عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها انتخاب بین IELTS و TOEFL

صفحه‌ها (30): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 30 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.73 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
انتخاب بین IELTS و TOEFL
آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
23-04-2012, 10:18 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-04-2012, 10:24 PM توسط MaMi.)
(23-04-2012, 09:49 PM)مانا نوشته: ممنون هم از شما هم از نسیم عزیز، اما مشکل من یه چیز دیگه است، من پذیرش و دارم و دقیقا همون نمره را داشته باشم کارم راه میوفته. بالاتر از اون نمی خوام حالا اگه هم بیشتر شد که دیگه چه بهتر Big Grin
من حرف یکی از دوستان عزیزم Pink Floyd رو نقل میکنم برای شما:
- با سطح زبان متوسط، کسب نمره متوسط (6 تا 6.5) در IELTS راحت تر از iBT است
- با سطح زبان عالی، کسب نمره بالا (90 به بالا) در iBT راحت تر از کسب نمره بالا (7 به بالا) در IELTS است.
دیگه شما خودت باید به قول گفتنی کلاهت رو قاضی کنی و ببینی که سطح زبانت به کدوم میخوره (رو راست) و از پس کدوم میتونی بر بیا
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
23-04-2012, 10:49 PM
اگر شما پذیرش رو دارید و در واقع کسب مینیمم نمره برای شما کافی ست،پس منم با MaMi جان و بلطبع با پینک فلوید عزیز موافقم.کسب 6-6/30 ساده تر از 80-85 iBT است.
تا تیر که خودتون فرمودید میتونید با خوب خوندن و برنامه ریزی دقیق این نمره رو کسب کنید.

در اینجا میتوانید تمام اطلاعات لازم برای آمادگی در این آزمون رو بدست بیارید.
موفق باشید
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

آفلاین mehdana
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
03-05-2012, 05:23 PM
سلام
به نظر شما گرفتن نمرهibt 87 سختتره یا 7 IELTS ؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

03-05-2012, 05:30 PM (آخرین تغییر در ارسال: 03-05-2012, 05:30 PM توسط MaMi.)
(03-05-2012, 05:23 PM)mehdana نوشته: به نظر شما گرفتن نمرهibt 87 سختتره یا 7 IELTS ؟
دوست خوب من، در همین صفحه چند ارسال بالاتر، جواب سوال شما داده شده است...پاسخ به این سوال به مقدار بسیار زیادی به سطح زبان شما بستگی مستقیم داره.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

03-05-2012, 05:49 PM
(03-05-2012, 05:23 PM)mehdana نوشته: سلام
به نظر شما گرفتن نمرهibt 87 سختتره یا 7 IELTS ؟

آیلتس 7 گرفتنش سخت تر هست. بر اساس تجربه و مشاهداتم تو اکثر دانشگاه ها آیلتس 7 معادل تافل iBT حدود 95 تا 100 هست.

نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

03-05-2012, 09:41 PM
من موندم سر انتخاب آیلتس و تافل! آخه 7.5 میخوام و میگین آیلتس سخت تره و حرفتونم منطقیه.در ضمن هدفم آمریکا و کاناداست اگر نشد اسکاندیناوی. دارم general رو دوباره ادامه میدم و البته تا رفتنم اصلا قطعش نخواهم کرد.پیش آیلتسهای سفیر تا آخرش رفتم.ولی اسکیل نرفتم هنوز! نمیدونم خوندن برای کدوم راحت تره؟ آیلتس رو که میشناسم و منابعش خیلی زیاده و پر دردسره.تافلم همینه؟ چه راهی پیشنهاد میدین؟آخه باید در همین ایام نمایشگاه خرید کنم.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین bzz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

03-05-2012, 09:45 PM
1 نظر درمورد کلاس ایلس سفیر منم کلش و رفتم و اسکیل هاشم رفتم فقط 1 استاد خوب داره اونم ابراهیمی . البته نمیدونم شما کدوم شعبه اشو میرین من قلهک و رفتم بقیه اشون به درد نمیخورن
به نظرم اسکیل هاتونو 1 جا دیگه برید
البته من الان دارم تافل میخونم ایلس و ول کردمSmile
هوشم نه چنان است تلاشم آنچنان است
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

04-05-2012, 10:45 AM
(03-05-2012, 09:41 PM)ahmadpashaei نوشته: من موندم سر انتخاب آیلتس و تافل! آخه 7.5 میخوام و میگین آیلتس سخت تره و حرفتونم منطقیه.در ضمن هدفم آمریکا و کاناداست اگر نشد اسکاندیناوی. دارم general رو دوباره ادامه میدم و البته تا رفتنم اصلا قطعش نخواهم کرد.پیش آیلتسهای سفیر تا آخرش رفتم.ولی اسکیل نرفتم هنوز! نمیدونم خوندن برای کدوم راحت تره؟ آیلتس رو که میشناسم و منابعش خیلی زیاده و پر دردسره.تافلم همینه؟ چه راهی پیشنهاد میدین؟آخه باید در همین ایام نمایشگاه خرید کنم.
شما چه نمره ای برای تافل مد نظرتون هست؟

نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

04-05-2012, 11:28 PM
(04-05-2012, 10:45 AM)Pejman نوشته: شما چه نمره ای برای تافل مد نظرتون هست؟
با سلام
خوب مساوی آیلتس 7.5 میشه تافل بالای 103. من با کمتر از این میترسم برم اونجا هیچی نفهمم Angry
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
04-05-2012, 11:38 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-05-2012, 11:46 PM توسط amirhossein.gh.)
به نظر من وجود این تاپیک هیچ هدف خاصی نداره
فقط داره توش بحث میشه !
من به عنوان کسی که چندین ساله زبان میخونم با نظر علی موافقم :
اگه آیلتس 7 به بالا میخای ، باید خیلی تلاش کنی
این به ذات هرکسی بستگی داره با چه سیستمی راحت تره

لطفا دوستان از گذاشتن پست های بی ربط خودداری کنند.دیگه خسته کننده شده این موضوع . Sad

احمد جان شما که داری واسه آیلتس میخونی ! پس همینو لطفا ادامه بده ." فهمیدن" یا "نفهمیدن" شما در جامعه خارجی به این تاپیک ربطی نداره
اینقدر راه ها میتونی بفهمی تافل برات بهتره یا آیلتس : از خوندن تجربیات هست تا کتاب های مرتبط و آزمون های مشابه سازی شده.
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (30): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 30 بعدی »