عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش راهنمای تحصیلی قبل از پذیرش v
« قبلی 1 2
ادامه تحصیل در منطقه 2 یا 3 نظر شما چیست

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ادامه تحصیل در منطقه 2 یا 3 نظر شما چیست
آفلاین mahmod
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
16-06-2014, 08:02 PM
سلام به دوستان عزیز یه سوال که شاید برای خیلی از محصل ها پیش بیاد به خصوص دوستان دبیرستانی که برای کنکور سرنوشت ساز خواهد بود 
به نظر شما کسانی که مثل من در بین منطقه 2 و 3 موندن و کلاس زبانشون تو منطقه 2 است و هر هفته دو بار باید برن و برگردن 
و دو سال دیگه کنکور دارن بهتره به کدوم منطه برن
پینوشت:برای رفت و امد کلاس زبان مشکلی وجود نداره
تنهایی بیشترین مشکلاته
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
17-06-2014, 12:15 AM
(16-06-2014, 08:02 PM)'mahmod' نوشته: سلام به دوستان عزیز یه سوال که شاید برای خیلی از محصل ها پیش بیاد به خصوص دوستان دبیرستانی که برای کنکور سرنوشت ساز خواهد بود 
به نظر شما کسانی که مثل من در بین منطقه 2 و 3 موندن و کلاس زبانشون تو منطقه 2 است و هر هفته دو بار باید برن و برگردن 
و دو سال دیگه کنکور دارن بهتره به کدوم منطه برن
پینوشت:برای رفت و امد کلاس زبان مشکلی وجود نداره

از چه جنبه دیگه ای این سوال رو می پرسید. خب بهرحال سهمیه منطقه سه و احتمال قبولی با این سهمیه بیشتره. از دید آزاد کردن مدرک شاید می پرسید؟ تعهد خدمت سهمیه منطقه سه بیشتره و هزینه آزادسازی مدرک هم بالطبع بیشتر خواهد بود البته اگر محاسبه کنن و ببینن که با اون رتبه در صورتیکه سهمیه هم نداشتید باز از همون رشته قبول می شدین هزینه آزادسازی رو همون منطقه یک در نظر می گیرن. چیز دیگه ای به ذهن من نمی رسه.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین QUPHAS
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
17-06-2014, 01:49 AM
(17-06-2014, 12:15 AM)'blur' نوشته:
از چه جنبه دیگه ای این سوال رو می پرسید. خب بهرحال سهمیه منطقه سه و احتمال قبولی با این سهمیه بیشتره. از دید آزاد کردن مدرک شاید می پرسید؟ تعهد خدمت سهمیه منطقه سه بیشتره و هزینه آزادسازی مدرک هم بالطبع بیشتر خواهد بود البته اگر محاسبه کنن و ببینن که با اون رتبه در صورتیکه سهمیه هم نداشتید باز از همون رشته قبول می شدین هزینه آزادسازی رو همون منطقه یک در نظر می گیرن. چیز دیگه ای به ذهن من نمی رسه.

من نمیدونم کدوم بهتر خواهد بود. اگر یک جوری به سورس رتبه های قبولی سال های پیش دست پیدا کنید و خودتون مقایسه کنید که شرایط کدوم بهتره!
فقط این رو بگم که تعهد خدمت منطقه ی 2 و 3 با هم برابره و دو برابر تعهد منطقه یکه! برای خرید هم جفتشون دوبرابر قیمت منطقه یک میشن.
نقل قول  

آفلاین mahmod
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

17-06-2014, 09:59 AM
(17-06-2014, 12:15 AM)'blur' نوشته:

من چون هدفم اپلای است میپرسم میخوام بدونم موقع اپلای منطقه ها چه تاثیری دارن یه با قول خودتون ازاد سازی مدارکم یه جنبشه 
کلا میخوام همه جوانب سنجیده بشه به خاطر همین موندم چی کار کنم دوستان دیگر هم اگر طلاعاتی دارن خبرمون کننن
تنهایی بیشترین مشکلاته
نقل قول  

آفلاین QUPHAS
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

17-06-2014, 04:33 PM
(17-06-2014, 09:59 AM)'mahmod' نوشته:
من چون هدفم اپلای است میپرسم میخوام بدونم موقع اپلای منطقه ها چه تاثیری دارن یه با قول خودتون ازاد سازی مدارکم یه جنبشه 
کلا میخوام همه جوانب سنجیده بشه به خاطر همین موندم چی کار کنم دوستان دیگر هم اگر طلاعاتی دارن خبرمون کننن

تنها جایی که روی پروسه ی پذیرش شما تاثیر میذاره همین خرید مدرکه. و بهترین حالتش اینه که منطقه یک باشید که معادل سالهایی که دانشجو لیسانس هستید باید تو ابران کار کنید. و اگرمنطقه 2 یا 3 باشید (فرقی با هم ندارن) دوبرابر این مدت باید در ایران کار کنید. که البته این تعهد راههای دور زدن هم داره!
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر