عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان تحصیل در آلمان v
« قبلی 1 2
آیا تموم دانشگاه های آلمان به مدرک زبان آلمانی برای دکتری نیاز دارن؟

Topic locked 
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گزینه‌های موضوع
آیا تموم دانشگاه های آلمان به مدرک زبان آلمانی برای دکتری نیاز دارن؟
آفلاین زهره ماین
AcademiaCafe Senior Undergrad
**

امتیاز این پست: 0
30-04-2013, 12:41 PM
با سلام و تشکر از سایت عالیتون.
من دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معدن (گرایش اکتشاف )هستم .هم کارشناسی و هم ارشد دانشگاه صنعتی اصفهان درس خوندم. معدلمم بد نیس، سال اول ارشدم و هنوز یکسال دیگه دارم. معدلم فعلا 18.10 هستش. الان هم شروع به خواندن زبان آلمانی کردم. چند تا سوال داشتم :
1- آیا تموم دانشگاه های آلمان به مدرک زبان آلمانی برای دکتری نیاز دارن؟
2- اصلا کلا باید چیکار کنم؟
3- دوستانی که با دانشگاه های آلمان آشنا هستن ، میشه چند تا از دانشگاه های تاپ که رشته منم دارن رو بهم معرفی کنن...
4- هزینه های زندگی، آیا دانشگاهی در آلمان هست که هزینه های زندگی رو هم تقبل کنه؟
5- اینکه میگن بعضی دانشگاه ها به دانشجوهای دکتری شون پول میدن، منظورشون همون فاند بوده ؟ا نه دانشگاهی هست که فاند نداشته باشی ولی این هزینه رو واست پرداخت کنه؟
6- من ازدواج کردم و همسرم دانشجوی دکتری در رشته حسابداری هستش آیا ایشونم میتونه از طریق من اقامت بگیره یا باید اقامت کاری بگیره؟
و کلی سوال دیگه...

آفلاین Shihan
Super Moderator
Super Moderators

امتیاز این پست: 2
30-04-2013, 04:38 PM
(30-04-2013, 12:41 PM)'زهره ماین' نوشته: با سلام و تشکر از سایت عالیتون.
من دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معدن (گرایش اکتشاف )هستم .هم کارشناسی و هم ارشد دانشگاه صنعتی اصفهان درس خوندم. معدلمم بد نیس، سال اول ارشدم و هنوز یکسال دیگه دارم. معدلم فعلا 18.10 هستش. الان هم شروع به خواندن زبان آلمانی کردم. چند تا سوال داشتم :
1- آیا تموم دانشگاه های آلمان به مدرک زبان آلمانی برای دکتری نیاز دارن؟
2- اصلا کلا باید چیکار کنم؟
3- دوستانی که با دانشگاه های آلمان آشنا هستن ، میشه چند تا از دانشگاه های تاپ که رشته منم دارن رو بهم معرفی کنن...
4- هزینه های زندگی، آیا دانشگاهی در آلمان هست که هزینه های زندگی رو هم تقبل کنه؟
5- اینکه میگن بعضی دانشگاه ها به دانشجوهای دکتری شون پول میدن، منظورشون همون فاند بوده ؟ا نه دانشگاهی هست که فاند نداشته باشی ولی این هزینه رو واست پرداخت کنه؟
6- من ازدواج کردم و همسرم دانشجوی دکتری در رشته حسابداری هستش آیا ایشونم میتونه از طریق من اقامت بگیره یا باید اقامت کاری بگیره؟
و کلی سوال دیگه...

دروود بر شما.
دوست عزیز، اگر وقت می گذاشتید و مطالب بخش المان رو مطالعه می کردید ب اکثر سوالات خودتان پاسخ داده بودید. بنده هم به ترتیب به سوالات شما پاسخ خواهم داد.
1- خیر. اگر شما دوره را به انگلیسی بخواهید بخونید باید تنها مدرک زبان انگلیسی ارائه دهید، بیش از هر زمان اکثر دانشگاهها به زبان انگلیسی ازائه خواهند شد.
3- برای رشته خودتان بهتره از طریق سایت زیر پیگیری کنید: http://www.daad.de/en
4 - هزینه زندگی در شهرهای بزرگ بین 700 تا 900 یورو در ماه می باشد، و در شهرهای کوچک بین 550 تا 700 یورو می باشد که با توجه به سطح هزینه هر فردی متفاوته!!!
5- بله منظورشان همین فاند می باشد که شرایطش بدلیل عدم شهریه دانشگاهها کمی سخته!! بدلیل ازیاد بالای متقاضیان و محدود بودن در ارائه فاند!!
6- شما اگر موفق به گرفتن ویزا بشید پس از چندین ماه درخواست ملحق شدن همسر رو به سفارت ارائه می دهید و سپس اقدام کنید.
ازاد اندیش باشی
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public

جدیدتر | قدیمی‌تر
Topic locked