عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
اعتبار مدارک الکترونیکی، مجازی، از راه دور و غیره در خارج

صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اعتبار مدارک الکترونیکی، مجازی، از راه دور و غیره در خارج
آفلاین omidkhosravifar
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-04-2016, 03:13 PM
سلام . وقت به خیر 
این اولین پست بنده است و اگر سوالم را در جای مناسب نپرسیدم، ضمن عذرخواهی ، از مدیران خواهش می کنم که سوال بنده را به بخش مربوطه ارسال فرمایند 

من بسیار علاقمند به طراحی وب و برنامه نویسی تحت وب هستم . رشته خودم هم کشاورزی است. اما علاقه من به برنامه نویسی و طراحی وب خیلی زیاده. میخواستم بدونم که آیا امکان تحصیل در دانشگاه های خارج از کشور به صورت آنلاین در رسته طراحی وب وجود دارد؟ چنانچه جواب مثبت است آیا مدرک این دانشگاه ها اعتبار دارد؟ 
اگر از دوستان و عزیزان ، اطلاعی در این مورد دارد، لطفا راهنمایی فرموده و لینک های مربوطه را برای بنده ارسال فرمایید
با نهایت احترام 
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
20-04-2016, 09:16 AM
با یک جستجوی اینترنتی ساده دانشگاه‌های و موسسات زیادی پیدا خواهید کرد که از طریق اون‌ها می‌تونید درس‌هایی رو بگذرونید و مدارکی هم به شما خواهند داد، اما اگر منظور از اعتبار مدارک این هست که وزارت علوم این مدارک یا موسسات آموزشی رو تایید کنه یا بتونید از این مدارک برای استخدام دولتی استفاده کنید، باید بگم که احتمالش بسیار پایینه که مدرک چنین دانشگاه‌هایی معتبر تلقی بشه. برای ادامه تحصیل هم مدارک دانشگاه‌های مجازی به ندرت قابل قبول هستند.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین fzpakzad
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

04-02-2017, 02:23 PM
با سلام
به نظر شما این دوره مجزای که در برکلی برگزار میشه از نر وزارت علوم ایران قابل معادل سازی هست؟
 برکلی
نقل قول  

آفلاین A.nonymous
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

02-09-2017, 06:29 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز
امروز که نتایج کنکور کارشناسی ارشد معلوم شد بنده از رشته مهندسی کامپیوتر گرایش معماری کامپیوتر دانشگاه فردوسی مشهد دوره مجازی قبول شدم.
طبق جستوجویی که داشتم هزینه هر ترم نزدیک 3 تا 4 میلیون تومن میشه. آیا بعد از اتمام دوره مجازی و صرف هزینه زیاد میتونم از دانشگاه های آمریکایی و کانادایی پذیرش بگیرم؟
کلا مدرک دوره مجازی ارزش خوندن رو داره؟
در ضمن دقیقا همین رشته رو در دانشگاه آزاد هم قبول شدم.
کدوم دانشگاه بهتره برای گرفتن پذیرش برای دکترا؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

02-09-2017, 09:09 PM
دوستان عزیز سلام
همونطور که مستحضرید نتایج کنکور ارشد دیشب اومد
من رشته مهندسی صنایع رو امتحان داده بودم
حالا که نتایج اومده، در دانشگاه های دولتی، بهینه سازی سیستم ها واحد مجازی دانشگاه خوارزمی رو آوردم و توی آزاد هم بهینه سازی سیستم ها واحد تهران غزب رو قبول شدم
حالا سوال من از شما دوستان عزیز اینه که به نظر شما اولا با توجه به مجازی بودن (و به الطبع آموزش محور بودن) خوارزمی، در مقایسه با دانشگاه آزاد واحد تهران غرب، توی یک رشته یک سان انتخاب کدومشون رو توی اولویت قرار بدم؟
دوما اینکه اگر مجازی خوارزمی رو انتخاب کنم، بعدا برای ورود به مقطع دکتری چع دو داخل کشور و چه در خارج از کشور (نه لزوما دانشگاه های رده بالای جهانی. حتی دانشگاه های ارمنستان) به مشکل بر نمیخورم؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 3
03-09-2017, 08:01 PM
(02-09-2017, 06:29 PM)A.nonymous نوشته: با سلام خدمت دوستان عزیز
امروز که نتایج کنکور کارشناسی ارشد معلوم شد بنده از رشته مهندسی کامپیوتر گرایش معماری کامپیوتر دانشگاه فردوسی مشهد دوره مجازی قبول شدم.
طبق جستوجویی که داشتم هزینه هر ترم نزدیک 3 تا 4 میلیون تومن میشه. آیا بعد از اتمام دوره مجازی و صرف هزینه زیاد میتونم از دانشگاه های آمریکایی و کانادایی پذیرش بگیرم؟
کلا مدرک دوره مجازی ارزش خوندن رو داره؟
در ضمن دقیقا همین رشته رو در دانشگاه آزاد هم قبول شدم.
کدوم دانشگاه بهتره برای گرفتن پذیرش برای دکترا؟
سلام
با مدارک حضوری دانشگاه به زحمت می‌توان پذیرش دریافت کرد، اما اگر برای ایران مناسب است، متاسفانه اطلاعات در این زمینه محدود است.

