عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز توصیه نامه (Recommendation Letter) آیا تاریخ نوشتن توصیه نامه مهمه؟؟

صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آیا تاریخ نوشتن توصیه نامه مهمه؟؟
آفلاین faeze23
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
Question  05-09-2014, 11:38 AM
سلام
من حدود یک سال از فارغ التحصیلی لیسانسم گذشته ولی با اساتیید رابطه خوبی دارم .استاد راهنمام دانشجو دکتراست مسئول پژوهشکده دانشگاهم دکترا داره استاد تمام هست، که میشناسه برام مینویسه یک استادی هم که باهاش کار پژوهشی انجام دادم من رو میشناسه ولی دانشگاه ما نیست دیگه ولی استاد خوبیه اگر رو سربرگ دانشگاه دیگه ای بنویسه مشکل داره؟؟یابنظرتون دانشگاه برگه میده بدم اون بنویسه؟؟
از طرفی من الان توصیه نامه بگیرم تا زمانیکه بخوام اپلای کنم بدلایلی شاید زمان ببره این مسئله مشکلی بوجود نمیاره برای دانشگاه مقصد؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید...
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
05-09-2014, 11:43 AM
(05-09-2014, 11:38 AM)'faeze23' نوشته: سلام
من حدود یک سال از فارغ التحصیلی لیسانسم گذشته ولی با اساتیید رابطه خوبی دارم .استاد راهنمام دانشجو دکتراست مسئول پژوهشکده دانشگاهم دکترا داره استاد تمام هست، که میشناسه برام مینویسه یک استادی هم که باهاش کار پژوهشی انجام دادم من رو میشناسه ولی دانشگاه ما نیست دیگه ولی استاد خوبیه اگر رو سربرگ دانشگاه دیگه ای بنویسه مشکل داره؟؟یابنظرتون دانشگاه برگه میده بدم اون بنویسه؟؟
از طرفی من الان توصیه نامه بگیرم تا زمانیکه بخوام اپلای کنم بدلایلی شاید زمان ببره این مسئله مشکلی بوجود نمیاره برای دانشگاه مقصد؟؟

سلام بر شما
دوست خوبم مشکلی نداره فقط باید در توصیه نامه توضیح بدن چطور با شما اشنا شدن و در مورد کارهای مشترک و نقاط قوت شما توضیح بدهند
الان توصیه نامه نگیرید چون خیلی از دانشگاه ها سربرگ مخصوص دارند و باید توصیه نامه روی سربرگ انها باشد و گرنه قبول نمی کنند.
و یادمان باشه خیلی از دانشگاه ها علاوه بر سربرگ مخصوص توصیه نامه را هم باید از ایمیل اکادمیک استاد شما دریافت کنند پس از هر کسی نمی تونید توصیه نامه بگیرید چون ایمیل اکادمیک هم باید داشته باشند
شاد باشی
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین faeze23
نقل قول

05-09-2014, 12:00 PM
ممنون از راهنماییتون.
یک سوال دیگه اگر تا اون موقع اساتید دیگه دانشگاه ما مشغول به تدریس نبودن برای سربرگ دانشگاه به مشکل نمیخورم؟؟
اگر الان توصیه نامه بگیرم بعدش که دانشگاه مقصد سربرگ داد میتونم دوباره بهشون بگم این رو عوض کنند از من هم یادشون نمیره! بهتر نیست
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
05-09-2014, 12:15 PM
'faeze23 dateline='' نوشته: ممنون از راهنماییتون.
یک سوال دیگه اگر تا اون موقع اساتید دیگه دانشگاه ما مشغول به تدریس نبودن برای سربرگ دانشگاه به مشکل نمیخورم؟؟
اگر الان توصیه نامه بگیرم بعدش که دانشگاه مقصد سربرگ داد میتونم دوباره بهشون بگم این رو عوض کنند از من هم یادشون نمیره! بهتر نیست

والا بنظر من چون احتمال داره بخوای مثلا ۵ دانشگاه اپلای کنی و هر کًدوم یک سربرگ جدا داشته باشه بعدا شاید روت نشه بری بگیری بزار یک دفعه برو همه را بگیر
سر برگ هم بخش بین الملل دانشگاه ها دارند یا نهایت خودت در ورد درست می کنی مهم اینه که از ادرس ایمیل استاد بره

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین faeze23
نقل قول

05-09-2014, 12:54 PM
ممنون
و سوال آخر 
من یک سری فعالیتهای پژوهشی تو شهرداری داشتم تو چندتا پروژه که رزومه فارسیش رو دارم
ترجمه اونها با سربرگ شهرداری و گواهی شون برای اپلای کردن تاثیری داره؟؟
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

