عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش راهنمای تحصیلی قبل از پذیرش v
1 2 بعدی »
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه

صفحه‌ها (87): « قبلی 1 ... 72 73 74 75 76 77 78 79 80 ... 87 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه
مهمان
Unregistered
نقل قول

04-01-2016, 05:31 AM
اقا فقط من میخام مدرک اتاق عملمو بگیرم نمیخام انصراف بدم،تورو خدا شهریشو بگید پردیس چقدره یا عادیش چقدره؟چون خیلی واسم مهمه
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

06-01-2016, 12:16 AM
با سلام و خسته نباشید ،
من فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مهندسی معدن از دانشگاه صنعتی امیرکبیر تهران هستم، سربازیمم تموم شده، دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد هم روزانه دولتی خوندم، آیا امکانش هست که بتونم پزشکی امتحان بدم؟ آیا اگر هزینه مدرکم رو پرداخت کنم و مدرکم رو آزاد کنم باز هم امکانش هست که بتونم پزشکی امتحان بدم ؟
با تشکر
نقل قول  

آفلاین arta1606
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
09-01-2016, 03:28 AM
سلام وقتتون بخیر. من لیسانس مهندسی شیمی از دانشگاه روزانه دارم. با شیمی محض و کاربردی اشتباه نشه لطفا و کنکور سراسری ریاضی دادم سال 85. آیا میتونم دوباره در کنکور پزشکب شرکت کنم؟ چون معدل لیسانسم خیلی کم است نمیتوانم لیسانس به پزشکی بروم. با سن 27 سال وخانم هم هستم و سربازی هم منتفی است . و در صورت قبولی در دانشگاه روزانه باید شهریه پرداخت کنم ؟ جایی در همین تاپیک جوابی رو دیده بودم که نوشته بودید خیر در صورت پذیرفته شدن مانند شبانه ها باید شهریه داد و جای دیگر دیدم نوشته بودید رشته ی پزشکی مربوط به وزارت بهداشت و درمان است و رشته های فنی نه و بنابراین میتوان باز هم رایگان تحصیل کرد. ممنون میشوم پاسخ بدهید.
نقل قول  

آفلاین Faezeh_M
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 8
09-01-2016, 09:39 AM (آخرین تغییر در ارسال: 09-01-2016, 11:01 AM توسط Faezeh_M.)
(09-01-2016, 03:28 AM)arta1606 نوشته: سلام وقتتون بخیر. من لیسانس مهندسی شیمی از دانشگاه روزانه دارم. با شیمی محض و کاربردی اشتباه نشه لطفا و کنکور سراسری ریاضی دادم سال 85. آیا میتونم دوباره در کنکور پزشکب شرکت کنم؟ چون معدل لیسانسم خیلی کم است نمیتوانم لیسانس به پزشکی بروم. با سن 27 سال وخانم هم هستم و سربازی هم منتفی است . و در صورت قبولی در دانشگاه روزانه باید شهریه پرداخت کنم ؟ جایی در همین تاپیک جوابی رو دیده بودم که نوشته بودید خیر در صورت پذیرفته شدن مانند شبانه ها باید شهریه داد و جای دیگر دیدم نوشته بودید رشته ی پزشکی مربوط به وزارت بهداشت و درمان است و رشته های فنی نه و بنابراین میتوان باز هم رایگان تحصیل کرد. ممنون میشوم پاسخ بدهید.

سلام

بله  میتونید دوباره کنکور سراسری شرکت کنید اما در صورت قبولی باید شهریه پرداخت کنید که میزان شهریه رو دانشگاه تعیین میکنه!و امکان تحصیل رایگان وجود نداره.

این نکته رو بگم که تاجایی که من اطلاع دارم رفتن به پزشکی از لیسانس فقط مربوط به بچه هایی میشه که پیراپزشکی خوندن!

موفق باشید
نازلی ستاره بود،یک دم در این ظلام درخشید....
جست و ....... رفت.......
نازلی 
بنفشه بود،گل داد و مژده داد:
(زمستان شکست)! و رفت......

....listen
نقل قول  

آفلاین سزارسزار
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

24-01-2016, 02:18 AM
سلام اینجانب لیسانس شیمی از دانشگاه پیام نور دارم میخواستم ببینم میتونم دوباره کنکور سراسری بدم و وارد رشته پرستاری بشم در ضمن من دیپلم ریاضی دارم
نقل قول  

آفلاین Faezeh_M
**
نقل قول

امتیاز این پست: 7
24-01-2016, 03:26 PM
(24-01-2016, 02:18 AM)سزارسزار نوشته: سلام اینجانب لیسانس شیمی از دانشگاه پیام نور دارم میخواستم ببینم میتونم دوباره کنکور سراسری بدم و وارد رشته پرستاری بشم در ضمن من دیپلم ریاضی دارم

سلام

بله میتونید آزمون رو شرکت کنید در صورت قبولی در دانشگاه سراسری هم چون از سهمیه ی دانشگاه سراسری استفاده نکردید تحصیل شما رایگان خواهد بود