(02-09-2017, 09:09 PM)مهمان نوشته: دوستان عزیز سلام
همونطور که مستحضرید نتایج کنکور ارشد دیشب اومد
من رشته مهندسی صنایع رو امتحان داده بودم
حالا که نتایج اومده، در دانشگاه های دولتی، بهینه سازی سیستم ها واحد مجازی دانشگاه خوارزمی رو آوردم و توی آزاد هم بهینه سازی سیستم ها واحد تهران غزب رو قبول شدم
حالا سوال من از شما دوستان عزیز اینه که به نظر شما اولا با توجه به مجازی بودن (و به الطبع آموزش محور بودن) خوارزمی، در مقایسه با دانشگاه آزاد واحد تهران غرب، توی یک رشته یک سان انتخاب کدومشون رو توی اولویت قرار بدم؟
دوما اینکه اگر مجازی خوارزمی رو انتخاب کنم، بعدا برای ورود به مقطع دکتری چع دو داخل کشور و چه در خارج از کشور (نه لزوما دانشگاه های رده بالای جهانی. حتی دانشگاه های ارمنستان) به مشکل بر نمیخورم؟

سلام
دانشگاه آزاد دانشگاه جالبی نیست اما به هر حال بهتر از مجازی است.
برای ارشد هر راهی را انتحاب کنید برای دکتری نیز همان خواهد بود، در ایران نمیتوان ارشد دانشگاه پیام نور بود و دکتری دانشگاه شریف، در مصاحبه اساتید دانشجویان ارشد خود را انتخاب می‌کنند پس دکتری را نیز محازی خواهید بود.
برای خارج از کشور نیز مدارک مجازی مناسب نیست.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین saeid4x
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

31-01-2018, 07:27 PM (آخرین تغییر در ارسال: 01-02-2018, 09:24 AM توسط MaMi.)
سلام دوستان 
من می خوام در یکی از دوره های انلاین برای گرفتن مدرککارشناسی شرکت کنم(دورههای خارج کشور : مثل دانشگاه آریزونا ، فونیکس یا...) ایا با این مدارکی که به عنوان لیسانس این دانشگاه ها می دن میشه برای ارشد در خارج کشور اپلای کرد؟

می خوام ارشد رو حضوری برم سر کلاس.
نقل قول  

آفلاین Power2013
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

03-02-2018, 08:38 PM (آخرین تغییر در ارسال: 03-02-2018, 08:50 PM توسط Power2013.)
سلام، با مدرک آموزش محور از یکی از دانشگاه های خوب تهران می شه از دانشگاه های امریکا پذیرش دکتری با فاند گرفت؟ 

ممنونم.
به شرینی یک لبخند و هر روز بهتر از دیروز 
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
13-02-2019, 10:32 PM
(03-02-2018, 08:38 PM)Power2013 نوشته: سلام، با مدرک آموزش محور از یکی از دانشگاه های خوب تهران می شه از دانشگاه های امریکا پذیرش دکتری با فاند گرفت؟ 

ممنونم.

سلام، 

در مورد شانس پذیرش گرفتن هیچ کس نمی تونه با قطعیت نظر بده اما این نکته رو مدنظر داشته باشید که هدف از دوره دکترا انجام کار پژوهشی هست و برای همین معمولا کار پژوهشی در مقاطع قبلی امتیاز بزرگیه و نشون دهنده قابلیت فرد برای انجام ریسرچ در دوره دکترا است. برای همین شاید بهتر باشه اول برای مستر با تز مجدد اپلای کنید و بعد وارد دوره دکترا بشید.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

20-09-2019, 03:25 AM
سلام و عرض ادب
من کاردانی حقوق دارم و میخوام کارشناسی حقوق ثبتی و قضایی در دانشگاه مجازی ایرانیان بگیرم
این دانشگاه زیر نظر وزارت علوم میباشد
حال میخواهم بدانم بعد از فارغ التحصیلی در این دانشگاه میتوام در دفتر ثبت اسناد یا دفاتر قضایی یا دفتار حقوقی شرکت ها مشغول به کارشوم.؟؟؟
در آزمون وکالت و سر دفتری میتوانم شرکت کنم؟؟
پیشنهاد شما برای خواندن حضوری در علمی کاربردی چگونه است؟

لطفا راهنمایی فرمایید.

باتشکر فراوان
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »