عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش راهنمای تحصیلی قبل از پذیرش v
1 2 بعدی »
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه

صفحه‌ها (87): « قبلی 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 87 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه
آفلاین sahaaaaar
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
05-10-2014, 06:07 PM
(04-10-2014, 10:56 PM)'ahmadpashaei' نوشته:
سلام. خیلی ممنون
کارمندای سازمان سنجش چنین چیزی گفتن به شما؟ ولی اینا در خود سیستم پاسخگویی و همینطور دفترچه به صراحت گفتن که هرکس حق داره در هر مقطع یکبار از آموزش رایگان بهرمند بشه. شما اصلا یک مقطعم استفاده نکردین و دارین انصراف می دین که!! فقط برای اطمینان بیشتر بهتره تا اواسط آذر اون فرم انصراف انتهای دفترچه رو پر کنید و تحویل بدین اگر چه اون هم مال خود کارشناسی ها هست نه دانشجوی ارشد. شما الان دانشجوی ارشدین نه فارغ التحصیل ارشد و میتونید با انصراف از اینجا به رشته دیگه ای برید[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]

بله خود کارمندای سازمان سنجش گفتن. تو دفترچه کنکور امسال هم دقیقا این جمله قید شده بود: "دانش آموختگان مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته در صورت قبولی در مقاطع دکتری عمومی (پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی) صرفا قادر به تحصیل در شعب بین الملل هستند." به کارمند سازمان هم گفتم من که فارغ التحصیل نشدم از ارشد، گفت فرق نداره قبولی شما مد نظره که دوره ارشد روزانه قبول شدید و دانشجوی ارشد بودین! خودش هم گفت این قانون رو جدیدا امسال گذاشتن ممکنه سال بعد لغو بشه!!!!!! یعنی معذرت میخوام ولی "ثبــــات" سیستم آموزشی ما از پهنا تو حلقم!!! اصلا یه وضعیه!
خوب من کارشناسی هم روزانه بودم و ارشد هم روزانه که الان دیگه اخراجی شدم. اگه این برداشت من درست باشه و فقط بین الملل بتونم برم با اون شهریه های نجومی که داره!!! دانشگاه آزاد بهتره اینطوری....
نقل قول  

آفلاین mniaz
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

07-10-2014, 03:23 PM
سلام من فارغ التحصیل سال 74 کارشناسی ارشد معماری علم و صنعت هستم و در سال 77 در رشته کارشناسی ارشد ناپیوسته طراحی شهری دانشگاه تهران مشغول به تحصیل شدم که متاسفانه تمام نکردم .حالا برای انصراف و تسویه حساب اموزش دانشگاه میگه بایدبه دلیل تحصیل روزانه مجدد در مقطع ارشد شهریه پرداخت کنی !؟ ایا این درسته ؟ و استناد قانونی اون چیه؟
نقل قول  

آفلاین h.b
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-10-2014, 02:03 AM
سلام..من فارغ التحصیل رشته پرستاری هستم والان طرحم رو شرو کردم .میخواستم ببینم اگه در رشته های دکترای حرفه ای مثلا پزشکی بعد طرحم قبول بشم باید شهریه بدم یا نه؟شهریه اش چقدر است؟مرسی
نقل قول  

آفلاین stifler
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
13-10-2014, 07:58 AM (آخرین تغییر در ارسال: 13-10-2014, 07:59 AM توسط stifler.)
بله . باید شهریه بدید.

اگر کاردانی داشتید میتونستید بدون هیچ دردسری کنکور سراسری تجربی شرکت کنین و در صورت قبولی میرفتید برای پزشکی و ...

ولی تو خود دفترچه سنجش موقع ثبت نام نوشته که اون دسته از داوطلبینی که مدرک کارشناسی دارن و میخوان  سراسری شرکت کنن ، در صورت قبولی ، باید شهریه اون دوره ای که قبول شده ان رو بدن..

رجوع شود به سایت سنجش === > قسمت سراسری
نقل قول  

آفلاین shahab_balib
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

16-10-2014, 10:06 AM
سلام خواهشا جواب من رو بدید!!!! من 2 بار در سال های 92 و 93 کنکور دادم بار دوم سراسری روزانه رشته اقتصاد قم قبول شدم و الان ترم یک هستم آیا میتونم در دانشگاه آزاد نیم سال دوم رشته های دیگر مثل حسابداری و مدیریت بازرگانی شرکت کنم و بعد از ترم یک از دانشگاه خودم انصراف بدم و اون رشته ها رو برم؟ مشکلی پیش نمیاد؟ قوانینش چجوریه؟ چکاری باید بکنم؟ خواهشا جواب بدید، email: shahabrad021@gmail.com
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
Rainbow  16-10-2014, 12:54 PM
(07-10-2014, 03:23 PM)'mniaz' نوشته: سلام من فارغ التحصیل سال 74 کارشناسی ارشد معماری علم و صنعت هستم و در سال 77 در رشته کارشناسی ارشد ناپیوسته طراحی شهری دانشگاه تهران مشغول به تحصیل شدم که متاسفانه تمام نکردم .حالا برای انصراف و تسویه حساب اموزش دانشگاه میگه بایدبه دلیل تحصیل روزانه مجدد در مقطع ارشد شهریه پرداخت کنی !؟ ایا این درسته ؟ و استناد قانونی اون چیه؟

بله درسته.شما یکبار تا ارشد از مزایای تحصیل روزانه رایگان بهره مند بودین. 
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین mojtabagh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

18-10-2014, 05:36 PM
با سلام

من فارغ التحصیل مهندسی منابع طبیعی سال 90 از دانشگاه دولتی (روزانه) هستم. معدل من 16.50 بوده اما به ادامه در این رشته اصلا علاقه ای ندارم . توی 3 سال بعد از فارغ التحیلی مشغول به کار بودم اما میخواهم دوباره کنکور سراسری بدهم و رشته دندانپزشکی روزانه قبول بشم که شهریه پرداخت نکنم. تنها چیزی که مانع من میشه میزان شهریه هست که باید توی این دوره پرداخت کنم چون قبلا یکبار از سهمیه روزانه استفاده کردم. ایا راهی وجود نداره که پرداخت نکنم. مثلا مدرک قبلی خود را بخرم یا بقولی آزاد کنم ... اصلا نمیدونم باید چیکار کنم. به نظر شما بهترین راه حل چیه که شهریه پرداخت نکنم ایا راهی وجود دارد یانه؟ اگر راهی وجود ندارد میزان شهریه رشته دندانپزشکی در هر ترم چقدر است و به چه عواملی بستگی دارد؟ لطفا من را بطور کامل راهنمایی کنید. خیلی زوره که 4 سال در بخونی و اونها به بهونه این 4 سال بیان 6 سال از ما پول بگیرن اون هم به مقدار چندین برابر از دوره قبل حداقل معادل اون 4 سال رو بگیرن نه بیشتر.... خدا گرفتارشون کنه ایشاالله
مرسی از پاسختون
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

Sad  18-10-2014, 07:01 PM
(18-10-2014, 05:36 PM)'mojtabagh' نوشته: با سلام
من فارغ التحصیل مهندسی منابع طبیعی سال 90 از دانشگاه دولتی (روزانه) هستم. معدل من 16.50 بوده اما به ادامه در این رشته اصلا علاقه ای ندارم . توی 3 سال بعد از فارغ التحیلی مشغول به کار بودم اما میخواهم دوباره کنکور سراسری بدهم و رشته دندانپزشکی روزانه قبول بشم که شهریه پرداخت نکنم. تنها چیزی که مانع من میشه میزان شهریه هست که باید توی این دوره پرداخت کنم چون قبلا یکبار از سهمیه روزانه استفاده کردم. ایا راهی وجود نداره که پرداخت نکنم. مثلا مدرک قبلی خود را بخرم یا بقولی آزاد کنم ... اصلا نمیدونم باید چیکار کنم. به نظر شما بهترین راه حل چیه که شهریه پرداخت نکنم ایا راهی وجود دارد یانه؟ اگر راهی وجود ندارد میزان شهریه رشته دندانپزشکی در هر ترم چقدر است و به چه عواملی بستگی دارد؟ لطفا من را بطور کامل راهنمایی کنید. خیلی زوره که 4 سال در بخونی و اونها به بهونه این 4 سال بیان 6 سال از ما پول بگیرن اون هم به مقدار چندین برابر از دوره قبل حداقل معادل اون 4 سال رو بگیرن نه بیشتر.... خدا گرفتارشون کنه ایشاالله
مرسی از پاسختون

سلام.شما دیگه نمیتونید روزانه درس بخونید ولی میتونید در دولتی ها درس بخونید ولی شهریه بدین. اما اینکه با خرید لیسانس بتونید دوباره روزانه رایگان بخونید رو نمیدونم و بهتره از خود سازمان سنجش واحد پاسخگویی بپرسید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین mojtabagh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-10-2014, 07:20 PM
سلام

شماره تماس واحد پاسخ گویی سازمان سنجش چیه؟

این شماره ها فکر نکنم باشه ؟
تلفن هاي مستقيم روابط عمومي- تهران :                      9 الي 88923595 - (021)

مرکز تلفن ساختمان تهران :                                       3 الي 88923950 - (021)

نقل قول  

آفلاین shiva**
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

21-10-2014, 12:25 AM
با سلام. من در کنکور 93 شرکت کردم و روزانه سراسری و ازاد قبول شدم وازادو ثبت نام کردم می خواستم ببینم هیچ راهی نیست امسال دوباره کنکور شرکت کنم؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (87): « قبلی 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 87 بعدی »