05-09-2014, 01:09 PM
(05-09-2014, 12:54 PM)'faeze23' نوشته: ممنون
و سوال آخر 
من یک سری فعالیتهای پژوهشی تو شهرداری داشتم تو چندتا پروژه که رزومه فارسیش رو دارم

والا خیلی تاثیر نداره ولی اگه مقاله و یا سوابق دیگه ای نداری ترجمه کنی بد نیست 

نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
10-09-2014, 11:29 AM
(05-09-2014, 12:54 PM)'faeze23' نوشته: ممنون
و سوال آخر 

سلام
دوست گرامی صادقانه عرض کنم برای گرفتن پذیرش رسمی از کمیته دانشگاه جز اون مواردی که خودشون در سایتشون لیست کردند هیچ چیز تاثیری نخواهد داشت جز برخی رشته های محدود که مثلا در همون لیست عنوان شده 2 سال سابقه کار مرتبط لازمه. 
پس کلا فکر اینکه افتخارات کاری و شغلی و .. باعث شه پذیرش شما حتمی تر شه طرظ فکر اشتباهیه. 
اما برای اینکه به هر حال اینها جزئی از افتخارات شما بوده و براش زحمت کشیدید در دست داشته باشید شاید زمانی برای ارائه به استاد (در صورت مرتبط بودن با رشته تحصیلی شما) روی تصمیم ایشون تاثیر گذار بشه.
شادزی
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

10-09-2014, 11:31 AM
(05-09-2014, 12:00 PM)'faeze23' نوشته: ممنون از راهنماییتون.

سلام 
اهمیت توصیه نامه در سربرگه اما مهم نیست سربرگ کجا رو استاد بهتون بده. مهمترین نکته توصیه نامه اطلاعات تماس معتبره. یعنی اگر کیمته انی شک برد که این نوشته خودتونه تلفن رو برداره و بتونه با استاد تماس بگیره یا حداقل بهش ایمیل بده. لذا استاد شما روی چی بنویسه و سیل کنه خیلی فرقی نداره. توصیه میکنم اگر امکانش هست تماس رو با استاد حفظ کنید و ازشون بخواهید که توصیه رو انلاین بهتون بدن(اگر دانشگاه داره البته) اعتبار توصیه انلاین کمی بدون حاشیه تر هست.
شادزی
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
10-09-2014, 11:34 AM
(05-09-2014, 11:38 AM)'faeze23' نوشته: سلام

سلام
روابط خوبتون رو حفظ کنید حالا به بهانه های مختلف. برای اطمینان خاطر الان ازشون یه کاغذی هم بگیرید اما بهتون بگم توصیه آنلاینش خوبه. سربرگ و چیزای حاشیه ایی خیلی تفاوتی نمیکنه اگر که استاد شما از این استادای جهانی نیست که هر جا بره میشناسنشون.
شادزی

نقل قول  

آفلاین faeze23
نقل قول

11-09-2014, 06:10 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-09-2014, 06:13 PM توسط faeze23.)
(10-09-2014, 11:31 AM)'Simon2007' نوشته:
سلام 
اهمیت توصیه نامه در سربرگه اما مهم نیست سربرگ کجا رو استاد بهتون بده. مهمترین نکته توصیه نامه اطلاعات تماس معتبره. یعنی اگر کیمته انی شک برد که این نوشته خودتونه تلفن رو برداره و بتونه با استاد تماس بگیره یا حداقل بهش ایمیل بده. لذا استاد شما روی چی بنویسه و سیل کنه خیلی فرقی نداره. توصیه میکنم اگر امکانش هست تماس رو با استاد حفظ کنید و ازشون بخواهید که توصیه رو انلاین بهتون بدن(اگر دانشگاه داره البته) اعتبار توصیه انلاین کمی بدون حاشیه تر هست.
شادزی

توصیه آنلاین رو مستقیم به دانشگاه مقصد میفرستند درسته؟ باید از وبمیل دانشگاه باشه؟؟
میشه هم کتبی بفرستم هم آنلاین؟اگر دانشگاه وبمیل نداشت؟؟
من تو پژووهشکده دانشگاه عضو بودم و مسؤل پژوهشکده که فرد معتبریه (تو ایران تو دنیا رو نمیدونم!) من رو میشناسه اون برام بنویسه خوبه یا حتما باید استاد باشه گرچه اون هم استاد دانشگاهمونه منظورم از طرف پژوهشکده است؟؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »