عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش در مقطع کارشناسی احتمال گرفتن فاند در مقطع کارشناسی

صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
احتمال گرفتن فاند در مقطع کارشناسی
آفلاین hamedjafarzadeh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
28-03-2013, 11:05 PM
(28-03-2013, 08:40 PM)'Mr-Voltage' نوشته:
دروود حامد جان، خیلی خوش اومدی به فروم اکادمیا.
در ضمن سال نوی ما هم مبارک باشه. ببین داداشم، من کلاً از شرایطی که ارائه دادی چند نکته رو به مطلب شما اضافه کنم که بهتر بتونی تصمیم بگیری، اولاً که فاند برای شما با توجه به معدل و نداشتن نمره زبان خیلی سخته!! نکته بعدی بایستی ببینی به چه رشته مهندسی علاقه داری؟!! در کشورهای مورد نظر کامپیوتر و برق و مکانیک از چشم انداز خوبی برخوردارند بنابراین می تونی حول این رشته ها جستجو کنی. در کل اگر بخواهم از نکات مهم صحبت کنم اینه که بیشتر رشته های مهندسی در کشورهای مورد نظر شما با زبان رایج خودشان ارائه میشه و من به جرات میتونم بگم هیچ فاند یا کمک هزینه ای برای مقطع لیسانس Undergradute ندیدم!!!! حالا میخواهم ازت خواهش کنم اگر بتونی با دانش پایه ای که داری برای یک دانشگاه خوب ایران لیسانس رو بگذرونی و برای فوق با یک رزومه کامل و عالی اقدام کنی. 
امیدوارم گرفته باشی منظورم.
ازاد اندیش باشی

ممنون عزیز کمک خیلی خوبی کردی ، خودمم طی بررسی هایی که امروز داشتم به این قضیه پی بردم که ظاهرا زیاد امیدی برای مقطع کارشناسی نیست و حرف شما هم که کلا قضیه رو برام روشن کرد .  علاقه مندیم اول به برق هست و بعد هم کامپیوتر Big Grin 
خیلی کمک کردید ، سپاس .
نقل قول  

آفلاین Armin Hunter
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-04-2013, 12:53 AM
سلام به همه
این اولین کامنتمه و زیاد به بحث های پذیرش و مهاجرت وارد نیستم  فقط یه سوال تو ذهنمه که خیلی وقته درگیرم کرده و شرمنده نمی دونستم کجا باید مطرح کنم :
من رشته ام تجربیه و سال سومه دبیرستانم میخواستم بدونم که اگه من واسه کنکور خر بزنم و دانشگاه تهران قبول شم میتونم واسه ادامه تحصیل از USLA فول فاند بگیرم ؟ منظورم اینه که اصلا نمیخوام برم دانشگاه تهران درس بخونم میخوام مستقیم بعد از کنکور برم . چون شنیدم واسه پذیرش زیاد به رشته های تجربی بها نمیدن و زومشون روی ریاضیه !.

با تشکر
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
01-04-2013, 10:59 AM
درود دوست عزیز

قبولی در کنکور ایران چندان ارتباطی با گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های خارج از کشور نداره. البته داشتن رتبه کنکور خوب به قوی‌تر شدن رزومه شما کمی کمک می‌کنه، اما شرط لازم یا کافی برای گرفتن پذیرش نیست. شما برای گرفتن پذیرش به نمره زبان (TOELF یا IELTS) و معمولا امتحانات دیگه‌ای نیاز دارید که به کشور مقصد بستگی داره. به عنوان مثال در امریکا و به طور خاص برای دانشگاه UCLA که مدنظر شماست، شما احتیاج به داشتن نمره امتحان SAT یا ACT دارید. بعد از بحث داشتن شرایط، بحث گرفتن فاند هست که عمدتا برای مقطع کارشناسی مشکله و رقابت درش بسیار زیاده، اما در صورتی که نمرات بسیار خوبی در امتحانات گفته شده بیارید و همچنین در صورتی که معدل دیپلم شما خیلی خوب باشه، ممکنه بتونید Scholarship هم بگیرید.
این رو هم بد نیست بدونید که در امریکا، برای ورود به دانشکده پزشکی، معمولا لازمه که شما ابتدا مدرک کارشناسی در رشته زیست‌شناسی یا رشته‌های مرتبط مثل شیمی گرفته باشید و بعد وارد دانشکده پزشکی بشید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین lavender
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
01-04-2013, 05:23 PM
من به پست قبلی یک موضوع رو اضافه کنم.
بعضی از دانشکده های پزشکی یا دندانپزشکی اگه لیسانس شما غیر مرتبط هم باشه بهتون پذیرش می دن. اما مطمئنم شرط و شروط زیاد داره.
دوتا نمونه ای که خودم دیدم :
1- فردی لیسانس هوافضا از دانشگاه مریلند داشت و بعد برای دانشکده ی دندانپزشکی همون دانشگاه اقدام کرد و پذیرش گرفت.( البته معدلش 3.6 بود)
2- فرد دیگه ای توی کانادا از UBC لیسانس مکانیک داشت و الان دانشجوی پزشکی هست.
این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ...  ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ

گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/ گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم
[align=right]
♥♫ listen ♥♫ L
نقل قول  

آفلاین amir_pishro
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

27-06-2013, 02:14 AM
من چند سال پیش برای مقطع کارشناسی می خواستم واسه آمریکا و کانادا اقدام کنم . معدل دیپلمم 18 بود و چند تا ثبت اختراع و 7_8 تا مدال جهانی در زمینه اختراعات و مخترع برتر جهان و آسیا و طرح برتر و ... داشتم ولی کلا تا وقتی که تافل و SAT نداشته باشی اصلا مدارکت رو بررسی نمی کنن چه برسه به فاند . اگه برمی گشتم همون موقع اولین کاری که می کردم امتحان SAT میدادم .
نقل قول  

آفلاین jake
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

27-06-2013, 08:22 PM
دوستان تغییر رشته در مقطع کارشناسی ممکن است ؟! 
تاثیری هم دارد ! کلاً صرف نظر از فاند/

\\\\\\\\\\\//////////
| MY dream is to be FREE |
///////////\\\\\\\\\\
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

01-07-2013, 11:08 AM
سوال شما خیلی مبهمه. منظور شما از تغییر رشته در مقطع کارشناسی چیه؟ آیا منظور شما تغییر رشته نسبت به رشته تحصیلی دبیرستانه یا این که منظورتون اینه که چند سالی از کارشناسی رو در ایران خونده باشید، بعد بخواهید انصراف بدید و در رشته دیگه‌ای پذیرش کارشناسی بگیرید؟ و اگر تاثیرش در زمینه گرفتن فاند مد نظر نیست، احتمالا موضوع مناسبی رو برای پرسیدن سوال‌تون انتخاب نکردید. از چه نظر می‌خواهید بدونید تاثیر داره؟ 
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین whisper of life
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

02-09-2013, 08:18 PM (آخرین تغییر در ارسال: 02-09-2013, 08:27 PM توسط whisper of life.)
سلام . من سوم دبیرستان هستم رشته ریاضی دبیرستان فرزانگان (تیزهوشان) میرم با معدل 19.67 . البته من تافل دادم که 650 شدم. SAT رو هم 1240. در المپیاد ریاضی هم پارسال نقره کشوری گرفتم . می خواستم بدونم من می تونم به اپلای گرفتن تو رشته ریاضیات در یک دانشگاه خوب (زیر 100 آمریکا) امیدوار باشم ؟؟(مثلا هاروارد یا MIT) و آیا امیدی به گرفتن فاند هم هس یا نه؟ ممنون
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

05-09-2013, 10:54 AM
(02-09-2013, 08:18 PM)'whisper of life' نوشته: سلام . من سوم دبیرستان هستم رشته ریاضی دبیرستان فرزانگان (تیزهوشان) میرم با معدل 19.67 . البته من تافل دادم که 650 شدم. SAT رو هم 1240. در المپیاد ریاضی هم پارسال نقره کشوری گرفتم . می خواستم بدونم من می تونم به اپلای گرفتن تو رشته ریاضیات در یک دانشگاه خوب (زیر 100 آمریکا) امیدوار باشم ؟؟(مثلا هاروارد یا MIT) و آیا امیدی به گرفتن فاند هم هس یا نه؟ ممنون

تجربه من در مورد پذیرش کارشناسی زیاد نیست، اما حدس می‌زنم با توجه به شرایط شما احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه زیر ۱۰۰ یا حتی احتمالا زیر ۲۰ برای شما وجود داره. البته Harvard یا MIT زیر ۵ محسوب می‌شه، نه زیر ۱۰۰ و نمی‌شه با قطعیت گفت که می‌تونید از یکی از این دو پذیرش بگیرید. در مورد فاند اما نمی‌تونم چیزی بگم و تا اونجا که می‌دونم حتی با شرایط خیلی خوب باز فاند گرفتن برای دوره کارشناسی چندان ساده نیست.

نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

05-09-2013, 11:05 AM
هزینه های لیسانس بالاتر از فوق هستش تو امریکا (از وبسایت دانشگاهها میشه چک کرد)
فاند هم خیلی خیلی سخت میدن
با احترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »