عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها اعتبار مدرک زبان در زمان ورود به دانشگاه

صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گزینه‌های موضوع
اعتبار مدرک زبان در زمان ورود به دانشگاه
غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-03-2013, 01:11 AM
سلام
آیا ضروریه که نمره امتحان زبان تا زمان ورود به دانشگاه های مقصد اعتبار داشته باشه یا همین که در زمان اپلای همچنان منقضی نشده باشه کافی هست؟ و آیا صحت داره که اگه برای دانشگاه هم این قضیه مشکلی نداشته باشه، سفارت ایراد خواهد گرفت؟ 

ممنون از راهنمایی شما

" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 7
04-03-2013, 01:23 AM
در مورد دانشگاه‌های امریکا تا اونجا که من اطلاع دارم چنین ضرورتی وجود نداره و مدرک زبان شما باید موقع گرفتن پذیرش اعتبار داشته باشه، نه موقع ورود به دانشگاه. برای سفارت هم چنین نیازی وجود نداره و اصلا مدرک زبان جزو مدارک مورد نیاز برای گرفتن ویزا نیست. البته متاسفانه گاهی دیده شده که سفارت امریکا برای این که ویزا نده به هر بهانه‌ای متوسل می‌شه و اگر احیانا چنین اتفاقی بیافته حتی اگر مدرک زبان شما معتبر هم باشه، بهانه دیگری پیدا می‌کنند.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
04-03-2013, 04:21 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-03-2013, 04:22 PM توسط ahmadpashaei.)
من همین یکی دو روز پیش تو سایت چندتا دانشگاه آمریکا میگشتم درباره تافل و ریپورتش اطلاعات به دست بیارم یکجا خوندم که تافلی که گزارش میشه به دانشگاه وقتی برای اپلای استفاده میشه در اون دانشگاه(اسمش یادم نیست) باید حداقل ... باشه و از اعتبارش حداقل 6ماه باقی مانده باشه.گفتم بگم بهتره(نمیدونم کدوم دانشگاه بود فقط)
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین maryam4312
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
04-03-2013, 04:37 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-03-2013, 05:37 PM توسط maryam4312.)
(04-03-2013, 04:21 PM)'ahmadpashaei' نوشته: من همین یکی دو روز پیش تو سایت چندتا دانشگاه آمریکا میگشتم درباره تافل و ریپورتش اطلاعات به دست بیارم یکجا خوندم که تافلی که گزارش میشه به دانشگاه وقتی برای اپلای استفاده میشه در اون دانشگاه(اسمش یادم نیست) باید حداقل ... باشه و از اعتبارش حداقل 6ماه باقی مانده باشه.گفتم بگم بهتره(نمیدونم کدوم دانشگاه بود فقط)

برایGREهم من دیدم یه جاهایی میگن زمان پذیرش (نه زمان ورود ب دانشگاه) باید مثلا حداکثر 3سال قبل داده باشید ازمونو 
به   راه  بادیه   رفتن   به   از  نشستن   باطل
که   گـر  مـراد  نیابم   به  قـدر  وسع  بکـوشم
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
04-03-2013, 05:32 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-03-2013, 05:33 PM توسط blur.)
ولی توجه کنین این قضیه عمومیت نداره و درسته گاها دانشگاه ها زمان متفاوتی از اعتبار رو برای نمرات لحاظ میکنن ولی اونایی که همون 2 سال و 5 سال رو در نظر می گیرن در اکثریتن...مثل هاروارد، برکلی، UCDavis و Central Florida و.....
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
05-03-2013, 11:03 AM
طبیعتا دانشگاه‌ها می‌تونند قوانین و شرایط خاص خودشون رو برای پذیرش داشته باشند، ولی اگر شرایط خاصی نذاشته باشند، اعتبار مدرک موقع فرستادن درخواست پذیرش کافیه و نیازی نیست که تا موقع ورود به دانشگاه اعتبار داشته باشه.
همون طور که blur هم گفت اکثر دانشگاه‌ها در زمینه اعتبار امتحانات شرایط خاصی ندارند و همون اعتباری که ETS یا سایر ارگان‌های مربوطه تعیین کرده‌اند رو قبول دارند.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین vahid.araban
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

19-04-2014, 12:17 AM
سلام  دوستان :-) آزمون تافل باید تا زمان اپلای و بررسی دانشگاه ها اعتبار داشته باشه یا زمان ورود به دانشگاه ؟ منظورم اینه که اگر آزمون تافل من تا پاییز امسال اعتبار داشته باشه می تونم برای سال تحصیلی آینده اقدام کنم یا اینکه باید تافلم تا آغاز سال تحصیلی اعتبار داشته باشه ؟ 
این غافله عمر عجب می گذرد ....
نقل قول  

آفلاین vahid.araban
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

Wink  25-04-2014, 06:14 PM
(19-04-2014, 12:17 AM)'vahid.araban' نوشته: سلام  دوستان :-) آزمون تافل باید تا زمان اپلای و بررسی دانشگاه ها اعتبار داشته باشه یا زمان ورود به دانشگاه ؟ منظورم اینه که اگر آزمون تافل من تا پاییز امسال اعتبار داشته باشه می تونم برای سال تحصیلی آینده اقدام کنم یا اینکه باید تافلم تا آغاز سال تحصیلی اعتبار داشته باشه ؟ 

البته خوب منطقیش اینه که تا زمان بررسی دانشگاه اعتبار داشته باشه :-D  نظری ندارین ؟
این غافله عمر عجب می گذرد ....
نقل قول  

آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
26-04-2014, 01:00 AM
(19-04-2014, 12:17 AM)'vahid.araban' نوشته: سلام  دوستان :-) آزمون تافل باید تا زمان اپلای و بررسی دانشگاه ها اعتبار داشته باشه یا زمان ورود به دانشگاه ؟ منظورم اینه که اگر آزمون تافل من تا پاییز امسال اعتبار داشته باشه می تونم برای سال تحصیلی آینده اقدام کنم یا اینکه باید تافلم تا آغاز سال تحصیلی اعتبار داشته باشه ؟ 

به دانشگاه بستگی داره، هر دو حالتش هست و دانشگاه‌هایی که می‌گن باید تا زمان ثبت‌نام اعتبار داشته باشه هم کم نیستن. لازمه از دانشگاهی که مد نظرتونه مستقیماً بپرسین ..
موفق باشین
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

13-12-2014, 10:59 PM
یکی از دوستانم یه سوالی پرسیدن که من ترجیح میدم اینجا مطرح کنم چون خودم هم اطلاعی در موردش ندارم. بابک عزیز تو پست های قبلی گفتن که اعتبار نمره زبان باید تا زمان گرفتن پذیرش باشه. این عمومیت داره؟ یعنی اگر تا ددلاین اعتبار داشته باشه در واقع از نظر اونها قابل قبول نیست؟ این برا آمریکا مطرحه یا در مورد بقیه شکورها هم کسی اطلاعی داره؟
بعد اگر اعتبار نمره تا ددلاین باشه نمیشه ریپورتش کرد و بعدا اگر نیاز شد دوباره امتحان داد؟
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 06-03-2021، 04:03 PM powered by: MyBB, © 2002-2021 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی