عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور گذرنامه و خروج از کشور اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در حین تحصیل

صفحه‌ها (31): « قبلی 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... 31 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 5 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در حین تحصیل
آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
07-12-2013, 02:42 PM (آخرین تغییر در ارسال: 07-12-2013, 02:43 PM توسط ForeverBlue.)
(07-12-2013, 12:49 PM)downloader4u نوشته:
ممنون از پاسخ شما؛ اما بعنوان نمونه لطفاً دو لینک زیر را بررسی کنید. آیا در این مورد خاص، متناقض با پاسخ شما نیست::
http://www.iran.se/consular-section/mili...itery-menu
http://iranconsul.ae/fa/?page_id=128
خیر هیچ تناقضی ندارد. البته متاسفانه سفارت سوئد و همچنین بسیاری از سفارتها هنوز آخرین موارد قانون جدید مربوط به مردادماه امسال را در سایتشان درج نکرده اند.

باز هم تاکید میکنم که اصلا نگران نباشید. طبق قوانین بین المللی هیچ کشوری حق ندارد اتباع خود را بدون گذرنامه بگذارد. (یکی از دلایل این قوانین، پیشگیری از پناهندگی هاست)
فرض کنید یک ایرانی به نروژ رفته و مهلت پاسپورتش تمام شود و سفارت ایران به او پاسپورت ندهد. در اینصورت او میتواند به همین دلیل از نروژ درخواست پناهندگی کند و نروژ هم موظف است قبول کند!!
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین arsamkiany
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
Wink  12-01-2014, 02:58 PM (آخرین تغییر در ارسال: 12-01-2014, 04:17 PM توسط arsamkiany.)
با سلام و تشکر از سایت خوبتون.
من چند تا سوال داشتم که اگه جواب بدید ممنون می شم.
من الان دانشجوی ارشد هستم تا اونجایی پست های قبلی رو خوندم می تونم برای رفتن وثیقه بذارم  و مراحل سخت و نفسگیر گفته شده رو طی کنم،اما سوال های من:
1)اگه من اقدام کنم برای پاسپورت برای رفتن به ترکیه،می تونم با همون پاسپورت توی ترکیه برای گرفتن ویزای کانادا اقدام کنم؟
2)اگه بتونم ویزای تحصیلی کانادا رو بگیرم ،می تونم برم ترکیه و از اونجا برم کانادا درسته؟
3)حالا برسیم اصل مطلب من تو ایران برای گرفتن پاسپورت و رفتن به ترکیه،به عنوان سفر تفریحی می رم و 15 تومن وثیقه می ذارم و توی پاسپورت من مجوز خروج 20 روزه درج میشه،اگه برم کانادا برا تحصیل چند سالی اونجام این یعنی وثیقه من رو دولت مصادره می کنه و نوش جان،که به درک،دولت کانادا به مجوز 20 روزه خروج من گیر نمی ده؟ساده تر بگم اگر برم این طوری کانادا دچار مشکل می شم؟یا اونا هیچ کاری به مجوز خروج 20 روزه ی من ندارن و من می تونم تا زمانی که ویزای کانادا رو دارم اونجا بمونم؟
4)بعد اگه یه روزی بر گردم ایران فقط سربازیم غیبت خرده یا عواقب دیگه ای هم داره؟(زندانی و ...)(راستی مجازات غیبت سربازی و تو تاریخ مقرر برنگشتن چیه؟)
5)اگر بتونم اقامت کانادا بگیرم بعدش برگردم ایران تکلیف من چیه؟می ذارن؟یه راست سربازی ؟یا اینکه دیگه به عنوان یه تبعه کانادایی محسوب می شم و کاری به من ندارن؟
6)بالاخره تو هر نیم سال 2 بار حق خروج هست یا هیچ محدودیتی نداره؟
چون ارشد دارم می خونم و از معافیت تحصیلیش دارم استفاده می کنم نمیتونم مثل بچه آدم برم و باید این جنگولک بازی ها رو در بیارم [عکس: wink.gif]
اگر زودتر جواب بدید ممنون می شم...
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
12-01-2014, 09:48 PM
(12-01-2014, 02:58 PM)'arsamkiany' نوشته: با سلام و تشکر از سایت خوبتون.
من چند تا سوال داشتم که اگه جواب بدید ممنون می شم.
من الان دانشجوی ارشد هستم تا اونجایی پست های قبلی رو خوندم می تونم برای رفتن وثیقه بذارم  و مراحل سخت و نفسگیر گفته شده رو طی کنم،اما سوال های من:
1)اگه من اقدام کنم برای پاسپورت برای رفتن به ترکیه،می تونم با همون پاسپورت توی ترکیه برای گرفتن ویزای کانادا اقدام کنم؟
2)اگه بتونم ویزای تحصیلی کانادا رو بگیرم ،می تونم برم ترکیه و از اونجا برم کانادا درسته؟
3)حالا برسیم اصل مطلب من تو ایران برای گرفتن پاسپورت و رفتن به ترکیه،به عنوان سفر تفریحی می رم و 15 تومن وثیقه می ذارم و توی پاسپورت من مجوز خروج 20 روزه درج میشه،اگه برم کانادا برا تحصیل چند سالی اونجام این یعنی وثیقه من رو دولت مصادره می کنه و نوش جان،که به درک،دولت کانادا به مجوز 20 روزه خروج من گیر نمی ده؟ساده تر بگم اگر برم این طوری کانادا دچار مشکل می شم؟یا اونا هیچ کاری به مجوز خروج 20 روزه ی من ندارن و من می تونم تا زمانی که ویزای کانادا رو دارم اونجا بمونم؟
4)بعد اگه یه روزی بر گردم ایران فقط سربازیم غیبت خرده یا عواقب دیگه ای هم داره؟(زندانی و ...)(راستی مجازات غیبت سربازی و تو تاریخ مقرر برنگشتن چیه؟)
5)اگر بتونم اقامت کانادا بگیرم بعدش برگردم ایران تکلیف من چیه؟می ذارن؟یه راست سربازی ؟یا اینکه دیگه به عنوان یه تبعه کانادایی محسوب می شم و کاری به من ندارن؟
6)بالاخره تو هر نیم سال 2 بار حق خروج هست یا هیچ محدودیتی نداره؟
چون ارشد دارم می خونم و از معافیت تحصیلیش دارم استفاده می کنم نمیتونم مثل بچه آدم برم و باید این جنگولک بازی ها رو در بیارم [عکس: wink.gif]
اگر زودتر جواب بدید ممنون می شم...

1- بله
2- بله
3- تا زمانی که شما با استفاده از وثیقه در خارج از کشور هستید، وثیقه شما نزد دولت خواهد موند. تنها موردی که برای کشور مقصد مهم هست، داشتن ویزای معتبر ورود به اون کشور هست و کاری با مجوز خروج 20 روزه شما نداره (لازم به ذکره که وقتی شما با معافیت تحصیلی و برای تحصیل در مقطع بالاتر از کشور خارج میشی، معافیت تحصیلی شما محدودیت خروج 20 روزه رو نداره و به اندازه طول دوره تحصیل شما است + 1 سال فرجه بعد از اون)
4- غیبت سربازی + ضبط وثیقه به نفع دولت + جریمه نقدی بابت غیبت + اعزام به سربازی
5- تا جایی که من اطلاع دارم، شما تبعه کانادا هم بشی، چون تابعیت ایرانی دارید، باید با گذرنامه ایرانی وارد کشور بشید.
6- تا جایی که من اطلاع دارم، برای دانشجویان ارشد 2 بار در هر سال، یعنی هر ترم، 1 بار
دوست من، جواب تمامی سوالات شما در ارسال های پیشین داده شده بود، لطفا قبل از طرح هر سوالی، ارسال های قبل تاپیک مربوطه رو مطالعه کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین rulany
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
12-01-2014, 11:27 PM
البته دوستمون جواب كامل شما رو دادند.اما در مورد سوال سوم شما فكر كنم منظور شما رو متوجه نشدن يا اينكه حداقل الان من بد متوجه شدم.فكر كنم منظور شما اين بود كه براي خروج به بهانه ي تركيه اجازه خروج 20 روزه بگيرين.اما بعدش شما بعد از تركيه خودتون برين كانادا ! يعني ديگه ايران بر نگردين!! اگر اين باشه خوب مسلما وثيقه شما ميره به حساب دولت و سرباز فراري به حساب مياي.دولت كانادا با شما كاري نداره.اما اگر برگردي ايران بايد بري سربازي و ساير عواقب كه توضيح داده شد
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
12-01-2014, 11:48 PM
در خصوص همه موارد دوست عزیز Mami به درستی پاسخ دادند. 
 این نکته ها را اضافه کنم (در حقیقت بیشتر توضیح بدهم)

شما تا زمانی که ترک تابعیت نکنید، ایرانی محسوب میشوید و باید خدمت سربازی را بروید (حتی اگر پاسپورت کانادایی هم داشته باشید و به ایران بازگشته باشید).
تا زمانی هم که خدمت سربازی را نرفته اید (یا معاف نشده اید و...) نمیتوانید ترک تابعیت کنید.