موفق باشید
جست و ....... رفت.......
نازلی 

....listen
نقل قول  

آفلاین mehdi19940516
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-02-2016, 08:53 PM
سلام اینجانب دانشجوی ترم 8دکتری حرفه ای دامپزشکی هستم،آیا در صورت انصراف میتوانم در کنکور شرکت کنم و پزشکی روزانه قبول شوم؟؟بنده سربازی هم دارم وظیت اون چی میشه؟میتونم سال بعد شرکت کنم بدون رفتن به سربازی؟هزینه انصراف چی میشه؟
نقل قول  

آفلاین Faezeh_M
**
نقل قول

امتیاز این پست: 5
08-02-2016, 11:29 PM (آخرین تغییر در ارسال: 09-02-2016, 12:50 AM توسط Faezeh_M.)
(08-02-2016, 08:53 PM)mehdi19940516 نوشته: سلام اینجانب دانشجوی ترم 8دکتری حرفه ای دامپزشکی هستم،آیا در صورت انصراف میتوانم در کنکور شرکت کنم و پزشکی روزانه قبول شوم؟؟بنده سربازی هم دارم وظیت اون چی میشه؟میتونم سال بعد شرکت کنم بدون رفتن به سربازی؟هزینه انصراف چی میشه؟

سلام

1- اگر در حال حاضر دانشجوی دانشگاه سراسری هستید پاسخ سوالتون خیر هست، در غیر این صورت میتونید شرکت کنید

2- اطلاعی در رابطه با سربازی ندارم..

3- انصراف هم بستگی به دانشگاهتون داره...

موفق باشید
جست و ....... رفت.......
نازلی 

....listen
نقل قول  

آفلاین vvvvahid
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

12-02-2016, 10:02 PM
سلام من دانشجو دانشگاه آزاد رشته مهندسی مکانیک ترم چهار هستم

میتونم الان انصراف ندم و کنکور بدم اگر چیزی که میخوام دانشگاه سراسری روزانه قبول شدم اون موقع تابستون انصراف بدم و دانشگاه سراسری ثبت نام کنم؟؟؟؟؟؟
موقع ثبت نام آزمون کنکور بند نظام وظیفه رو چی باید بنویسم؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول  

آفلاین Milados
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
12-02-2016, 10:53 PM
(12-02-2016, 10:02 PM)vvvvahid نوشته: سلام من دانشجو دانشگاه آزاد رشته مهندسی مکانیک ترم چهار هستم

میتونم الان انصراف ندم و کنکور بدم اگر چیزی که میخوام دانشگاه سراسری روزانه قبول شدم اون موقع تابستون انصراف بدم و دانشگاه سراسری ثبت نام کنم؟؟؟؟؟؟
موقع ثبت نام آزمون کنکور بند نظام وظیفه رو چی باید بنویسم؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوست عزیز،

می تونم بپرسم چرا می خوایی انصراف بدی ؟ اگه جوابت اینه که "سطح علمی دانشگاه های سراسری بالاتر و شانس ادامه تحصیل در داخل یا خارج از کشورم رو بالا می برد" می خوام بگم اشتباه می کنی!!!

اگه دلیل ات شهریه اشِ که اینو باید بگم که الان هزینه آزاد کردن مدارک دانشگاه های روزانه رو انقدر وزارت علوم برده بالا که همون دانشگاه آزاد خیلی به صرفه تر هست.

بعد از اینها شما الان 4 ترم یعنی دو سال رو خوندی و باید اینو در نظر بگیری که این درس هایی رو که تو آزاد پاس کردی رو نمی تونی تو سراسری تطبیق بزنی و کل اون 2 سال درست می پره و باید از صفر شروع کنی.

به عنوان داداش کوچیک ترت به شما توصیه می کنم(اصلا تو حدی نیستم بخوام نصیحت کنم) که بچسبی به همون کارشناسی ات و با معدل بالا تموم کنی.

من خودم تموم دوره هام رو تو سراسری گذروندم و الان مثه ... پشیمونم چونکه هم پول شهریه اش رو دو برابر گرفتن ازم برای آزاد کردن مدارکم و هم پدر پدر بزرگم رو در آوردن با دو تا معدل داغووون.

آرزوی موفقیت و سلامتی
خدایا ...
به من توفیق تلاش در شکست، صبر در نومیدی، رفتن بی همراه، جهاد بی سلاح، کار بی پاداش، فداکاری در سکوت، دین بی دنیا، مذهب بی عوام، عظمت بی نام، خدمت بی نان، ایمان بی ریا،خوبی بی نمود، گستاخی بی خامی، قناعت بی غرور، عشق بی هوس، تنهایی در انبوه جمعیت، و دوست داشتن بی آنکه دوست بداند،               
          روزی کن  "شریعتی"
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (87): « قبلی 1 ... 72 73 74 75 76 77 78 79 80 ... 87 بعدی »