عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور گذرنامه و خروج از کشور اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در حین تحصیل

صفحه‌ها (31): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 31 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 5 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در حین تحصیل
آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
01-06-2012, 01:21 PM
سلام دوست عزیزم

برای حل مشکل شما، کافی است افسر گذرنامه در نظام وظیفه از طریق سیستم، محل کشور خروج شما را عوض کنه، حالا یا حاضر میشه، براتون به راحتی عوض کنه، یا اینکه فرم های مجوز خروج از کشور را دوباره پر کنیدو تحویل دهید.
در هر صورت در شرایط کنونی، فقط مجوز خروج از کشور ترکیه را دارید.

ارادت
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین kasra515
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
03-06-2012, 11:15 AM
(01-06-2012, 01:21 PM)amin_mb نوشته: برای حل مشکل شما، کافی است افسر گذرنامه در نظام وظیفه از طریق سیستم، محل کشور خروج شما را عوض کنه، حالا یا حاضر میشه، براتون به راحتی عوض کنه، یا اینکه فرم های مجوز خروج از کشور را دوباره پر کنیدو تحویل دهید.
در هر صورت در شرایط کنونی، فقط مجوز خروج از کشور ترکیه را دارید.
ممنون آقا امین
من دیروز رفتم برای درخواست پاسپورت
از کسی که مسئول بود همین سوال رو پرسیدم. اون با اطمینان می گفت که تو هر جا دلت بخواد می تونی بری و این فرمالیتس. اصلا گفت تو اون برگه درخواست پاسپورت کشور رو عربستان و نوع رو زیارتی بنویس. من هم همین کارو کردم، در حالی که از نظام وظیفه برای ترکیه اجازه گرفتم. خیلی مطمئن و جدی بود که وقتی پاسپورت میگیری هرجا دلت بخواد میری و اون چیزی که نظام وظیفه ثبت کرده چک نمی شه !!!! شما چیزی رو که گفتید مطمئنید؟
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
03-06-2012, 11:44 AM (آخرین تغییر در ارسال: 03-06-2012, 11:53 AM توسط amin_mb.)
دوست خوبم ایشاء... که حق با شماست و به راحتی به ترکیه یا هرجای دیگه سفر می کنید.

ولی صبحت های شما منطقی نیست. چون وثیقه سفر به کربلاو عربستان خیلی خیلی فرق می کنه با وثیقه سفر به ترکیه یا کشورهای غیرزیارتی.
تو همین فروم می تونید مطالعه کنید، ببینید تفاوت وثیقه عربستان 500 هزارتومان نقد + چک هست ولی ترکیه برای توریستی 15 میلیون تومان. بنابراین مگر نظام وظیفه اینقدر ساده هست، که شما با اجازه خروج عربستان برید ترکیه.

در ضمن بنده تجربه خودم را خدمتتون عرض می کنم، نتیجه گیریش به عهده خود شما باشه.
بنده در فرم مجوز خروج از کشور، کشور ترکیه را قید کردم که برای سفر تفریحی برم. فردا صبحش، مقاله من در یکی از کنفرانس های فرانسه پذیرفته شد، و وقتی به پلیس +10 مراجعه کردم، اونجا در خواست خروج از کشور فرانسه را قید کردم. سه روز بعد سرهنگ گذرنامه در پلیس +10 شخصا به بنده زنگ زد، و با لحن طلبکارانه ای از بنده پرسید که
" آقاجان، شما آخر می خواهید برید ترکیه یا فرانسه،؟" گفتم چطور؟ " گفت برای اینکه تو سیستم، برای شما مجوز خروج ترکیه صادر شده، ولی در فرم های پاسپورت، شما کشور فرانسه را قید کردید"
لازم به ذکر است که بنده در فرم های پاسپورت در محل کشور مقصد، هیچی ننوشته بودم، ولی مسئول چک کردن مدارک، تا فهمید مشمول هستم، ازم پرسید کشور مقصد کجاست، و خودش کشور فرانسه را وارد کرد.
از اون سرهنگ پرسیدم می خوام برم فرانسه و ترکیه کنسل شده، گفت نمی تونم مدارکت را برای پاسپورت بفرستم، چون تو سیستم زده شده ترکیه، اگه می خواهی برای ترکیه بفرستم، اگه نه دوباره باید بری نظام وظیفه، فرم ها را از اول پر کنی.

امیدوارم که حق با شما باشه، و مشکلی برای سفر شما پیش نیاد.

ارادت
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین kasra515
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
03-06-2012, 12:21 PM
ممنونم. قطعا چیزی که شما میگید منطقی تره...

من مراحلی رو که طی کردم تا اجازه ی خروج گرفتم رو می نویسم، شاید به درد دوستان در آینده خورد.
اول رفتم دانشگاه و یه نامه خروج موقت از کشور گرفتم.دلیل خروج رو هم مصاحبه ویزای دانشجویی از کشور آمریکا ذکر کردیم. خلاصه از شهرستان اومدم تهران و رفتم وزارت علوم برای تاییدش. اونجا فهمیدم دقیقا بخشی از وزارت علوم که کار مهر کردن نامه خروج موقت رو انجام میدن به آدرس زیر انتقال یافتن!!!!!!!!!!!! :
انقلاب، میدان فردوسی، خ شهید موسوی، جنب هتل اسکان، سازمان امور دانشجویی
دوباره از شهرک غرب بلند شدم اومدم انقلاب. کارم تو این ساختمون حدود نیم ساعت طول کشید و زیاد گیر نبودن و امضا رو گرفتم. بعد رفتم نظام وظیفه مرکزی(میدان سپاه). بعد از مقداری انتظار(نزدیک 1 ساعت)، نوبتم شد و اون افسره نامه خروج رو نگاه کرد، گفت اولا این سفر تفریحی حساب می شه و وثیقش 15 تومنه!!!!! من یادمه یکی از دوستام برای مصاحبه ویزا با 5 تومان خارج شد و کلی ضد حال شد. در نهایت افسره گفت تو چرا از شهرستان بلند شدی اومدی اینجا. ما اینو انجام نمیدیم، اینو نظام وظیفه استان خودتون انجام میده...
منم دست از پا درازتر برگشتم کرمانشاه. رفتم نظام وظیفه استان و یه نامه گرفتم برای بانکی که پدرم توش حساب داشت برای گرفتن ضمانتنامه بانکی. نامه رو بردم بانک. اول ازمون سند خونه گرفتن، اما چونکه طرف آشنا بود سند رو پس داد، فقط 1500000 نقد گزاشتیم و 15000000 چک دادیم. خلاصه بانک ضمانتنامه رو نوشت و بردمش نظام وظیفه.
اونجا ضمانت نامه + نامه خروج رو نشون دادم، سرهنگه نیشخند بدی زد و گفت ما اینو تایید نمی کنیم، دلیل خروج باید تفریحی ذکر شه!!!!!! هرچی گفتم بابا من دارم وثیقه تفریحی رو می دم، چه فرقی داره این عنوان؟؟؟ تو کتش نرفت که نرفت
برگشتم دانشگاه، اونجا بعد از 3 ساعت این اتاق و اون اتاق رفتن (و کلی منت کارکنان محترم رو کشیدن!!!)، نامه رو عوض کردم و عنوانش شد تفریحی.
نامه رو بردم نظام وظیفه و گفت مهر وزارت علوم رو هم نمی خواد!!!!!!!!!!!!!! یعنی من الکی سری قبل بلند شده بودم و تا تهران اومده بودم.
در نهایت بعد از تایید سرهنگه ، اسممو وارد سیستم کردن و اجازه خروج 20 روزه دادن. فرداش هم رفتم پلیس+10 و درخواست پاسپورت دادم.

من نتیجه گرفتم که همه چیز سلیقه ایه. سرهنگه اگه حال می کرد بار دوم هم منو برای امضای وزارت علوم به تهران می فرستاد و یا اینکه بانک ازمون سند بر می داشت....

حالا امیدوارم برای تغییر محل سفر، بازم نامه ی دانشگاه رو نخوان، حوصله 2-3 ساعت منت کشیدن رو ندارم ! Sad
نقل قول  

آفلاین QUPHAS
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

03-06-2012, 08:11 PM (آخرین تغییر در ارسال: 03-06-2012, 10:59 PM توسط amin_mb.)
خروج از كشور به منظور سفرهاي علمي

تعريف: سفرهايي است كه به منظور شركت در كنفرانس، همايش علمي و يا ارايه مقاله مي باشد.

شرايط عمومي

مشمولان متقاضي بايد:

- فاقد غيبت باشند

- وضعيت تحصيلي مشخص داشته باشند

- در سنوات ارفاقي مازاد بر سنوات مجاز تحصيل نباشد

- مهلت معرفي مشمولان فارغ التحصيل به پايان نرسيده باشد يا داراي برگه اعزام بدون غيبت باشند

شرايط اختصاصي

1- مجوز خروج از كشور با اخذ موافقت‌نامه دانشگاه محل تحصيل و تاييد
دانشگاه متنخب براي سفر مربوطه با تعيين محدوده زماني مشخص شده، توسط
مركز وظيفه عمومي استان محل سكونت يا تحصيل صادر مي گردد.

تبصره: علاوه بر دانشگاههاي منتخب، اداره كل دانشجويان داخل، وزارت علوم،
مركز خدمات دانشجويي وزارت بهداشت و سازمان مركزي دانشگاه آزاد اسلامي
نيز مي توانند در خصوص تاييد درخواست خروج كشور به منظور اين گونه سفرها
اقدام نمايند.

2- سپردن وديعه نقدي به مبلغ 50،000،000 ريال به صورت نقدي يا ضمانت نامه بانكي .

3- براي مشاهده و دريافت فرم اينجا
(http://www.police.ir/portal/File/ShowFil...740d2d2b71)
را كليك نماييد.
=================================================
حالا سئوال من اینه:
این سنوات مجاز تا 8 ترم منظورشونه؟ یعنی من ترم 9 نمیتونم سفر علمی برم؟

============================
وديعه سفرهاي علمي شامل ارايه مقاله در كنفرانس‌هاي بين المللي و فرصت‌هاي مطالعاتي براي مقاطع كارشناسي ارشد و دكتري: مبلغ 5 ميليون تومان وجه نقد و يا ضمانتنامه بانكي.

منبع: (سایت نظام وظیفه) http://www.police.ir/portal/Home/Default...8db36d1e55

-----------------------------------------------------

این یعنی اصلاً توی کارشناسی اجازه سفر علمی نمیدن!؟
پس این جریان یکبار در سال که دوستان مگن چیه؟

دوستان کسی شخصاً سفر علمی توی کارشناسی داشته؟

ظاهراً کار علمی کردن تو کارشناسی حرامه!

دلیل ویرایش: مشخص کردن سوالات
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

03-06-2012, 11:01 PM (آخرین تغییر در ارسال: 03-06-2012, 11:02 PM توسط amin_mb.)
(03-06-2012, 08:11 PM)QUPHAS نوشته: وديعه سفرهاي علمي شامل ارايه مقاله در كنفرانس‌هاي بين المللي و فرصت‌هاي مطالعاتي براي مقاطع كارشناسي ارشد و دكتري: مبلغ 5 ميليون تومان وجه نقد و يا ضمانتنامه بانكي.
-----------------------------------------------------
سلام دوست خوبم

منظور جمله قرمز رنگ این نیست که کسی تو کارشناسی نمی تونه بره خارج از کشور، بلکه منظورش اینه که فرصت مطالعاتی فقط مختص مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری هست، نه کارشناسی.
شما در صورتی که کنفرانس، کارگاه آموزشی و ... که دانشگاه محل تحصیلتون تایید کنه، مشکلی برای خروج نخواهید داشت.

ارادت
نقل قول  

آفلاین Mike
نقل قول

امتیاز این پست: 2
04-06-2012, 12:23 AM (آخرین تغییر در ارسال: 09-06-2012, 02:04 AM توسط MaMi.)
(03-06-2012, 08:11 PM)QUPHAS نوشته: =================================================
حالا سئوال من اینه:
این سنوات مجاز تا 8 ترم منظورشونه؟ یعنی من ترم 9 نمیتونم سفر علمی برم؟

============================
وديعه سفرهاي علمي شامل ارايه مقاله در كنفرانس‌هاي بين المللي و فرصت‌هاي مطالعاتي براي مقاطع كارشناسي ارشد و دكتري: مبلغ 5 ميليون تومان وجه نقد و يا ضمانتنامه بانكي.

پس این جریان یکبار در سال که دوستان مگن چیه؟

دوستان کسی شخصاً سفر علمی توی کارشناسی داشته؟
ظاهراً کار علمی کردن تو کارشناسی حرامه!
سلام. مشکلی‌ برای شما نیست. من خودم ساله آخر کار شناسیم برای کنفرانس رفتم و همون ۵ تومن رو گذشتم.

ویرایش توسط MaMi دلیل ویرایش اصلاح خطوط و چینش ارسال

نقل قول  

آفلاین mhz_ir
نقل قول

08-06-2012, 11:04 PM
سلام.بیشتر دوستان گفتن وثیقه 15میلیونی بابت سفر تفریحی نقدا تو یه حساب باید باشه که حسابو مسدود کنن.
ولی من شنیدم که میشه مبلغیشو(مثلا5میلیون)نقد و ما بقیشو چک بدیم.این صحت داره؟
از دوستان اینجا کسی به این صورت اقدام کرده؟

سوال دیگه اینکه میشه حساب بانکی برای کارای ضمانت و وثیقه تو شهرستان باشه و نامشو ببریم نظام وظیفه؟
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

08-06-2012, 11:17 PM
(08-06-2012, 11:04 PM)mhz_ir نوشته: سلام.بیشتر دوستان گفتن وثیقه 15میلیونی بابت سفر تفریحی نقدا تو یه حساب باید باشه که حسابو مسدود کنن.
ولی من شنیدم که میشه مبلغیشو(مثلا5میلیون)نقد و ما بقیشو چک بدیم.این صحت داره؟
از دوستان اینجا کسی به این صورت اقدام کرده؟
دوست خوبم، این تاپیک را مطالعه بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین farzad021
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-06-2012, 03:03 PM
سلام خدمت دوستان.
من دانشجوی کارشناسی پیام نورم و معافیت استفاده میکنم.تا حالا هم مجوز خروج از دانشگاه نگرفتم.
می خواستم بدونم وقتی میرم دانشگاه برای گرفتن نامه خروج،نوع سفر رو تفریحی هم میتونم بگم؟چون یه بار حدود دو ماه پیش رفتم دانشگاه و مسئول رشته گفت فقط زیارتی و علمی!!!
من هم رفتم تو سایت IELTS برای تاریخی که میخواستم تو دبی ثبت نام کردم و اون نامه ای که میده برای confirm ثبت نام رو آوردم تو word و یه سری تغییرات دادم و پرینت گرفتم که آماده داشته باشم.که توش تاریخ و شهر رو هم دبی زده.(البته پولی پرداخت نکردم ها.فقط نامه اولیه)
حالا اگه شهر رو بکنم استانبول و آدرس محل برگذاری رو هم آدرس استانبول رو بزنم،بعدا به مشکل میخورم؟یعنی گیر میدن که این الکیه؟

بعد هم در مورد ضمانت نامه،کدوم بانکها مورد قبوله؟بانک ملی رو قبول میکنن؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (31): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 31 بعدی »