همه این موارد در جزوه سایت نیز مطرح شده است. 
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین arsamkiany
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-01-2014, 11:46 PM
ممنون از همه تون.[عکس: thumbsup.gif]
فقط یه سوال دیگه.من الان دارم ارشد می خونم و ازمعافیت تحصیلی اون استفاده می کنم حالا امکانش هست من بتونم از این معافیت تحصیلی برای خوندن ارشد تو خارج استفاده کنم؟مثلا منتقلش کنم یا نمیشه کاریش کرد؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
14-01-2014, 03:05 AM (آخرین تغییر در ارسال: 14-01-2014, 06:28 AM توسط MaMi.)
(13-01-2014, 11:46 PM)'arsamkiany' نوشته: ممنون از همه تون.[عکس: thumbsup.gif]
فقط یه سوال دیگه.من الان دارم ارشد می خونم و ازمعافیت تحصیلی اون استفاده می کنم حالا امکانش هست من بتونم از این معافیت تحصیلی برای خوندن ارشد تو خارج استفاده کنم؟مثلا منتقلش کنم یا نمیشه کاریش کرد؟

خیر، برای هر مقطع تحصیلی تنها یک بار معافیت تحصیلی صادر خواهد شد، مگر اینکه از ارشد انصراف بدید و در بازه 6 ماهه پس از انصراف، از دانشگاهی پذیرش گرفته و درخواست صدور مجدد معافیت تحصیلی کنید. توجه کنید که در کل طول دوران تحصیل (کارشناسی-دکتری) تنها یک بار میتونید از یک مقطع انصراف داده و دوباره برای همون مقطع درخواست صدور معافیت تحصیلی کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین kiamir
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

28-01-2014, 11:39 PM
سلام بر دوستان عزیز
من در حال تحصیل در مقطع کارشناسی(دانشگاه دولتی) هستم و میخوام پذیرش برای آلمان یا بلژیک بگیرم اما چون اجازه ندارم تو مقطع کارشناسی برای تحصیل خارج بشوم  میخوام از طریق ویزای توریستی خارج شم اما 15 میلیون تومن از دست میدم و فراری حساب می شم!
اما میخوام بدونم آیا این امکان رو دارم که برای برای یه آزمون مثلا تافل توی یک کشور مثلا ترکیه اسم بنویسم بعد از اونجا برم آلمان یا بلژیک (که اینجوری حداقل 8 میلیون پولم خراب میشه )
لطفا کمکم کنید....!

نقل قول  

آفلاین Madridista
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

02-04-2014, 10:27 PM (آخرین تغییر در ارسال: 02-04-2014, 10:33 PM توسط Madridista.)
سلام
دوستان گرفتن پاسپورت ربطی به داشتن دعوتنامه و ... نداره؟
یعنی من اگر دعوتنامه هم نداشته باشم همین الان میتونم برم دنبال کارهای گرفتن پاسپورت ؟؟ اعتبار این پاسپورت تا کی هست؟
و من اگر سال بعد بخوام برای تحصیل خارج بشم، این پاسپورت که امسال برای سفر تفریحی استفاده کردم رو میتونم استفاده کنم یا باید دوباره برم دنبال گرفتن پاسپورت جدید؟
و نکته دیگه در مورد آمریکا هست. چون سفارت توی ترکیه هست، من دقیقا باید چیکار کنم؟!! با یک بار خارج رفتن (ترکیه) باز هم میشه با همین پاسپورت یکی دو هفته بعد رفت آمریکا؟
نقل قول  

آفلاین yousi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
02-04-2014, 10:52 PM
(02-04-2014, 10:27 PM)'Madridista' نوشته: سلام
دوستان گرفتن پاسپورت ربطی به داشتن دعوتنامه و ... نداره؟
یعنی من اگر دعوتنامه هم نداشته باشم همین الان میتونم برم دنبال کارهای گرفتن پاسپورت ؟؟ اعتبار این پاسپورت تا کی هست؟
و من اگر سال بعد بخوام برای تحصیل خارج بشم، این پاسپورت که امسال برای سفر تفریحی استفاده کردم رو میتونم استفاده کنم یا باید دوباره برم دنبال گرفتن پاسپورت جدید؟
و نکته دیگه در مورد آمریکا هست. چون سفارت توی ترکیه هست، من دقیقا باید چیکار کنم؟!! با یک بار خارج رفتن (ترکیه) باز هم میشه با همین پاسپورت یکی دو هفته بعد رفت آمریکا؟

دوست من احیانا منظورت Visa نیست؟
passport رو که کشور محل تولدت که همین ایران باشه میده که ربطی به اینکه کسی برات دعوت نامه بفرسته یا نه نداره. اعتبار پاسپورت 4 سالست. تو پاسپورت قید نمیکنه برای چی شما پاسپورت گرفتی.
با همون پاسپورتی که شما داری میتونی تمام کشورهای دنیا رو بری اگه بهت ویزا دادن!!!!!
visa اجازه ورودی است که کشور مقصد به شما میده و درواقع مهری است که توی passport شما میخوره. در آمریکا حتی ویزای دانشحویی هم single و multiple داره چه برسه به ویزای دانشحویی و توریستی.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (31): « قبلی 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... 31 بعدی »