عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش در مقطع کارشناسی احتمال گرفتن فاند در مقطع کارشناسی

صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
احتمال گرفتن فاند در مقطع کارشناسی
مهمان
Unregistered
نقل قول

02-10-2015, 02:29 AM
باسلام وخسته نباشید بابت سایت مفیدتون ممنونیم
من کارشنایی برق قدرت با معدل 13 دانشگاه ازاد و کاردانی امور زراعی و باغی با معدل 13 ازاد .میخوام ایلتس بگیرم نمره 6.5 یا هفت. دو یا سه مقاله دارم و دنبال پذیرش و چاپشونم isi . سن 23 سال بدون سابقه ی کار
شانس پذیرش تو چه کشورهایی و دانشگاه های هست اولویت من. گرفتن هزینه کمک تحصیلی اسکولرشیب من زیاد از اینا اطلاع ندام ممنون میشم
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

29-11-2015, 02:26 PM
سلام دوستان.من نمره دیپلمم 19 و پیشم 18.70.زبانممم خوبه.تو دانشگاه علم و صنعت هم هستم.رشته مواد.
می خواستم ببینم اگه بخوام می تونم با این شرایط فاند بگیرم,یا اگه فاند نتونستم بگیرم,فوقش هزینه تحصیل تعو دانشگاه تو آمریکا چقدره,فرقی نمی کنه دانشگاش تو چه سطحی باشه....ممنون میشم زود جواب بدید
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 5
29-11-2015, 03:31 PM (آخرین تغییر در ارسال: 29-11-2015, 04:09 PM توسط automotive.)
(29-11-2015, 02:26 PM)مهمان نوشته: سلام دوستان.من نمره دیپلمم 19 و پیشم 18.70.زبانممم خوبه.تو دانشگاه علم و صنعت هم هستم.رشته مواد.
می خواستم ببینم اگه بخوام می تونم با این شرایط فاند بگیرم,یا اگه فاند نتونستم بگیرم,فوقش هزینه تحصیل تعو دانشگاه تو آمریکا چقدره,فرقی نمی کنه دانشگاش تو چه سطحی باشه....ممنون میشم زود جواب بدید

سلام به شما مهمان گرامی،
برای فاند گرفتن، تنها شرط داشتن معدل بالا یا رشته ی مناسب نیست موارد دیگری چون، نمره ی زبان بالا، هم توفل هم GRE ، مقاله با ضریب تاثیر یا IF بالا، داشتن توصیه نامه از اساتید معتبر و خوب که رشته های حساس کار نکرده باشند، SOP و CV هم مهم هستش و افتخاراتی تحصیلی هم میتونه کمک کنه اما شما با ورود به سایت دانشگاه، ورود به دانشکده مورد نطر و مشاهده نیازمندی های ثبت نام میتونید حداقل مدارک و نمرات زبان رو مشاهده کنید که 100% باید اون مدارک و نمرات رو کسب کنید و باید به حد نصاب برسید، اما معدلتون نباید کمتر از حداقل باشه و هرچه بیشتر بهتر، و نمرات زبان و  افتخارات و تعداد مقاله هم حالت رقابتی داره و هرچه بیشتر باشه بهتر هستش، البته برای مقاله تعداد مهم نیست و IF بالا مهمتر هستش، بالاخره فکر نکنید اگر حداقل های یک دانشگاه رو فراهم کردید دیگه 100% فاند رو هم میگیرید!! دانشجوهای بسیار زیادی برای دریافت علم و تجربه و البته کمک هزینه به ایالات متحده میروند.
امکان دریافت فاند برای بیشتر افراد وجود داره مگر اینکه یک قسمت از رزومشون بسیار بد باشه. اگر دانشگاهی که انتخاب میکنید ( باتوجه به اینکه گفتید رتبه براتون مهم نیستش) از رتبه ی بسیاز پایینی برخوردار باشه، برای دریافت ویزا به مشکل برخواهید خورد و این به این معنی هستش که به هر قیمتی قصد ورود به خاک امریکا رو دارید، پس رزومتون رو قوی کنید و با دریافت فاند هم هزینه ی زیادی پرداخت نخواهید کرد، هم اینکه دریافت ویزا راحت تر خواهد بود.
این سایت رو خوب بخونید، من برای راحتی شما چند قسمت مهم رو لینک میذارم اما شما زمان کافی رو برای مطالعه این فروم قرار دهید که ضرر نخواهید کرد.
هیچ اطلاعی برای پذیرش ندارم از کجا شروع کنم
http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...9%85%D8%9F
راهنمای گرفتن پذیرش
http://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8...8%B1%D8%B4
امتحان توفل
http://www.academiacafe.com/pf/Forum-TOEFL
GRE
http://www.academiacafe.com/pf/Forum-GRE-General
مدارک مورد نیاز برای پذیرش
http://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9...8%A7%D8%B2

و همه ی لینک ها بخوام قرار بدم خیلی میشه، تاپیک های بالا که مطالعه کنید حتما با فرایند پذیرش آشنا میشید فقط یک مساله این که برای برخورداری از دانلود منابع زبان باید حتما عضو بشید.

در مورد سوال دومتون، ببینید در ایالات متحده دانشگاه های بسیار زیادی وجود داره که صلاحیت علمی بعضی هاشون رو ایران تایید نمیکنه و فکر نکنید هر دانشگاهی در ایالات متحده ارزش وقت گذاشتن و هزینه کردن رو داره، اما در مورد هزینه باید بگم که به رشته بستگی داره، برای رشته ی ما که مکانیک باشه هزینه ی تحصیل در بهترین دانشگاه رشتمون که MIT باشه ( البته موسسه هستش و نه دانشگاه ) سالی 125000 دلار ناقابل هستش برای ارشد ولی دانشگاه های معمولی، معمولا حدود 40000 دلار هزینه داره البته سالیانه 20000 دلار هم دیدم و این مقدار پول با رشته شما و رتبه ی علمی دانشگاه مورد نظرتون نسبت مستقیم داره.
امیدوارم دانشگاه خوبی رو برای ادامه ی تحصیل انتخاب کنید، دانشگاه ها هزینه ی شهریه رو در سایتشون مینویسند، هزینه ی زندگی هم در هر شهر و ایالت متفاوت هستش.
موفق و پیروز باشید
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین layD
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
29-11-2015, 08:56 PM
ایشون فکر کنم پذیرش لیسانس میخوان. من البته منظورشون از اینکه الان در علم و صنعت هستن دقیق نفهمیدم. ولی گرفتن فاند در مقطع لیسانس کسب نمرات خیلی بالا در امتحانهای SAT یا ACT میخواد و GRE و مقاله به کار نمیاد. البته تعداد دانشجوهایی که فاند میگیرن اونقدر زیاد نیست به خصوص از خارج از امریکا.

در مورد شهریه هم فکر کنم اشتباهی شده چون MIT  شهریه همون 40-45 هست و هیچ جا بالاتر از این نیست. ضمن اینکه پذیرش بالاتر از لیسانس در MIT یا شما فاند دارید یا اینکه اصلا پذیرش ندارید پس شهریه هر چی باشه مهم نیست.

پزشکی و حقوق البته فکر کنم شهریه های بالاتری دارند.
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 3
29-11-2015, 09:29 PM
(29-11-2015, 08:56 PM)layD نوشته: ایشون فکر کنم پذیرش لیسانس میخوان. من البته منظورشون از اینکه الان در علم و صنعت هستن دقیق نفهمیدم. ولی گرفتن فاند در مقطع لیسانس کسب نمرات خیلی بالا در امتحانهای SAT یا ACT میخواد و GRE و مقاله به کار نمیاد. البته تعداد دانشجوهایی که فاند میگیرن اونقدر زیاد نیست به خصوص از خارج از امریکا.

در مورد شهریه هم فکر کنم اشتباهی شده چون MIT  شهریه همون 40-45 هست و هیچ جا بالاتر از این نیست. ضمن اینکه پذیرش بالاتر از لیسانس در MIT یا شما فاند دارید یا اینکه اصلا پذیرش ندارید پس شهریه هر چی باشه مهم نیست.

با سلام بر شما دوست عزیز،
من این مقدار شهریه رو قبلا در این سایت دیده بودم و چند کلیپ از دانشجو های این موسسه دیده بودم که این عدد ذکر شده بود،
اما الآن دوباره برای اطمینان بیشتر جست و جو کردم، دیدم حرف شما درست هستش و شهریه ترمی 23,300 دلار هستش و برای ترم تابستان هم 15,460 دلار هستش، این هم لینک معتبر سایت موسسه MIT که مقدار شهریه ها رو مشخص کرده
 http://web.mit.edu/registrar/reg/costs/
از تذکر شما هم ممنونم،
(29-11-2015, 02:26 PM)مهمان نوشته: سلام دوستان.من نمره دیپلمم 19 و پیشم 18.70.زبانممم خوبه.تو دانشگاه علم و صنعت هم هستم.رشته مواد.

با عرض سلام مجدد خدمت شما مهمان گرامی، من برای راحتی شما پست قبل رو تکمیل میکنم و با استفاده از لینک زیر میتوانید شهریه ی بیش از 200 دانشکده مهندسی برتر ایالات متحده رو از نظر          U.S. News که وب سایت بسیار معتبری برای اطلاعات دانشگاهی هستش رو مشاهده کنید.
http://grad-schools.usnews.rankingsandre...g-rankings
موفق و پیروز باشید
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

30-11-2015, 10:05 PM
(29-11-2015, 08:56 PM)layD نوشته: ایشون فکر کنم پذیرش لیسانس میخوان. من البته منظورشون از اینکه الان در علم و صنعت هستن دقیق نفهمیدم. ولی گرفتن فاند در مقطع لیسانس کسب نمرات خیلی بالا در امتحانهای SAT یا ACT میخواد و GRE و مقاله به کار نمیاد. البته تعداد دانشجوهایی که فاند میگیرن اونقدر زیاد نیست به خصوص از خارج از امریکا.

سلام دوست عزیز,نه من مقطع کارشناسی هستم ترم اول,و منظورم از گفتن دانشگاه اینه که آیا برام امتیازی محسوب میشه یا نه,در هر صورت از کمک شما و بقیه دوستان ممنونم
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

26-12-2015, 06:56 AM
سلام من پیش دانشگاهی تجربی هستم
معدل 19.8 از مدرسه سمپاد
مدال نقرالمپیاده زیست دارم و عضو بنیاد ملی نخبگانم
تدریس المپیاد هم دارم
زبانم عالیه اما هنوز تافل ندادم
رتبه کنکورم زیر 200 میشه احتمالا
اگه تابستون آزمون sat بدم و نمرم خوب شه و تافل نمره 100 بیارم
چند تا توصیه نامه هم از اعضا هیت علمی دانشگاها دارم
آیا میتونم تو یکی از دانشگاهای خوب آمریکا یا کانادا (اگر نشد اروپا دیگه ) تو رشته بیوتکنولوژی یا سلولی موفق به پذیرش شم ؟
و چقد بورس میشم ؟
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
26-12-2015, 09:11 AM (آخرین تغییر در ارسال: 26-12-2015, 09:14 AM توسط Matinking.)
(26-12-2015, 06:56 AM)مهمان نوشته: سلام من پیش دانشگاهی تجربی هستم
معدل 19.8 از مدرسه سمپاد
مدال نقرالمپیاده زیست دارم و عضو بنیاد ملی نخبگانم
تدریس المپیاد هم دارم
زبانم عالیه اما هنوز تافل ندادم
رتبه کنکورم زیر 200 میشه احتمالا
اگه تابستون آزمون sat بدم و نمرم خوب شه و تافل نمره 100 بیارم
چند تا توصیه نامه هم از اعضا هیت علمی دانشگاها دارم
آیا میتونم تو یکی از دانشگاهای خوب آمریکا یا کانادا (اگر نشد اروپا دیگه ) تو رشته بیوتکنولوژی یا سلولی موفق به پذیرش شم ؟
و چقد بورس میشم ؟

سلام

اونچه که واضح هست، شانس بسیار بالای شما برای اخذ پذیرش در مقطع B.Sc. برای دانشگاه های آمریکا یا کاناداست...

منتها با توجه به بالا بودن هزینه های تحصیل و اینکه به دانشجویان international در این مقطع fund ی تعلق نمی گیره، باید جاهایی رو مد نظر داشته باشید که بتونید شخصا از پس tuition و مخارج زندگی بر بیاید...
به لحاظ هزینه، اروپا و کشوری مثل آلمان به مراتب دست یافتنی تر هستند...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین saeid98
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
11-03-2016, 10:11 PM
سلام دوستان پیشاپیش سال نو مبارک.
من رشتم ریاضیه و معدل دیپلمم 18/48 هست و الان هم در پیش دانشگاهی هستم و به احتمال زیاد معدلم بالای 17 میشه.
زبانم هم حوب هستش و فکر کنم بتونم در IBT نمره 100 بیارم.
هزینه های زندگیمو میتونم بدم(حدودا ماهی 800 دلار)
میخواستم بدونم شانس گرفتن بورسه در مقطع کارشناسی که هزینه های دانشگاه رو تامین کنه چقدره.
و اینکه کدوم کشور ها رو پیشنهاد میکنید که شانسم بیشتر باشه؟
رشته مورد نظرم مهندسی عمرانه که البته قطعی نیست.
رتبه کنکور هم تاثیری داره؟ شاید بتونم حدودای 1000 بیارم.
میخوام برای Fall 2017 اقدام کنم و سابقه المپیاد و خوارزمی هم ندارم.
از کمکتون ممنونم.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
11-03-2016, 10:18 PM
(11-03-2016, 10:11 PM)saeid98 نوشته: سلام دوستان پیشاپیش سال نو مبارک.
من رشتم ریاضیه و معدل دیپلمم 18/48 هست و الان هم در پیش دانشگاهی هستم و به احتمال زیاد معدلم بالای 17 میشه.
زبانم هم حوب هستش و فکر کنم بتونم در IBT نمره 100 بیارم.
هزینه های زندگیمو میتونم بدم(حدودا ماهی 800 دلار)
میخواستم بدونم شانس گرفتن بورسه در مقطع کارشناسی که هزینه های دانشگاه رو تامین کنه چقدره.
و اینکه کدوم کشور ها رو پیشنهاد میکنید که شانسم بیشتر باشه؟
رشته مورد نظرم مهندسی عمرانه که البته قطعی نیست.
رتبه کنکور هم تاثیری داره؟ شاید بتونم حدودای 1000 بیارم.
میخوام برای Fall 2017 اقدام کنم و سابقه المپیاد و خوارزمی هم ندارم.
از کمکتون ممنونم.

دقت کنید خیلی از دانشگاهها در دنیا در مقاطع لیسانس و حتی فوق شهریه میگیرن. اینکه شما 800 تا دارید خوب هست ولی اگر دانشگاه شهریه داشته باشه خوب کافی نیست قطعا.
من پیشنهادم اگر واقعا میخواید از کشور خارج بشید سعی کنید در بهترین دانشگاههای همون اطراف بخونید مثلا در ترکیه دانشگاههای انگلیسی زبانش که واقعا بعضی دانشگاههاش خیلی خوبن. این رو به این خاطر میگم که چند سال پیش خودم تصمیم داشتم اگر آمریکا جور نشد برم ترکیه تازه واسه فوق شنیدم لیسانسش مثلا دانشگاه خاور میانه یا اگر فنی مهندسی هستید دانشگاه استانبول تکنیک خوب هست. شهریه هم خیلی کمتر از سایر دانشگاههاست.
ولی نه اگر دانشگاه اروپایی در نروژ و هلند و سوییس و اینا میشناسید که رایگان باشه تحصیل که من بعید میدونم بردی اونورا!

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »