عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها انتخاب بین IELTS و TOEFL

صفحه‌ها (30): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 30 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.73 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
انتخاب بین IELTS و TOEFL
آفلاین mehdana
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
05-05-2012, 01:30 PM
سلام
من یه سوال داشتم اما جایی رو که باید سوالم رو میپرسیدم پیدا نکردم با توجه به اینکه در مورد تافل هستش گفتم اینجا مطرحش کنم....
میخواستم نظرتونو بدونم در مورد اینکه، کلاس تافل چه موسسه ای بهترینه؟
ممنونم
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
05-05-2012, 01:37 PM
(05-05-2012, 01:30 PM)mehdana نوشته: من یه سوال داشتم اما جایی رو که باید سوالم رو میپرسیدم پیدا نکردم با توجه به اینکه در مورد تافل هستش گفتم اینجا مطرحش کنم....
میخواستم نظرتونو بدونم در مورد اینکه، کلاس تافل چه موسسه ای بهترینه؟
دوست خوبم، لطفا برای حفظ پیوستگی مطالب، قبل از ارسال سوال، با استفاده از ابزار جستجو، موارد مشابه سوال خود را جستجو کنید
میتونید سوال خودتون رو در این تاپیک مطرح کنید...
با تشکر Smile
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین rey2012
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-05-2012, 02:35 PM
با سلام می خواستم این سوال را از عزیزان بپرسم که اگه من آزمون تافل بدم می تونم تو دانشگاههای استرالیا یا اروپا استفاده کنم یا دوباره باید حتماً ازمون ایلتس بدم؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
10-05-2012, 07:03 PM
(10-05-2012, 02:35 PM)rey2012 نوشته: با سلام می خواستم این سوال را از عزیزان بپرسم که اگه من آزمون تافل بدم می تونم تو دانشگاههای استرالیا یا اروپا استفاده کنم یا دوباره باید حتماً ازمون ایلتس بدم؟
ضمن خوشامدگویی به شما جهت ورود به فروم خودتون دوست من [عکس: smile.gif]
بله، شما اگر آزمون TOEFL بدهید، نمره زبان شما مورد تائید دانشگاه های استرالیا و اروپا خواهد بود. ضمن اینکه میتونید لیست دانشگاه هایی که آزمون TOEFL رو میپذیرند از اینجا نگاه کنید.
هم چنین میتونید سوالات خودتون درباره سایر زمینه های پذیرش دارید، در این تاپیک بپرسید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
16-05-2012, 11:37 PM (آخرین تغییر در ارسال: 16-05-2012, 11:37 PM توسط ahmadpashaei.)
من یک آزمون تافل و یک آزمون آیلتس آزمایشی دادم و البته بدون اینکه کلاسهای اسکیل رو برای هردو بگذرونم! در مورد آیلتس شفاهی میدونستم چجوریه ولی تا حالا انجام نداده بودم و کاری براش نکرده بودم بنابر این غریبه تر از اونی بود که فکر می کردم. برای تافل هم باید بگم خسته کننده و طولانی بود و مطلقا چیزی نمیدونستم و توی همون تست TIPها رو میخوندم و به راهنمایی گوش میدادم!!(نوبره) در کل میخواستم ببینم به نظرم کدوم بهتره و به دلم میشینه. بعد از گذروندن هر دو آزمون به این تنایج رسیدم:
1- Listening: تافل آسونتر هست و کلا هم از نظر سطح سوالات و کلمات و هم از نظر توان تفکیک کلمات بهتر بودم با اینکه نمیدونستم چی به چیه بازم راحت تر بود برام. کلا زیاد سطحشون متفاوت نیست و نمره ها در یک سطح میشه تقریبا (از 40تا 25 درست زدم البته یک لحظه حواسم توسط برادرزادم پرت شد و دو سه تا رو از دست دادم ولی همینم میشه معادل 6 ) Idea
2- Reading: در آیلتس به جرات میگم کلمات مشکلتره و سوالاتم به طرز مشهودی سنگینترن. تو تافل مترادفم سوال میاد ولی تو آیلتس جدی چند سوال استنباطی سخت میاد (من از 40تا 26 درست زدم که معادل 6.5 میشه) Big Grin
3- Speaking: برای آیلتس از دوستم کمک گرفتم تلفنی و میدونم در حد همین 6 تا 6.5 هستم (همه آموزشگاه ها و مربیام گفتن 6.5 تا 7 ولی مکالمه عمومی رو دیدن نه آیلتس و گفتن باید روی خود بخشها کار کنی) البته بخش دوم نمره منو کم مینه و همینطور بخش3 ولی کمتر! در کل آشنایی نداشتم به انجامش. تمرین کنم و کلاس مکالمه هم برم میدونم میتونم به 7.5 برسم.
تافل به نظرم سخت تر اومد و آیلتس با اینکه مستقیم باید بحرفی با یک چشم آبی مو طلایی اجنبی و تازه بخش دوم و سومش ترسناک و سخته جدی، ولی بازم از تافل برام راحت تر اومد و بازم میگم اصلا تو تافل نمیدونستم الان باید چه کرد!!! در کل speaking تافل طبق تجربه من سخت تر بود
4- Writing: به نظرم بازم آیلتس به مراتب چشمگیریییی سخت تره!! بابا دوتا انشای خفن با زمان کم و بدون هیچ راهنمایی. در تافل اول یک متن گوش میدی و میتونی نت برداری بعد یک متن دیگه میخونی و بعد انشا نویسیت شروع میشه و تازه متنهاش برای من که که سبک بود و زمانبر نبود چندان.در ضمن در حین نوشتن هم میتونی از نت برداریت استفاده کنی و تازه متن رو هم سمت چپ ببینی!!!!!!!!!!! خداییش آیلتس خیلی وحشتناک تر بود.
نظر نهایی خودمو در پست بعدی میگم.
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

16-05-2012, 11:44 PM
نظر نهایی من بر طبق تجربه ای که داشتم:
آیلتس کلا امتحان سخت تری هست و در writing,reading به وضوح سنگین تره و Liatening هردو در یک سطح هست تقریبا ولی Speaking تافل از آیلتس سخت تره و نمیشه کتمان کرد.(البته نظر منه) در نتیجه آیلتس به نظرم امتحان سخت تری هست مخصوصا برای نمره های بالا که میدونید با داشتن هر غلط 0.5 نمره از انشا کم میشه!! و در نمره های بالای7 حتی با اشکالات punctuation هم 0.5 نمره کسر میشه!! در حالیکه در تافل نمره ها یکی یکی تغییر می کنه.البته من از نمره دهی تافل چیزی نمیدونما!
با همه این اوصاف من چون با متد آیلتس بار اومدم و با اینکه 7به بالا می خوام بازم میخوام آیلتس رو انتخاب کنم!!!!!!!! Cool
نقل قول  

آفلاین mehdi2012
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

18-05-2012, 01:52 AM
سلام.برا دکترا میخواستم از دانشگاههای ترکیه پذیرش بگیرم.به نظرتون امتحان تافل بدم بهتره یا آیلتس؟لطفا راهنماییم کنید
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
18-05-2012, 02:20 AM (آخرین تغییر در ارسال: 18-05-2012, 02:21 AM توسط Saeid.)
من چند تا دانشگاه معروف ترکیه رو نگاه کردم هم تافل رو قبول دارن و هم آیلتس. ولی بین این 2 تافل رو من توصیه میکنم. دلیلشم اینه که تو جداول برابریه نمره 79 تافل iBT معادل 6.5 آیلتس هستش و به نظر من آوردن تافل 79 راحتتر هستش. البته کلا نمره زبان بالایی نمیخان دانشگاهای ترکیه برا رشته های فنی و هر کدومو شرکت کنید نهایتا ضرر نمیکنید.
علاوه بر این نمیدونم خبر دارید با نه ولی اخیرا برگزاری آزمون آیلتس در ایران بارها با مشکل مواجه شده به اضافه اینکه نمره رایتینگ آیلتس در ایران یه مقدار با بدبینی داده میشه و اکثرا رایتنگ کمی میگیرن. من اکثریت دوستانی که برا ترکیه میخان اقدام کنن دیدم که تافل دادن. موفق باشید.
نقل قول  

آفلاین Hamidreza_ut
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
03-07-2012, 09:07 PM (آخرین تغییر در ارسال: 03-07-2012, 09:09 PM توسط Hamidreza_ut.)
سلام, دوستان..
من بعد از خوندن این تاپیک هم بازم بین انتخاب بین تافل iBT و ایلتس شک دارم, و از اونجایی که این روزها قصد شروع دارم تمایل دارم مطمئن شم و بعد شروع کنم.
ایلتس 6 دارم ولی مسئله من خود آزمون ها نیست خیلی, بیشتر ریپورت این آزمونها فکرم رو مشغول کرده.. تا اونجایی که من میدونم دوتا مرکز اصلی ایلتس یکی 50 و دیگری 15 هزارتومان هست هزینه ی ریپورتش + یه پست DHL که خوب اکثرا از همون پست برای ارسال سایر مدارکشون به همراه کارنامه به دانشگاه مقصد استفاده میکنن.. پس به نوعی هزینه پست حساب نمیشه. اما در مورد تافل 17 دلار هست بدون هزینه پست..

اما مشکل اینجاست که من دانشجوی دانشگاه تهران هستم, خود دانشگاه ریزنمره رو با مهر و موم میزاره تو پاکت و میشه سایر مدارکت رو همراهش فرستاد به دانشگاه مقصد.. من اگر بخوام ایلتس بدم باید دوبار هزینه پست DHL برای هر دانشگاه بدم. از طرفی نمیدونم ریز نمره رو از دانشگاه بفرستم یا خودم ترجمه کنم چون که دانشگاه تهران توی ریز نمراتش چندین غلط املایی داره که ممکنه من رو دچار دردسر کنه.

خیلی پیجیده شد ؟ دوستان راهنمایی کنن لطفا! با تشکر...
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
03-07-2012, 09:55 PM
سلام
انتخاب بین آزمون ها بسته به فاکتورهای مختلفیه. مثلا برای دانشگاه های آمریکا حتما باید در سایت دانشگاه نگاه کنین که آیلتس رو قبول داشته باشن. البته اکثریت شون آیلتس رو قبول میکنن ولی بعضی هاشون نه. پس مطمئن بشین از این مسئله.
در ضمن ایران آیلتس الان فعالیتش متوقف شده. قبلا که فعال بود و آزمون برگزار میکرد به این صورت بود که همراه کارنامه ها سایر مدارک رو میفرستاد. الان دین و دانش جای اون رو گرفته و نمیدونم اونجا هم به همین صورت هست یا نه. تهران آیلتس هم اجازه نمیده به همراه کارنامه سایر مدارک رو بفرستین. پس مسئله فرستادن مدارک به همراه نمره آزمون منتفیه اگر دین و دانش به این صورت نباشه.

شما با نوعه امتحان مشکلی ندارین؟ تجربه آزمون آیلتس رو که دارین. ولی تافل هم یکی دو نمونه حل کنین چون خیلی فرق میکنن این دوتا.
خیلی ها هستن که ریز نمرات دانشگاه تهران رو فرستادن و مشکلی نداشتن.

خیلی سخت نگیرین. بعد هم این که با دو سه بار حل کردن نمونه های امتحان ببینین کدوم براتون راحتتره.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (30): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 30 بعدی »