عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان تحصیل در آلمان v
1 2 بعدی »
اعتبار مدارک دانشگاه های ایران برای تحصیل در آلمان

صفحه‌ها (21): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 21 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اعتبار مدارک دانشگاه های ایران برای تحصیل در آلمان
آفلاین aef
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
11-10-2014, 12:29 PM
سلام
من مدرکه کارشناسیم رو از دانشگاه آزاد علوم تحقیقات فارس گرفتم میخواستم ببینم مدرکم برای آلمان معتبر هست؟؟
و معدل کارشناسیم هم  در رشته مهندسی عمران 15.40 بود و نمره تافلم هم 102 بود  و 3 سال سابقه کار بدون بیمه دارم میخواستم ببینم من شانس دارم برای پذیرش رشته مهندسی محیط زیست و مدیریت ساخت و تولید در دانشگاه های انگلیسی زبان؟؟؟؟ اگه دانشگاهی مد نظرتون هست بهم بگید با تشکر
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
23-10-2014, 08:13 AM
(11-10-2014, 12:29 PM)'aef' نوشته: سلام
من مدرکه کارشناسیم رو از دانشگاه آزاد علوم تحقیقات فارس گرفتم میخواستم ببینم مدرکم برای آلمان معتبر هست؟؟
و معدل کارشناسیم هم  در رشته مهندسی عمران 15.40 بود و نمره تافلم هم 102 بود  و 3 سال سابقه کار بدون بیمه دارم میخواستم ببینم من شانس دارم برای پذیرش رشته مهندسی محیط زیست و مدیریت ساخت و تولید در دانشگاه های انگلیسی زبان؟؟؟؟ اگه دانشگاهی مد نظرتون هست بهم بگید با تشکر

دروود.
خیر مشکلی نداره. شانست خوبه. به نظرم دنبال رشته در اینجا بگرد. در کل دوره های ارشد عمران در کشور المان خیلی چشمگیر ارائه نشده اون هم به زبان انگلیسی. 
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین alireza.hh
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

28-11-2014, 01:52 AM
سلام به همه عزیزان
من دانشجوی ترم آخر مهندسی پزشکی دانشگاه آزاد هستم با معدل 15. که البته میتونم به 16 برسونم. و قصد تغییر رشته به سمت انرژی خورشیدی دارم.
و به من گفتن بهتره به موسسه تحقیقاتی فرانهوفر ise برم چون تخصصی فقط انرژی خورشیدی کار میکنن. مشکل اصلی من مدرک زبان هستش . که تا 5 ماه دیگه ینی فروردین و اردیبهشت میتونم به نمره 6 و نیم و بیشتر آیتلس برسم. حالا چندتا سوال دارم.
1.وضعیت پذیرش من چجوریه؟ و اینکه نیاز هست معدلم رو ببرم بالاتر؟؟
2.هیچ راهی نیست که بتونم برای ترم تابستون سال بعد پذیرش بگیرم؟؟ پذیرش مشروط و ... چجوریه؟؟
3.دانشگاه بهتر از موسسه تحقیقاتی نیست؟؟
4.من توی سایت این موسسه چیزی پیدا نکردم در مورد deadline و مدارک و پذیرش دانشجو. دوستانی که از این موسسه اطلاع دارن لطفا راهنمایی کنن.ممنون
پیشاپیش هم از دوستانی که راهنمایی میکنن ممنونم.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
28-11-2014, 01:54 PM
(28-11-2014, 01:52 AM)'alireza.hh' نوشته: سلام به همه عزیزان
من دانشجوی ترم آخر مهندسی پزشکی دانشگاه آزاد هستم با معدل 15. که البته میتونم به 16 برسونم. و قصد تغییر رشته به سمت انرژی خورشیدی دارم.
و به من گفتن بهتره به موسسه تحقیقاتی فرانهوفر ise برم چون تخصصی فقط انرژی خورشیدی کار میکنن. مشکل اصلی من مدرک زبان هستش . که تا 5 ماه دیگه ینی فروردین و اردیبهشت میتونم به نمره 6 و نیم و بیشتر آیتلس برسم. حالا چندتا سوال دارم.
1.وضعیت پذیرش من چجوریه؟ و اینکه نیاز هست معدلم رو ببرم بالاتر؟؟
2.هیچ راهی نیست که بتونم برای ترم تابستون سال بعد پذیرش بگیرم؟؟ پذیرش مشروط و ... چجوریه؟؟
3.دانشگاه بهتر از موسسه تحقیقاتی نیست؟؟
4.من توی سایت این موسسه چیزی پیدا نکردم در مورد deadline و مدارک و پذیرش دانشجو. دوستانی که از این موسسه اطلاع دارن لطفا راهنمایی کنن.ممنون
پیشاپیش هم از دوستانی که راهنمایی میکنن ممنونم.

