عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها IELTS مراکز برگزاری آزمون IELTS (تجربیات، نظرات، مقایسه مراکز) آیلتس تهران: سوالات و مشکلات در مورد ثبت نام، لغو، تغییر زمان

صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آیلتس تهران: سوالات و مشکلات در مورد ثبت نام، لغو، تغییر زمان
آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
06-05-2013, 02:19 PM
درود
من هم نامه ای گرفتم دیروز که نوشته :

Your profile has now been deleted.
If you wish to reserve a test with IELTS Tehran, you need to create a new profile during the period 6th – 15th May between 06:00 and 14:00. Please ensure you upload a new, recently taken photo.
(06-05-2013, 11:17 AM)'ice' نوشته: تهران آیلتس یکسری از پروفایلهای خود را پاک کرده. دوستانی که قصد دارند امتحان بدن حتما به سایت مراجعه کنند
Due to changes in the system, all profiles created before 1st April 2013 have now been deleted from the database. Candidates who wish to reserve a test need to create a new profile and upload a new, recently taken photo. Click register for further information.

نقل قول  

آفلاین mohsenKeshavarz
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
07-09-2013, 02:30 PM
سلام
من در تهران آیلتس پروفایل ایجاد کردم و پروفایل و عکسم مورد تایید قرار گرفته است، در قسمته لیست ازمونها که به رنگ صورتی‌ است نمیتوانام امتحانی را انتخاب کنم و رزرو تاریخ آزمون هم خاکستریست، در صورتیکه در time table تست‌ها نوشته "Reservation will start in September و الان ماه سپتامبر است کی‌ می‌تونم این امتحان و ثبت نم کنم؟
با تشکر
محسن"
نقل قول  

آفلاین delbina
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

29-09-2015, 10:16 AM
سلام
ببخشید من عکسی رو که برای صدور پاسپورت داده بودم رو واسه ثبتنام ایلتس در مرکز ایلتس تهران اپلود کردم،1- ایا باید عکس گذرنامه و عکس پروفایلمون متفاوت باشه؟،؟؟و اینکه 2- ایا تمام مرکز بابت پست کارنامه هزینه دریافت میکنن؟؟؟3- ایا بابت اون پنجتا کارنامه رایگان هم هزینه پست دریافت میکنن؟؟
نقل قول  

آفلاین delbina
نقل قول

29-09-2015, 04:42 PM
ببخشید من یک تاریخ در ایلتس تهران ثبتنام کردم ولی بعدش نظرم عوض شد و پولش رو پرداخت نکردم. الان میخام واسه تاریخ بعدی ثبتنام کنم ولی امکانپذیر نیست. تا چند روز بعد این درست میشه که باز بتونم ثبتنام کنم؟؟؟؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
29-09-2015, 08:24 PM
(29-09-2015, 04:42 PM)delbina نوشته: ببخشید من یک تاریخ در ایلتس تهران ثبتنام کردم ولی بعدش نظرم عوض شد و پولش رو پرداخت نکردم. الان میخام واسه تاریخ بعدی ثبتنام کنم ولی امکانپذیر نیست. تا چند روز بعد این درست میشه که باز بتونم ثبتنام کنم؟؟؟؟
ممنون

آیلتس تهران یک جدول داره که زمان بندی رو در اون به طور کاملاً صریح مشخص کرده.  جدول رو از این لینک ببینید. به نظر من همین الان اگر تاریخ های مورد نظرتون در این جدول هست، سریعتر ثبت نام رو تکمیل کنید. در روزهای آخر سال معمولاً ترافیک شرکت کننده بسیار زیاده و ممکنه نتونید ثبت نام رو به دلیل پرشدن این مرکز پرتقاضا تکمیل کنید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین delbina
نقل قول

18-10-2015, 02:23 PM
ببخشید ایلتس تهران بخش لسنینگ رو با هدفون برا بچهها پخش میکنه؟
نقل قول  

آفلاین Reza.S-R
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

20-02-2016, 12:20 PM (آخرین تغییر در ارسال: 20-02-2016, 12:24 PM توسط Reza.S-R.)
سلام و عرض ادب.

دوستان ، من سربازی نرفتم و فعلا پاسپورت ندارم !!
جزو مدارک تهران آیلتس پاسپورت هست!!!!! من باید چیکار کنم؟

( درسته کسی که سربازی نرفته از نظر نظام جمهوری اسلامی " آدم " نیست ، ولی در حال حاضر من برای ثبت نام چیکار باید انجام بدم؟ )

سوال بعدی اینکه ، آیا همه اگزمینر های تهران آیلتس خارجی هستند در بخش اسپیکینگ و رایتینگ؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2