عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور گذرنامه و خروج از کشور اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در حین تحصیل

صفحه‌ها (31): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 31 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 5 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در حین تحصیل
آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 0
10-06-2012, 03:12 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-06-2012, 03:17 PM توسط MaMi.)
(10-06-2012, 03:03 PM)farzad021 نوشته: من دانشجوی کارشناسی پیام نورم و معافیت استفاده میکنم.تا حالا هم مجوز خروج از دانشگاه نگرفتم.
می خواستم بدونم وقتی میرم دانشگاه برای گرفتن نامه خروج،نوع سفر رو تفریحی هم میتونم بگم؟چون یه بار حدود دو ماه پیش رفتم دانشگاه و مسئول رشته گفت فقط زیارتی و علمی!!!
من هم رفتم تو سایت IELTS برای تاریخی که میخواستم تو دبی ثبت نام کردم و اون نامه ای که میده برای confirm ثبت نام رو آوردم تو word و یه سری تغییرات دادم و پرینت گرفتم که آماده داشته باشم.که توش تاریخ و شهر رو هم دبی زده.(البته پولی پرداخت نکردم ها.فقط نامه اولیه)
حالا اگه شهر رو بکنم استانبول و آدرس محل برگذاری رو هم آدرس استانبول رو بزنم،بعدا به مشکل میخورم؟یعنی گیر میدن که این الکیه؟
بعد هم در مورد ضمانت نامه،کدوم بانکها مورد قبوله؟بانک ملی رو قبول میکنن؟
ضمن خوشامد به شما جهت پیوستن به فروم Smile

- اگر ارسال های قبل رو مطالعه کرده باشید، متوجه خواهید شد که، برای گرفتن نامه خروج از طریق سفر تفریحی، شما نیازی به نامه ای از دانشگاه نخواهید داشت، به همین دلیل مسئول مربوط گفته "زیارتی" یا "علمی"...یعنی در سفر تفریحی شما 15 میلیون وثیقه خواهی گذاشت...

- در مورد ضمانت نامه، هر بانکی (دولتی/خصوصی) مورد تائید است ولی معمولا بانک های خصوصی سریع تر کار شما رو راه خواهند انداخت Smile

- هم چنین توصیه میکنم، این ارسال رو هم مطالعه بفرمائید Smile
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین farzad021
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-06-2012, 06:16 PM
خوشحالم که به فروم پیوستم.

ممنون از راهنماییتون.فقط تو دانشگاه بگم اشتغال به تحصیل رو برای کجا و به چه منظوری میخوام؟

حوزه نظام وظیفه استان تهران کجاست و این پوشه مربوط به سفر تفریحی رو از کدوم قسمتش باید بگیرم؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

10-06-2012, 06:29 PM (آخرین تغییر در ارسال: 16-08-2012, 02:04 PM توسط MaMi.)
(10-06-2012, 06:16 PM)farzad021 نوشته: خوشحالم که به فروم پیوستم.
ممنون از راهنماییتون. فقط تو دانشگاه بگم اشتغال به تحصیل رو برای کجا و به چه منظوری میخوام؟
حوزه نظام وظیفه استان تهران کجاست و این پوشه مربوط به سفر تفریحی رو از کدوم قسمتش باید بگیرم؟
- یعنی اینکه شما میخواهی از طریق، سفر علمی از کشور خارج بشی...دانشگاه باید نامه رو خطاب به نظام وظیفه بنویسه، به منظور شرکت در آزمون زبان (یا موارد علمی مشابه، مثل ارائه مقاله در کنفرانس و ...)
- میدان سپاه...پوشه؟ متوجه منظورتون نشدم!
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین mhz_ir
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

10-06-2012, 06:29 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-06-2012, 06:30 PM توسط mhz_ir.)
MaMi عزیز سوال داشتم خدمتون.شما تو این پست
گفته بودید که طبق روالی که طی کردید(این ارسال) ،دوره خروجی که گرفته بودید 30 روزه بود (در گذرنامه 30 روزه قید شده بود)
ولی کار شما حدود 10 روز بیشتر طول نکشیده و برگشتید.

حالا میخوام بدونم این مورد که استفاده کردید طبق

مدت اعطايي جهت سفرهاي مطالعاتي حداكثر چه بازه زماني را در بر ميگيرد؟
براي دانشجويان مقطع كارشناسي ارشد 6 ماه و دانشجويان مقطع دكتري 1 سال مي باشد. (منبع)

بوده؟چون اگر این باشه باید نامه ای از کشور مقصد هم برای تایید انجام پروژتون داشته باشید(مثل روال ارائه مقاله)
دانشگاه آزادکه اینطوری میگه!یعنی اوکی صرف استاد کافی نیست.
وگرنه در حالت عادی اجازه خروج با معافیت تحصیلی 20 روزست.

به نظرتون اگر بخوام از این تبصره استفاده کنم،چه راهی پیشنهاد می کنید که نیازی به این نامه تایید کشور مقصد هم نباشه؟
بعد اینکه شما که از این تبصره استفاده کردید میتونستید 30 روز رو تا 6 ماه هم افزایش بدید(بالفرض گفتم چون میدونم کارتون10روزه انجام شده) Rolleyes
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

10-06-2012, 06:58 PM
(10-06-2012, 06:29 PM)mhz_ir نوشته: MaMi عزیز سوال داشتم خدمتون. شما گفته بودید که طبق روالی که طی کردید، دوره خروجی که گرفته بودید 30 روزه بود (در گذرنامه 30 روزه قید شده بود) ولی کار شما حدود 10 روز بیشتر طول نکشیده و برگشتید.
حالا میخوام بدونم این مورد که استفاده کردید طبق "مدت مجاز اعطايي جهت سفرهاي مطالعاتي" بوده؟
به نظرتون اگر بخوام از این تبصره استفاده کنم،چه راهی پیشنهاد می کنید که نیازی به این نامه تایید کشور مقصد هم نباشه؟
بعد اینکه شما که از این تبصره استفاده کردید میتونستید 30 روز رو تا 6 ماه هم افزایش بدید (بالفرض گفتم چون میدونم کارتون10روزه انجام شده)
- دوست من، ابتدا باید بگم که در گذرنامه در مورد مدت زمان خروج شما چیزی ذکر نمیشه و فقط می نویسند "مجاز به یک بار خروج از کشور" (نقل به مضمون) حالا شما میتونی از این 30 روز، 5 روزش رو خارج از کشور باشی، میتونی 29 روزش رو در خارج سپری کنی
- نه، من از تبصره، حداکثر مدت مجاز برای سفرهای مطالعاتی استفاده نکردم
- برای استفاده از این تبصره باید حتما تائیده دانشگاه (انستیتو) مربوطه رو هم داشته باشید و ضمیمه درخواستتون به دانشگاه ارائه بدهید (که روندش مشابه روند لازم برای استفاده از فرصت مطالعاتی برای دانشجویان دکتری است)

نقل قول  

آفلاین mhz_ir
نقل قول

10-06-2012, 07:04 PM
درست.مگه حداکثر مدت خروج با معافیت تحصیلی 20 روز نیست؟
پس شما چطور 30روزه گرفتید؟
یعنی تعداد روزی رو که دانشگاه مشخص میکنه نظام وظیفه قبول میکنه؟
(10-06-2012, 06:58 PM)MaMi نوشته:
- دوست من، ابتدا باید بگم که در گذرنامه در مورد مدت زمان خروج شما چیزی ذکر نمیشه و فقط می نویسند "مجاز به یک بار خروج از کشور" (نقل به مضمون) حالا شما میتونی از این 30 روز، 5 روزش رو خارج از کشور باشی، میتونی 29 روزش رو در خارج سپری کنی
- نه، من از تبصره، حداکثر مدت مجاز برای سفرهای مطالعاتی استفاده نکردم
- برای استفاده از این تبصره باید حتما تائیده دانشگاه (انستیتو) مربوطه رو هم داشته باشید و ضمیمه درخواستتون به دانشگاه ارائه بدهید (که روندش مشابه روند لازم برای استفاده از فرصت مطالعاتی برای دانشجویان دکتری است)

نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
10-06-2012, 07:30 PM
(10-06-2012, 07:04 PM)mhz_ir نوشته: درست.مگه حداکثر مدت خروج با معافیت تحصیلی 20 روز نیست؟
پس شما چطور 30روزه گرفتید؟
یعنی تعداد روزی رو که دانشگاه مشخص میکنه نظام وظیفه قبول میکنه؟
دوست عزیزم، حداکثر مدت خروج با معافیت تحصیلی (که مدنظر شما و من است) 30 روز است، نمیدونم چرا دانشگاه به شما گفته 20 روز؟!؟ (یکبار به دلیل اینکه مدت زمانی را قید نکرده بودم در نامه درخواستم، دانشگاه نامه ام رو برگشت داد، به همین دلیل بار دوم، هم از نظام وظیفه پرسیدم و هم از دانشگاه!)

نقل قول  

آفلاین mhz_ir
نقل قول

10-06-2012, 08:27 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-06-2012, 08:35 PM توسط mhz_ir.)
ممنون.فکر کنم یه چیزو قبلا اشتباه فکر میکردم که کلا تمام سفرها(علمی ،زیارتی،غیرعلمی یا تفریحی) با معافیت تحصیلی همش 20 روزست.
ولی با کمک شما اینو فهمیدم که اینطوری نیست Smile

یه سایتی همین الان پیدا کردم توضیح جامعی داده،کمتر جایی دیدم انقدر این موضوعو تفکیک کرده باشه،گفتم دوستانی هم
که راهنمایی میخوان اینو یه مطالعه بکنن بد نیست.(آخرین بروز رسانی مطلبشم در دوشنبه, 01 خرداد 1391) Big Grin
(10-06-2012, 07:30 PM)MaMi نوشته:
دوست عزیزم، حداکثر مدت خروج با معافیت تحصیلی (که مدنظر شما و من است) 30 روز است، نمیدونم چرا دانشگاه به شما گفته 20 روز؟!؟ (یکبار به دلیل اینکه مدت زمانی را قید نکرده بودم در نامه درخواستم، دانشگاه نامه ام رو برگشت داد، به همین دلیل بار دوم، هم از نظام وظیفه پرسیدم و هم از دانشگاه!)

نقل قول  

آفلاین farzad021
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-06-2012, 08:45 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-06-2012, 08:48 PM توسط farzad021.)
(10-06-2012, 06:29 PM)MaMi نوشته:
- یعنی اینکه شما میخواهی از طریق، سفر علمی از کشور خارج بشی...دانشگاه باید نامه رو خطاب به نظام وظیفه بنویسه، به منظور شرکت در آزمون زبان (یا موارد علمی مشابه، مثل اراوه مقاله در کنفرانس و ...)
- میدان سپاه...پوشه؟ متوجه منظورتون نشدم!
ممنون از راهنماییتون.منظورم از پوشه :تو اون ارسالی که مربوط به سفر تفریحی بود نوشته بود میرید میدان نظام وظیفه و پوشه مربوط به سفر تفریحی رو میگیرید.

بعد هم که من الآن میخوام تحت عنوان سفر تفریحی خارج شم و 15 تومن وثیقه رو بذارم.و نمی خوام از اون IELTS و سفر علمی استفاده کنم.
الآن برم دانشگاه بگم می خوام برای تفریح از کشور خارج شم،گیر نمیدن که چرا و .... خلاصه بهانه بیارن؟
برای خروج به صورت تفریحی تو همون ارسالی که آدرسشو لطف کرده بودید نوشته بود برای سفر تفریحی باید از دانشگاه اشتغال به تحصیل بگیرید.
حالا میخوام بدونم این اشتغال به تحصیلو که برای نظام وظیفه میگیرم،توش مینویسه به منظور سفر تفریحی؟(با توجه به اینکه دیگه نمی خوام از اون نامه IELTS استفاده کنم.(چون به نظرم دردسرش بیشتره و دستم تو سفر تفریحی بازتره))
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

10-06-2012, 10:28 PM
(10-06-2012, 08:45 PM)farzad021 نوشته: تو اون ارسالی که مربوط به سفر تفریحی بود نوشته بود میرید میدان نظام وظیفه و پوشه مربوط به سفر تفریحی رو میگیرید.
بعد هم که من الآن میخوام تحت عنوان سفر تفریحی خارج شم و 15 تومن وثیقه رو بذارم.و نمی خوام از اون IELTS و سفر علمی استفاده کنم.
الآن برم دانشگاه بگم می خوام برای تفریح از کشور خارج شم،گیر نمیدن که چرا و .... خلاصه بهانه بیارن؟
برای خروج به صورت تفریحی تو همون ارسالی که آدرسشو لطف کرده بودید نوشته بود برای سفر تفریحی باید از دانشگاه اشتغال به تحصیل بگیرید.
حالا میخوام بدونم این اشتغال به تحصیلو که برای نظام وظیفه میگیرم،توش مینویسه به منظور سفر تفریحی؟(با توجه به اینکه دیگه نمی خوام از اون نامه IELTS استفاده کنم.(چون به نظرم دردسرش بیشتره و دستم تو سفر تفریحی بازتره))
- منظورم از پوشه، همین پوشه کاغذی است! که میتونی از هر جا تهیه کنی Wink و چیز خاصی نیست Smile
- به دانشگاه میگی، یک گواهی اشتغال به تحصیل میخواهی خطاب به نظام وظیفه
- به دانشگاه ارتباطی نداره! که شما داری از کشور خارج میشی، یا چرا داری به صورت تفریحی خارج میشی
- در نامه دانشگاه خطاب به نظام وظیفه قید میشه که: "آقای...دانشجوی...در ترم تحصیلی...در این دانشگاه در رشته...اشتغال به تحصیل دارد (بعضی دانشگاه ها دیدم که کُد معافیت تحصیلی دانشجو رو هم ذکر میکنند، بعضی ها هم نه!) (نقل به مضمون)

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (31): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 31 بعدی »