه ظرفیت خوبی برای آزمون غیر از ماههای نوامبر و دسامبر داره، اما آزمون IELTS هم در تهران هر دو هفته یکبار برگذار میشه و چندین موسسه هم فعالیت دارن. در شهرستانها که برنامه زمانی متفاوتی داره و این فاصله دو هفته ای در موردشون برقرار نیست.

اگر همانطوری که گفتید برای اروپا و آمریکا میخواهید اقدام کنید شاید انتخاب TOEFL هوشمندانه تر باشد. ولی این مورد هم در نظر بگیرید که در اروپا تقریباً فرقی بین نمرات این دو آزمون نیست و با همان روش توضیح داده شده تبدیلات صورت میگره. در مورد آمریکا هست که گاهاً این سیستم مقایسه متفاوت هست.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین fereshmeh
**
نقل قول

02-10-2015, 01:25 PM
با سلام
همسرم باید تا اول فوریه امتحان تافل یا ایلتس بده. شرطی که دانشگاه گزاشته اینه که تافل 80 یا ایلتس 6/5بیاره
پایه زبانش در حد اینترمدیت هست. زمان زیادی برا خوندن داره. به تظرتون کدوم راحتتره
اگه خصوصی با اقای اعلایی یا علیمحمدی بردارن در سه ماه میرسن به این نمره هامرسی
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
02-10-2015, 01:35 PM (آخرین تغییر در ارسال: 02-10-2015, 01:37 PM توسط blur.)
(02-10-2015, 01:25 PM)fereshmeh نوشته: با سلام
همسرم باید تا اول فوریه امتحان تافل یا ایلتس بده. شرطی که دانشگاه گزاشته اینه که تافل 80 یا ایلتس 6/5بیاره
پایه زبانش در حد اینترمدیت هست. زمان زیادی برا خوندن داره. به تظرتون کدوم راحتتره
اگه خصوصی با اقای اعلایی یا علیمحمدی بردارن در سه ماه میرسن به این نمره هامرسی

شما اگر  سه چهار صفحه از همین تاپیک رو بخونید دستتون میاد که تفاوت های دو آزمون چیه. تکرار مکررات نشه، به نظر من تافل 80 میتونه ساده تر از آیلتس 6.5 باشه. چون معمولا معادل آیلتس 6.5 در تافل، 90 هست البته باز بستگی به شخص داره که با کدوم راحت تره. اینکه در سه ماه میتونن این نمره رو بیارن یا نه، باز بستگی به شخص و تلاشش و همین طور دانش انگلیسی که از قبل داشتن، داره.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

19-10-2015, 02:16 AM
سلام دوستان میخوام بدونم من میخوام واسه المان یا هلند برای دو تا سه سال اینده اقدام کنم چون برادرم اونجاست میخوام بدونم زبان انگلیسی بدردم میخوره یا نه ؟
بنظرتون تافل بهتره یا ایلتس؟ممنون
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
19-10-2015, 07:38 AM
(19-10-2015, 02:16 AM)مهمان نوشته: سلام دوستان میخوام بدونم من میخوام واسه المان یا هلند برای دو تا سه سال اینده اقدام کنم چون برادرم اونجاست میخوام بدونم زبان انگلیسی بدردم میخوره یا نه ؟
بنظرتون تافل بهتره یا ایلتس؟ممنون

در کشورهای اروپایی بهتره روی IELTS تمرکز کنید(توصیه میشه) هرچند TOEFL هم مشکلی نداره.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (30): « قبلی 1 ... 23 24 25 26 27 28 29 30 بعدی »