1- ترم اخر اگر هستید شاید خیل نتونی معدلت رو بالا ببری اما برای رشته انرژی نو متقاضی زیاده و ممکنه حداقلها برای دانشگاه بالا باشه. بهتره نمره زبان بالا و معدلت رو بالای 16 داشته باشی.
2- شما بدون مدارک اصلی دانشگاه نمیتونی اقدام کنی، دانشنامه و ریزنمرات و ترجمه اش کلی زمان میبره. 
3- دانشگاه که خیلی بهتره. اما باید این مورد رو هم بدونی در موسسات تحقیقاتی احتمال کار برای اینده بیشتر خواهد بود.
4- اکثر موسسات پژوهشی با دانشگاهها ارتباط دارن باید اون دانشگاهها رو شناسایی کنید و ارتباط بین دو سازمان رو خودت پیدا میکنی.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین alireza.hh
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

28-11-2014, 02:09 PM
ممنون از شما .
1.دانشگاه آزاد قانونی به اسم ترمیم معدل داره که قبل فارغ التحصيلی میشه چند واحد درس دوباره برداشت و معدل رو زیاد کرد. فقط مشکل من بحث زمان هستش.
2.بعد فارغ التحصيل مگه دیگه ریز نمرات میدم بهم؟؟ من شنیدم که بعد فارغ التحصيل بخاطر وضعیت سربازی دیگه ریز نمرات نمیدن و باید قبلش بگیرم. درسته؟
3. از شخصی که این موسسه رو معرفی کرد شنیدم که دوره ارشد و دکترا داره و مدرک ارشد و دکترا میده. توی زمینه ی انرژی خورشیدی دانشگاه که تخصصی فقط کار کنه سراغ دارید؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
28-11-2014, 02:18 PM
(28-11-2014, 02:09 PM)'alireza.hh' نوشته: ممنون از شما .
1.دانشگاه آزاد قانونی به اسم ترمیم معدل داره که قبل فارغ التحصيلی میشه چند واحد درس دوباره برداشت و معدل رو زیاد کرد. فقط مشکل من بحث زمان هستش.
2.بعد فارغ التحصيل مگه دیگه ریز نمرات میدم بهم؟؟ من شنیدم که بعد فارغ التحصيل بخاطر وضعیت سربازی دیگه ریز نمرات نمیدن و باید قبلش بگیرم. درسته؟
3. از شخصی که این موسسه رو معرفی کرد شنیدم که دوره ارشد و دکترا داره و مدرک ارشد و دکترا میده. توی زمینه ی انرژی خورشیدی دانشگاه که تخصصی فقط کار کنه سراغ دارید؟
ممنون

خواهش میکنم.
2- بله. اینکه از قبل بگیرید درسته اما مورد نظام وظیفه اش رو نمیدونم!!
3- دانشگاه Oldenburg , Cottbus , Bremen تو زمینه انرژی خورشیدی کار میکنه. اما المانی یا انگلیسی بودنش رو اطلاعی ندارم.
نقل قول  

آفلاین ساده1983
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

29-11-2014, 01:15 PM
سلام به همگی
من لیسانس ریاضی کاربردی دارم از پیام نور و دیدم که در "انابین" H+ هستش
فوق لیسانس MBA دارم از دانشگاه غیرانتفاعی مجازی(که البته با کنکور سراسری قبول شدم و مورد تائید وزارت علوم خودمون هست و بسیاری از همکلاسی هام دوره دکتری دانشگاههای سراسری رو قبول شدن)
4 سال سابقه کار با بیمه در یک ارگان دولتی در یک پست مدیریتی رو دارم که مرتبط با رشتم هست
آیلتس 6.5 و سطح آلمانی B2
توی سایت DAAD دنبال موقعیت های دکتری مدیریت بودم و این مورد رو پیدا کردم:
PhD Programme in Management • Goethe University Frankfurt • Frankfurt am Main
 متاسفانه توی انابین من اصلا دانشگاه مجازی ندیدم
سوالم اینه که آیا مدرک فوقم معتبر هست؟
به نظرتون درخواستم رو برای استاد مربوط به این رشته بفرستم یا کار بیهوده اییه؟
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
29-11-2014, 01:29 PM
ببینید خیلی جاها صراحتاً ذکر کردن که Distance Education و یا Open Universities مورد تأیید نیست. بحث بسیار طولانی ای بر سر این موضوع بود که دانشگاه پیام نور اعتبار لازم رو داره و یا نه. این در حالی بود که در هیچ یک از مدارک فارغ اتحصیلی (ریز نمرات، دانشنامه، گواهی رتبه) هیچ لفظی مانند آنچه که در خط اول ذکر شد وجود ندارد.
در مورد مدرک شما که احتمالاً به طور واضع ذکر شده که آموزش از راه دور و یا لفظهای مشابه هست. اگر اینطور هست. پیش از ارتباط با اساتید، از خود دانشکده بپرسید که مدراک Distance Education مورد قبولشون هست. نیازی نیست از نام دانشگاه استفاده کنید. چراکه در اکثر موارد این نام ها به گوششان نا آشنا است و تنها این کار رو برای اطمینان از مراحل بعد است که وقتی مدارک به دستشون میرسه و لفظهای فوق رو مشاهده کردند، پرونده‌تون رو ریجکت نکنند.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

30-01-2015, 10:52 PM
با سلام . دوستان دانشگاه امیر کبیر مجازی رو چطور ارزیابی میکنند . اخه تو سایت انبین امیر گبیر هستش با h مثبت . ؟
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

آفلاین Mehran28
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
30-01-2015, 11:58 PM (آخرین تغییر در ارسال: 30-01-2015, 11:59 PM توسط Mehran28.)
سلام
دوستان یه سوالی واسم پیش اومده داشتم لیست انابین رو می دیدم تو قسمت رشته های مورد قبول رشته کارشناسی ناپیوسته کامپیوتر(نرم افزار) نبود ولی کارشناسی نرم افزار(کارشناسی 4ساله + گذراندن دوره پیش دانشگاهی) بود.
یعنی مهندسی ناپیوسته رو قبول ندارند؟ کسی اطلاعی داره ممنون میشم در اختیار بگذاره. یکمم درباره دانشگاهایی که وضعیتشون -/+H هست توضیح بدید سخت گیری برای پذیرش دادن به افراد که از این دسته دانشگاها میان به چه صورته؟
ممنون
«هرگــــــــــــــز تسلیم نشـــو»
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (21): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 21 بعدی »