عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش راهنمای تحصیلی قبل از پذیرش v
1 2 بعدی »
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه

صفحه‌ها (87): « قبلی 1 ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... 87 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه
آفلاین Ahmad_742009
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-01-2015, 12:07 PM
سلام
من ورودی 93 دانشگاه آزاد هستم. میخواستم ببینم اگه از دانشگاه انصراف بدم و برای کنکور 94 ثبت نام کنم مشکلی برای نظام وظیفه پیش نمیاد ؟
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
19-01-2015, 12:24 PM
(19-01-2015, 12:07 PM)'Ahmad_742009' نوشته: سلام
من ورودی 93 دانشگاه آزاد هستم. میخواستم ببینم اگه از دانشگاه انصراف بدم و برای کنکور 94 ثبت نام کنم مشکلی برای نظام وظیفه پیش نمیاد ؟

با سلام 

اگه زیر 4 ترم انصراف بدبن میتونین واسه لیسانس دوباره اقدان کنین .
اگه دوستان دیگه هم اطلاع دارن بگن. 
با تشکر 
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

آفلاین soro0ush
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-01-2015, 06:28 AM
با سلام و خسته نباشید.
من دانشجوی ترم 6 مکانیک ماشین های کشاورزی دوره روزانه پیوسته دانشگاه منابع طبیعی گرگان هستم.ورودی 91
میخواستم شرایط انصراف از دانشگاه رو بدونم. اگر من از دانشگاه انصراف بدم آیا میتونم در کنکور کارشناسی سال 94 یا 95 شرکت کنم؟ من معاف از سربازی نیستم. میتونم دوباره کنکور بدم یا باید برم سربازی؟ 
آیا میتونم انصراف بدم و برای ترم جدید در دانشگاه غیرانتفاعی یا آزاد یا .... برای دوره کارشناسی ثبت نام کنم یا مانعی وجود داره؟
با تشکر فراوان

نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
22-01-2015, 09:33 AM
(22-01-2015, 06:28 AM)soro0ush نوشته: با سلام و خسته نباشید.
من دانشجوی ترم 6 مکانیک ماشین های کشاورزی دوره روزانه پیوسته دانشگاه منابع طبیعی گرگان هستم.ورودی 91
میخواستم شرایط انصراف از دانشگاه رو بدونم. اگر من از دانشگاه انصراف بدم آیا میتونم در کنکور کارشناسی سال 94 یا 95 شرکت کنم؟ من معاف از سربازی نیستم. میتونم دوباره کنکور بدم یا باید برم سربازی؟ 
آیا میتونم انصراف بدم و برای ترم جدید در دانشگاه غیرانتفاعی یا آزاد یا .... برای دوره کارشناسی ثبت نام کنم یا مانعی وجود داره؟
با تشکر فراوان

با سلام . دوست من چون شما مشمول هستین و بالای ۴ ترم دانشگاه هستین.,بنابراین شما الزاما باید برید خدمت مقدس سربازی و همچنین دسگه نمیتونید سراسری بخونید برای لیسانس بعد از خدمت چون از سهمیه روزانه استفاده کردین .
با تشکر
نقل قول  

آفلاین pouna.system
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

Wink  30-01-2015, 07:03 AM
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان محترم...
من ورودی 86 دانشگاه آزاد اسلامی رشته کامپیوتر مقطع کاردانی بودم... متأسفانه به علت مشکلات خانوادگی و همچنین مشمولیت خدمت سرباز نتونستم تحصیلم رو به اتمام برسونم و در سال 91 انصراف دادم... الان خدمتم تمام شده و ازدواج کردم و قصد ادامه تحصیل رو دارم... (چون زنم خیلی گیر میده [img]images/smilies/biggrin.gif[/img])
آخرین وضعیت تحصیلیم در دانشگاه آزاد 2ترم مشروطی و معدل 10.75 بوده [img]images/smilies/blush.gif[/img]...
و الان دوتا تصمیم جلو پام هست و کلی سوال خیلی مهم برام پیش اومده که در 2 بخش مطرح میکنم...

1- بازگشت به تحصیل پس از انصراف: اگه دوباره بخوام به تحصیل برگردم شرایطی که در بالا توضیح دادم قابل پذیرشه از طرف دانشگاه؟ تکلیف معدل پایینم چی میشه و آیا تغییری میکنه؟ دروسی که با نمره زیره 12 قبول شدم تکلیفشون چیه؟ آیا نمرات پایین که قبل از انصرافم گرفتم بعد از بازگشت دوباره به تحصیل سره جاشونه و باید با معدل پایین 10.75 شروع کنم...[img]images/smilies/undecided.gif[/img]

2- کنکوره مجدد: آیا با شرایطی که در بالا توضیح دادم میتونم دوباره کنکور شرکت کنم؟ آیا متونم دوباره رشته کامپیوتر رو انتخاب کنم و در دانشگاه آزاد ، دانشگاه دولتی یا پیام نور  ادامه تحصیل بدم؟[img]images/smilies/undecided.gif[/img]

اگه توضیح جامع بدید ممنون میشم...
در آخر تشکر میکنم از کسانی که زحمت میکشن و به سوالات پاسخ میدن[img]images/smilies/heart.gif[/img]...
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
30-01-2015, 12:16 PM
(30-01-2015, 07:03 AM)'pouna.system' نوشته: با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان محترم...
من ورودی 86 دانشگاه آزاد اسلامی رشته کامپیوتر مقطع کاردانی بودم... متأسفانه به علت مشکلات خانوادگی و همچنین مشمولیت خدمت سرباز نتونستم تحصیلم رو به اتمام برسونم و در سال 91 انصراف دادم... الان خدمتم تمام شده و ازدواج کردم و قصد ادامه تحصیل رو دارم... (چون زنم خیلی گیر میده [img]images/smilies/biggrin.gif[/img])
آخرین وضعیت تحصیلیم در دانشگاه آزاد 2ترم مشروطی و معدل 10.75 بوده [img]images/smilies/blush.gif[/img]...
و الان دوتا تصمیم جلو پام هست و کلی سوال خیلی مهم برام پیش اومده که در 2 بخش مطرح میکنم...
1- بازگشت به تحصیل پس از انصراف: اگه دوباره بخوام به تحصیل برگردم شرایطی که در بالا توضیح دادم قابل پذیرشه از طرف دانشگاه؟ تکلیف معدل پایینم چی میشه و آیا تغییری میکنه؟ دروسی که با نمره زیره 12 قبول شدم تکلیفشون چیه؟ آیا نمرات پایین که قبل از انصرافم گرفتم بعد از بازگشت دوباره به تحصیل سره جاشونه و باید با معدل پایین 10.75 شروع کنم...[img]images/smilies/undecided.gif[/img]
2- کنکوره مجدد: آیا با شرایطی که در بالا توضیح دادم میتونم دوباره کنکور شرکت کنم؟ آیا متونم دوباره رشته کامپیوتر رو انتخاب کنم و در دانشگاه آزاد ، دانشگاه دولتی یا پیام نور  ادامه تحصیل بدم؟[img]images/smilies/undecided.gif[/img]
اگه توضیح جامع بدید ممنون میشم...
در آخر تشکر میکنم از کسانی که زحمت میکشن و به سوالات پاسخ میدن[img]images/smilies/heart.gif[/img]...

با سلام 
دوست عزیز به نظر من شما میتونین هر دو مورد را انجان بدید . البته شرایط اولی بسته سیاست دانشگاه داره که ایا میتونین از همون ترم دوباره شروع به تحصیل کنید یا نه که در موارد بسیار دیدم اتفاق میفته . و اما شما اگه دوباره کنکور بدین و قبول شین (دولتی - پیام نور - ازاد ) میتونین  تطبیق واحد بدبن که البته تطبیق واحد از ازاد به دولتی و پیام نور رو نمیدونم که میشه یا نه .

در کل شما میتونین کنکور سراسزی بدین و دولتی بخونین. 
پیشنهادم اینه با این وضعیت معدل اصلا به فکر دوباره از سر گرفتن و تطبیق واحد نباشین . همون بهتر که از اول بخونین . 
با تشکر 
نقل قول  

آفلاین مرتضی 72
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

31-01-2015, 02:31 PM
سلام وقت به خیر .... من دانشجوی رشته زیست شناسی دوره شبانه ترم 6 هستم می خواستم بدونم می تون تو کنکور سراسری 94 شرکت کنم ؟ و اگه  تو پزشکی قبول شم روزانه می خونم ؟ 
پیشاپیش از جواب هاتون ممنونم 
نقل قول  

آفلاین mohammad00ali
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-02-2015, 09:00 PM
با سلام حضور دوستان و کارشناسان محترم
من فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک هستم. قصد دارم برای در کنکور تجربی شرکت کنم و هدفم پزشکی است.چندتا سوال دارم.
1-آیا می توانم با دیپلم ریاضی در کنکور تجربی شرکت کنم؟
2-آیا در صورت قبولی در رشته پزشکی ، روزانه به حساب می آیم یا شبانه؟
ممنون می شوم پاسخ خود را به ایمیل زیر نیز ارسال فرمایید.
با تشکر فراوان
mohammad00ali@gmail.com
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 8
Smile  02-02-2015, 04:02 PM
(31-01-2015, 02:31 PM)'مرتضی 72' نوشته: سلام وقت به خیر .... من دانشجوی رشته زیست شناسی دوره شبانه ترم 6 هستم می خواستم بدونم می تون تو کنکور سراسری 94 شرکت کنم ؟ و اگه  تو پزشکی قبول شم روزانه می خونم ؟ 
پیشاپیش از جواب هاتون ممنونم 

سلام آقا مرتضی، به این سایت خوش اومدین
جواب شما مثبت هست و چون از امکانات تحصیل رایگان استفاده نکردین میتونید دوباره کنکور بدین و هر رشته ای اعم پزشکی و غیر پزشکی رو رایگان بخونید
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین bagher23
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

03-02-2015, 12:31 PM
سلام.من دانشجوى ترم چهار رشته مشاوره هستم که از اين چهار ترم دو ترمشو مرخصى بودم حالا ميخواستم بدونم ايا با توجه به اين که ميگن دانشجوى روزانه تا دو سال حق شرکت دوباره در کنکور رو نداره من ميتونم با انصراف از اين رشته امسال در کنکور 94 شرکت کنم ممنون ميشم اگه پاسخ بديد.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (87): « قبلی 1 ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... 87 بعدی »