عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
« قبلی 1 2 3 بعدی »
اقدام جهت دکتری دوم

صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اقدام جهت دکتری دوم
آفلاین شری
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
25-04-2013, 07:36 PM (آخرین تغییر در ارسال: 03-05-2014, 06:57 AM توسط MaMi.)
با عرض سلام 
من دکتری عمران گرایش محیط زیست از کشور مالزی میخوام برای پذیرش دکتری در امریکا اقدام کنم
ایا داشتن مدرک دکتری  تاثیری در روال پذیرش من دارد یا خیر؟
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
25-04-2013, 08:16 PM
درود دوست عزیز

مسلما داشتن مدرک دکتری برای ادامه ی فوق دکترا مناسب هست پس آن صورت قضیه اینست که  اساتید تمایلی ندارن که برای دکترای مجدد دانشجویی رو بگیرند...مسلما یه فاکتور بدی است مگر اینکه در یه زمینه ی خیلی متفاوت باشه یا استاد مورد نظر قانع شه....
نقل قول  

آفلاین Context
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

26-04-2013, 11:28 AM
(25-04-2013, 07:36 PM)'شری' نوشته: با عرض سلام 
من دکتری عمران گرایش محیط زیست از کشور مالزی میخوام برای پذیرش دکتری در امریکا اقدام کنم

به نظر من به دکتری خود اشاره نکنید. حالا نمیدونم چقدر پنهان کردن دکتری که از مالزی گرفته شده امکان پذیره (چون بچه های ایرانی که همینجا دکتری میگیره, بهش اشاره نمیکنن و مشکلی هم پیش نمیاد) بعضی دانشگاه ها رو من دیدم که صراحتا اعلام کردن، که اگر دکتری دارید برای دکتری اقدام نکنید. 
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
26-04-2013, 11:49 AM
(25-04-2013, 07:36 PM)'شری' نوشته: با عرض سلام 

همون طور که دوستان گفته‌اند، گاهی داشتن مدرک دکترا برای گرفتن پذیرش نکته منفی حساب می‌شه، این مساله به خصوص در مورد دکترای دوم در همون گرایش بیشتره، اما اگر گرایش کاملا متفاوتی رو انتخاب کنید این مشکل رو نخواهید داشت.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
30-04-2013, 04:13 PM
درود

همونطور که بابک گفتند اگر گرایش شما کاملا یا تا حدود زیادی متفاوت باشه در دکترای دوم مشکلی براتون ایجاد نمی کنه. 
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

02-05-2014, 06:09 PM
سلام،
گرفتن دو تا مدرک دکترا هر دو از دانشگاه های خارج چقدر رایجه؟ فقط ایرانی ها این کار می کنند یا دانشجوهای بقیه کشورها هم اینکار می کنند؟ اگر از دانشگاه های اروپایی یا موسسات تحقیقاتی که دوره دکتراشون بیشتر بر روی پژوهش متمرکزه و درسی تدریس نمیشه مدرک دکترا بگیریم آیا امکانش هست که برای دکترای دوم از امریکا پذیرش بگیریم؟ 

وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
02-05-2014, 06:33 PM (آخرین تغییر در ارسال: 02-05-2014, 06:59 PM توسط M1KE.)
تا زمانی که شما پیش نیازهای دوره مدنظرتون در یک دانشگاهی رو داشته باشید کاری ندارند شما چند تا مدرک دیگه یا بالاتر و پایین تر دارید فقط وقتی روال گرفتن اون مدرک ها رو نگاه می کنند ممکنه ازتون در مورد انگیزه چنین انتخاب هایی سوال بشه. به همین دلیل بهتره در SOP یا انگیزه نامه ای که برای اون دانشگاه می نویسید به شکلی دلیل این دوباره مدرک گرفتن ها رو توضیح بدین. ترجیحا این دلایل می بایست نشون دهنده بهبود قابلیت های تحصیلی و شغلی شما باشه و درشون اشاره ای به جنبه های اقامتی و تغییر محل کشور و مواردی از این دست نکنید.

به طور معمول دوره های ارشد و فوق دکترا رو به دلیل کوتاه بودنشون ممکنه افراد چند بار بخونند و برای کارشناسی یا دکترا به دلیل طولانی بودنشون کمتر رایج هست.

این دوباره خوندن ها به طور معمول در یک گرایش دیگه انجام میشه طوری که قابلیت های تحصیلی/کاری فرد رو بهبود بده و اگر بخواهید در همون گرایش دوباره و به صورت تکراری در دانشگاه دیگری بخونید یک مقدار توجیه کردن اینکه این کار برای بهبود قابلیت های تحصیلی و کاری شما هست سخت میشه.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

13-05-2015, 03:03 PM
با درود مهدی هستم. در حال حاضر دانشجوی دکترای عمران گرایش سازه هستم. هدفم پذیرش پست داک از آمریکا یا یه کشور خوب دیگه بعد از فارغ التحصلیل دکتری در ایران هست. اما خوب میدونم گرفتنش سخته چون از ایران مدرک می گیرم. می خواستم برای پذیرش دکتری عمران گرایش زلزله اقدام کنم به نظرتون میشه دکتری سازه از ایران گرفت و دکترای زلزله که گرایش دیگه ای از مهندسی عمران است گرفت؟ استاد ها پذیرش می دن؟ اصلا تو مدارک فارغ التحصیلی خارج گرایش ذکر میشه؟ اگه میشه دوستانی که اطلاع دارند راهنمایی کنید ممنون.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 9
14-05-2015, 01:58 AM
فکر نمی کنم استادها با این موضوع مشکلی داشته باشند. برای اونها بیشتر مهمه که دانشجوی موردنظرشون در اون زمینه سررشته داشته باشه که گرایش های سازه و زلزله هم در عمل تفاوت چندانی با هم ندارند و همپوشانی زیادی با هم دارند. دلیل اینکه این اتفاق (دو بار دکترا خوندن) زیاد نمی افته طولانی بودن دوره های اونهاست به عکس مستر دوم که بیشتر اتفاق می افته. تا جایی که من اطلاع دارم گرایش عنوان نمیشه و همون عنوانی که برای Program روی سایت دانشگاه نوشته شده مثل PhD in Civil Engineering یا PhD in Civil & Environmental Engineering و مانند اینها نوشته میشه. این خود شما هستین که بر اساس نوع تز و موضوعی که انجام دادین در مورد تخصص خودتون توضیح میدین. برای اطمینان می تونید از دانشگاه موردنظرتون هم بپرسید.

پینوشت: اینکه می گین گرفتن فوق دکترا با داشتن مدرک دکترای ایرانی سخته به نظرم درست نیست و افراد زیادی با این شرایط پذیرش پست داک می گیرند.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

14-05-2015, 10:50 AM
Mike عزیز درود
از پاسخت ممنون البته توی یک سری دانشگاه ها شرط گذاشتند که طرف باید برای پذیرش دکتری باید قبلا دکتری نداشته باشه. شما گفتید "فکر نمیکنم استادها با این موضوع مشکلی داشته باشند ....." حدس زدید؟ یا میدونید؟ البته دوست یکی از همکار ها استرالیاست اون میگفت اگه از ایران دکتری بگیری پست داک سخته. البته به نظر من اگه فرصت مطالعاتی کسی بره خارج که خودم این تصمیم رو دارم با استادهای اونجا آشنا بشه راحت تر میتونه برای پست داک اقدام کنه.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 19-06-2025، 02:44 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی